43v mies. Ei kavereita. Äiti ainoa ystävä.

mammanpoika

No selitän tilanteeni. Yksin.43v. käyn töissä mutta en ole sieltä saanut ystäviä. Olen ujo, mutta on minulla työkavereita joiden kanssa juttelen mutta siihen se jää. Kun tulen töistä käyn kotona ja siitä sitten menen äitin luo. Autan häntä ja jeesaan kaikessa, koska ikääkin on. No illalla kotiin ja mikropitsa naamaan ja nukkumaan. Viikonloppuna ennen kaikkea ja myöskin arkena ahdistaa paljon. tunne on niin voimakas että itkenkin yksin. Monesti tartun pulloon kun on vapaata koska eipä ole muutakaan ja baareihin en yksin oikein viitsis lähteä. Eli työt ja äidin auttaminen. Siinä se elämä. Ahdistaa se jo valmiiksi jos joudun olemaan täysin yksin kun äiti... niin. Pelottaa niin paljon sekin. Jaksanko yksin... tuleeko mieleen tehdä itselle jotain.
En tiedä miten tästä eteenpäin.

44

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarvitsetLisää

      Tervitset harrastuksia.
      Tuttuahan tuo on, että töissä on työkaverit ja sitten on toinen elämä se oma elämä.
      Jos otat harrastuksia, siellä on lisää samalla tavalla, harrastuskavereita.
      Sitten voi ottaa osaa johonkin järjestöön. Siellä on saman ajattelun suunnan ihmisiä.
      Jokin avustus järjestö? Vaikka se mikä jakaa ruokia suomalaisille.
      Jossakin on sinun kavereita, mutta et ole ehkä löytänyt niitä vielä.
      On kalastus seuroja ( menevät porukalla jonnekin istumaan), urheilu jutut on omansa jne.

    • kiireelläkurssille

      Hyvä vinkki että ruveta harrastamaan jotain.

      Saattaa tulla kavereita että livettää, tai jos ei tuu vaikka yks kaveri, niin hyvä sekin!

      Rupea vain katselemaan kansalaisopiston tai vapaaopiston tai minkä tahansa opinto-ohjelmia ja sinne vain sekaan. Maksaa lukukausimaksun, mutta se on pientä siihen että pääsee mukaan porukoihin. Ja mikä ettei että valitset jopa kaks eri kurssia, eri päivinä.
      Jo on silloin pojalla rientoa!

      Voisit muuten mennä jollekin naisvaltaiselle kurssille esim sukanneulomis- tai ruokakurssille tai jollekin muulle kurssille. Olisit varmaan suosittu, ja jospa se emäntäkin löytyisi?
      Eikun kiireellä ilmoittautumaan!

    • awsedrftgyhuj

      Tietenkin sosiaalinen ja inhimillinen kanssakäyminen varmasti edesauttaa oloa. Kuitenkin. Ei kannata odottaa, että joku olisi se, joka toisi auringon pimeyteen. Ole oma valosi, silloin varmaan myös helpompi löytää seurustelukumppanikin. Ehkä ihan kavereitakin, vaikka ei ne nyt välttämättä kaikki kaikessa ole, jos osaa oleskella/viihtyy yksin.

      Jäi avoimeksi, että eikö tosiaan ole mitään harrastuksia, tai edes mielenkiinnonkohteita? Kyllä jotain kannattaa touhuta. Ja liikkua ulkona myös tietenkin, vaikkei kuntoilisikaan muuten. Pidä kuitenkin huoli itsestäsi. Syö ja elä terveellisesti. Jätä viina, se on pahimpia asioita mitä yksin voi tehdä, se vie vain syvemmälle.

      Koeta kestää! Halauksia!

      PS. Maailma on ihmeitä ja mielenkiintoisia asioita täynnä.

      • 7yyq

        Justiinsa. On arvokasta, että autat äitiäsi. Sinulla on kuitenkin oikeus myös omaan elämääsi. Ehdottomasti on pahinta mitä voit tehdä, tarttua pulloon. Se vie mukanaan, ja aina huonompaan suuntaan. Keskity miettimään elämäsi hyvät asiat. Ala panostamaan hyviin asioihin. Pieni askel oikeaan suuntaan on avain muutokseen.

        Voit itse tehdä askeleita kohti niitä muutoksia, mitä haluat. Elämäsi ei muutu, jos sinä et tee mitään muutosta. Sotkuisen keittiön muuttaa keittiön siivoaminen. Siitä tuli mieleen, kodin siivoaminen puhdistaa mieltä ja antaa voiman tunnetta. Siivoa kotisi. Siitä se alkaa.

        Mene seurakunnan tilaisuuksiin. Mene minne tahansa missä on muita ihmisiä. Uimahallissa käynti tekee hyvää sielulle ja ruumiille.

        Sinulla on asiat hyvin, niin ei ole monella. Otat vastuuta äidistäsi, on naisia, jotka arvostavat tätä piirrettä. Tietävät, että sinusta saa luotettavan kaverin. Älä häpeä sitä, että pidät äidistäsi huolta. Ole siitä ylpeä.

        Ulkoiseen olemukseen huomion kiinnittäminen nostaa itsetuntoa. naiset huomaavat. Ei tarvitse olla trendipelle, siistit ja kivan näköiset vaatteet riittävät. Miehekkäät jakineet. Puhtaus, ja kiva tukanleikkuu. Jos ihosi on kuiva, osta kosteusvoidetta. Nivea riittää.

        Tuo, että tartut pulloon, on sinun elämässäsi se todellinen ongelmasi. Mene AA-tapaamisiin. Siellä saat kavereita! Siellä ei tarvitse esittää ketään, ole vain oma itsesi.


    • swoord

      Suosittelen miekkailua,aina kun minua ahdistaa niin ei muuta kun duunikaverin kanssa housut nilkkoihin ja sitt lanteet heilumaan.Maailma on hetkessä parempi paikka taas ainakin vähän aikaa.
      Aiheuttaa kyllä riippuvuutta,ole varovainen,aseta itsellesi rajat.Esim. kolme kertaa viikossa korkeintaan.

    • Historiassa. Monet. Muutkin ovat olleet yksinäisiä, kirjoja lienevät kirjoittaneet. Niin, niitä lukemaan käyjöasfhd

    • Pidät huolta äidistäsi, minusta se tekee sinut ritariksi.

      Sinulla on kykyä välittää läheisestäsi. Olet jopa valmis uhraamaan omaa aikaasi huolenpitämiseen. Minusta sellainen asenne korottaa sinut useimpien yksilöiden yläpuolelle.

      Monet etsivät odottavat kumppaniltaan niin paljon. On niin sääli kaikkien mallikumppanien tavoittelijoille, että kumppanin hyvä sydän on niin paljon tärkeämpää kuin hänen kuvauksellinen nenänsä.

      Kumppani on kumppani, ei mikään tuttaville esiteltävä palkinto.

      • mammanpoika

        Kiitos. Tämä lämmitti mieltä


      • herttakk

        Viisaan ihmisen kirjoitus tämä. Ja totta joka sana.


    • Masa_ja_joulukuusi

      Mie olen ollut yksinäinen kouluajoista saakka. Se joulu oli erilainen, kaverit meni mummolaan. Mulla ei ollut mummolaa ollenkaan, olivat poistuneet jo monta vuotta minua ennen. Muistan kun kaverit mietti kumpaan mummolaan mennään jouluksi. Eikä ollut sisaruksia. Kyllä piti miettiä pari päivää ennen kouluun paluuta miten saa kerrottua asiat parhain päin kun joulun vietosta puhuttiin. Kyllä se oli monesti tiukka paikka, kun kaverit sai mummolasta joululahjoja ja kertoi niistä ja mitä siellä mummolassa tehtiin.

      Nyt vanhemmat olleet jo jonkin aikaa pois, kynttilä jouluksi kummulle palamaan. Kun on yrittänyt naisiin tutustua rajoitteeksi on muodostunut tuo edellä mainittu. Kun on tullut ilmi et ei ole isovanhempia eikä sisaruksia, tulkinta on heti et ei osaa laittaa ruokaa eikä tule toimeen ihmisten kanssa. Se mihin yrittää hakea muutosta on se muutoksen este. Onko muilla kokemuksia "elämän huonoista korteista?"

      Valkeaa & rauhallista joulua!!!

      • mammanpoika

        Ymmärrän sinua täysin. Oikein hyvää joulua sinulle ja valoa elämääsi.


      • sisaruksetonmyös

        Itekkii oon sisarukseton. Yksinäisenä se on karua jos ei oo niitäkään. Ei oo tavallaa mitään perhesidettä jos ei vanhempia lasketa. Nuorempana olin vain tyytyväinen ettei ollu sisaruksia pyörimäs jaloissa, aikuisena asioita ajattelee hieman toisin. Toisaalta sisaruksilla voi olla omat elämät, mutta kuitenkin...Voimia sulle ja mammanpojalle myös!


    • ohjee

      Uskonnolliset ja avustusjärjestöt ovat paras idea. Nettitreffipalveluita voit kokeilla. Jos on mahdollisuus matkata kauemmaksi niin kannattaa siihen suuntaan mennä. Ei kannata liikoja odottaa mitään vaan menet eri paikkoihin mm järjestöihin katsomaan mitä on touhu ja käyt muutaman tunnin. Idea on saada tekemistä niin ei tarvitse miettiä oletko yksin vai et.

    • Pihlajanmarjaa

      On ollut ihana lukea viestejä ja kommentteja.
      Joidenkin kirjoituksiin/ kokemuksiin samaistuu kuten nimimerkit mammanpoika ja Masa_ja_joulukuusi.

      Sinun sydämesi nimimerkki mammanpoika on täyttä kultaa. Jaat sydämesi lämpöä ja hyvyyden valoa ympärillesi. Aivan ihanaa.

      Toisen kokemukset ja tunteet koskettavat, kun on kokenut omakohtaisia vaikeita hetkiä/ elämänvaiheita. Uskon, että ns. elämän huonotkin kortit ovat lopulta se voimavara ja lahja sinussa/ minussa. Tällaiset hetket kasvattavat ihmistä, vaikka koettelemuksia ei aina ymmärräkään. Eikä niitä toivoisi lisää. Elämässä itketyt kyyneleet ovat kuin helmiä. Kuinka rikkaita sitä olemmekaan joskus vanhana. Helminauha taitaa olla aika pitkä siinä vaiheessa, ainakin itselläni.

      Toivon kaikille lämpöisiä halauksia, hyvää joulua ja levollista joulumieltä.

      • mammanpoika

        kiitos samoin! kyllä OIKEASTI nämä postiiviset viestit auttaa! pihlajanmarja ja muut ISO KIITOS ja kumarrus. kyllä luen näitä ajatuksella ja kyllä näistä saa valoa. hyviä ajatuksia näin joulun alla. Tarvitsen sitä ns.työntöapua. sen verta pohajalla olen käynyt ajatusten syövereissä.


    • lukupiiriin

      Kirjoittamastasi huomaa, että olet hyvä ihminen joten ei ainakaan luonne voi olla seuran saannin tai pitämisen esteenä. Ehdottaisin sinulle kirjaston lukupiiriä, jos sellainen on paikkakunnallasi ja jos muuten olet vähänkään lukumiehiä. Lukupiireissä on usein hyviä tyyppejä ja vakinaisia kävijöitä, joista voi saada seuraa muutenkin jos hyvin sattuu.

      • mammanpoika

        täytyy tuo pitää mielessä. kiitos vinkistä! ja hyvää joulua sinulle!


    • Masa_ja_joulukuusi

      Tuttua on kun torilla pyörii, pitää miettiä miten se keskustelu menee jos siellä jonkun näkee. On melkoinen ero oman elämän ja reali maailman välillä. Pitää miettiä vuodenaikaa ja mitä ihmiset oikeasti tekevät silloin et osaa "esittää sivistynyttä". Monesti olo on kun olis oman elämänsä turisti. Eipä niitä joululahjoja tarvi hankkia, vieläkin muistuu sieltä kouluajoilta kun tuppaannuin kaverin matkaan joululahjaostoksille, kun osti pikkusiskolle jotain. Luulin et olin opintomatkalla omaan tulevaan, mut luulo oli väärä.

    • Elämä-On

      Sama tilanne, mutta kaksi viikkoa sitten se mutsikin otti ja kuoli pois.

    • mammanpoika

      Tässä on taas joulunpyhät vietetty... no missäs muualla kuin äiten luona. Olen puhunut hänelle tilanteestani. Tulevaisuus yksinäisenä ja masentuneena pelottaa. Hänen vastaus on että kyllä sen jonkun löytää se tulee yllättäen ym. Etsit harrastuksia. Pidä yhteyttä kavereihin.
      No joo..
      Olen niin perkeleen kokematon naisten kanssa, jotenkin en usko että joku nainen tälläistä mammanpoikaa tällä iällä huolisi.. En saa kavereistani niin paljoa seuraa että se estäisi yksinäisyyteni/masennuksen. Vaikeaa uskoa huomiseen. perkele!
      Kai se on itseluottamus. Kai se on se jatkuva masennuksen tunne. On vaan ja siinä se.

      • Kilikolikeli

        Niin kauan kuin elää niin täysin mahdollista tuo on.

        Käytännössä se on silti melko epätodennäköistä että löydät sopivaa naista Suomesta. Ja masennus ei tässä varsinkaan auta.

        Pitää olla itse aktiivinen jos haluat tilanteesi paremmaksi. Mitä enemmän sosiaalisia tilanteita niin sitä paremmat mahdollisuudet.


      • Niinhän ne naiset aina sanovat, että älä luovuta ja masennu, kyllä sinä vielä jonkun löydät.

        Minunkin äitini ja mummoni ovat minulle niin sanoneet. Vastasin mummolleni että, jos hän tai äitini olisivat olleet nuorena yhtä kauan yksin, kuin mitä minä, niin silloin minuakaan ei olisi esdes olemassa.

        Helppohan se on naisten pysyä positiivisena, niihinhän on harvakseltaan joku mies yrittämässä tututstua. Kuka nainen haluaa yleensäkään oma aloitteisesti tutustua mieheen, jollei se ole joku julkisuudesta tuttu.

        Vaikeata tutustua keneenkään, kun ollaan jo kouluaikoina lytätty sen verran syvälle maan rakoon, että on kestänyt pitkälle aikuisuuteen, että sieltä on onnistunut nousemaan takaisin jaloilleen.
        Silloin nuoruudessa, kun muut juoksivat intohimojensa perässä ja etsivät elämälleen suuntaa, itse vietin aikaani kotosalla itseäni eheyttäen. Ei sitä tehnyt mieli lähteä ulos ihmisten sekaan, kun oli tottunut, että heti jos jotain sanoi, niin asia käännetään pilkaksi itseäni vastaan.

        Nyt sitten ei ole aikuisenakaan intohimon kohteita tai kunnollisia harrastuksia, on vain ylimääräistä aikaa, mikä pitäisi saada jotenkin kulutettua. Eikä ole mitään suuria elämän kokemuksia (matkustelusta, harrstuksista, yms), joista voisi naisille kertoa, joten olen heidän mielestään tavattoman tylsä. Ei jatkoon, tyyppinen mies.


    • Yksinäistätäälläkin

      Missä päin Suomea asut?

      • mammanpoika

        Pirkanmaalla asun


      • Yksinäistätäälläkin

        Harmi kun olen ihan eri suunnalla. Toivottavasti löydät pian seuraa, älä luovuta!


      • mammanpoika

        kiitos tsempistä! toivotaan että löydämme seuraa :)


      • Yksinäistätäälläkin kirjoitti:

        Harmi kun olen ihan eri suunnalla. Toivottavasti löydät pian seuraa, älä luovuta!

        Naapuristako sinä meinasit seuraa löytää..
        Älä ole naurettava. Suomi on pieni maa.
        Itsekkin olen treffannut naisia kautta Suomen, eikä siinä ole mitään ongelmaa...
        Käyttäkää mielikuvitusta ja sopikaa yön yli treffejä jonnekkin.


    • mammanpoika

      Kyllä täällä oikeesti porukka välittää ja haluaa auttaa. Lämmittää oikeasti mieltä ja melkein kyyneleen tiputtaa KIITOS KAIKILLE!
      Toki saa laittaa lisää viestejä. Luen mielelläni!

    • concentratedhibiscus

      Yllätyin viestiketjun positiivisuudesta, kiitti AP. Itse olen 32 ja hyvin samanlaisessa tilanteessa eli elämä = työt ja vanhempien auttaminen (isällä alzheimer). Vapaa-aikana korpeen piiloon. Ihmisiä ei siis paljoa elämässä ole, mutta en sellasia "puolituttuhyvänpäivänkaveri" -suhteita oikein kaipaakkaan.

      Mitään neuvoja en voi antaa, koska oikeastaan itse olen ihan tyytyväinen tilanteeseeni. Sen verta kommentoisin tuota "itselle jotain tekemistä", että älä nyt sellaiseen kuitenkaan lähde. Istutaan vaikka ottaan kuppia ja mietitään syitä jatkaa ainakin huomiseen...

      • mammanpoika

        totta puhut tuossa että en tarvitse puolituttuhyvänpäivän kaveria vaan KAVERIA! välillä on vaikeaa kun on huolissaan heidän terveydestä. ahdistuu, itkee, masentuu kun miettiin mitä mun elämä näin yksinäiseksi ym onnettomaksi on mennyt. itsesääliä, ahdistusta, masennusta. Mutta taas jotkut päivät on loistavia kun vanhemmat on pirteitä. ne tuovat valoa. Tunnen tuon myös itsestäni... vapaata kun on niin kaihtimet kiinni ja möhöttämistä. ja joskus sitä viinaakin.
        ymmärrän kyllä sinua


    • Toivoaonvielä

      Kannattaa mennä mukaan johonkin toimintaan todellakin, sieltä se kaverikin voisi löytyä, kun on varmaan samanhenkisiä ihmisiä. Matkoilta ja nettitreffeiltä voi löytyä, mutta saattaa olla sitten niin erilaista porukkaa, ettei se sen pidemmälle suju. Ihmiset välittävät, kun he huomaavat että itsekin välität muista, joten toivoa on. Pidä itsesi auttavaisena ja toisita välittävänä edelleen, siinä suurin valttisi. Korkeinkin pitää sellaisista ihmisistä huolta.

    • Ja_pe

      Se vaatii sinnikkyyttä löytää seuraa netistäkin. Jos oikeeta seuraa haluaa, puoli vuotta voi vierähtää hyvin. Eikä ne jutut toimi sen paremmin täällä kuin reaalimaailmassakaan. Jos oikeesti haluaa löytää naisystävän realistinen aika vuosi ainakin jos ei käy poikkeuksellisen hyvä tuuri.

    • Transit_mies

      Kinkut ja rosollit syöty, vyökin riitti ei siirtynyt kun yhden pykälän reikä. Ne pari kiloa lähtevät sit ladulla kunhan pakkanen hellittää ja pääsee sinne sivakoimaan. Haasteellista se on noiden naisten kanssa saada sujumaan. Vaikka yrittää sivistyneesti jututtaa ja saada monenlaista toimintaa niin ei. Se hirveä lemmen palo pitää olla jo ennen kahvin juontia.

      Mulle sama asia kun olis taksitolpalla ja kippari kysyy ajetaanko kiihkeästi? Kun vastaa et liikennesääntöjen mukaan niin kiinnostus on heti nolla. Nuo naiset on kuin rallikuskeja, kun on vaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita kaikki on kunnossa. Mutta mie olen sellainen Transit kuski peräkärryn kanssa. Ei se vauhti vaan koko remonttilasti perille kerta-ajolla yhden pysähdyksen taktiikalla. Niin... polttoainetta ja aikaa säästyi, vois vaikka lämmittää saunan ja pestä neitin selän. Mutta nyt sauna savuttaa sytytystulia ja mie juon saunakahvit.

      Kertokaas nyt arvon neidit tai saa eronneet ja karanneetkin osallistua jutusteluun. Mitä te siltä jutulta haette?

    • N_pirkanmaa

      Moi mammanpoika! Olisi mukava jos kertoisit itsestäsi hieman enemmän?
      Tahtoisitko oikeasti siis oikeasti löytää ystävän tai jopa elämänkumppanin itsellesi?
      Ja millaisen elämän tahtoisit, jotta voisit olla ns. kaikenkaikkiaan tyytyväinen siihen?

      • M40pmaa

        Hei n_Pirkanmaa, saako kysyä minkä ikäinen itse olet? Voitko antaa itsestäsi jotain yhteystietoja? Olen vapaa 40v mies , myös Pirkanmaalta. Eiköhän tutustuta! =)


    • meeomillemarkkinoille

      Aika törttö vastaus M40Opmaalta.

      Tulla vokottelemaan lierosti toisen palstalta. Ei mitään tyyliä, kertoo paljon tyypin luonteesta...
      Etsisi muuta kautta.

      • mammanpoika

        täällä se mammanpoika. no totta kai se haave on löytää se elämänkumppani, totta kai. tuntuu että itse ajattalee että tämmöistä kukaan halua. No perhana ehkä sittenkin. Olen hyvinkin rauhallinen ja leppoisa kaveri. Kyllähän se sisin on se tärkein naisessa, se että tykkää minusta tälläisenä kuin olen. Kyllä sitä haluaisi rakastaa ja tulla rakastetuksi. Haluaisin ymmärtäväisen, rauhallisen, leppoisan (kuten minäkin) naisen. En ole mikään päälle päsmäri joka vaatii sitä ja tätä. Toivoisin semmoista ymmärtäväista naista, kun tilanne on mikä on. Kiva olisi tosiaan tutustua sinuun.


      • u3r93
        mammanpoika kirjoitti:

        täällä se mammanpoika. no totta kai se haave on löytää se elämänkumppani, totta kai. tuntuu että itse ajattalee että tämmöistä kukaan halua. No perhana ehkä sittenkin. Olen hyvinkin rauhallinen ja leppoisa kaveri. Kyllähän se sisin on se tärkein naisessa, se että tykkää minusta tälläisenä kuin olen. Kyllä sitä haluaisi rakastaa ja tulla rakastetuksi. Haluaisin ymmärtäväisen, rauhallisen, leppoisan (kuten minäkin) naisen. En ole mikään päälle päsmäri joka vaatii sitä ja tätä. Toivoisin semmoista ymmärtäväista naista, kun tilanne on mikä on. Kiva olisi tosiaan tutustua sinuun.

        Sinun on hyvä psyykata itseäsi, että oikeasti voit kokonaan jättää taaksesi tuon, että kuka tällaista haluaa. Ei täällä kukaan ihminen niin kummoinen ole. Sinun pitää seistä omien valintojesi takana. Et edes halua naista, joka ei sinua hyväsky. Miksi siis pyytelisit anteeksi, minä oon vaan tämmöinen. Kanna ryhtisi suorana, ole ylpeä siitä, että huolehdit äidistäsi. Jos jotain ei kiinnosta, miksi miettisit sitä? Sinä olet parhaalla tavalla se, kuka olet ja anna sen houkutella oikea ihminen luoksesi. Et sinäkään tunne vetoa naista kohtaan, joka pyytelee anteeksi, kuka on.

        Viinan juonti on aina iso miinus.

        Olet vielä nuori kaveri Nyt välittömästi ensi askeleet kohti muutosta.


    • eivoimuutasanoa

      Jos auto löytyy, tai vaikkei löydykään, niin kannatta ehdottomasti alkaa käymään seurakunnan tapahtumissa ja kokoontumisissa.

    • Jumalapelastaa
    • Masa_ja_joulukuusi

      https://www.deitti.net/

      Laita tuonne oma ilmoitus, ei se ota jos ei annakaan. Ei se tietty takuu ole et "sieltä napsahtaa", mutta eteenpäin. Mulle ainakin paljon auttanut, siellä kun jutustelee niin tietää mitä ne naiset harrastaa, tekee mielellään. On ollut paljon enempi puhuttavaa treffeillä, kun on yleiskuva tilanteesta.

      Minä en halua olla pääosassa, kun jututtaa harrastusten ja arjen tekemisen kautta niin mulla ainakin toiminut paljon paremmin. Ei ole tullut sitä tilannetta et on vaivautunut hiljaisuus. Ikävä jos matkustaa jostain ja odottaa et tunti menis jo ja pääsis kotiin. Ota vaikka muutama valokuva mukaan, että pääset jutun juureen. Kannattaa käydä useammilla treffeillä vaikka ei se just oikea kohdalle sattunutkaan.

      Kyllä sieltä aina tarttuu matkaan uusia vaikutteita, kun kulkee silmät auki!

    • Miätäs

      Itse olen myös samanikäinen. tässä 6 vuoden sisään haudannut molemmat vanhempani, rankkaa se on mut siitäkin selviää. Itse olen suht sosiaalinen ja minulla on jopa paljonkin kavereita ja ystäviä mutta kerronpa jotain, ne kamut ja ystävät ei sua voi auttaa siinä mitä koet, itseäni alkoi lähinnä vituttaa se olen pahoillani, otan osaa, soita mulle jos tarvit jotain ja pahinta kaikista nää tyypit jotka kilpailee sun kanssa, pistää paremmaksi, "ei mut sillon ku mun mummo räjähti ja sen koira sinkoutu mun isoisän läpi ja ne kaikki kuoli ni sillo vasta oli rankkaa että eihän toi sun tilanne oo nii paha..." kaikilla heillä on sama tarkoitus, lohduttaa. ongelma onkin siinä että mikään noista ei oikeasti lohduta. ainoastaan se että saa itse mietittyä asiat halki ja voit itsellesi myöntää sen että et olisi voinut tehdä enää muuta, että teit juuri niinkuin piti. kukaan ei myöskään ole täydellinen eikä pidä olla liian ankara itselleen, muuten loppuelämä menee siinä kun vaa syyttelee itseään kaikesta mahdollisesta ja paisuttelee sinänsä mitättömyyksiä mielessään. Harrastukset on hyviä, ihan mikä vaan käy kunhan se on edes vähän mieleistä. Itselleni se oli luonnossa liikkuminen.

      • mammanpoika

        kiitos kommentista ja tarinastasi. jäin miettimään ja pohtimaan mitä kirjoitit.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe