Onko unohtumattomia naisia

tavisvissiin

Eli juteltiin ystävän kanssa eksistä. Hän sanoi että KAIKKI hänen eksänsä, (poikaystävät ja muutaman kuukauden säädöt) on haikailleet häntä takaisin. Kaverini oletti sen olevan ihan normijuttu, että niinhän eksät vaan tekee. No näin ei ole käynyt kohdallani kertaakaan. Kaverini myös sanoo että eksät ovat kehuneet seksielämää uskomattomaksi ja että ainahan miehet puhuu seksin jälkeen "kokeneensa paratiisin" tms. Koska tää ei ole mulle yhtään tuttua, niin epäilen että joko kaverini liioittelee, tai sitten hän on joku seksijumalatar. Itse olen saanut lähinnä ihan hyvää tyylisiä kommentteja, eikä kukaan ole suhteen jälkeen kaipaillut.

Joten miten on miehet, voiko ystäväni puhua totta, onko tälläisiä unohtumattomia ihmenaisia olemassa vai puhutteko TE naisille pehmoisia?

Niin kaverini on ehkä tavallista nätimpi, mutta en minäkään mikään hirvitys ole.

9

401

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kyllä minä muistan kaikki entiset naiset, yksi on jo kuollut kuitenkin ja rauha hänen sielulleen. Ennemmin minä muistan entiset naiset ihmisinä joihin liittyy kaikesta huolimatta hyviä muistoja, jokainen on opettanut tavallaan minua oikeaan suuntaan. Itse kun on ollut sokea puutteilleen niin toinen on ollut se peili mitä katsoa silloin ja ruveta miettimään omaa toimintaansa uudelleen.
   Eli minä muistan eksäni, olivatpa ne lyhyen tai pidemmän aikaa elämässäni ja ei pelkästään seksi liity tähän.

  • Terapiassa

   Kyllä se niin on , etteivät jotkut naiset lähde mielestä milloinkaan...valitettavasti...

  • pirger

   On unohtumattomia naisia.

  • sissi1

   mulle on useampi mies sanonut että seksi on erittäin hyvää. Myös kaikki exäni ovat haikailleet minua takaisin suhteeseen. en tiedä mistä tämä johtuu. Myös avioimieheni usein sanoo kuinka ihanaa seksiä meillä on ja hän tuntee todella voimakkaasti kun rakastelemme.

  • dhajiv

   Minä luulin että kaikilla naisilla on ongelmana se kun exät ei pääse millään yli. Yhdenillan panoistakin on vaikea päästä eroon. Tuo paratiisi kommentti on aika tuttu ja lisäksi ylistykset miten ikinä ei ole tuntenut oloaan niin hyväksi kuin minun kanssani. Vanhimmat aktiivisesti takaisin haikailevat suhteet on menneet jo poikki vuosikymmen sitten, eikä edes avioliitto ja vaimo estä sitä takaisin pyytämistä ja perääni itkemistä. Miehet on vain sellaisia, että kun naisen kanssa on hyvä olla ne alkaa ajatella että olisiko jossain nainen jonka kanssa olisi vielä paremmin ja koittaa kepillä jäätä. Erohan siitä tulee ja eron jälkeen toteaa että ei löydy, vaikka kuinka paljon naista kaataisi, niin ei saa takaisin sitä tunnetta mitä oli minun kanssani. Minä taas en ole sellainen jonka ovi aukeaa kahta kertaa. Kun olet ulkona, niin pysyt.

  • Mä uskon kaverisi tarinaa. Voi olla ihan totta. Koska itteki olen saanut miehiltä tosi paljon kehuja mitkä liittyvät seksiin. Siis ei ikinä kukaan mies ole ghostaanut mua seksin jälkeen, aina on ottanut yhteyttä, vaikka olisin eka kerta harrastanut seksiä. Mutta ihan eksät, kaikkien kanssa olen erilaisista syistä laittanut suhteen poikki ja kaksi niistä on yrittänyt saada minut takaisin. Kyllä, on ottanut yhteyttä ja sanonut että haluavat takaisin. Olen tosi seksuaalinen nainen ollut koko elämäni tai siis siitä lähtien kun aloitin seksielämäni ja tosiaan en ymmärtä mitä muut naiset tekee sängyssä koska miehet on ollut aina yllätynyt. Ja mulla on esimerkiksi kaveri joku sanoi mulle ettei hän tee mitään erityisesti seksin aikana, varmaan sit vaan lähetyssaarnaja asento ja mä jo säälin niitä miehiä. Must tuntuu ettei kukaan ole hänestä oikeesti ollut kiinnostunut tai innostunut ja kysynyt perään kuten sinun tilanteesta myös tuntuu. Vaikka mä yleensä en halua uskoa niitä itse-kehumis tarinoita niin sitä mä oikeesti uskon koska naiset, uskokaa pois, olkaa seksissä aktiivisia ja innokaita, näyttäkää miehille nauttivaansa seksiä(toivottavasti oikeesti nautitte sitä) ja ne eivät unohda teitä. Koska tylsät naiset ihan varmasti unohdetaan.

   • anonyymi_0c8

    Olen samaa ihmetellyt seksin suhteen että mitä naiset oikein tekee seksin aikana kun minulle keskitason alle oleva pano jossa tiedän suoritukseni olleen heikko on miehille kuin suuri ihme ja lisää pitäisi saada sitä samaa keskinkertaista puurtamista itse ollessani, että jos ei tavata näissä merkeissä enää kun en vaan innostu sun kanssa, ei ole kemiaa ja pitkästyin jo ensimmäisten minuuttien aikana ja meni suorittamiseksi. Eikö naiset taivu, liiku ja ole kaikki käytössä? Sitten on näitä kummallisia kommentteja mediassakin että seksi ei ole niin kuin pornossa, kyllä on. Ihan juuri sellaista, mitä ihmettä oikein ihmiset selittää. Kyllä se on juuri sellaista kun on hauskaa, rentoa ja pilkettä silmäkulmassa. Kai naiset sitten tosiaan makaa liikkumattomina paikallaan jalat levällään ja vaatii miestä tekemään orgasmin.


  • sehassutyttö

   Mua ei tietääkseni eksät ole kaipailleet, olen aina ollut jättäjän roolissa ja ero tullut yllätyksenä. Mutta mun perään kyselevät aina välillä sellaiset tyypit, joiden kanssa on vähän ollut joskus jotain vispilänkauppaa, muttei sen kummempaa (he eivät ole olleet tarpeeksi kiinnostuneita). Parhaimmillaan melkein 20 vuoden takaa joku tuttu saattaa kysellä yllättäen kuulumisia, enkä ole vielä edes 40v... Nuorena olin kai vähän turhan erikoinen monelle mutta nykyään hyvinsäilynyt ja hillitympi, miettivät kai mitä menettivät kun eivät silloin tajunneet hyvän päälle. :P

  • eksistä

   Ei liene kovin yleistä. Kaksi osunut kohdalle. Ikävä kyllä kumpikin meni naimisiin parin vuoden kuluttua. Toinen halusi naimisiinmenonsa jälkeen kerran vielä etten luulisi, että avoeromme oli minun syytäni.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   18
   3984
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1405
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1294
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1264
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   68
   870
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   778
  7. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   179
   737
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   735
  9. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   722
  Aihe