Naisten mustasukkaisuudesta

rehtipeli

Olin 18 kun seurustelin ekan tyttöystävän kanssa. Tyttöystäväni likkakaveri oli ilmeisesti myös kiinnostunut minusta joten tyttöystävä alkoi käydä kierroksilla ja saada mustasukkaisuus kohtauksia. Sanoi mulle välillä et eksä nyt huomaa kun toi taas kyttää sua ja koittaa vikitellä, muistakkin että olen mun poikakaveri etkä kenenkään muun. Samoin oli myös toinen tyttöystäväni mustasukkaista tyyppiä. Olin lähdössä laivalle sukulaisporukassa ja tyttö kävi hieman kuumana, sanoi aika painavasti että muistakkin olla siellä laivalla kunnolla etkä koske kehenkään toiseen naiseen etkä tanssi. Reissun jälkeen alkoi sitten pieni kuulustelu, mitä tein, joinko paljon, keken kanssa vietin iltaa, joopa joo. Nykyinen pitkäaikainen kihlattuni on samaa maata, nainen on ollut mustasukkainen yhteenmuutosta lähtien enkä ole aihetta antanut. Jos puhun jonkun naisen kanssa jota kihlattuni ei tunne syntyy pieni kuulustelu. Samoin kun olen lähtenyt kaverien kanssa iltaa viettämään nainen on tullut kärppänä ennen lähtöä katsomaan että mulla on varmasti kihlasormus ollut sormessa ja sanonut et muistakkin pitää sitä ettei naiset ala lähentelee, on myös joskus kummastellut miks pitää laittaa partavettä kun on mies porukassa. Mun mielestä toi kielii naisen itsetunnon puutteesta tai heikkoudesta, en ole koskaan pettänyt yhtäkään naista kenen kanssa ollut. Itse on ole vakoillut kun kihlattuni lähtee naisporukassa että onko sormus vai ei, en ole myöskään kommentoinut kihlattuni ehkäpä jopa seksikästä pukeutumista. Jos luottoa on toiseen ei mustasukkaisuutta tule se on mun näkemys.

7

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uerukitedghjki

      Tervetuloa Y sukupolven nykysuomeen.....

    • 24894895

      Nainen tietää naisen aikeet ja miehen heikkoudet.

    • GrizzlyT

      Sairauttahan tuon tasoinen mustasukkaisuus on, ei se muuksi muutu vaikka mitä väittäisi.
      Viimeisin exä mm oli kissastanikin jo mustis, meillä oli kuulemma niin iso ja tiivis "kupla, mihin hän ei kokenut pääsevänsä sisään ja sitä kautta tunsi itsensä hyvin ulkopuoliseksi. Kissani myös kuulemma jotenkin esti meitä elämästä täysipainoista parisuhdetta. Oli kyllä muullakin tavoin sairaan mustis. Haukkui mm oman ex-aviomiehensä siitä, ettei antanut hänen olla omien sukulaistensa kanssa tekemisissä juurikaan ja silloinkin kun antoi, niin hänen oli väkisin päästävä mukaan vahtimaan exääni. Itse pimahteli kuitenkin samaan malliin siitä, kun olen omien sukulaisteni kanssa tekemisissä. Mutsiakin näen noin 2-4 kertaa vuodessa ja senkin koki pahana ja joskus mm pimahti mulle näin että muuttaisin ennemmin äitini luo asumaan kuin hänen kanssaan yhteen. Tuo siis exäni mukaan hänen oman järjenjuoksunsa mukaan, mikä nyt ei tietenkään pitänyt paikkaansa. Penkoi myös mun puhelimen sekä sähköpostin etsiäkseen todisteita oman sairaan käytöksensä tueksi, aihetta ei tosiaankaan ollut ko käytökseen, koska en nyt petä ihan periaattenkaan vuoksi.Kaikki piti muutenkin aina selittää pilkun tarkasti, kenen kanssa viestittelen ja ylipäätään pidän yhteyttä ja millaisten asioiden tiimoilta. Itse taas ei puheidensa mukaan ollut tilivelvollinen mulle omista asioistaan.
      Sitten kuulemma häpesin häntä, vaikka itse ei voinut sanallakaan mainita musta mm facebookissa eikä muutenkaan jne jne. Ihan kaikkea tällaista ihmeellistä hänen taholtaan. Sillä(kin) tuli ero kun olin ihan vitun kypsä viimeiset ajat häneen ja lopulta kyllä haistatinkin hänelle todella pitkät paskat, ei enää vittuakaan kiinnostanut koko lehmä. Eikä kiinnosta edelleenkään, missä liihottaa sen luutansa kanssa, kunhan liihottelee mahdollisimman kaukana musta.
      Viime elokuussa kylläkin teki nykyisen äijänsä kanssa liikennekiusaa, kun olin ajamassa sukulaisreissulta kotiani kohden ja he roikkuivat takapuskurissa kiinni 20km ja välillä rinnalle ajamaan samaa vauhtia mitä itse ajoin. Sitten tosiaan todella kovaa vauhtia karkuun ja seuraavasta risteyksestä karkuun kiertoreitillä takaisin omaan pitäjäänsä päin takaisin.
      Sairas paska koko ämmä joka on saanut hommattua samanlaisen keharipaskan kyykytettäväkseen. Toisaalta mun onneni, niin ei tarvitse ainakaan pelätä että exä yrittää takaisin mun kuvioihini. Kunhan saa jatkossa kulkea sukuloimis- ym reissutkin häneltä/heiltä rauhassa.
      Että terveiset vaan sinne Laitilaan ja kiitokset siitä isosta ja tosi turhasta paskasta, mitä jouduin sietämään vuoden 2017 keväästä lähtien tämän vuoden alkuun. Toivottavasti hukut siihen omaan paskaasi joskus...
      Nykyinen naisystävä on totaalisen eri maata, todella ihana herttainen ja kiltti nainen, jonka kanssa on todella hyvä ja turvallinen olo olla. Ja kaikki sujuu seksiä myöden todella hyvin. Olisi vaan löytynyt viime vuoden alkupuolella jo tuohon rinnalle kulkemaan. Olisi jäänyt paljon turhaa paskaa kokematta.

    • opi6iy

      Naiset on kahjoi.
      Mun vaimo aina urputtaa kun lähden baariin vaikka käyttäydyn aina hyvin.
      Aina tuun baarista jonkun baarimuijan kaa, potkin vaimon sängystä lattialle ja sit nussin sitä baarimuijaa. Sit väännän vaimon puolelle sänkyä isot paskat ja alan nukkumaan.

    • 8787

      "Jos luottoa on toiseen ei mustasukkaisuutta tule se on mun näkemys."

      Joo. Lisäksi tarvitaan itseluottamusta. Ellei sitä ole, mustasukkaisuus helposti puhkeaa, vaikka kumppaniin luottaisikin.

      Nuorena tuota itseluottamusta on yleisesti hiukan vähemmän kuin vanhempana.

    • LuotanMieheeni

      "Jos luottoa on toiseen ei mustasukkaisuutta tule se on mun näkemys."

      Minä olen mustasukkainen miehestäni jos huomaan, että joku toinen on hänestä kiinnostunut.
      Luotan mieheeni enkä esim. tuollaisessa tilanteessa juokse paikalle, vaan luotan siihen, että mies pärjää itsekin. Jos ei pärjää niin sitten varmaan soittaa minut apuun. ;o)
      Ei mustasukkaisuus ole luottamuksen mittari. Toiset vain ovat mustasukkaisia ja toiset eivät.
      Ehkä se on joku itsetuntojuttu?
      Miehenikin on minusta mustasukkainen, ja minusta se on mukavaakin, kun se ei ole mitään sairaalloista. Kyllä meillä saa mennä kavereiden kanssa omiin menoihinsa ja ulkomaan reissujakin olemme tehneet kaveriporukassa ilman omaa rakasta.
      Meillä ei ole ollut kertaakaan riitaa mustasukkaisuuden vuoksi eli mielestäni meillä ei ole mitään ongelmaa asian tiimoilta. Meillä on myös sama näkemys siinä, missä pettämisen raja täyttyy.
      Yhdessä olemme olleet yli 20v ja tilanne on pysynyt samana koko ajan.

      Kertomasi asiat eivät ole normaalia parisuhteessa ja sairaalloisen mustasukkaisesta ihmisestä kannattaakin pyrkiä eroon.

      Itse seurustelin nuorena (16-17v) sairaalloisen mustasukkaisen miehen kanssa.
      En saanut tehdä yksin mitään ja kun olimme porukassa niin olisin saanut keskustella vain poikaystäväni ja muiden naisten kanssa yms.
      En olisi saanut meikata, en käyttää hametta & paljastavia vaatteita (joita en edes käyttänyt! Olen aina vähän hävennyt isoja rintojani). Ja auta armias jos olin ystävällinen esim. kaupassa myyjälle jos tämä oli mies!
      Onneksi tajusin tilanteen, vaikka olinkin kovin naiivi tuolloin. Ensin ajattelin, että kyllä se siitä kun toinen huomaa etten ole pettämässä tai edes vikittelemässä muita. Sääntöjä tuli kuitenkin koko ajan lisää ja ajattelin, että tämähän vain pahenee ajan kuluessa.
      Onneksi tajusin oman parhaani ja lähdin suhteesta, joka ei käynytkään helposti, mutta se onkin jo toinen tarina.

      • semmoistaseon

        Omistushaluisia (mustasukkaisia) on kummassakin sukupuolessa ja minä olen naisen kanssa joka on hyvinkin tiukka tietyissä asioissa. Olen joskus saanut huomata että nainen on "etsinyt" puhelimestani jotakin mitä sieltä ei löydy. Jos ja kun puhun jonkun naisen kanssa pitää aina kertoa kuka kyseinen nainen oli ja olenko mahdollisesti seurustellut aiemmin. Ollaan myös joskus kauppareissulla törmätty ex tyttöystäviini ja muutama sana vaihdettu, siitäkin sitten taas sanomista että pitääkö niitten exien kanssa puhua vai tekeekö vielä mieli vanhaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe