En jaksa innostua kenestäkään

Mites tää muilla menee, eli onko samoja kokemuksia? Itsellä on 12 vuoden suhde takana eikä kiinnosta yhtään olla kenenkään kanssa enää. Suhteen aikana välit kylmeni ja yhteistä säveltä ei löytynyt enää vuosiin vaikka kumpikin osaltaan yritti varmasti kaikin voimin. Jostain syystä tunnun kohdistavan tämän kokemuksen kaikkiin naisiin. Jos alan tutustumaan johonkin uuteen alkaa heti ahdistamaan kaikki hänessä. Näyttäisi että exällä ei vastaavaa ongelmaa ole. Onkohan enää toivoa löytää ketään kenestä innostuisin...

12

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnetonlady

      Itsellä oli sama tilanne muutama vuosi sitten. Kun toinen osapuoli oli kiinnostunut, minä ahdistuin. Olin kokenut raskaan parisuhteen, mutta luulin, että kyllä se siitä.

      Rupesin kuitenkin seurustelemaan ja näin jälkikäteen kadun, sillä mies ei saanut minusta sitä mitä kuvitteli saavansa.

      Nyt tilanteeni on se, että toivoisin löytäväni miehen, joka ei odota minulta mitään. Haluaisin ystävän, rakastajan, yhdessä harrastajan, matkakumppanin, kumppanin kaikkeen tekemiseen, mutta en ihmistä, joka odottaa, että hautapaikka on yhteinen.

      • Kauanko sulla on kestänyt tuota tilannetta? Mulla nyt on ollut aina vähän sellanen olo että en herkästi anna itsestäni, mutta viimeisimmän parisuhteen jäljiltä, joka kylläkin sopuisasti päättyi, on jäänyt sellanen että kellään ei ole oikein mitään annettavaa mulle. Varmaan johtuu siitä että edellisessä suhteessa kaikkensa yrittäneenä vastakaiku oli vuosia täysi nolla.


      • oinas72

        "Nyt tilanteeni on se, että toivoisin löytäväni miehen, joka ei odota minulta mitään. Haluaisin ystävän, rakastajan, yhdessä harrastajan, matkakumppanin, kumppanin kaikkeen tekemiseen, mutta en ihmistä, joka odottaa, että hautapaikka on yhteinen."

        Tuossahan se sinun ongelma onkin. Sinulta ei saa odottaa mitään, mutta sinä odotat vaikka mitä toiselta. Luettelet toinen toistaan kovempia vaatimuksia mitkä pitäisi täyttää. Millainenhan parisuhde muodostuisi tästä, näyttäisi että haluat palvelijan.


    • Onnetonlady

      Erosta on nyt 5 vuotta! En vieläkään halua, että minua "sidotaan". Haluan olla vapaa, mutta kuitenkin haluaisin ihmisen, jonka kanssa tekisin asioita ja voisin antaa ja saada hellyyttä. Jos rupeaa tuntumaan liian kodin leikkimiseltä, minä vedän käsijarrua. Näin olen nyt tehnyt jälleen kerran. En vain onnistu. Ehkä olisi parempi etsiä pelkkää seksiseuraa ja tehdä kaikki muu yksin. En tiedä.

      • oinas72

        Melkoinen dilemma sinulla. Haluat parisuhdetta mutta et kuitenkaan halua.


      • Onneton_lady

        Sepä se


      • oinas72

        Minä olen ollut samassa parisuhteessa 17 vuotta. Pojat pelaa tällä hetkellä Nintendolla olkkarissa ja vaimo siivoaa kylppäriä. Mukavia asioita saa kun jaksaa sitoutua eikä kuvittele turhia.

        Olisihan se järkytys olla tulla sinkuksi ja menettää nämä asiat, kun mihinkään kykenemättömiä onnenonkijoita on paljon liikkeellä.


      • Onneton_lady

        Pidä huolta perheestäni ja itsestäsi, sillä et koskaan voi tietää, milloin sitä ei enää ole. Ehkä jo ensi viikolla saat kuulla ne kamalat sanat, tämä oli tässä...


      • oinas72

        Mistäpä sen tietää? Jos lähtee niin lähtee. Ei se maailmanloppu ole. Myisin kaikki ja muuttaisin varmaan ulkomaille tai Lappiin.


      • Onneton_lady
        oinas72 kirjoitti:

        Mistäpä sen tietää? Jos lähtee niin lähtee. Ei se maailmanloppu ole. Myisin kaikki ja muuttaisin varmaan ulkomaille tai Lappiin.

        Ei ole maailmanloppu, mutta sisimpäsi korjaantumiseen voi mennä vuosi ja toinenkin.


      • oinas72

        Loppumisen murehtiminen ei ainakaan edistä parisuhdetta puhumattakaan toimivan parisuhteen saamista. Nimittäin parisuhde ei ole mikään vankila, päinvastoin.

        Vankilassa pitää ovet pitää kiinni jotta vangit eivät lähde. Tosin kuin vankilassa, parisuhteessa kun ovet pidetään auki niin puoliso ei lähde. Näin siis meillä, en tiedä miten muilla.


    • Olerehellinenitsellesi

      Mies lähestyi mutta kerran vuosia sitten ja elämäntilanne oli silloin äärimmäisen huono. Olin juuri päässyt eroon huonosta suhteesta ja olin ihan rikki sen jälkeen. Mies oli ihan sekopää ja alisti minua henkisesti. Suhde oli lyhyt mutta sitäkin ahdistavampi. Pian sen jälkeen mukava oloinen mies lähestyi minua, mutta olin liian lukossa mihinkään. En osannut edes puhua hänelle.
      Meni vuosia ennen kuin olin täysin toipunut tuosta tuhoisasta suhteesta ja uskalsin vihdoinkin edes puhua miehille. Harmittaa vaan se yksi tietty menetetty mahdollisuus.

      Olen järkeillyt, että asioilla on merkitys, niin myös sillä inhottavalla miehellä, kuten myös sillä kiinnostavalla mysteerimiehellä. Kaikesta oppii jotain.
      Anna itsellesi aikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe