Miksi tyytyisin tasottomaan yksinkertaiseen naisee

4455666

Opiskelen pääaineenani teoreettista fysiikkaa Helsingin yliopistossa. Käyn salilla, pianotunneilla ja kirjoitan vapaa-ajallani runoja ihmiselämästä ja rakkauden kaipuusta. Ei ole ketään toistaiseksi kiinnostanut, mutta toisaalta huolinkin vain kunnollisia naisia ja tämä tuntuu olevan liikaa vaadittu. Mitä tuohon aloitusviestin uutiseen tulee, huomauttaisin että älykäs nainen ei huutele missään mediassa millaisen miehen hän tahtoo. Oikeasti älykäs ja empaattinen nainen ottaa vaikka syrjäytyneen miehen jos näkee tässä potentiaalia lähteä toteuttamaan itseään tulevaisuudessa. Joku tässä ketjussa taisi kirjoittaa vastaavaa.

Mutta takaisin sinkkuuteeni. En tahtoisi kehua, mutta anonyymisti voin sanoa, että olen moniulotteinen, älykäs, taiteellinen ja hyvässä kunnossa. Minusta huokuu käsitys ihmisestä, joka panostaa siihen että oman elämän palikat pysyy kasassa nyt ja tulevaisuudessakin. Tämän myötä olen kieltämättä muuttunut jokseenkin nirsoksi, mutta kokemuksieni mukaan sitä ne naisetkin ovat. Pienestä pitäen tytöt opetetaan päivät pitkät listaamaan sen täydellisen prinssin ominaisuuksia, joista lähes kaikki ovat ulkoisia tai sosiaaliseen statukseen liittyviä. Reiluna miehenä vaadin naiselta semmoiset 20% siitä säntillisyydestä, mitä itse omistan. Sanotaan nyt vaikka, että on fiksu ja pystyy pitämään reitensä kiinni jopa jännämiehen sattuessa eteen. Tämäkin on usein liikaa vaadittu.
Olen sitä mieltä, että naiset ovat keskimäärin aivan liian yksinkertaisia ja pinnallisia. Suurinta osaa jopa yliopistogimmoista kiinnostaa vain opiskelijabileet, kalliit vaatteet ja hetken huuma seksikkäiden miesten kanssa, joita voi esitellä kuin sitä calvin kleinin laukkua ja niin edespäin. Tästä syystä hylkäsin ainejärjestöni. Olen suorastaan hämmästynyt, miten vähän maailmasta löytyy naisia joita aidosti kiinnostaa abstraktit asiat kuten tietoisuus ja kvanttimekaniikka, ja jotka ajattelevat että neitsyys on paras lahja tulevalle aviomiehelle. 99% naisista tuntuu roikkuvan hyvin tiukasti kiinni elämän pinnallisissa asioissa, koska laukut ja seksi on naisten mielestä tärkeää ja matikka turhaa.

Jos vaadin vaikkapa raitista neitsytnaista itselleni, minut heitetään hiuksista helvettiin samantien sovinististen vaatimuksieni takia ja käsketään katsomaan peiliin. Mutta miksi minun tulisi antaa bimbojen vaatimuksille mitään painoarvoa jos minä olen panostanut omaan elämääni sataprosenttisesti ja minun ei silti anneta sanoa mitään siitä, miten nykynaiset elävät ja käyttäytyvät?
No, ei siinä. Ollaan kai siinä tilanteessa, että te ette pidä minusta ja minä en pidä teistä. Ongelmaa ei sinänsä ole. Sanon vain sen, että tienaan sitten valmistuttuani 5-8k kuussa ja pysyn raittiina vastaisuudessakin kun tuleva jännämiehenne hakkaa teitä, että se oli ihan oma valinta. Tiedän, että minulle on kysyntää ulkomailla, joten opintojen jälkeen suuntaan sinne.

30

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oliko rivien välistä luettavissa lievää katkeruutta?

      Vaikea sanoa, mutta mieheksi joka syyttää naisia pinnallisiksi valinnoissaan, aapeella oli aika pinnallisia kriteerejä itselläkin.

      Jospa hommaisit itsellesi jonkun naista esittävän veistoksen tai maalauksen joilla ei tunnetusti ole pinnallisia ajatuksia tai edes omaa tahtoa.

      • Lievästi sanottuna"lievää"...

        "älykäs nainen ei huutele missään mediassa millaisen miehen hän tahtoo. "

        Sama ei tietenkään päde aloittajaan..


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Lievästi sanottuna"lievää"...

        "älykäs nainen ei huutele missään mediassa millaisen miehen hän tahtoo. "

        Sama ei tietenkään päde aloittajaan..

        Jotain katkeruudelta kalskahtavaa tässä aloituksessa kyllä selkeästi oli.

        Siinä missä viisikymmentä vuotta sitten oli itsestäänselvää että mies maksaa, tuokin alkaa olla jo romuttunut ajatusrakennelma. Nykyään nainenkin voi maksaa, ja parisuhteessa maksaakin. Myyntityössäni se tuli hyvin esille, nykyään ei ole enää sukupuolirooleja maksaessa, ainakaan pariskunnilla.

        Ravintoloissa olen pistänyt merkille sen, että nykyään yhä useampi naisseuralainen ostaa toisen kierroksen jos mies maksoi ensimmäisen. Tuo on oikeastaan aika viehättävä yksityiskohta, minä pidän tuosta kun se on tullut toisinaan esille myös silloin kun olen ollut etsimässä naisseuraa ja lyöttäytynyt juttusille entuudestaan mulle tuntemattoman naisen kanssa.


    • dirlandaaa

      Jostain syystä hymyilytti tämän luettuani.

      • Olet uusi palstalla?

        Kun olet lueskellut palstajorinoita muutaman kuukauden, huomaat että kyse ei ole pelkästä epäkohtien esilletuomisesta, vaan yleisestä katkeruudesta naisia kohtaan. Näille sankareille nainen on esine.


      • dirlandaaa

        En ole uusi.Muutaman vuoden ajan lukenut ja joskus kommentoinut. Tuttua huttua.


    • maatakiertävälleradalle

      Oot sä sitten ihastuttava ap, ehkä sä oot nyt vaan väärässä paikassa väärään aikaan. Tai ehkä aika on oikea, mutta paikka on väärä. Mitenkähän sut saataisiin singottua oukealle orbitaalille aaltojen mukana.

    • Seniorifyysikko

      Kaiken muun lisäksi aloittaja on myös vaatimaton.

      Ei ole tainnut elämä vielä koulia, kolhia ja heitellä, kun norsunluutornistaan erinomaisuuttaan julistaa ja vaatimuksiaan latelee.

    • Helenka

      Kaipaan tunteita ja hyvää seksiä ja epäilen, ettei aloittajasta ole kumpaankaan. Veikkaan, että jää vanhaksi pojaksi. Hankkisit elämän ennen kun on liian myöhäistä

    • Nainen59

      Oi ihanaiseni 4455666,
      .... voin ennustaa, että palkkasi ei tule olemaan mikään suuren suuri, joten voit tulla alas sieltä vaatimuksinesi! Noloa tunnustaa, mutta olen deittaillut (en paljasta monenko) fyysikon- ja matematiikon kanssa.

      • seonselvää

        Sinun kommenttisi on myös pinnallinen nainen59, kun korostat vain palkkaa. Koulutuksilla ja niiden eroilla ei ole suurta merkitystä, mutta asenteella on elikä ihminen joka ei ymmärrä toisen paneutumista, joillakin jopa intohimoista sellaista johonkin työhön tms. niin sellainen juttu ei toimi.


      • Nainen59
        seonselvää kirjoitti:

        Sinun kommenttisi on myös pinnallinen nainen59, kun korostat vain palkkaa. Koulutuksilla ja niiden eroilla ei ole suurta merkitystä, mutta asenteella on elikä ihminen joka ei ymmärrä toisen paneutumista, joillakin jopa intohimoista sellaista johonkin työhön tms. niin sellainen juttu ei toimi.

        " vaadin vaikkapa raitista neitsytnaista" ....
        Miten olisi ... pitäisikö herran käydä katsastamassa ja kihlaamassa tuleva puoliso eskarista.

        Herran valmistuessa ... on hyvä perustaa se perhe ...näinkö

        Muista paneutua opintoihin ... ja unohda naiset loppuelämäsi ajaksi!


    • ", ja jotka ajattelevat että neitsyys on paras lahja tulevalle aviomiehelle."

      Tämä vasta paljasti trolli, aika pitkään menikin täydestä :D

      • Kaisanoasaa

        Aloittajan kannattaa katsastaa puolisoa tuolta Atlantin takaa, missä tehdään niitä neitsyyyslupausseremonioita.


      • Huomaan että minusta on tullut liian skeptinen. Luen kaikki kirjoitukset kuin ne olisi trollausta, ja olen aidosti hämmästynyt jos teksti ei ollutkaan trollausta.


    • h567jh67

      Aloittajan viesti ei millään tavalla poikkea tyypillisen naisen omahyväisyydestä ja itserakkaudesta. Jos aloittaja olisi sanonut olevansa nainen, niin kyllä olisi löytynyt jeesmiehiä- ja naisia.

      • Kaisanoasaa

        Ei vaan palsta täyty naisten valituksista, että vaatimusten tasoisia miehiä ei löydy.


    • Niin kuin minä”
      Oikeasti älykäs ja empaattinen nainen ottaa vaikka syrjäytyneen miehen jos näkee tässä potentiaalia lähteä toteuttamaan itseään tulevaisuudessa.”

      Sitähän hän tekee toteuttaa itseää.

      • Minä olen seksuaalinen, ja sillä ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa muutakun se, että tulee varovaisemmaksi nopeammin.


      • ristiriitaisena on se että kehut älykkääksi itseäsi mutta omien sanojen mukaan nainen ei saa vaatia mieheltä mutta kuulostat olevasi huudellut /halua kertoa minkälainen naisen pitää olla.


      • valtakunta kirjoitti:

        ristiriitaisena on se että kehut älykkääksi itseäsi mutta omien sanojen mukaan nainen ei saa vaatia mieheltä mutta kuulostat olevasi huudellut /halua kertoa minkälainen naisen pitää olla.

        Eli yksinkertaisesta kerrottuna
        ”Oikeasti älykäs ja empaattinen ihminen ottaa vaikka syrjäytyneen ihmisen, jos näkee tässä potentiaalia lähteä toteuttamaan itseään tulevaisuudessa.”


    • Riiiiiiiii

      Aloittaja/trolli sanoo olevansa nirso ja niin sanoo naistenkin olevan. So? Naisen pitäisi ottaa syrjäytynyt mies jos hänellä on potentiaalia, mutta naisessa nähdään pelkkä bimbous ja biletys, ei ihmistä sen takana.

      Ja te kaikki jotka toivotte että puolisonne harrastukset ja mieltymykset olisivat täsmälleen samoja kuin omannekin: onko oikeasti pitkäaikaisen parisuhteenne kannalta että puolisokin on kiinnostunut matematiikasta tai fysiikasta, oopperasta, juoksemisesta tms.? Haetteko harrastuskaveria vaiko elämänkumppania?

    • kaikysyäsaa

      Mitä noi sun vaatimukset hyödyttää sua verrattuna siihe, että et vaatisi? Mitä ne tekee sulle ja sun elämälle?

    • minä-älykäs

      Vaikka aloitus lienee trolli, niin muille:
      Mites homman käytännön puoli, teor.fysiikka vertautuu oppiaineena filosofiaan, tähtitieteeseen, teor.matematiikkaan jne., eli aluksi et tule tienaamaan yhtään mitään, siitä on lähdettävä.
      Sulla pitäisi olla ohessa myös jokin jalat maan tasoon kytkevä käytännön juttu, jonka osaamisesta maksavalla osapuolella olisi tarvis.
      Keskivertolahjakkuudella oppiaineesi on vain ajanvietejuttu, kuten osaaminen sanaristikon tai sudokun täytössä.
      (Yksi mahdollisuus on tieten edelleen opettaminen; vitsin mukaan siihen ohjautuu joskus kun ensin itse ei osaa ;)
      mutta opettamiseen tarvitaankin sitten myös se käytännön- eli kasvatuspuoli )

      ".. abstraktiot, tietoisuus, kvanttimekaniikka, neitsyys, suuri palkka.."
      jos mielessäsi pyörii tällaiset kombot samassa klimpissä, maalaat vain itseäsi nurkkaan, se on saletti!

    • matemaatikko

      Kyllähän teoreettista fysiikkaa opiskeleva tietäisi, että tuosta valmistuu joko tutkijaksi tai opettajaksi (lisäkoulutuksen ja soveltuvuustestien jälkeen). Kummallakaan ei ole palkka lähelläkään väitettyä. Pelkkää trollausta siis.

      • minä-älykäs

        Joo, näin minäkin näen.
        (trolliyritys loppuunkäsitelty)


    • wanhaämmä

      Heh...

      Uskoakseni kirjoittajallakin oli hulvattoman hauskaa tuota kirjoittaessaan. Palstan peruskamaa :)

      • dirlandaaa

        Siksipä se niin hymyilyttikin...


    • 4455666

      viimeeksi tutkittiin fysiikan tunnilla minkä värinen liekki tulee kun pieraisee sytkärin tuleen

    • tinder.tyttö.tykkää

      yliopisto miehet on bi miehiä joiden kikkeli maistuu kakalle tinder tytöt kuitenkin tykkää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe