Onko seksisuhde väärin?

Vvnnmm

Olen ollut pitkään sinkku, aiemmin olin pitkässä parisuhteessa. On ollut joitain tapailusuhteitq ja lukuisia treffejä, sitä oikeaa ei vaan meinaa löytyä.

Onko väärin, jos kaksi vapaata ja aikuista ihmistä pitää joskus hauskaa keskenään. Eli minulla on toisinaan iltojen ilona eräs mies ja välillämme on uskomaton fyysinen vetovoima. Miehellä ei ole ollut juurikaan parisuhteita, eikä hän halua suhteeseen, on jollain tavalla sitoutumiskammoinen. Itse haluaisin suhteelta enemmän, mies tietää tämän. Välillä poden kovastikin tunnontuskia tällaisesta suhteesta.

20

868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taidat tietää itsekin vastauksen. Tuo asian vääryys riippuu täysin siitä, kuka asiaa pohtii.

      Ensiksi kannattaa miettiä itse, onko se sinusta itsestäsi väärin? Taitaa vähän olla.

      Miten itse suhtautuisit mieheen (jonka kanssa harkitsisit seurustelevasi), joka kertoisi hänellä olleen seksisuhde naiseen. Entäpä jos hän kertoisi olleen seksisuhde kahteen naiseen tai kolmeen tai neljään jne. Missä kulkee raja ja miksi?

      Entä jos mies kertoo hänellä olleen seksisuhteen mieheen?

      En itse näe asiassa mitään väärää, kun kaksi vapaata aikuista paneskelee toisiaan. Yleensä siinä jompi kumpi saa vähän kynsilleen, kun kehittyy tunteita, mutta ei välttämättä.

      Toisaalta suhtautuisin vähän varovaisesti naiseen, joka kertoisi panosuhteilleensa useamman miehen kanssa.

    • Jjnnmmmmmm

      Niin siis on vaan tää yksi kaveri, ei ole useampia, enkä ole koskaan aiemmin toiminut näin. Ite oon sitä mieltä, että kukin saa vapaana ollessaan tehdä mitä haluaa, mutta jos vaikka aloittaa suhteen pitäisi ilman muuta lopettaa tuollaiset viritelmät. Ja todennäköisesti kerron tulevalle kumppanille tästä, haluan olla rehellinen.

      Hankalaa tässä on vaan se, että haluaisin enemmän tältä hauskanpitokaverilta. Olen kyllä aika monesti tämän ilmaissut miehelle, mutta tämä pysyy omassa kannassaan. Minua askarruttaa se, jos alan seurustelemaan miten tämä hauskanpitokaveri reagoi siihen. Onko hänelle ihan samantekevää, jos suhteemme loppuu vaikka seurustelun takia.

      • wwwwww

        On samantekevää. Ei halua sulta muuta kuin seksiä etkä ehkä ole ainut nainen nytkään.


    • Speciall

      Todennäköisesti mies säikähtää kuin ilahtuu "kosinnastasi" seurusteluun jos kerran on ilmaissut että haluaa vain jatkaa nykyisellä mallilla. Mielestäni aloittajan kannattaisi etsiä sitä oikeaa taustalla ja pitää nykyistä kuvailemaansa seksisuhdetta laastari suhteena. Jos haikailee jonkun miehen perään josta tietää järjellä ettei sinua halua vakavaan suhteeseen, niin tulee vain sydänsuruja kun aikaa kuluu. Pitää osata myöntää tappionsa.

      https://www.youtube.com/watch?v=m3lF2qEA2cw

    • Jkllmmmmm

      Se toki on vähän outoa, ettei mies ole säikähtänyt vaikka olen useasti kertonut toiveistani enemmästä. Ilmeisesti on vaan niin puutteessa.. Joskus mietin, entä jos mies odottaa, että avautuisin enemmän ja kertoisin itsestäni tai jos mies odottaa, että minä saisin ujon ja hiljaisen miehen avautumaan.

      Näin juuri olen tehnyt, että olen koko ajan etsinyt samalla vakavaa suhdetta ja tämä mies käy välillä hellimässä minua. Toisinaan olen onnistunutkin ja jopa ihastunutkin johonkin toiseen mieheen mikä on johtanut jopa usean kuukauden tapailusuhteeseen.

      Joskus mietin miten tämä iltojen iloni pystyy koskettamaan ja suutelemaan todella intohimoisesti, jos hänellä ei ole mitään tunteita. Eli meidän välinen seksi on jotain sellaista mitä tuskin muualta löydän. Ja välillä mietin onko tämä suhde jarruna kuitenkin etenemisessä muiden kanssa.

    • Kikulimikuli

      No ei todellakaan seksi kuuluu oikeaan elämään onko siinä jotain väärää kun kaksi ihmistä löytää toisensa ja haluaa sen ilmaista sen myös seksillä siitähän voi kehittyä oikeaa elämän iloa vuosiksi tai loppuelämän ajaksi ja se on ihanaa luottamista molemminpuolinen.

      • Hjnmmmm

        No, todellakin seksi kuuluu elämään ja me kaksi emme saa pidettyä näppejä erossa toisistamme.. Mutta ei vaan mies halua suhteeseen, minkäs teet.. On käynyt kaikki mahdollinen mielessä, jos mies on vaikka varattu tai seksiaddikti tai ei vaan uskalla päästää ketään lähelleen.. Minulla on muutama kaukainen tuttava, jotka saattavat tuntea miehen, mutta en millään kehtaa alkaa kyselemään hänestä puolitutuilta....


      • Niinköon
        Hjnmmmm kirjoitti:

        No, todellakin seksi kuuluu elämään ja me kaksi emme saa pidettyä näppejä erossa toisistamme.. Mutta ei vaan mies halua suhteeseen, minkäs teet.. On käynyt kaikki mahdollinen mielessä, jos mies on vaikka varattu tai seksiaddikti tai ei vaan uskalla päästää ketään lähelleen.. Minulla on muutama kaukainen tuttava, jotka saattavat tuntea miehen, mutta en millään kehtaa alkaa kyselemään hänestä puolitutuilta....

        Addikti. Siis rynkyttääkö se sua ihan olantakaa useastikin peräjälkeen, keksii asentoja tuon tuostakin ja käyttää dildoa apuna. Kakkoseenkin kerennyt?


      • Kkklll

        No, kyllä nykyisin mennään vaan yksi kierros, itse toki haluaisin enemmänkin.. No, mielikuvitusta riittää ja dildojakin on kokeiltu.. Mutta kakkoseen on porttikielto.. Menisi kyllä sinnekin, jos antaisin.. Tällainen ihanan vaihteleva seksi on huikeaa pitkän ja ankean parisuhdeseksin jälkeen.. Vaikka ei kyllä voi millään moittia exänkään mieskuntoa.. Mulla ollut hyvä tuuri miesten suhteen seksin alueella..


    • 37mies

      Parisuhde pilaa kaiken. Ei naisista ole sitoutumaan. Parempi olla seksisuhteessa koska voi erota koska haluaa. Naisia ahdistaa asua miehen kanssa yhdessä, sitten nainen alkaa määräilemään , pihtaamaan ja kaikkea. Jos mies eiole rikas niin kohtajo nainen etsii uutta miestä eikä naienn ole mihinkään tyytyväinen.

    • tapailusuhteitq

      Ei jos kumpikin saa mitä haluaa eikä aiheuta vahinkoa toiselle.
      Muussa tapauksessa se on väärin!

    • Syysinikka

      Ei se väärin ole, miksi olisi? Vapaat aikuiset saavat ihan vapaasti tehdä, mitä haluavat. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että pelkkä seksi ei sinulle riitä, vaan haluaisít enemmän. Keskustele asiasta miehen kanssa, kysy suoraan. Kerro, mitä haluat. Kysy hänen ajatuksistaan ja toiveistaan suoraan.

      Itselläni oli suhde, jossa aika ajoin tapailtiin, paussia pidettiin, kun jommalla kummalla oli joku muu, palattiin taas tapailuun, kun toisen suhde päättyi. Ajan mittaan se ei kuitenkaan minulle riittänyt, kun suhde ei siitä sen vakavammaksi edennyt, kun oli puheenaiheita, joista ei voinut keskustella ja niin edelleen. Julkisesti emme ollet yhdessä kuin satunnaisesti jossain. Yleensä tapasimme jomman kumman kotona.

      Nyt olen löytänyt miehen, jonka kanssa on avoin ja rehellinen keskustelu kaikista asioista. On henkistä yhteyttä, fyysistä vetovoimaa, hyväntahtoisuutta toista kohtaan. Tässä tilanteessa en seksisuhdetta tarvitse, mutta kyllä se oli ihan paikallaan silloin, kun molemmat toisensa yksinäisiksi tunsivat. Ei ollenkaan huono asia.

    • Miksi potisit tunnontuskia? Onko kyse enemmänkin siitä että pelkäät että satutat itseäsi?

      En halua pilata iloasi, mutta jos jatkat tuota "suhdetta" ja onnistut veivaamaan siitä jollakin ihmeellä parisuhteen, se ei tule olemaan onnellinen parisuhde. Mies olisi kanssasi jo nyt sata lasissa jos hän olisi heikkona sinuun.

      Ota seksisi, mutta älä odota suhteelta enempää.

    • Fantastista

      Eihän se väärin ole mutta luulen ettei sun pääkoppa kestä kovin pitkään seksisuhdetta.

    • Jjnnnnmm

      Kiitos kaikille vastauksista. Ihanaa, kun täällä pidetään seksisuhdetta melko positiivisena juttuna. Mulla on muutama tuttava, jotka jotenkin tuomitsevat tuollaisen puuhailun ja olenkin sitten itse alkanut epäröisä suhdetta. Tuolla joku ajatteli minun pelkääväni satuttavan itseäni ja kyllä se osittain tottakin on, että pelkään. Tuolla joku myös kertoi olleensa samankaltaisessa tilanteessa kunnes löysi kunnon suhteen. Tuokin kuulostaa tutulta, haluaisin myös jutella tämän hauskanpitokaverin kanssa syvemminkin asioista. Välillä se toki onnistuukin, toisaalta, en halua rasittaa miestä keskusteluilla, jos toinen ei kerran halua enempää. Itselläni on joitain vähän ikävämpiäkin juttuja menneisyydessä miesten osalta mitkä saattavat vaikuttaa käytökseeni. Välillä mietin jopa, että entä jos mies odottaakin avautumistani jotta voisi tutustua minuun paremmin. Toisaalta ei tee mieli avautua kerran toinen on ilmaissut, ettei halua mitään vakavampaa.

    • Hjknnnm

      Kauhee ikävä mun seksikamua... Ei kyllä tuu ikinä enää moista viritelmää.... Mistä erotan himon ja rakkauden? Tässä mun kamussa on kaikki niin ihanaa: täydellinen rakastaja, mun makuun komea ja pitkä, ottaa huomioon ja juttelee mukavia....

      • Yehykjh

        Niinniin.

        Mutta nukutteko yöt yhdessä ja aamulla sitten hempeillen aamupalaa.. sitten vielä "halit" ja eriteille?

        Hyvä kuitenkin, että jonkinlaisia juttuja juttelee.
        Olet tainnut jo vuosia roikkua tuossa?

        Kannattaa muistaa naisena lisääntymisiän olevan rajallinen. Jonain pvänä saattaa tuo mies tulla kadulla vastaan perheineen... Ethän itke sitä sitten täällä ja hauku kaikille? ;)

        Noissa hommissa ei ole mitään pahaa jos kumpikin on oikeasti tyytyväinen tahollaan eikä muuta kaipaa. Eikä kumpikaan hukkaa vuosia.. kuulostaa kyllä siltä, että odottele vaan vääjäämätöntä rupsahdusta ja katsotaan sit riittääkö vetovoimaa, jottet särje sydäntäsi.

        Olisi surullista jos jäät täysin yksin ja mies löytää sellaisen, jonka kanssa perustaakin perheen jne.


    • Eiväärin

      positiivista tuossa on se että et ole yksin tässä. Tuolla on tuhansia ja taas tuhansia samanlaisia naisia kuin sinä. Et ole poikkeus vaan ennemmin sääntö.
      Pystytkö parempaan, ei kannata haaveilla sellaisesta mihin ei kykene. Siihen ei opita.
      Ole vain oma itsesi koe seksisuhteita, koe voimakkaita tunteita seksiin saat siitä iloa ja tyydytýstä.
      Lopeta haaveilu muusta se on omaksi parhaaksesi ajattele ruumistasi työkaluna mikä tuo onnen sinulle mitä kaipaat.
      Se on kaikille parhaaksi. Miksi opetella uutta jos vanhakin taito sujuu noin hyvin.

    • Eronnutkirkosta2009

      Oletko kenties jonkinsortin hihhuli, kun kerta tuollaisia pohdit? Pelkäätkö, että seuraavassa rauhanyhdistyksen kokouksessa kaikki saa tietää toilailuistasi ja johtaja päättää erottaa sinut liikkeestä, jossei pimpero ole karanteenissa ennen papin siunausta. Siinä tapauksessa on ihan hyväkin erota

    • Hjnnmm

      No, jotenkin oon aatellut, että mahdollista tulevaa kumppania voi haitata, että mulla on ollut tällainen säätösuhde. Mutta toisaalta ihan varmasti suurimmalla osasta meistä on ainakin yhden illan juttuja ennen sen oikean löytymistä. En tiiä, ehkä oon hihhuli..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe