Narsisti työpailla

Vertaistukea

Tarvitsen vertaistukea. Ensi viikolla esimiehet pitää kanssamme palaveria hyvin pienen työyhteisömme ongelmissa. Meillä on vain 3 työntekijää ja yksi näistä on hyvin itsekeskeinen, jo eläkeikään päässy nainen. Meidän työ on ollu itsenäistä mutta viimeistään aikoina on pitänyt tehdä yhteisesti tiimityötä. Olemme olleet pitkään vaikeuksissa tämän haastavan omaehtoisen henkilön kanssa. Jossakin vaiheessa katkaisin välit häneen kokonaan. Olen onneksi muussa rakennuksessa töissä ja nään tätä kollegaa harvemmin kuin toinen kollegani.
Olen lukenut paljon rajattomista epäluuloisisista personista. Nyt oon lukenut narsistisen henkilön persoonallisuudesta ja tuntuu että oireet täsmentyy tähän henkilöön.
Ensi viikon palaveri pelottaa koska joudumme hänen kans vastakkain. Puolella tulee olemaan esimiehet mutta silti aiemman kokemuksen myötä pelkään palaveria. Tää haasteellinen ihminen saattaa jankata ja huutaa ja olla hyvin pelottava. Varsin kun esimiehet eivät nää. Kostaa myös. Puuttuu henkilökohtaisuuksiin. Miten saisin luottamuksellisemman fiiliksen lähteä palaveriin. Asia on aiheuttanut meille altavastaajille rytmihäiriöitä ja pelkoja. Aiemmin esimiehet eivät ole voineet tälle haastavalla henkilölle mitään vaikka ovat yrittäneet. Eläkkeelle ei voi pakottaa. Varoituksia voi antaa.

3

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työpailla

      Hanki nauhuri ja nauhoita . Asioida kannattaa vain sähköpostilla ja erilaisilla tallennusvehkeillä. Yhteistyö minimiin tai mieluiten selkeä jako hommissa.

    • ajattelekaunista

      Siis vanha jo eläkeikäinen "mummeli" on pelottava??
      "Olen lukenut paljon rajattomista epäluuloisisista personista. Nyt oon lukenut narsistisen henkilön persoonallisuudesta ja tuntuu että oireet täsmentyy tähän henkilöön"
      Varsin erikoista lukemistoa sinulla?? Kannattaisiko lukea jotain muuta kehittävää tai viihdyttävää.
      On helppo leimata toinen ihminen narsistiksi. Se on nykyään epideeminen ilmiö. Sellainen ajattelu kuitenkin lukitsee oman ajattelun täysin. Ratkaisua ei sellaisista lähtökohdista löydy. Kun menet keskusteluihin niin ajattele hänestä kuitenkin jotain hyvää ja kaunista.

    • Exkiusattu

      Katso sivuilta Työsuojelu.fi ja häirintä mitä kannattaa tehdä. Jos hänen käytös vaarantaa terveytesi on se laitonta. Sano hänelle että pidät huutamista epäasiallisena ja ettei hän saa enään tehdä niin. Jos hän ei lopeta vie asia esimiehen tietoon. Voit myös äänittää huudon todisteeksi älypuhelimeen ladattavalla ilmaisella ohjelmalla. Jos ilmaiset sähköpostilla hänelle että suhteenne ei ole muuta kuin ammattimainen ja olet yllättynyt kuinka hän ei toimi ammattimaisella äänesävyllä ja pyydät häntä lopettamaan niin sinulle jää myös todiste että olet ilmoittanut siitä hänelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe