Älkää äänestäkö demareita

Tämä-selvä

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanoei

      Tämähän on selvää ollut koko ajan. Jos demareista tulee pääministeripuolue, niin hallituksessa tullaan näkemään sellaisia maanpetoskoplia kuten vihreät ja vasemmistoliitto.

      Sen jälkeen kaduilla ei muuta tehdäkään kuin joukkoraiskataan.

      • jatai

        Massaraiskaamisen lisäksi vaalean väestön (mm. kantasuomalaisten) ihmisoikeudet lopetetaan, jos demarit saavat pää- ja/tai sisäministerin paikan.


    • Syöksykierre politiikassa sen kun kiihtyy, tänä päivänä joutuu tarkkaan puntaroimaan ketä tai mitä puoluetta äänestää. Koska mitään hyvää vaihtoehtoa ei ole, niin joutuu äänestäjä tilanteeseen missä joutuu valitsemaan pienimmän mahdollisen pahan.

      • Mielestäni näin sen pitääkin olla. Sitten kun iso porukka löytää itselleen mielestään hyvän vaihtoehdon, se tietää kaikille muille vähintään ankaraa kidutusta tai hengen lähtöä.


      • scrg kirjoitti:

        Mielestäni näin sen pitääkin olla. Sitten kun iso porukka löytää itselleen mielestään hyvän vaihtoehdon, se tietää kaikille muille vähintään ankaraa kidutusta tai hengen lähtöä.

        Vähän noinhan se taitaa olla. Jerzy Lec muotoili asian:
        ”Eläköön!” on tuskin suvaitsevaisuuden riemuhuuto.


      • puoletvalmiina

        Minulla puolue on jo valmiina, mutta ehdokkaan nimi puuttuu.

        Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.


      • puoletvalmiina kirjoitti:

        Minulla puolue on jo valmiina, mutta ehdokkaan nimi puuttuu.

        Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

        Ja kun olet löytänyt sopivan ehdokkaan, niin tämä loikkaa tai kääntää takin:D


    • politiikkapaskaa

      Demarit vaan alkavat olla ikäänkuin vähiten paha, persupaviaaneja ja sinisiä ei voi edes miettiä. Vissiin palstalaiset haluavat että köyhiä ja työttömiä kuritetaan entistä enemmän, mutta kunhan vain "rajat kiinni" niin sama vaikka muut näkevät nälkää. Mitä muuten ei ikinä tule tapahtumaan.

      • Cock.tiedetään

        Mitä pahaa Persut on tehnyt sinulle tai tutuillesi?


    • PoisSinkkupalstalta

      Satavarmasti äänestän just demareita. Mamuteema ei oikein vedä ja johan se nähtiin mihin perseistäkin on ja mihin ei.

    • Meillä on jo EU:ssa 500 miljoonan ihmisen avoimet työmarkkinat. Kaikki pöhinä ja höpinä työperäiseen maahanmuuttoon liittyvistä säännöksistä koskee vain tämän alueen ulkopuolelta tulevia. Mikä on se vetovoimatekijä, jolla ihmiset tänne houkutellaan. Se mikä on vetovoimatekijä, vaikuttaa siihen keitä olisi tulossa. Demareiden ratkaisu vetovoimatekijäksi olisi maailman ankarin verotus, mikä ei tietenkään haittaa niitä jotka ei ikinä olisi nettoveronmaksajia.

      Itseäni ei raiskarit pelota. Olisihan se mielenkiintoista nähdä Suomessa joskus vasemmistohallitus. Mulla olisi jo keltaiset liivitkin valmiina.

      • JossainMuualla

        Tuli tehtyvä vikainvestointi, liivini ovat oranssit.

        Pahus.


      • justiinsajoo

        Hahhah vai että oikein liivit valmiina, justiinsa joo. Koitas nyt ensin nostaa perseesi vaikka äänestämään.


    • Uutistoimitus

      Kyllä kansalaisten turvallisuus uhattuna nyt jo eikä hallituksen idiootit tee mitään. Eivät ne välitä jos joku lapsi raiskataan.

    • Kaisanoasaa

      Hahah, joo lisää vaan pakolaisia. Muistan kun kun pari kolme vuotta sitten ei uutisissa ollut mitään mainintaa raiskauksista tai pakolaisten tekemistä rikoksista mutta nyt niitä on joka päivä. Äänestäkää vaan sipilää niin lapsenne raiskataan varmasti.

      • rehtejäsuomalaisia

        Ennen tekijät olivat sentään rehtejä suomalaisia.


    • kuka.tietää

      Kuka Suomen pääministeri matut pyysi Suomeen?

    • En olisi äänestänytkään. Vihreille menee ääni.

      • hyi

        Tyypillinen cityvihreän tampio joka ei ole metsää nähnytkään. Nyrkillä tapettavaa roskasakkia.


      • d7y01bs22
        hyi kirjoitti:

        Tyypillinen cityvihreän tampio joka ei ole metsää nähnytkään. Nyrkillä tapettavaa roskasakkia.

        Väittää tyypillinen kaljapullopersu peräseinäjoelta mamukiimoissaan, joka ei koskaan ole edes maahanmuuttajaa nähnyt.


      • Lopetasekoilu
        d7y01bs22 kirjoitti:

        Väittää tyypillinen kaljapullopersu peräseinäjoelta mamukiimoissaan, joka ei koskaan ole edes maahanmuuttajaa nähnyt.

        Sinä se näet maahanmuuttajan tässäkin vaikka kukaan ei ole maininnut sanallakaan. Nyt ukki päätä tyynyyn!


      • pervoolet
        Lopetasekoilu kirjoitti:

        Sinä se näet maahanmuuttajan tässäkin vaikka kukaan ei ole maininnut sanallakaan. Nyt ukki päätä tyynyyn!

        Ei vittu mihis transistorin mekkojutut ovat unohtuneet, nyt siirrytty johonkin vanhusfetissiin vissiin.


      • hyi kirjoitti:

        Tyypillinen cityvihreän tampio joka ei ole metsää nähnytkään. Nyrkillä tapettavaa roskasakkia.

        Kyllä Keskuspuistossa tulee käytyä useinkin kesäaikaan.


    • hienoahienoa

      Sisäministeri Orpo päästi matut Suomeen 2015. Keskustan Sipilä kutsui matut kämpälleen. Mykkänen (KOK) allekirjoitti GCM-sopimuksen, jota persut vastustivat. Siniset irtaantuivat persuista, koska persut halusivat hallitusohjelmaa noudatettavan, johon siniset, kokoomus ja keskusta eivät suostuneet. Persut siis olisivat noudattaneet sitä mitä sovittiin, muut sen sijaan pettävät aina.

    • Demarit on menettänyt uskottavuutensa työväen puolueena jo ajat sitten. Onneksi on persut ja se uusi suomen kansa ensin -puolue, veikkaan noille jättijytkyä ensi vaaleissa.

      • Persuilla on hyvät arvot ja tulevat ohjelmat, kunhan vaan saisivat ne muutamat puupäät jotenkin käyttäytymään järkevästi. Sen jälkeen ei ole enää kuin 150 000 henkilön virkamies koneisto, mitkä myös pitäisi saada järkiin. Ja tämähän onkin sitten aivan eri luokan haaste, koska vastassa vanhoja demari jääriä, kepuli uskollissupalkittuja ja kokoomus fanaattisia pikkutakkivirkamiehiä. Vaikka Persut olisivat ainut puolue suomessa tästä eteen päin, niin olisivat silti oppositiossa seuraavat 30 vuotta.


    • Totuus-

      Kuulkaa ihan sama mikä puolue on vallassa niin pakolaisia tulee maahan tuhansittaina ja naisten raiskaukset lisääntyy eikä naiset edes halua sitä estää. Naiset ei edes mekkaloi eivätkä vaadi kovempia rankaistuksia vaikka naisten pitäisi mellakoida tuosta asiasta. Naiset haluaa siis raiskaajia lisä'ä suomeen.

      • wekoådvpwov

        No missäs ite ätminkäinen olet mieltäsi osoittanut, paitsi netissä ruikuttanut?


    • MissäTyöväenPuolueet

      Äänestäjien muisti on usein valitettavan lyhyt. Muistelkaapa aikaa kun demarit oli viimeksi hallituksessa. Niinpä. Samanlaisia porvareita heistäkin tulee kuin aina valtaan äänestettävät kokoomus ja keskustakin ovat. Hallitus paikka on porvari paikka on sinne menossa sitten vaikka kuinka ääri vasemmalta tahansa. Sinne kun pääsee unohtuu oppositio populismi ja tavallinen kansa välittömästi.
      Valitettavasti suomessa ei tällähetkellä ole ainoatakaan virallista työväen asemaa ajavaa puoluetta. Eli puoluetta joka olisi enemmistö kansan asialla.
      Kaikenmaailman homovegaaniviherhihhuleita ja punavihreän kuplan haihattelijoita kyllä pikkutytöt ovat innokkaina äänestämässä päättämään oikeista asioista jotka lopulta aina kurjistavat enemmän ja enemmän koko suomen kansan asioita.
      Tästä syystä äänestys ikärajakin pitäisi nostaan kolmeenkymmeneen vuoteen.

      Porvareille kyllä kelpaa punavihreän idiootti väen rajat auki politiikka. Kun herrat saavat enemmän puoli ilmaista ilman tessiä tulevaa työvoimaa niin sen enemmän se tietää rahaa herrain taskuun ja tessilliset "kalliit" suomalaiset lojukoot kortistoissa kun "vapaa työvoima"

      Suomi kyllä haluaa olla ilmastotalkoissa kuin herra maailman politiikassa "kielletään bensa vuoteen se ja se mennessä" eli lisää vaan oikeuksia herroille ja alemmalta portaalta se loppukin pois koska energia politiikka tätä maapalloa pyörittää. Suomi metsästäjä keräilijä omavarais elämään ja valonakin toimii päre kierukka samalla kun muu maailma rellestää puoli ilmaisella energialla.
      Kuka haluaa?
      Miksi suomi sitten ei osallistu ilmastotalkoisiin teemalla "meillä ei lisäännytä" vaan kaksinaismoralistisesti valitetaan kun lapsia ei synny ja työvoima tulevaisuudessa hupenee (hupenee muutenkin kun korkea teknologia vie työpaikkoja tuhansittain) mutta ei. Suuria hiilijalanjälkiä eli ihmisiä tänne pitäisi saada hinnalla millä hyvänsä ja väkimäärä kuuteen miljoonaan. Menee muuten kaikki fossiilisten polttoaineiden rajoitukset kankkulan kaivoon jos vielä väkimäärääkin pitää kasvattaa ja maapallon kantokyky ei sitäkään enää siedä. Mutta taas etua porvareille. Rajat auki ja ilmainen pääsy maahan ja ilmaista ulkomaista työvoimaa.

      Niin. Kysyn vaan onko tuolla ketään ketä äänestää? En sellaista puoluetta ole itse löytänyt joka ajaisi minun itsenäisen peri suomalaisen työmiehen oikeuksia ja etuja.

      • ruttoajakoleraaparempi

        PS on lähimpänä ja valitettavasti ainoa vaihtoehto.


      • millaistaväkeä

        Kerropas millaista väkeä on se "kansan enemmistö", vissiin sitten nukkuvaan puolueeseen kuuluvat jolleivat äänestä.


      • opiskelepolitiikkaa
        millaistaväkeä kirjoitti:

        Kerropas millaista väkeä on se "kansan enemmistö", vissiin sitten nukkuvaan puolueeseen kuuluvat jolleivat äänestä.

        Jos et erota työläisiä ja johtoporrasta toisistaan niin silloin asiaa lienee turha edes selittää. Kerran tapa äänestää on "äänestän sinua joka olet minua vastaan" se kertoo itse äänestäjän tyhmyydestä senverran että ikärajan nosto olisi enemmän kuin paikallaan!


    • eisossareille

      Ei todella äänestetä. Tuo puoluehan on tuhonnut suomea enemmän kun mikään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      144
      2771
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      109
      1554
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      139
      1436
    4. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      361
      1350
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      114
      1276
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1145
    7. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      14
      845
    8. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      47
      820
    9. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      254
      777
    10. 55
      744
    Aihe