Uskaltaako linja.autolla matkustaa enää ?

bussiterrorismi

Poliisi kuuli torstaina kahta miestä, joita epäillään kahdesta erillisestä bussihyökkäyksestä Uuraisilla Keski-Suomessa ja Loimaalla Varsinais-Suomessa. KRP tutkii kahta tapausta, joissa molemmissa ulkomaalainen mies kävi bussikuskin kimppuun kesken ajon
MTV:n tietojen mukaan noin 30-vuotiaat miehet ovat turvapaikanhakijoita, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen hakemukseensa.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005923142.html

29

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raiskatuttytöt

      Entäs Sipilääkin järkyttäneet pakolaisten tekemät raiskaukset 10 ainakin epäiltyä ja lisää Oulun poliisi kertoi tulevan kun raiskauksen uhreja on tullut lisää.

      Sipälähän on sanonut, ettei näistä ulkomaalaisista ole mitään haittaa.
      Mitenkähän hän suhtautuisi moiseen, jos oma tytär joutuisi raiskauksen uhriksi.

      Kyllä meillä Suomessakin osataan, herran sanan nimissä lestadiolaiset ovat kunnostautuneet: "Antakaa kaikkien lasten tulla tyköni"teemalla, ja Oulu on vahvaa Rauhanyhdistysten maaperää?
      Siis entä nämä rikokset? Noilta partalapsilta pitäisi pudottaa pallit pois siinä vaiheessa kun he tulevat Suomeen. Järjestään kaikilta. Sangen monien kohdalla se toki on myöhäistä, mutta "parempi myöhään kuin ei milloinkaan."

      • TUO.YOUTUBEEN

        Jösse Järvenpää - Linja-autossa ompi tunnelmaa.


    • näinkötorniossakin

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f340531e-792b-4839-8408-f46bd01188e1

      Poliisi epäilee vähintään yhdeksää miestä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista Oulun alueella. Tapauksen laajuus tuli julkisuuteen viime ja tällä viikolla, ja tuoreimman tiedon mukaan poliisi pitää todennäköisenä, että epäiltyjä tulee lisää.

      Käräjäoikeus on vanginnut tähän mennessä 10 miestä epäiltyinä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai törkeästä raiskauksesta.

      Tapauksessa on useita törkeitä ja poikkeuksellisia piirteitä. Kokosimme alle keskeisimmät kohdat esitutkinnan alkuvaiheessa.

      • Rabbe

        Btw: missä ovat nyt ME-too banderollien kantajat, vai onko niin että vain valkoiset länsimaiset miehet ovat järjestään ns. sikoja, mutta ulkomaalaiset seksuaalirikosten tekijät ovat jotenkin pyhiä...?!? Tervemenoa linnaan -kyllä nuo siellä viimeistään kuohitaan..


    • BussiterroriMatut

      Sellainen ohjelma oli aikoinaan, Kun mennään bussilla. No, Vieläkö mennään Bussilla ? ?

      • MURKUT.ORG.googleen

        Enpä taida mennä...


    • Rabbe

      YLEinen hyssyttely on nyt maan tapa, ts. ns. ikävistä asioista pitäisi vaieta, mutta samaan aikaan taivastellaan paria hassua hakaristilipun heiluttelijaa; ei pitäisi ihmetellä mistä kumpuaa yleinen voimattomuuden tunne, kun oikeasti ongelmallisista asioista ei saa olla mielipiteitä ja mm. erilaisia ulkomaalaistaustaisia rikollisia suorastaan suojellaan. (kuinka voidaan puhua ns. epäillystä rikoksentekijästä, kun paikalla on useita läsnäolijoita etc.)
      Migri (Maahanmuuttovirasto=MIGREENI)!!!

      • nelaiskat

        Näinhän se on molemmat terroristijärjestöt pitäisi lopettaa toisen aatteen terroristit pidetään hyvässä suojeluksessa heidän oma media suojelee kaikin voimin. Vaikka nämä taparikolliset tekee yhteiskunnalle vuodessa miljoona vahingot jotka veronmaksajat maksaa tarkoitan vassu terroristit


    • vasusuvakit

      YLEN on valloittaneet Vihervassu suvakit samat jotka kaikin voimin yrittävät estää pakkopalautuksia, Näitähän ne oli nämäkin kaksi linjaauto kaapparia

      • Hypsss

        Hys hys - ei saa tuollaista sanoa...


    • Voine

      Täältäkin poistetaan pakolaisia koskevia viestejä mutta suomalaisia saa pilkata kuinka paljon huvittaa.. Miksi?

    • latela__lapista1

      siinä törniöläishaaparantalaista ajokulttuuria.siinä vihervassari suvakeille mietittävää.

      Jani Kellokumpu
      Vuonna 1981 syntynyttä Kellokumpua etsitään Haaparannassa vuonna 2016 tapahtuneen kolarin vuoksi.

      Kellokummun epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään kuolemantuottamukseen, kun hän ajoi autoa alkoholin vaikutuksen alaisena ja kovalla nopeudella ja törmäsi ilmeisesti tahallaan toiseen autoon. Kellokummun kyydissä ollut matkustaja kuoli ja toinen loukkaantui.

      Kellokumpu on pidätetty poissaolevana tapauksesta epäiltynä.

      Hänellä on Ruotsin kansalaisuus.

    • latela__lapista1
    • muistakakaafaktat

      Vakaviin rikoksiin Suomessa syyllistyneet ulkomaalaiset saavat usein jäädä Suomeen, vaikka heistä olisi tehty karkotusesitys.
      Karkottamisesityksen Maahanmuuttovirastolle tekee poliisi, ja se koskee vain vakavaa rikollisuutta.
      Lännen Median mukaan liki puolet vakavan rikoksen takia karkotettavaksi esitetyistä ihmisistä saa jäädä maahan.

    • polkuautojako

      yhteensä vaarassa oli kymmeniä ihmisiä mutta asiaa käsitellään kuin olisi yritetty polkuautoja kaapata

    • toukonkavereita

      Ei näistä terroritoista ja niiden yrityksistä päästä eroon, ennenkuin kielteisen turvapaikan saaneet poistetaan välittömästi maasta tai eristetään ennen karkoitusta. Nythän nämä ovat ikuisesti riesanamme, kun voi valittaa päätöksestä kerta toisensa jälkeen.

    • näinraiskaajaemamuille

      Esityksessä ehdotetaan, että Suomen kansalaisuuden voisi menettää, jos syyllistyy sellaiseen valtion elintärkeitä etuja vastaan tehtyyn rikokseen, josta on säädetty ankarimmaksi rangaistukseksi vähintään 8 vuotta vankeutta. Tällaisia ovat esimerkiksi Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen, sotaan yllyttäminen, maanpetos ja vakoilu. Edellytyksenä kansalaisuuden menettämiselle olisi myös se, että henkilö on saanut vähintään 5 vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

      Kansalaisuuden voisi niin ikään menettää terroristisessa tarkoituksessa tehtyjen rikosten, kuten kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, törkeän ihmiskaupan, panttivangin ottamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen tai surman perusteella. Edellytyksenä olisi lisäksi aina se, että kyseinen rikos olisi kohdistunut Suomen elintärkeitä etuja vastaan.

      Päätöksen kansalaisuuden menettämisestä tekisi Maahanmuuttovirasto. Päätös voitaisiin tehdä Suomessa annetun lainvoimaisen rikostuomion perusteella. Maahanmuuttoviraston päätökseen voisi hakea muutosta valittamalla hallinto-oikeuteen.

    • sipilänsyytä

      Kiitos Orpo ja Sipilä tästäkin. Siinä tulevat kestävyysvajeen täyttäjät kokeilivat aktiivimallia.
      Onko maamme tarkoitus esittää avointa kutsua kunnes heräämme tarpeeksi pahasti. On selvää että rajat eivät voi olla miten sattuu auki, ne eivät ole sitä missään päin maailmaa. Apua tarvitseville on kiintiöt ja velvollisuus auttaa mutta järki käteen nyt. KRP:llä enemmän tietoa kuin nyt näkyvät tapahtumat, eli ilman syytä eivät hutki. Jos olisivat toimineet kesällä Turussa aiemmin saamansa ilmiannon perusteella niin voi olla että henkiä olisi säästynyt.

    • mittatäysi

      Mitähän sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri Mykkänen mahtaa selitellä tänään?
      Oma mittani alkaa pikkuhiljaa olemaan täysi näihin lähes päivittäisiin maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin.

    • paratiisiinmatkalla

      Merkillisiä? Riippuu näkökulmasta. Jos on tavoitteena tappaa esim. joukko vääräuskoisia ja päästä taivaaseen huvittelemaan neitseiden kanssa, eikös tuo olisi ihan hyvä tekniikka? Jos epäonnistut, tulee toruja, jos onnistut, tulee matka paratiisiin jossa saat tökkiä jäsentäsi lapsiin eikä kukaan kiellä. Vai olettaako joku että siellä odottaa joukko 40v ikäneitoja, mitä hä? Eikä ne Oulun tapahtumatkaan mitään merkillisiä ole, koska eräissä kulttuureissa vääräuskoisille saa tehdä mitä tahansa, ja toisissa kulttuureissa siitä ei rangaista kuin hölynpöly ja ehdollisilla rangaistuksilla. Ja koko ajan joka hetki nämä veijarit antavat toimivaa esimerkkiä kaltaisilleen, ja todistavat edelleen että täällä voi tehdä mitä tahansa, eikä siitä seuraa mitään lievää epämukavuutta kummempaa.

    • Ei_

      uskalla.

    • uhka

      Tuoreimpien tietojen mukaan supo seuraa Suomessa 350:tä terrorismin torjunnan kohdehenkilöä. Edellisen katsauksen mukaan merkittävimmän terrorismin uhkan Suomessa muodostavat yksittäiset toimijat tai pienryhmät, jotka saavat motivaationsa radikaali-islamistisesta propagandasta tai terroristijärjestöjen kehotuksista.

    • suojelupoliisix

      Suojelupoliisi arvioi, että terrorismin uhka säilyy lyhyellä aikavälillä tasolla kaksi eli ”kohonnut”. On todennäköistä, että Suomessa toimivien terrorismia tukevien verkostojen tavoitteena on radikalisoida ja värvätä lisää kannattajia.
      Ei näistä terroritoista ja niiden yrityksistä päästä eroon, ennenkuin kielteisen turvapaikan saaneet poistetaan välittömästi maasta tai eristetään ennen karkoitusta. Nythän nämä ovat ikuisesti riesanamme, kun voi valittaa päätöksestä kerta toisensa jälkeen.

    • Lyhyt_kysymys

      Oliko tässä edellä nyt suunnilleen palstan vakiohönöt, sanavalinnat vaikuttavat tutuilta?

      • Hajaantukaa

        Laitetaan pää pensaaseen, suljetaan silmät, niin minäkin teen.


    • pelännyttätäjuuri

      Olen pelännytkin jotain tuollaista tapahtuvaksi.
      Myöskään varsinkaan pitkänmatkanjunissa ei ole Euroopassa tehtyjen islamistihyökkäysten jälkeen tuntunut enää niin turvalliselta matkustaa, sillä niissä ja niistä on vaikea päästä pakoon, jos joku henkilö alkaa tehdä jotain pahaa, mutta toisaalta minkäänlaista turvatarkastusta ei junissa myöskään ole
      On hyvä, että meillä valtiovalta on oikein pääministerin suulla ilmoittanut, että olemme oikeusvaltio ja siten meillä tuomitaan rangaistuksiin etnisyydestä riippumatta. Kumpa meidän etnisyyteemme kuuluisivat sellaiset rangaistukset, jotka todella tuntuisivat, mutta kun aina haetaan lieventäviä asianhaaroja. Toivotaan nyt edes ehdottomia tuomioita.

      • kaupungin.lääköri

        Jos se helpottaa yöunisia niin onneksi törniössä ei ole juuri juna tai bussiliikennettä.Täällä suurin vaara on jäädä mersunraadon alle jota ajaa lippalakkijuntti siideripäissään tai huumeissa.


    • terveisinkuski

      Kun on kielteinen turvapaikka päätös eikö ne pitäisi ottaa säilöön,aika suuri riski et sellaiset henkilöt saa liikkua vapaasti! Niillähän ei ole oikeutta olla täällä kun päätös on kielteinen

      Kauheessa prässissä nykyään me bussikuskit. Jos sitten tuollasen kimppuun käyneen mamun taltuttaa voimakeinoin nii joku suvakki voi kuvata sen tilanteen ja laittaa kauheen someraivon siitä päälle jonka seurauksena bussikuski leimataan rasistiksi ja bussifirma maineensa puhtaana pitämisen vuoksi antaa kuskille potkut. Mutta siitäkin huolimatta toimia täytyy kuitenkin epäröimättä jos tilanne sen vaatii. Ollaan kuitenkin vastuussa kymmenistä ihmishengistä. Muistutan vielä kaikkia matkustavia asiakkaita, että älkää epäröikö tarpeen vaatiessa rientää bussikuskien avuksi! Terveisin Bussikuski. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe