S A K : n " uuniin duuniin" luokittelu on häpeä

perustuslainpuolesta

Herkinen sentään, mitä otsaa ehdottaa, että nuoret pitää sanoa ensin irti! Tai pitää sanoa irti ensin jonkun muun syyn perusteella. Silloinhan itse kukin SAK-päättäjä kerrallaan keksii vaatia lakiin sopivan kriteerin, ketkä pitää sanoa irti ensin. Lakia muutetaan neljän vuoden välein ja useamminkin, Hullu ehdotus.

Yrittäjä työllistää. Työnantajalla on tarve tietynlaisesta osaamisesta. Sen mukaan työnantaja toimii eikä tuota toimintavaltaa pidä rajoittaa. Päinvastoin työllistämistä pitää edistää. Paikkallista sopimista pitää edistää. SAK:n ulostulo taas osoittaa keskusjärjestön norsunluutorneissa elävien etäisyyden tosiasiallisista tarpeista ja keinoista niiden täyttämiseksi.

Kuka haluaa rahoittaa SAK:n politiikkaa liittojen kautta? Muutama viikko sitten vietiin leipä lasten suusta poliittisella lakolla. Ei mitään järkeä. Vielä tänä päivänä ansiosidonnaista maksetaan vain työttömyyskassan jäsenelle, minkä takia on hyvä liittyä yleiseen työttömyyskassaan YTK:hon. Ammattiliiton jäsenyys on vapaaehtoinen, Suomessa on perustuslain mukaan liittymisen vapaus, vaikka liittojen ay-aktiivit antavat toisin ymmärtää.

Ei pidä alkaa luokittelemaan ihmisä kuin karjaa! Kaikilla on oikeus työhön!

8

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piltti_pillastui

      Diibadaabaa:)))))

      • kiihtelysvaaralle

        Vai etkö ole tullut miettineeksi aloittajan näkökulmaa?


    • neljäs-nainen

      "Ei pidä alkka luokittelemaan ihmisiä kuin karjaa! Kaikilla on oikeus työhön!"
      Niin on minukin mielestäni, mutta täällä on hehkutettu vain h y v i e n työntekijöiden oikeudesta työhön ja ammattiliittojen jäsenten lusmuilusta, osaamattomuudesta, siitä kuinka vain ei jäsenet ovat h y v i ä ammattitaitoisia tekijöitä!
      Kun tapeltiin Sipilän hallituksen esitystä irtisanomislain heikenneyksiä vastaan niin oli aivan toinen ääni kellossa, nyt luokittelu on sitten suuri häpeä!
      Lasten suusta viedään leipä säästöillä joita koulutukseen ja tutkimukseen tehdään yliopistoissakin ja se on varmaa kuin köyhän kuolema!
      Johtuuko tämä älä mölö tästä uudesta esityksestä siitä, että nuoremmat kuukuvat YTK:hon.

    • katsotaansanoitohtori

      Tänään Yle 1:n ykkösaamussa kapitalisti, joka tienaa lähes 300.000 vuodessa kertoo, miten hän on hän ja muut ovat muut. "Miksi kukaan ei uskonut minua keväällä"? "Minähän sanoin?" Kauna ajaa yli viisauden ja marionetteja vedellään naruista kuten mc-presidentti tekee ja tapahtuu. Kukaan ei arvosta, mutta näin vain tapahtuu. Ihmisiä eriarvoistetaan ja kouritaan pertustlaillista demokratiaa. Viedään leipä lasten suusta ja lisätään leipäjonoja. Mitäs sitten?

    • kesäduuniblues

      Jussi Raittinen meni aikoinaa duuniin Suomen uuniin.

    • häpeäisivätedes

      Elorannan ja Aallon jutut oksettavat. Aalto kehui, että olisivat voineet pysäyttää koko teollkisuuden, mutta pysäyttivät "poliittisena" toimena vain muutaman tehtaan. Voi vittu miten on ukko mennyt sekaisin. Tuollaisten ja vielä tulevien takia pitää poliittisten lakkoja rajoittaa. Mieltä voi osoittaa muutenkin. Lakkoilu on vastuutonta toimintaa. Leipä vietiin lasten suusta. Oliko se oikein?

      • ammattiyhdistysonjonähty

        Aaltoa ei saa laskea koskaan töihin voimalaitokseen. Voisi kiristää maan hallitusta tai vaikka Nordeaa, että jos en saa syödä perjantanakin karkkia, niin sammutan sähköt koko Suomesta. Varoitukseksi sammuttaa vain Kouvolasta. Perkele!


    • neljäs-nainen

      Nordeaa voisinkin kiristää, että laiton rahan pesu loppuisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe