Mitä tekisitte tässä tilanteessa?

juukelispuu

Mä olen eronnut lapseni isästä ja sen jälkeen olin vuoden uudessa suhteessa kunnes erosin äskettäin hänestäkin. Erosin koska hän aina haukkui "vitsillä" lastani, eli silleen leikkimielessä muka mutta mua häiritsi se PALJON ja ne sanat joita hän käytti niin ei todellakaa ollut tyyliin "höpsö" tai "hölmö lapsi" vaan todella rajuja sanoja joita en halua taaperoni oppivan! Hän myöskin puhui lapsestani että jos lapsi ei lopeta huutamasta, hän vie lapsen jäähylle (esim parvekkeelle tai vessaan) niin lakkaa huutamasta. Yritin monta kertaa puhua järkeä että miten pienen lapsen seurassa käyttäydytään mutta ei kuunnellut joten heitin hänet ulos enkä enää puhu hänelle.

Olisitteko te samallaisessa tilanteessa eronneet tällaisestä seurustelukumppanista?

14

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syntiäteitnyt

      Teit väärin.

      • hehheeeeeee

        AP, meinaat siis että sun lasta ei saa sun kumppani haukkua yhtään, mutta jos sinä haukkuisit miehen lasta niin se olisi ok???? Näinhän täällä on tullut huomattua. Uusi nainen saa haukkua ja arvostella miehen lapsia aivan räävittömästi ja hänen äitiään, ja nyt kun on kyse sun lapsesta niin sehän ei käy. Miksi?
        Voit vain tuntea nyt, miltä miehestä ja hänen lapsistaan tuntuisi kun nämä uudet naiset järestään tekee niin. Uuden naisen lapsia ei saa haukkua mutta miehen saa. On omituista.


      • Skgjksdkdi
        hehheeeeeee kirjoitti:

        AP, meinaat siis että sun lasta ei saa sun kumppani haukkua yhtään, mutta jos sinä haukkuisit miehen lasta niin se olisi ok???? Näinhän täällä on tullut huomattua. Uusi nainen saa haukkua ja arvostella miehen lapsia aivan räävittömästi ja hänen äitiään, ja nyt kun on kyse sun lapsesta niin sehän ei käy. Miksi?
        Voit vain tuntea nyt, miltä miehestä ja hänen lapsistaan tuntuisi kun nämä uudet naiset järestään tekee niin. Uuden naisen lapsia ei saa haukkua mutta miehen saa. On omituista.

        Siis häh? Ei sillä miehellä josta erosin niin ole edes lapsia. Vaikka olisi, en mä niitä haukkuisi? En ymmärrä mistä sä tollasta repäsit tähän edes

        -ap


      • heheheheheh
        Skgjksdkdi kirjoitti:

        Siis häh? Ei sillä miehellä josta erosin niin ole edes lapsia. Vaikka olisi, en mä niitä haukkuisi? En ymmärrä mistä sä tollasta repäsit tähän edes

        -ap

        Tajusin kyllä ettei ole lapsia, mutta jos olisi haukkuisit heidät heti ja heidän äitinsä, ja arvostelisit kovin sanoin. Onneksi ei ole!!!!
        Sanoin noin yleisottaen että yleensä aina ne uudet naiset haukkuvat miehen lapset ja exän ja ovat heille kateellisia ja katkeria, ja siitä uusnainen repeekin, koska hänen lastaan ei saa haukkua. Mutta hän saa haukkua sitä miehen lapsia mielin mäexperhe on vapaata riistaa mutta naisen ei!

        Sellaista toimintaa täällä. Miehen perhe on vapaata riistaa ja sitä pitää haukkua, mutta uuden naisen ei, se on skandaali lähes. Hyi. ei saa haukkua heitä.

        Jos luet aikaisempia kirjoituksia, huomaat että lähes kaikki uudet naiset haukkuvat miehen ex perheen täysin. Se oikein rynnii kaikkien huulille miehen ex perheen haukkuminen. se on niin sallittua ja lähes pakolistakin että heitä haukutaan.

        Mutta voi voi kun uuden naisen lapset ym m pehre sitä ei saa haukkua edes sanalla, muuten on mieletön meno päällä.

        Tämmöistä täällä


    • Oletfiksujahyväsydäminen

      Teit täysin oikein. Ihanaa, että on vielä ihmisiä, jotka ovat kuin naarastiikereitä ja suojelevat pieniä. Hyvä!

      • hyväettäjätitsen

        Juuri näin. Sinä suojelet omaa lastasi idiootilta.


    • oikeintehtyjoo

      Kyllä, teit täysin oikein. Hyvä kun lopetit seurustelun lyhyeen ihmisen kanssa joka uhkailee ja ilkeilee päiväkoti-ikäistä. Ja vaikka kyseessä olisi isompikin lapsi, niin lapsia(kin) voi ja pitää kohdella asiallisesti.Ei ole kivaa jos aikuinen mollaa ja mitätöi, ilkeilee ja huutaa heikommilleen.
      Lapsella on oikeus kasvaa kodissa jossa häntä arvostetaan ja kohdellaan hyvin.

      • naikkosetpihallepian

        Muistakaa miehet kanssa jos uusi naikkonen alkaa haukkumaan lapsianne tai exäänne, niin heittäkää se pimu ulos ja pian. Sillälailla saat elämäsi järjestykseen kun katkera nainen lähtee.

        Ei ole kiva jos uusi suttura haukkuu lapsianne tai exäänne jotka on kuitenkin ykköset miehen elämässä.
        Miehen lapsilla on oikeus olla kotona eikä siihen saa päästää sutturoita väliin katkerana huuteleen ja kohtelemaan ketään julmasti. Uusi naikkonen pihalle ja nopsaan ettei ehdi pilaamaan miehen lasten elämää sitä ne tekee jatkuvasti. Hänen kakaroitaan ei saa huonosti kohdella mutta miehen saisi.


    • RaavastaMiestäkin

      Uutta miestä sylettää aina katsella ekxien aikaansaannoksia, pillukakkoja. Harva sitä tunnustaa.
      Asian tietenki muuttaa jos kakka on tyttö 14-16v pimpsakka. Joskus suihkusta tullessa saattaa nuori liha vilahtaa aijai.

    • virheeet

      mitä tekisin?

      Jos valintakriteriini seuralaisiani kohtaan olisi noin valtavan huono kuin sinulla, en koskaan toisi tuon tason miehiä lapseni lähelle; en ikinä kotiini jossa lapseni asuu, en ikinä yhteisille aterioille, en ikinä mihinkään missä lapseni edes joutuisi näkemään valitsemasi tason ihmisiä.

      En koskaan edes katsoisi tuon tason miehiin päinkään!

      Keskittäytyisin 100% lapseeni estäen häntä tekemästä samoja virheitä kuin itse tein.

    • IsänäLisänä

      Oma lapsi on loppujen lopuksi tärkeämpi mitä mahdollinen uusi ihastus. Ihastuksia tulee ja menee.
      Oma pieni tyttäreni on silmäteräni. Lapsen kasvattamiseen tarvitaan aikuismaista tukea, aikuisia jotka voivat omalla käyttäytymisellään ja teoillaan olla esimerkkinä lapselle. Ohjaamiseen ei tarvita loppujen lopuksi kovaa työtä vaan yhdessä olemisen hetkiä jolloin kaikki ovat tilanteessa läsnä.

      Pienet lapset tarvitsevat toisten lasten seuraa, aikuisten ihmisten seuraa. Kannattaa jättää nämä keskenkasvuiset aikuiset omaan arvoonsa.

      • kilkankalkan

        Niitähän ne naikkoset ovat, keskenkasvuisia pösilöitä jotka rikkovat aina vaan kun ei saa mitään sanktioita.
        Jokaiselle äidille omat lapset ovat arvokkaita eikä kukaan lapsikaan halua joutua isän naikkosten kynsiin. Onneksi meillä ei ikinä mies tuonut sutturoita meille eikä pakottanut meitä näkemään heitä. Olemme säästyneet kaikelta pahalta ja äidin on aina suojeltava lapsensa. Onnneksi mieskin sanoi ettei voisi kuvitellakkaan tuovansa sutturoita meidäneteen, pilaisivat elämämme.
        Joten pysykääpä naikkosetkin oma aloitteisesti poissa miehen rakkaimista, jos teillä on sydäntä, harvemin on kyllä varmaan, niin ettei ilmesty heidän eteensä. Miksi pilaisitte miehen lasten elämän tahalteen? Aina on äidin pidettävä lasten puolta kun väkisin joidenkin perheisiin tungette.


    • välimatkarunoilija

      Teit oikein. Koska miehesi uhkasi lapsesi koskemattomuutta. Tiedä mitä ajan myötä tulisi tapahtumaan.

      Aikanaan tuttu täti seurusteli englantilaisen miehen kanssa, jolla oli pakkomielle ottaa joku silmätikukseen. Omistivat yhdessä bubin ja kun kanta-asiakas, joka oli pidempään ollut silmätikkuna vaihtoi bubia. Tuo mies otti tuon tutun tädin noin 15-vuotiaan tyttären silmätikukseen.

      Tytär muutti takaisin Suomeen tuttujen luokse asumaan ja myöhemmin äitinsä ja veljensä.
      Nyt tuo tytär asuu Austraaliassa, eikä tule muuttamaan omien sanojensa mukaan takaisin Suomeen

      Ihmisiä on monenlaisia.

    • Seonainanäin

      Kaikenlaisia naisia on ollut minullakin. Omat lapset ne menee aina edelle kaikissa asioissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe