Suomalainen video ilmastonmuutoksesta.

muuttujaja

Tässä on suomenkielellä, hyvin selkeäksi tehty video siitä mitä tietoa ja mitä ei käytetä ilmastonmuutosta käsittelevissä virallisissa tutkimuksissa. Kannattaa ehdottomasti katsoa, olet mitä mieltä asiasta vain.

https://www.youtube.com/watch?v=yDxSi8stmrQ

9

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antidenialisti

      Olihan mielenkiintoinen päjäys tuo video. Otin heti osoitteen ylös, joten jos se poistatetaan ilmestyy se uudelleen. En minä nyt siitä likikään kaikkea ymmärtänyt. mutta tulipahan selväksi se, että asia on hurjan paljon monimutkaisempi kuin alarmistit kuvittelee, Siinä oli myös se jäätikkötutkimuksen tuottama käyrä, joka oli aiemmin linkitetty tänne.

      Sen videon tekijä oli joka tapauksessa tehnyt samaa kuin minä olen tehnyt tänä vuonna. Koonnut tiedonsirpaleita kokonaisuudeksi ymmärtääkseen mitä oikeasti tapahtuu. Täytyy katsoa muutamaan kertaan uusiksi. Ehkä siitä saa vielä paljonkin irti. Osa meni ohi, kun kirjoitin osoitetta muistiin.

      • Odotellaan

        Jos linkkiä ei poistateta, enin varmuudella ilmestyy palstan alarmistikolmikosta joku vinkumaan että tuota ei ole vertaisarvioitu ja linkki on ihan akuankka juttua ja siihen suuntaan, kuten kaikki muukin mikä ei sovi näiden apostolien julistukseen.


      • muuttujaja

        Kaikki videossa käytetty materiaali on vertaisarvioiduista tutkimuksista. Videon lopussa on noin 200 tutkimuksen lähdeluettelo.


      • antialarmisti
        Odotellaan kirjoitti:

        Jos linkkiä ei poistateta, enin varmuudella ilmestyy palstan alarmistikolmikosta joku vinkumaan että tuota ei ole vertaisarvioitu ja linkki on ihan akuankka juttua ja siihen suuntaan, kuten kaikki muukin mikä ei sovi näiden apostolien julistukseen.

        Joo alarmistit poistattaa ja väittää denialistien poistattavan. Sellainen on minun puolen vuoden kokemus. Niitä vertaisarviointeja on turha vinkuan, koska kaikki tarvittava perusfakta on niin vanhaa, ettei siitä enään tehdä vertaiarvioita.

        Siitä tehtyjä johtopäätöksiä ei hyväksy ilmastotiede. IPCC ja alarmistit, oli johtopäätösten tekijän titteli ja kokemus mikä tahansa. Mitattuja lämpötilojakaaan ei hyväksytä todisteeksi,jos ne osoittaa väärään suuntaan.

        Nythän on globaali lämpötila tullut 2016 huipusta alas jo 0,5 astetta. Povattu hirveä nousu ei siis toteutunutklaan. Alaemistit hyväksyy todisteeksi hyvinkin lyhyen nousun, mutta kun tulee lasku se ei kelpaakaan todisteeksi siitä, että noususta ei olle tietoakaan.

        En ole kyllä epärehellisempää asioiden käsittelyä kohdannut. Minä noteeraan sekä nousut että laskut ja katson keskiarvon. Jälkeenpäin minä olen tilennetta tarkastellut. Aloin tutkia vasta tammikuussa käyriä. mutta minä ymmärränkin, mitä kaikkea ne kertoo.

        Tuosta videosta näkee, kuinka kauaksi toisistaan on edenneet ennusteet ja todelliset mitatut lämpötilat. Olisi jo aika tunnustaa, ettei ennusteet ja todelliset lämpötilat tule koskaan kohtaamaan samassa pisteessä. Ei ilmastoa voi ennustaa tietokoneella.

        Jotakin karkeita arvioita mahdollisesta tulevaisuudesta voi tehdä menneisyyden tilastojen pohjalta. Moni tutkija uskoo niiden perusteella, että edessä onkin kylmempi kausi. Sitä kuinka kylmä ja pitkä me emme voi tietää.

        Toivottavasti nyt ei uusi jääkausi. Silloin meistä tulee ilmastopakolaisia. Minä kyllä olen sillon jo haudassa. Tiedä häntä vaikka roviolle viedään. Ilmastonmuutoskeskustelu kuumenee kaiken aikaa, kun ei totuutta suostuta uskomaan.


    • PunainenMoskeija

      Minusta paras keino torjua ilmastonmuutosta on päästää Suomeen mahdollisimman paljon kehitysmaamuslimeita holtittomasti lisääntymään.....

    • NoOlihanSe

      Hieman mietittävää vähän asiaan perehtyneellekin, ja taasen se totuus että ilmasto on todella monimutkainen ilmiö.
      Erikoisesti jäi mieleen moninaiset syyt ja se, että hiilidioksidi ei sisältynyt niihin, ilmeisesti syistä, joita täälläkin on puitu ja todettu sen olevan vain tarkoituksellisesti nostettu keskustelun keskiöön, tutkimustuloksethan eivät myöskään osoita sillä olevan vaikutusta muuhun kuin rahastukseen ja syyllistämiseen.

    • cirruskerosiiano

      Erittäin hyvin tehty video . Toki tosiuskovaisia totuus ei koskaan liikuta.

    • Aloittajalle kiitos linkistä. Videota oli nautinto seurata ja ansaitsee tulla huomatuksi. Erityisen kiinnostavaa oli pohdinta auringon sähköisistä vaikutuksista ja aiheeseen liittyvä laaja lähdeluettelo videon lopussa.
      Aurinko vaikuttaa siis säähän ja ilmastoon lämpösäteilyn ohella monella muullakin tavalla, joista vain harvalla klimatologilla näyttäisi olevan tietoa saati kiinnostusta tutkia. Alla linkki auringon sähköisiin vaikutuksiin liittyvistä revontulien äänistä, joita tieteen valtavirta vielä 5 vuotta sitten piti vain hourupäiden mielikuvituksena mutta joiden olemassaolo nykyään on vakuuttavasti osoitettu. Tässä taas yksi esimerkki siihen pitkään listaan, mitä klimatologian konsensus on jättänyt huomioimatta auringon vaikutusta arvioitaessa.
      https://yle.fi/uutiset/3-9199652

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe