Kiusaaja tekeytyy uhriksi

Qawdedtf

Onkos kokemuksia siitä, kun yrität puolustaa itseäsi kiusaajia vastaan niin sinusta leivotaankin se kiusaaja ja oikea kiusaaja tekeytyykin uhriksi? Itselleni nimittäin kävi näin. Vieläkin ihmettelen, että mitä oikein tapahtui. Yksi ihminen sai suuren porukan vakuutettua siitä, että minä olen työpaikan ilmapiirin ongelmakohta ja minut pitää saada savustettua ulos. Kaikki alkoi siitä, kun tein viime talvena itse tästä henkilöstä valituksen kun käyttäytyi minua kohtaan epäasiallisesti. Tälle oli todistajiakin. Asia käsiteltiin, mutta sitten alkoi julmettu mustamaalaus ja minusta leviteltiin hurjia, paikkansa pitämättömiä juoruja, syrjittiin, tuijoteltiin vihamielisesti ja autoani naarmutettiin, minua tönittiin useita kertoja, evääni heitettiin roskiin yms. Reilut puoli vuotta kestin, kunnes nyt syksyllä päätin mieluummin lähteä karenssille. Olen järkyttynyt, vieläkin ihmettelen että mitä oikein tapahtui ja miksi, ja miten tästä eteenpäin.. kiusaajan maine jäi, pienessä kylässä saan vihaisia katseita kun törmään näihin työ "kavereihin" kaupoilla. En ole kenellekään tuolla työpaikalla pahasti sanonut, olen aika ujo ja arka muutenkin itseäni puolustamaan.

4

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mulkkujen.maa

      Paskoja ihmisiä riittää... vaihda paikkakuntaa niin ei tartte katella kusipäiden ylimielistä käytöstä sillä ne eivät muutu ainakaan parempaanpäin koskaan.

      Suomalainen on susi toiselle suomalaiselle ja täysi paskakasa kun kiusaajan puolelle lähtee.

    • viidakonlaki

      Mikään ei yllätä! Moni tekee mitä vain, että pääsee eroon ei toivotusta henkilöstä. Kannattaa vain ajatella niin, että hyvä että pääsi ko. paikasta pois ja katsoa eteenpäin. Ei se meininki siellä olisi tullut muuttumaan yhtään paremmaksi (päinvastoin). Voimaa ja jaksamista sinulle tulevaisuuteen, yritä unohtaa kyseinen työpaikka, vaikka helppoa se ei ole.

    • WonderfulWolrd

      Maailmanhistoriassa on paljon tapauksia missä "parhaimmillekin" ihmisille on käynyt niin että on joltakin taholta mustamaalattu ja keksitty valheita, joihin on saatu uskomaan isojakin joukkoja ihmisiä. Tällainen tapaus kerrotaan jopa buddhalaisissa sutrissa, jotka on hyvin vanhoja. Eli ei ole välttämättä sinusta kiinni miten ne asiat on edenneet. Joskus vaikka tekee kaiken oikein, menee pieleen. Ei säätäkään voi muuttaa vaikka haluaisi. Olet kohdannut tosi epäasiallista käytöstä ja sen kanssa on varmasti vaikeaa henkisesti. Minäkuvakin kärsii.

      Työpaikoilla on aina jännitteitä ja kireyttä. Monesti sieltä löytyy moraalitonta väkeä joille sopii aivan hyvin se että tehdään jostakusta syntipukki. Tähän on luultavasti painettakin ja se tuo kollektiivisen hetken helpotuksen sille ryhmälle, kun päästään pilkkaamaan jotain joka päästään määrittelemään ulkopuoliseksi.

      Mutta jos itse ryhdyt agressiiviseksi, niin sitten he saavat todellista syytä pitää sinua vihamielisenä heitä kohtaan. Olisi hienoa jos tuosta kaikesta voisi pysyä erossa, mutta se on hankalaa koska työpaikoilla on aina henkilöitä jotka haluaa hallita kaikkia muita ja onkivat koko ajan tietoja muilta ja ovat mestaripuhujia ja valehtelijoita. Tosi mukaviakin kunhan kumarrat heitä, paitsi että silloinkin välillä muistuttavat siitä kuka on herra, mm. pilkkaamalla yhtäkkiä julkisesti, tai muuten satuttamalla.

      Neuvoisin vaihtamaan kylää. Toivottavasti löydät paremmille vesille, tai "raiteille" elämässäsi.

    • shfghfdhfh

      Tietysti aloittaja saattaa olla oikeastikin kiusaaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe