Tarmon päivä

gulps

Huomenna on takinkääntäjä Tarmon päivä kuulemisessa. Kuka arvaa tai tietää mitä meidän kuntavaalien ääniharava kertoo tai keksii kerrottavaa tuomarin edessä.

23

2234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UllaU

      Toivottavasti saadaan päivän aikana tietoja mitä kertoo käräjillä.

      • hillotolppa

        Toivottavasti selviää myös että mikä sai mielenmuuttumaan n. 5 vuotta sitten,
        riittikö siihen hallituksenpuheenjohtajuus vai tarvittiinko muutakin ?


    • Senlauluja

      Onko palosaaren leivissä?

      • leevileviltä

        Eikä enää tiedä kenen takkia päällään kääntää


      • Kyllä olette härskejä, ei voi muuta todeta. Lukekaa aiheeseen liittyvät kuulustelupöytäkirjat, niin ei tarvitse nimimerkin takaa ihmisiä mollata.....mollaatte vain itsenne ja jotain katkeruutta teillä on Salosta kohtaan, sanomanne perusteella....että kai vain ole kade, kun Salonen on päässyt viinasta eroon ja ollut selvinpäin vuosia....Ja Salonen oli takinkäännössään aivan oikeassa, kuten olemme vuosien päästä Jounin asiassa todenneet oikeudenkin kautta.....Eihän Tarmo mitään sille voinut, että ensin luotti Lauri Kurulan, Rinteen ja Mäkelän sopankeittoon, niin kuin moni muukin...


    • Tarkkis

      Salosen käräjäpäivästä kerrottiin Yle Lapin sivuilla. Hyvin on palstalaiset häntä analysoineet. Näytti käyttäytyneen oikeudessa kuten ennusteltiin.

    • Radionkuuntelija
    • IsoA1955

      Mielenkiintoisia ajatuskoukeroita. Tarmon ajatuksen juoksu on että "kunta olisi joutunut taloudelliseen selvitystilaan parissa vuodessa, jos kunnanjohtaja Mäkelän linja olisi jatkunut taloudenpidossa". Kuka kuntaa johtaa, valtuusto ja hallitus vai kunnan johtaja. Minun näkemykseni on että kunnan johtaja on hallituksen käskyläinen ja tekee operatiivista johtamista hallituksen ohjeistuksen mukaan. Jos talous menee päin p…tä, niin kyllä poliittiset päättäjät ovat päätöksissään epäonnistuneet. Mikäli äänestäjät äänestää uusissa vaaleissa pölvästit uudelleen johtoon niin sehän kuuluu demokratiaan. Tässä kappaleessa ei ole mitään joka juriidisesti on auttanut Tarmoa.

      Jatkossa kinatiin siitä että vaatiko hissiyhtiön omistajat rangaistusta toimitusjohtaja Palosaarelle vai ei. Ylen uutisista saa sen käsityksen että vaati. Tarmon tulkinta oli että ei vaatinut. Valehteleeko Tarmo vai ei selviää hissiyhtiön tutkintapyynnöstä. Jostainhan sekin pomppaa näille sivuille, niin voidaan lukea ihan itse mitä siellä lukee. Jos vaati rangaistusta niin ei taida Tarmoa auttaa enää mikään. YLEn uutisista saa käsityksen että "Kittilän kunta ja Levin Matkailukeskus Oy ilmoittavat vaativansa rangaistusta" sekä myös "Oy Levi Ski Resort Ltd:n hallitus yksimielisesti vaatii rangaistusta". Jos nämä tekstit pitää paikkansa, niin voi luoja tätä sutkien, ja sutkien asian ajajien tyhmyyttä. Eihän tästä ilman puon tervaantumista voi selvitä.

      Tarmo on kertonut saaneensa myöhemmin "sellaista tietoa, joka muutti hänen mielensä". Ylen uutisista ei selvinnyt mitä se tieto oli joka Tarmon mielen käänsi. Jotta se Tarmoa auttaisi, niin jotain oleellista sen on täytynyt olla. Jos se ei ole oleellista, niin huonolta näyttää.

      Mielenkiintoinen tieto on sekin että "Kittilän kunta ei tehnyt mitään virallista päätöstä hissiyhtiön uuden hallituksen henkilövalinnoista, vaan asiasta päättivät Kittilän poliittiset kunnallisjärjestöt". Mitenkähän se mandaatti tähän riittää. Minun käsitys on että osakeyhtiön hallituksen valitsee omistajat.

      Veikeä paikka tuo oikeuslaitos. Jotenkin jänskästi se kaivaa totuuden tarinoista. Ja lopuksi tuomitsee oikeuden mukaisesti itse kunkin. Minun mielestäni jokainen päivä sotkee sutkit suohon entistä syvemmälle. Mäkelää lukuun ottamatta tarinat ovat olleet keveitä. Katsotaan olisiko Antti Rinteen kertomus jämäkämpi kuin tähän mennessä kuultujen sutkien kertomukset. Rinteellä ja Palosaarella on paljon pelissä. Ei vähempää eikä enempää kuin tulevat työtehtävät. Antti ei voi epäonnistua ja Jounin jatko on näistä tarinoista kiinni.

      • VirkamiesVA

        Jälleen asiaa IsoltaA:lta.

        Kopioin tähän:

        "Joka päivä klo 9, 11.9 lähtien
        Alustavan istunto listan mukaan
        Vastaajien kuulemiset alkaa
        ke 10.10 , Holck, Kinnunen; Nevalainen
        to 11.10 , Patakangas, Junnola, Molkoselkä
        ti 30.10, Kantola, Nikka, salmi
        ke 31.10, Korva, Kuusela,Kyrö
        to 1.11 , Mäntymaa, Salonen, Siitonen
        ti 6.11, Erkkilä, Fagerholm, Mäkinen
        ke 7.11, Niva, Paksu, saarela
        to 8.11, Taskila, Maunula, Rantajääskö
        ti 13.11 , Similä, Virikko,kurula, Mäkitalo

        Todistajina eri päivinä on mm. Hilli Kuusisto, Lauri Kurula, ari Aspia,Antti Rinne, Inkeri Yritys, Esa Mäkinen, Pekka Koskinen,helena Huikuri-Kujala, arto Sulonen, Mikko Kärnä, mauri tammela, tuula Mertaniemi, Maria Virta-Heikkinen, Jouni Palosaari, markku Mäkitalo, Kyösti Tornberg, Marketta Toivola ja Pertti Eilavaara"

        Vastaajista on kuultu: Holck, Nevalainen, Patakangas, Junnola, Molkoselkä, Salmi, Salonen, Kurula ja Virikko. Listasta saattaa puuttua joku henkilö. Oikeus kuullee ensin vastaajat ja sitten todistajat. Taitaa mennä vielä viikkoja.


      • Tietäjäsumuverhontakaa

        Joo, jännä nähdä pitääkö Antin maski vai nähdäänkö totuttua raivoamista nyt julkisestikin.


      • Tarmoonhistoriaa

        Tarmo The takkien takki ympäri mennään yhteen tullaan. Näyttää käräjillä tyhmyytensä. Hän oli khallituksessa puheenjohtajistossa selkeänä Mäkelän esimiehenä. Hänen käskyillään ja ohjeillaan kuntalaivaa ohjasi Mäkelä. Jos takki ei tätä ymmärrä, niin väärässä paikassa on ollut.
        Toisekseen hän oli hissien hallituksessa yksimielisesti hyväksymässä Jounin hyllytystä. Kertoo sitten saaneensa tärkeitä tietoja, jotka saivat takin heittämään volttia. Arvatenkin ne "tärkeät" lisätiedot antoi PP. Sen jälkeen rakettimainen nousu resortin hallituksen puheenjohtajaksi. Aivan väärä paikka ja aivan väärä mies siihen tai yleensä mihinkään luottamusta vaativaan hommaan. Mitä helvetin osaamista hänellä on tai voisikaan olla hissiyhtiön johtamisesta. Hän ei vain itse älyä, että näin resort on saanut hallituksen pjksi sätkynuken, jota on äärettömän helppo ohjailla könkään hermokeskuksesta. Se tässä on paskaa, että ohjailtava yhtiö on Kittilän kuntalaisten pääomistama yhtiö, joka on uhrattu nyt riepoteltavaksi. Onneksi tuomarit tietää totuuden ja näkeehän sen jo päälle päin, että tähän kaveriin on turha luottaa. Oikeastaan ihan turha mennä paasaamaan oikeuteen mitään eritejuttuja


      • Niiin...selvitäppäs, miksi Tarmo käänsi takkinsa, niin tiedät enemmän, eikä tarvitse niin paljon spekuloida...


      • mie-eppäilen

        On tainnut takkiTarmo kotiutua, kun noin ärhäkästi ottaa kantaa. Tosin nimim. suojista, kuten asiaan kuuluu. (ehtasuomalainen).


    • ministeriainesta

      Eikhän se tuleva pääministeri ole kovemmissa liemissä keitetty kun nämä sutkivaltuutetut khröm korjaan epäilyn alaiset kittilän sankarit. Voipipahan se avustusvirta katketa Kittilään päin jos Antti on pääministeri niin on tarkemmassa syynissä höpöhankkeet.

      • Tietäjäsumuverhontakaa

        Et ole tainnut Anttia tavata. Kovan takana on julkisuudessa pitää maskia yllä kun hankalia kysytään


      • Leevileviltä
        Tietäjäsumuverhontakaa kirjoitti:

        Et ole tainnut Anttia tavata. Kovan takana on julkisuudessa pitää maskia yllä kun hankalia kysytään

        Yritti jättää pois ohjelmastaan koko käräjät. Kuitenkin tuomari vaatinut tulemaan.


      • UusinUutinen
        Leevileviltä kirjoitti:

        Yritti jättää pois ohjelmastaan koko käräjät. Kuitenkin tuomari vaatinut tulemaan.

        Päivitän tietosi.


      • leevileviltä
        UusinUutinen kirjoitti:

        Päivitän tietosi.

        Rinne vain ihmettelee toditusvelvollisuuttaan. Siinä meillä erikoinen pääministeriehdokas. Taitaa olla mafian puolella.


    • puuverstas

      Tää on tämä sama Salonen jonka käyttäytyminen ennen muinoin oli aivan sikamaista. Ja nyt kas kumma, kunnan luottamustehtävissä. Kivisaari keskustalla ihan samanlainen. No jo on Kittilän kunnan ihmiset valinneet edustajansa luottamustehtäviin.

      • Jutunjano

        Kerro lisää puuverstas. Jokin aistikas kertomus voisi piristää monien harmaata päivää!


    • jänkäjoonas_

      jovain olis kaikille hyvä jos tarpeki vaikka vain yhen vujen kaivais ojia jänkhällä

    • voikoollamahd

      Muistuttaa noita hölmöläisten tarinoita:

      "Hölmöläiset rakensivat itselleen talon, mutta siinä oli paha vika: se oli liian pimeä. Koska kukaan ei halunnut olla pimeässä, päätettiin hankkia pirttiin valoa. Mutta miten? Sitä pohdittiin yhdessä. Lopulta joku keksi, että valoa voitaisiin tuoda säkillä ulkoa, jossa valoa oli yllin kyllin. Toinen hoksasi, että työ helpottuisi kun samalla kannettaisiin toisella säkillä pimeyttä pirtistä ulos."

      "Hölmölän kylän "viisain" mies Matti kulki siitä ohi ja kysyi, mitä hölmöläiset olivat tekemässä. Nämä selittivät. Matti otti kirveen ja hakkasi pirtin seinään pienen reiän, ikkunan. Hölmöläiset menivät taloonsa sisään - ja ihmeiden ihme, sinne todellakin tuli valoa ikkunasta. Miten viisas Matti olikaan!"

      "Matin mentyä hölmöläiset päättivät laajentaa ikkunaa saadakseen vielä enemmän valoa. Ikkunaa hakattiin suuremmaksi, ja vielä suuremmaksi, ja vielä, kunnes koko seinä oli poissa. Pirtissä oli nyt melkein yhtä valoisaa kuin ulkona. Saataisiinko sitä vielä valoisammaksi? Yksissä tuumin hakattiin toinenkin seinä pois. Kun kolmatta seinää alettiin hakata, koko talo romahti kasaan."

      Onneksi kukaan ei jäänyt alle.

      Vai jäikö?

    • perseelleen-lens

      Levillä on Tarmon johtaessa tapahtunut pahaa perstymistä, hallitus uusiksi sinnekin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe