Onko unohtumattomia naisia

tavisvissiin

Eli juteltiin ystävän kanssa eksistä. Hän sanoi että KAIKKI hänen eksänsä, (poikaystävät ja muutaman kuukauden säädöt) on haikailleet häntä takaisin. Kaverini oletti sen olevan ihan normijuttu, että niinhän eksät vaan tekee. No näin ei ole käynyt kohdallani kertaakaan. Kaverini myös sanoo että eksät ovat kehuneet seksielämää uskomattomaksi ja että ainahan miehet puhuu seksin jälkeen "kokeneensa paratiisin" tms. Koska tää ei ole mulle yhtään tuttua, niin epäilen että joko kaverini liioittelee, tai sitten hän on joku seksijumalatar. Itse olen saanut lähinnä ihan hyvää tyylisiä kommentteja, eikä kukaan ole suhteen jälkeen kaipaillut.

Joten miten on miehet, voiko ystäväni puhua totta, onko tälläisiä unohtumattomia ihmenaisia olemassa vai puhutteko TE naisille pehmoisia?

Niin kaverini on ehkä tavallista nätimpi, mutta en minäkään mikään hirvitys ole.

9

364

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kyllä minä muistan kaikki entiset naiset, yksi on jo kuollut kuitenkin ja rauha hänen sielulleen. Ennemmin minä muistan entiset naiset ihmisinä joihin liittyy kaikesta huolimatta hyviä muistoja, jokainen on opettanut tavallaan minua oikeaan suuntaan. Itse kun on ollut sokea puutteilleen niin toinen on ollut se peili mitä katsoa silloin ja ruveta miettimään omaa toimintaansa uudelleen.
   Eli minä muistan eksäni, olivatpa ne lyhyen tai pidemmän aikaa elämässäni ja ei pelkästään seksi liity tähän.

  • Terapiassa

   Kyllä se niin on , etteivät jotkut naiset lähde mielestä milloinkaan...valitettavasti...

  • pirger

   On unohtumattomia naisia.

  • sissi1

   mulle on useampi mies sanonut että seksi on erittäin hyvää. Myös kaikki exäni ovat haikailleet minua takaisin suhteeseen. en tiedä mistä tämä johtuu. Myös avioimieheni usein sanoo kuinka ihanaa seksiä meillä on ja hän tuntee todella voimakkaasti kun rakastelemme.

  • dhajiv

   Minä luulin että kaikilla naisilla on ongelmana se kun exät ei pääse millään yli. Yhdenillan panoistakin on vaikea päästä eroon. Tuo paratiisi kommentti on aika tuttu ja lisäksi ylistykset miten ikinä ei ole tuntenut oloaan niin hyväksi kuin minun kanssani. Vanhimmat aktiivisesti takaisin haikailevat suhteet on menneet jo poikki vuosikymmen sitten, eikä edes avioliitto ja vaimo estä sitä takaisin pyytämistä ja perääni itkemistä. Miehet on vain sellaisia, että kun naisen kanssa on hyvä olla ne alkaa ajatella että olisiko jossain nainen jonka kanssa olisi vielä paremmin ja koittaa kepillä jäätä. Erohan siitä tulee ja eron jälkeen toteaa että ei löydy, vaikka kuinka paljon naista kaataisi, niin ei saa takaisin sitä tunnetta mitä oli minun kanssani. Minä taas en ole sellainen jonka ovi aukeaa kahta kertaa. Kun olet ulkona, niin pysyt.

  • Mä uskon kaverisi tarinaa. Voi olla ihan totta. Koska itteki olen saanut miehiltä tosi paljon kehuja mitkä liittyvät seksiin. Siis ei ikinä kukaan mies ole ghostaanut mua seksin jälkeen, aina on ottanut yhteyttä, vaikka olisin eka kerta harrastanut seksiä. Mutta ihan eksät, kaikkien kanssa olen erilaisista syistä laittanut suhteen poikki ja kaksi niistä on yrittänyt saada minut takaisin. Kyllä, on ottanut yhteyttä ja sanonut että haluavat takaisin. Olen tosi seksuaalinen nainen ollut koko elämäni tai siis siitä lähtien kun aloitin seksielämäni ja tosiaan en ymmärtä mitä muut naiset tekee sängyssä koska miehet on ollut aina yllätynyt. Ja mulla on esimerkiksi kaveri joku sanoi mulle ettei hän tee mitään erityisesti seksin aikana, varmaan sit vaan lähetyssaarnaja asento ja mä jo säälin niitä miehiä. Must tuntuu ettei kukaan ole hänestä oikeesti ollut kiinnostunut tai innostunut ja kysynyt perään kuten sinun tilanteesta myös tuntuu. Vaikka mä yleensä en halua uskoa niitä itse-kehumis tarinoita niin sitä mä oikeesti uskon koska naiset, uskokaa pois, olkaa seksissä aktiivisia ja innokaita, näyttäkää miehille nauttivaansa seksiä(toivottavasti oikeesti nautitte sitä) ja ne eivät unohda teitä. Koska tylsät naiset ihan varmasti unohdetaan.

   • anonyymi_0c8

    Olen samaa ihmetellyt seksin suhteen että mitä naiset oikein tekee seksin aikana kun minulle keskitason alle oleva pano jossa tiedän suoritukseni olleen heikko on miehille kuin suuri ihme ja lisää pitäisi saada sitä samaa keskinkertaista puurtamista itse ollessani, että jos ei tavata näissä merkeissä enää kun en vaan innostu sun kanssa, ei ole kemiaa ja pitkästyin jo ensimmäisten minuuttien aikana ja meni suorittamiseksi. Eikö naiset taivu, liiku ja ole kaikki käytössä? Sitten on näitä kummallisia kommentteja mediassakin että seksi ei ole niin kuin pornossa, kyllä on. Ihan juuri sellaista, mitä ihmettä oikein ihmiset selittää. Kyllä se on juuri sellaista kun on hauskaa, rentoa ja pilkettä silmäkulmassa. Kai naiset sitten tosiaan makaa liikkumattomina paikallaan jalat levällään ja vaatii miestä tekemään orgasmin.


  • sehassutyttö

   Mua ei tietääkseni eksät ole kaipailleet, olen aina ollut jättäjän roolissa ja ero tullut yllätyksenä. Mutta mun perään kyselevät aina välillä sellaiset tyypit, joiden kanssa on vähän ollut joskus jotain vispilänkauppaa, muttei sen kummempaa (he eivät ole olleet tarpeeksi kiinnostuneita). Parhaimmillaan melkein 20 vuoden takaa joku tuttu saattaa kysellä yllättäen kuulumisia, enkä ole vielä edes 40v... Nuorena olin kai vähän turhan erikoinen monelle mutta nykyään hyvinsäilynyt ja hillitympi, miettivät kai mitä menettivät kun eivät silloin tajunneet hyvän päälle. :P

  • eksistä

   Ei liene kovin yleistä. Kaksi osunut kohdalle. Ikävä kyllä kumpikin meni naimisiin parin vuoden kuluttua. Toinen halusi naimisiinmenonsa jälkeen kerran vielä etten luulisi, että avoeromme oli minun syytäni.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   94
   3453
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2065
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1232
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   434
   1223
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   43
   1133
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   809
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   805
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   224
   729
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   687
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   658
  Aihe