Työpaikkakiusaajalle suorat sanat!

kyläpoliisiko

Täytyy kyllä sanoa, että olen ylpeä itsestäni kun uskalsin sanoa suorat sanat pari päivää sitten töissä työntekijälle joka muistuttaa entisiä työpaikkakiusaajiani. Hänellä on pakottava tarve olla kaikessa oikeassa, kiukuttelee työnjohdolle, ei osaa ottaa palautetta vastaan jos se on negatiivista, neuvoo liikaa toisia ja on uhmakas. Meillä työpaikalla auton sisälämppäreiden käyttä kielletty koska sulake ei kestä liikaa kuormitusta ja jos joku käyttää niin tämä työntekijä kiertää kyttäämässä pihalla, että kuka käyttää. Lapsellisuus huipussaan. Onko edes laillista kuvata auton rekkareita työpaikalla vai meneekö jo kiusan teoksi. Jos joku vaikka unohtaa lämppärin päälle niin on hullua inhimmillisestä erehdyksestä juoksuttaa työntekijöitä kesken työpäivän/työnteon sammuttamaan lämmityksen. Uhkaa, että vie jo auton lämmitystolpat kokonaan pois, että ei saisi edes lohkolämmitintä käyttää. Työrauhaa en saanut pari päivää sitten koska hän puhua pälpätti ja uhos, että jos joku käyttää niin lähtee tolpat kokonaan. Varmaan sitten maksaa konerempat ja akut 300 työntekijälle. Kyse on talonmiehestä. Pätee myös ihan olemattomista asoita. Minä jo sanoin, että kai minä tiedän omat asiani paremmin ja että ei kannata päteä asioista joista ei tiedä mitään. Tuskin talkkarilla on oikeuksia viedä kokonaan tolppia pois. Ei kuitenkaan ole mikään iso herra. Kehotin myös, että ei kyseenalaista kaikkea mitän teen koska osaan työni. Meni hiljaiseksi ja veti kilon herneitä. Olen ollut kauemmin työpisteelläni töissä mitä hän mutta silti hän tietää mukamas paremmin kaikesta kaiken. Työnjohdon myös haukkuu koska heilläkin on mennyt hermo häneen.

2

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimioikein

      Toimi sääntöjen ja annettujen ohjeiden mukaisesti. KIellot ovat totta. Ei niitä huvikseen ole laadittu. Mikä siinä on niin vaikeata. Myötätuntoni ovat kyllä talonmiehen puolella. Ei muuta. Se että on keikkunut työpisteellä vaikka 100 vuotta ei tee ammattimiestä. On vain oppinut ja kehittänyt itsellensä sopivat liikennesäännöt ja tavat toimia ja laiskuuttaa työpäiväänsä. Lopulta ei ole enää mistä pyöristää ja oikaista kurveja. Työpanos on pyöreät nolla. Tulet ensi kerralla kävellen töihin jos autosi hyvinvointi on niin tärkeä.

    • kyläpoliisiko

      Täh. Enhän ole edes tehnyt sääntöjen vastaisesti enkä ole käyttänyt sisälämppäriä kuten tekstissäni en edes kertonut, että käytän. Oletit vain. Se, että kuvaa rekkareita parkkiksella ei ole normaalia ja jos ei osaa ottaa mistään mitään palautetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe