Elorannan ehdotus on absurdi

enarvosta

Nyt Eloranta on lähtenyt sanomaan nuoria työntekijöitä irti ensimmäisenä YT:neuvotteluissa. Eikö riitä, että lapsilta viedään ruoka suusta ensin päiväkodeissa ja kouluissa, nyt työn syrjään päässyt nuori pitäisi sanoa irti samantien, kun vihdoin on päässyt töihin.

Perustelut ontuvat. Jos vanhempia työntekijöitä on enemmän suhteessa työttömänä kuin nuoria, niin se ei välttämättä johdu irtisanomisjärjestelyistä. Ei ollenkaan. On eri syyt, miksi vanhat ovat työttöminä. Eloranta on viemässä järjestelmää aivan väärään suuntaan. Nuorille ei ole ehtinyt kertymään kokemusta eri työpaikoista ja se vähäinenkin pitää Elorannan mukaan ottaa pois. Vanhemmalle on kertynyt jo kokemusta.

Tämän touhu alkaa jo mennä yli mittarin. Oletteko huomannut, että Rinne sekä Eloranta ovat alkaneet puhua vihreistä arvoista. Niillä kalastellaan vihreiden ääniä.

Elorannan kevään ehdotus, että SAK:n pääluottamusmiehet voivat käydä sopimasssa pienissä yrityksissä paikallisesti työajoista, jos ei ole omaa luottamusmiestä on absurdi sekin. Se ontto ajatus johti lopulta pakkolakkoihin, joilla kaikkien puolueiden kannattajat pakotettiin tukemaan SDP:n vaalikampanjaa. No lapset jäivät ilman ruokaa. Yrityksille kertyi satojen mijoonien tappiot tuotannon menetyksistä. Elorannan porukka antoi tällä toiminallaan starttilaukauksen yt-neuvottelujen sarjalle. Tuhansia on jo irtisanottu. Lisää on tiedossa. Elorannan toiminta hallituksineen oli tämänkin tuloksen valossa absurdia.

4

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aivopesuaollutriittämiin

      SAK elää 1950-lukua. Oli kauan kauan aikaa sitten, kun 55-vuotiaan sai lähettää putkeen, joka alkoi 57-vuotiaana. Se putki on siirtynyt 62-vuoden ikään. Homma on jo hoidossa Eloranta ja Aalto. Te taidatte olla 200.000 euron vuositulojen sokaisemia. Toivottavasti olette kassan jäseniä, jos työttömyys iskee. Noin 20.000 euron kuukausituloista saa 14.000 ansiosidonnaista. Käteen jää sievoisesti 13.300 vaikka vähennetään 4,6% passiivisuudesta. Voi olla, että silloin Aaltokin pysyisi komistamassa kortistoa.

      Kyllä se on sillä tavalla, että työnantaja päättää, ketä se palkkaa ja ketä vähentää yrityksen tarpeen mukaan. Sitä ei Eloranta tai Aalto eikä kukaan muukaan saa sanella.

      Luulisi, että SAK olisi huolissaan 50.000 yrityksestä ja niiden työntekijöistä, jotka ovat liipasimen alla. Jatkuuko yrityksen toiminta vai ei, kun yrittäjä jää eläkkeelle. Ai niin, mutta ne eivätkään ole niitä SAK:n yrityksiä, joissa on Kiljavalla aivopesty luottamusmies. Niillä ei ole väliä. Keskitystään vihreisiin arvoihin.

    • Kyllästynyt_kepuun

      Nyt Sipilä toimintaa! Se varmasti auttaa jos vaikka triplataan maataloustuet. Kaikki yli 50 vuotiaat kortistoon. Siellähän pysyvät, kiitos työnantajan ikärasismin.

      Palkanmaksu on kiellettävä. Tämä korkean veroprosentin vanhus on vaihdettava työkokeilijaan. Ammattitaidolla ei niin väliä.

      Silläkään ei ole väliä, että verotulot romahtavat. Ainoastaan sillä on väliä, että työnantaja (Jumalasta seuraava, muttei alaspäin) saa ilmaista työvoimaa.

      Vedetään nyt amerikanlippu salkoon, taputetaan ja lauletaan: porvari on uusi jumalamme, hei jumalamme...

    • korjaajopois
    • entinen_SAK

      Tyypillinen SAK:n aivopieru, eihän sieltä ole mitään muuta tullutkaan kymmeniin vuosiin. SAK ajaa vain, ja ainoastaan omien johtajiensa etua, ei jäseniensä. Tämä on jo huomattu ajat sitten, onneksi älysin erota vuosia sitten siitä pelleporukasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe