Onko joulupukki olemassa

niemetar

Mitä joulupukki tuo Pelkosenniemen päättäjille?

14

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Touhotonttunen

      Ainakin tontut ovat olleet taas ahkeria, monenlaista touhua ja tohinaa on jouluun asti! Joka päivä on elävän joulukalenterin luukun takana mukavaa tekemistä! Jospa päättäjätkin osallistuisivat tapahtumiin ja joulupukkikin sen huomaisi! Toisi sitten aattona heille mm. "hyvää tahtoa, yhteistyöhalukkuutta, hyvää päätöksen tekotaitoa, rauhaa ja rakkautta, toisten kunnioittamista" isot paketilliset! Mitä muuta sitä paketissa voisi olla?

    • Jouluontaas

      No paketissa vois olla hirsikoulu, kunnanjohtaja, opettajia jotka osaavat korkealla motivaatiolla opettaa väistötiloista huolimatta.

      Päättäjille: Annikalle kirja näin hoidan lampaita, Antille paketti aamunhyvä kauraryynejä ja kokki kirja, Janille nauriin viljelijän opas, Anulle kirja pehmyt kudos ja niiden toiminta, PyykösPenalle oranssi kaulahuivi ja kääntötakki hirvimetsälle, Pekalle vihreä pipo, Terolle kirja tunturista tuulee... näitä voisi pukki tonttuineen miettiä.

    • Nuttu

      Taskulaskimen ja lakikirjan. Pyöreäpäisen nuijan jolla paukautetaan jästipäitä päähän torilla,jossa valitaan myös vuoden paukapää.

      • Tietääkökansa

        Mitäpä tarkoitat "vuoden paukapään" valinta! Oletko sitä mieltä, että valinnat ovat olleet väärät? Kyläläisethän heidät ovat valinneet, kyllä kai jokaisella on ansiot, joiden vuoksi heidät on valittu! Kukapa sinusta olisi sen ansainnut "Vuoden pelkosenniemiläinen" tittelin? "Kyllä kansa tietää"!!!No tulee uusi heinäkuu ja valinta, pistähän ehdokas jo kehiin, saa alkuvuoden näyttää, onko ansioita tulevaan titteliin????


      • Nuttu
        Tietääkökansa kirjoitti:

        Mitäpä tarkoitat "vuoden paukapään" valinta! Oletko sitä mieltä, että valinnat ovat olleet väärät? Kyläläisethän heidät ovat valinneet, kyllä kai jokaisella on ansiot, joiden vuoksi heidät on valittu! Kukapa sinusta olisi sen ansainnut "Vuoden pelkosenniemiläinen" tittelin? "Kyllä kansa tietää"!!!No tulee uusi heinäkuu ja valinta, pistähän ehdokas jo kehiin, saa alkuvuoden näyttää, onko ansioita tulevaan titteliin????

        Vuoden paukapää on uusi titteli.Eri asia kuin v.pelkosenniemeläinen .Paukapää on sellainen joka ei ymmärrä katsoa talouslukuja vaan vie jostain syystä paukapäämaisesti päättämäänsä asiaa eteenpäin.Aivan sama mitä talousluvut näyttää. Tämä paukapää valitaan paukapäisten joukosta äänestyksellä. Ja lopuksi paukautetaan kaikkien ehdolla olleitten paukapäitten päät yhteen sekä paavalin kivipaateen.


      • Tjaaa

        Tjaaa.....luulen, että yksi paukapää ei vie mitään asiaa eteenpäin. Paukapäitä saa olla myös useampia jos äänestyksessä ei kuitenkaan tule muutakuin turpiin niin vähemmistö paukapäiden asia ei mene eteenpäin.


    • Nappivalinnat

      On, on se joulupukki olemassa, tai ainakin tonttu!!! Jotakin positiivistä kuuluu kyliltä, oisko joululahjat meille kyläläisille??Nyt on jo kolmas valinta vähällä ajalla kunnan toimiin oman kylän väestä, pätevistä, jospa jotakin hyvää heidän kauttaan saamme tänne! Leena, Heikki ja nyt Miia, oikeat päätökset on ainakin näissä tehty! Toivottavasti saavat tehdä työnsä rauhassa ja palvella ilolla meitä! Antakaamme tunnustusta ja kiitosta silloin myös heille, kun on sen aika!!!

    • Pormestari

      Ja vieläkö saataisiin anusta pormestari kuntaan niin kaikki ongelmat ratkeaisi

    • pukkija

      hyyyi. kurlakkaa käsitesillä rivoiliat

    • RikastutteLisää

      Vokki tulossa sinne...onnea! Pitäkäähän teinitytöt pirtissä ettei raiskata...

    • Urpukka

      Laukkasen mankeli.. naamatusten niin lässyn lässyn ja selän kun kääntää on itse piru...ja puukottaa. Hoitopaikka sille

    • Veronmaksaja

      Harmittaa asua täällä. Onneksi ensivuonna pääsee maksamaan veroja muualle....

    • Parru79

      Niinpä. Kun ei ainneta työntekijöille työrauhaa.. kohta koti muualla..😋😋

    • Eläkemummo72

      Osa valtuutetuista ajaa tämän kunnan liitokseen.. (kolmikko) harmittaa ..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      127
      3187
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      108
      1292
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1275
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1076
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      13
      1033
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      966
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      957
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      924
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe