Hammassuojat

Runninback666

Moi! Tää on nyt mun kolmas kausi, mutta ensimmäinen kausi kun joudun olee backup qb...koska edellinen lopetti ja meidän oma qb on vaa pari peliä Suomessa...sen jälkeen olen aloittava... mietin että mitkä hammassuojat kannattaa ostaa joilla pystyy puhuu kunnolla? Sanoo esim "ready, ready down...set go!"
Onko kellään ehdotuksia mitä hammassuojia pitäis käyttää? Kuhan niillä pystyy puhuu kunnolla ja ne on alle 30€

3

<50

Vastaukset

  • Hei, hienoa että valmistaudut kauteen noin huolellisesti. Suosittelen sinulle pehmeästä jelly-muovista itse muovattavaa hammassuojaa. Saat parhaan kustomoinnin ostamalla huippukivan nettikaupasta oman jelly-jortikan. Saat sen parhaiten muotoiltua hampaittesi muotoon sullomalla sen suuhusi ja ottamalla purutuntumaan sen varteen kolmesta paksuimmasta kohtaa n. 1 sentin välein. Sen jälkeen liuta jortikka suustasi ja leikkaa hedelmäveitsellä jortikasta palaset uloimpia hampaittenjälkiäsi myöten irtipoikki. Näillä ohjeilla jelly-jortikasta muovautuu qb:n suuhun sopivan hammassuojus joka ei estä huutamasta hut hut hut. Jelly-jortikan jäljelle jäävästä palasesta voit askarrella vaikka äidillesi jotain pientä ja kivaa.

  • Suosittelen sisu- hammassuojia, pystyy puhumaan juomaan ja henittämään normaalisti. Ohuet ja muotoillaan omaan suuhun.

    • Okei, täytyypä katsoa..kiitos avusta


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.