Muslimin lapset

Maijamustilainen

Imaamin mukaan Kristitty nainen joka on synnyttänyt muslimimiehelle lapset määräytyy lapsien uskonto isän uskonnon mukaan. Entä jos musliminainen synnyttää kristitylle miehelle lapset, tuleeko lapsista Imaamin logiikan mukaan kristittyjä? Saako tällöin musliminainen olla edelleen muslimiseurakunnan jäsen?

69

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • einstein1

      1 varma asia = ihmisten tyhmyys. -einstein

    • eiinns

      Jopa kiinnostaa tappajat !!

      • Akned

        Lueppa lauantain lappari Roilainen muija ja Muslimivävy


    • 0o7

      450 suomalaista naista avioitui irakilaisen miehen kanssa viime vuonna .
      Mies saa Suomen kansalaisuuden , entä mitä nainen saa?
      Turpaansa ehkä !

      • joissakin.tapauksissa

        Joissakin tapauksissa nainen on menettänyt päänsä ja henkensä


      • MURKUT.ORG.googleen

        Lyhyt ja hyvä puhe !


      • kuuntele.ajatuksella

        Teidän syytänne. Siis tuo lause youtubeen. Se o puhe suomen eduskunnasta. Että sensori sori vaan. Tämä on puhe SUOMEN EDUSKUNNASTA. - Teidän syytänne. Teidän syytänne - Youtubeen.


      • TUO..YOUTUBEEN

        Teuvo Hakkarainen palokka abc.


      • jösse.järvenpää.tubessa

        Jep, Ja uudenvuoden kunniaksi Jösse Järvenpää soimaan !


      • Anonyymi

        Täällä se kaakkaväki taas kirjoittelee.


    • Toisinajattelija
    • ruikkalainen

      Onpa teillä ongelmat, ilmeisesti aikaa riittää ja sisältöä elämästä puuttuu.

      Miksi ei voida ajatella niin, että hyvä jos 450 naista on päässyt yksinäisyydestään. Minulla tuttu avioitui muslimimiehen kanssa, koska suomalainen mies ryyppäsi ja oli väkivaltainen. Tosi mukavasti heillä menee, molemmat töissä ja samassa asuntolainaloukussa kuten monet muutkin :)

      Älkää katsoko uutisia liikaa ja tehkö johtopäätöksiä niistä. Ne näyttävät yksittäisiä asioita jutuista, joiden oletetaan keräävän huomiota. Esimerkiksi kantasuomalaisen tekemä väkivalta ei ole uutinen, koska sitä on niin paljon. Se ei kiinnosta ketään, mutta sitten kun sen tekee ulkomaalainen niin asiasta syntyy uutinen. Tästä sitten tehdään johtopäätöksiä ja provosoidutaan.

      Oikein hyvää uutta vuotta kaikille.
      Terveisiä Ruikasta

    • Islamin mukaan mies saa avioitua kristityn tai juutalaisen kanssa sillä ehdolla, että tämä suostuu kasvattamaan mahdolliset lapset islamiin/sallii heidän islamilaisen kasvatuksen.

      Naisen ei pidä olla suhteessa kristityn miehen kanssa, mutta jos on, on hän siitä huolimatta muslimi ja saa kuulua islamilaiseen yhdyskuntaan.

      Islamissa ei ole ohjeistusta siihen, jos nainen kuitenkin hankkii lapsen kristityn kanssa. Ei kuitenkaan kuulosta islamin näkökulmasta mielekkäältä tai loogiselta, että lapset väkisin pitäisi kristinuskoon kasvattaa - ei ole syytä kieltää äitiä kasvattamasta lapsia islamin mukaan.
      Osalla musliminaisista on tietysti ennen kääntymistä saatuja lapsia. Jos lapset eivät ole enää ihan pikkuisia ole, ei heitä aleta automaattisesti pitää muslimeina (eikä täten esim. kielletä joulunviettoja).

      • Marrtta

        Väitätkö tosissasi että musliminaisen suku antaa NAISELLE luvan mennä kristityn miehen kanssa yhteen? Kyllä varmaan mutta ilman päätä


      • Marrtta kirjoitti:

        Väitätkö tosissasi että musliminaisen suku antaa NAISELLE luvan mennä kristityn miehen kanssa yhteen? Kyllä varmaan mutta ilman päätä

        Kun jokusia sellaisia muslimiksi syntyneitä naisia tässä maailmassa on, niin eipä siinä kenenkään väittämisiä tosissaan tai leikillään tarvita.

        Lapsia on tosin myös mahdollista saada olematta naimisissa... (Omassa tuttavapiirissäni on yksi naimattomana raskautunut muslimiäiti - hänellä tuntui olevan pää tallella, kun viimeksi puhuimme.)


      • Toini

        Tuossa kommenttissa nyt ei kyllä ole päätä eikä häntää.


      • Islam toki kieltää esiaviolliset suhteet, mutta jos jonkun ymmärrys maailmasta on niin rajoittunut, että läheskään tosissaan olettaa, että 100 % muslimeista tätä kieltoa noudattaa, niin otan osaa. Koska muslimitaustaisten määrä Suomessa ei kuitenkaan minimaalinen ole, kenties jopa omassa etäisemmässä tuttavapiirissä saattaisi huomata kieltoa rikkovia muslimiäitejä, joiden muslimitaustaisuudesta ei vain ole tietoinen joko koska uskonto ei erityisesti näy heidän arjessaan tai koska heitä ei tunne kovin hyvin.
        Tataarien parissa muunuskoisten miesten kanssa avioituminen ei liene edes mitenkään outoa. Ensimmäinen somalikin, johon koskaan tutustuin (muslimi ja ainakin ajoittain käyttänee huiviakin sikäli kun kiinnostaa), on ollut useammin kuin kerran aviossa ja aina suomalaisen ei-muslimimiehen kanssa.


      • NettaK

        Älä puhu tataareista ja iraakeista samana päivänä. Tiedät kyllä miksi...


      • Anonyymi
        Yusraaa kirjoitti:

        Kun jokusia sellaisia muslimiksi syntyneitä naisia tässä maailmassa on, niin eipä siinä kenenkään väittämisiä tosissaan tai leikillään tarvita.

        Lapsia on tosin myös mahdollista saada olematta naimisissa... (Omassa tuttavapiirissäni on yksi naimattomana raskautunut muslimiäiti - hänellä tuntui olevan pää tallella, kun viimeksi puhuimme.)

        rankkaa huumoria lapsilla

        helluntaiseurakunnassa ovi käy kun mamuja lappaa ees taas

        mistä on kysymys?


    • ruikkalainen

      Osalla on, osalla ei. Maahanmuuttajaa ei pidä laittaa yhteennippuun. Tunnen pankkialan konsultteja Sveitsistä, ravintoloitsijan Balkanilta, egyptiläisen kirjanpitäjän, ruotsalaisen insinöörin ja kreikkalaisen opettajan näin muutamia mainitakseni. Todennäköisesti he ovat parempaa (hyödllisempää) porukkaa kuin suuri osa kantasuomalaisista.

      Maahanmuuttajien rikokset eivät ole ongelma, koska kantasuomalaiset tekevät lukumäärällisesti huomattavan paljon enemmän rikoksia. Suhteellisen luvun tarkasteleminen johtaa helposti harhaan, sillä rikosten lukumäärä on ongelma. Ketkä tekevät rikoksia eniten? No, kyllähän ne kantasuomalaiset sitä porukkaa ovat. Tämä siitä huolimatta että heille on yhteiskunta tarjonnut maksuttomat koulut ruokailuineen, halvat terveydenhoidot, kulttuuri- ja liikuntapalvelut ja vaikka mitä muuta.

      Se ei ole ongelma jos marginaaliporukaka tekee suhteellisesti rikoksia enemmän kuin suomalaiset. Suomalaisten tekemät rikokset ovat suurin ongelma, koska rikoksia on lukumääräisesti paljon.

      Väitän, että on edullisempaa saada motivoituneesta maahanmuuttajasta tuottava kansalainen kuin kantasuomalaisesta, jota ei yksinkertaisesti nappaa ja on mukavampaa asua kotona vanhempien luona tai kunnan maksamassa vuokrakasarmissa. Tämähän on menetetty tapaus, maahanmuuttaja sitä vastoin ei ole läheskään aina.

      Yleensä ne jotka eniten vastustavat maahanmuuttoa ovat juurikin kokemattomia, kouluttamattomia peräkammarin poikia ja tyttöjä. Varmaan ehkä siksi että heihin sattuu eniten nähdä kuinka vieraasta kulttuurista tulevat voivat pärjätä paremmin kuin tämä em. porukka. Vaikka heille on maksettu koulut ja kaikki muut palvelut.

      • lavor

        Eipä taida kirjoittaja olla selvinpäin mikähän olisi tilanne rikostilastoissa,jos mamuja olisi yhtä paljon suomessa,kuin kantasuomalaisia.Osaatko ajatella?


      • ruikkalainen

        Sinä elät jossain rinnakkaistodellisuudessa, josta yrität löytää perusteita omille mielipiteillesi keksimällä suhdelukuja.

        AInoastaan absoluuttiset faktat ovat asioita jotka merkitsevät.

        Koska ei ole tilannetta lähelläkään että maahanmuuttajia olisi enemmän kuin kantaväestöä, asiaa on turha miettiä.

        Sitä paitsi Suomi voisi olla jopa parempi paikka, tai huonompi paikka tai lopulta mikään ei muuttuisi. Koska asiaa emme tiedä, niin kaikki asiaan liittyvä spekulaatio on mielikuvitusta. Sen tiedän, että vietän aikaa mieluusti enemmän mainitsemieni maahanmuuttajatuttavien kanssa kuin esimerkiksi Soldiers of Odin -porukan kanssa. He eivät oikein osaa mitään, eivätkä tiedä mistään. Heidän kanssa on mahdotonta viettää aikaa kun sivistys- ja tulotaso on verrattain alhainen. Älykkyydestä tai sen puutteesta se ei johdu, mutta älyllisestä laiskuudesta kylläkin joka on vain seurasta siitä etteivät ole viitsineet käyttää heille tarjottuja mahdollisuuksia hyväksensä. Tämä porukka se vasta kallista on.


      • lavor

        Elän todellisuudessa,enkä missään unelmahotössä kuten jotkut.Näyttäähän olevan esimerkkejä ympäri eurooppaa,mitä tämä hallitsematon maahanmuutto on saanut aikaan.Ei varmaan kukaan suomalainen halua ,että rikollisuus on samaa tasoa,kuin näissä maissa on.Hyvinä esimerkkeinä suomessakin nämä raiskaukset terroriteot ja muut pahat teot.Lisäksi näistä mamuista on tosiasiassa vielä miljardikulut vuosittain.Ei tarvitse mielikuvitusta tulijoitahan kyllä riittää,kun olisi vain resursseja millä kustantaa heidät.Suomalaisten veronmaksajien kantokyky on varsin rajallinen,kun sanotaan,että ei ole varaa hoitaa omia ikäihmisiäkään kunnolla moni heistä kärsii hoidon puutteesta.


      • omatie
        ruikkalainen kirjoitti:

        Sinä elät jossain rinnakkaistodellisuudessa, josta yrität löytää perusteita omille mielipiteillesi keksimällä suhdelukuja.

        AInoastaan absoluuttiset faktat ovat asioita jotka merkitsevät.

        Koska ei ole tilannetta lähelläkään että maahanmuuttajia olisi enemmän kuin kantaväestöä, asiaa on turha miettiä.

        Sitä paitsi Suomi voisi olla jopa parempi paikka, tai huonompi paikka tai lopulta mikään ei muuttuisi. Koska asiaa emme tiedä, niin kaikki asiaan liittyvä spekulaatio on mielikuvitusta. Sen tiedän, että vietän aikaa mieluusti enemmän mainitsemieni maahanmuuttajatuttavien kanssa kuin esimerkiksi Soldiers of Odin -porukan kanssa. He eivät oikein osaa mitään, eivätkä tiedä mistään. Heidän kanssa on mahdotonta viettää aikaa kun sivistys- ja tulotaso on verrattain alhainen. Älykkyydestä tai sen puutteesta se ei johdu, mutta älyllisestä laiskuudesta kylläkin joka on vain seurasta siitä etteivät ole viitsineet käyttää heille tarjottuja mahdollisuuksia hyväksensä. Tämä porukka se vasta kallista on.

        Olen kesituloinen,enkä kannata nuorten mamumiesten elättämistä verorahoilla.Maksan ansiotuloveroja vuositasolla reilut 20.000 euroa ja muut verot ja maksut lisäksi.Ensin oma pesä kuntoon ennen,kuin avataan sosiaalitoimisto koko maailmalle.


      • ruikkalainen
        omatie kirjoitti:

        Olen kesituloinen,enkä kannata nuorten mamumiesten elättämistä verorahoilla.Maksan ansiotuloveroja vuositasolla reilut 20.000 euroa ja muut verot ja maksut lisäksi.Ensin oma pesä kuntoon ennen,kuin avataan sosiaalitoimisto koko maailmalle.

        Ahaa - eli olet selvästi huolissasi kustannuksista, jotka aiheutuvat sosiaaliturvasta. Kannatatko kantasuomalaisten elättämistä verorahoilla, joille on maksettu koulut ja eläminen?

        Kumpaanko muuten satsaisit, kantasuomalaiseen jolle yhteiskunta on tarjonnut kaikki mutta ei kiinnosta tehdä töitä vai maahanmuuttajaan, joka on valmis tekemään mitä tahansa töitä?


      • ruikkalainen
        lavor kirjoitti:

        Elän todellisuudessa,enkä missään unelmahotössä kuten jotkut.Näyttäähän olevan esimerkkejä ympäri eurooppaa,mitä tämä hallitsematon maahanmuutto on saanut aikaan.Ei varmaan kukaan suomalainen halua ,että rikollisuus on samaa tasoa,kuin näissä maissa on.Hyvinä esimerkkeinä suomessakin nämä raiskaukset terroriteot ja muut pahat teot.Lisäksi näistä mamuista on tosiasiassa vielä miljardikulut vuosittain.Ei tarvitse mielikuvitusta tulijoitahan kyllä riittää,kun olisi vain resursseja millä kustantaa heidät.Suomalaisten veronmaksajien kantokyky on varsin rajallinen,kun sanotaan,että ei ole varaa hoitaa omia ikäihmisiäkään kunnolla moni heistä kärsii hoidon puutteesta.

        "Elän todellisuudessa,enkä missään unelmahotössä kuten jotkut."
        - Et elä koska et vastaa kysymyksiin mitä tässäkin ketjussa on esitetty.

        Näyttäähän olevan esimerkkejä ympäri eurooppaa,mitä tämä hallitsematon maahanmuutto on saanut aikaan.
        - Esimerkkejä on myös positiivisista asioista joita "hallitsematon maahanmuutto" on saanut aikaan. Nykyinen Saksa, Ranska ja Ruotsi toimivat juuri sen vuoksi että joku suostuu tekemään halpatyöt kuten siivoukset, näin esimerkkinä. Kantaväestöä nämä eivät kiinnosta ja he tekevät pääsääntöisesti korkeampaa lisäarvoa tuottavat työtehtävät.

        Ei varmaan kukaan suomalainen halua ,että rikollisuus on samaa tasoa,kuin näissä maissa on.
        - En tiedä millainen vertailukohde on koska et kerro yksityiskohtia siitä mitä maata tarkoitat. Ihan kuin Suomi olisi puhtoinen rikollisuudesta, näinhän se ei ole vaikka annat niin ymmärtää.

        Hyvinä esimerkkeinä suomessakin nämä raiskaukset terroriteot ja muut pahat teot.
        - Kyllä, kantasuomalaiset tekevät niitä eniten ja sehän harmittaa.

        Lisäksi näistä mamuista on tosiasiassa vielä miljardikulut vuosittain.
        - Voisitko vähän kertoa ne "miljardikulut". Muista myös vähentää tuotot niistä kuluista.

        Ei tarvitse mielikuvitusta tulijoitahan kyllä riittää,kun olisi vain resursseja millä kustantaa heidät.
        - Miksi pitäisi kustantaa edes kantasuomalaisia jotka eivät tee mitään vaikka heille on kaikki tarjoittu?

        Suomalaisten veronmaksajien kantokyky on varsin rajallinen,kun sanotaan,että ei ole varaa hoitaa omia ikäihmisiäkään kunnolla moni heistä kärsii hoidon puutteesta.
        - Sehän on valintakysymys. Rahaa kyllä on, mutta mihin sitä halutaan jakaa, onkin toinen juttu.

        Jälleen tämä keskustelu osoitti sen miksi viihdyn paremmin tuntemieni maahanmuuttajien kanssa. Heille on ollut valtava taistelu oppia kieli ja löytää paikkansa yhteiskunnassa, josta he eivät ole tienneet yhtään mitään.

        Täällä sen sijaan keskitytään valittamaan valmiiksi pedatuilla asioilla sen sijaan, että tehtäisiin jotain. Suomesta tulisi todennäköisesti parempi maa jos nämä valittajat korvattaisiin kaltaisilla maahanmuuttajilla joita tunnen. Heissä on ainesta sopeutua ja rakentaa asioita eteenpäin.

        Ilmankos maahanmuuttajat pelottaa kun nämä pistävät peräkammarin poikia pataan 10-0. Koittakaa nyt tehdä jotain hyödyllistä Suomen hyväksi. Valittaminen sitä ei ole, perustakaa yrityksiä, luokaa työpaikkoja ja kehittykää kuten tuntemani maahanmuuttajat tekevät.


      • SannaKooo

        Juu juu ja Oulun tapaukset vain yksittäistapaus koska 8 muslimi turvapaikan saajaan käytti turvalliseti vain yhtä lasta kerrallaan hyväksi siis yksittäin yksittäistapapaus. Ja kyllä suomalaiset muslimitkin käyttää hyväksi lapsia, aivan.


      • ruikkalainen
        SannaKooo kirjoitti:

        Juu juu ja Oulun tapaukset vain yksittäistapaus koska 8 muslimi turvapaikan saajaan käytti turvalliseti vain yhtä lasta kerrallaan hyväksi siis yksittäin yksittäistapapaus. Ja kyllä suomalaiset muslimitkin käyttää hyväksi lapsia, aivan.

        Tarkoitatko että suomalaisissa ole lasten hyväksikäyttäjiä tai muuta epämiellyttävää rikollisuutta? Tältähän se vähän näyttää kun tartutaan toistuvasti tähän tapaukseen..


      • ruikkalainen kirjoitti:

        Sinä elät jossain rinnakkaistodellisuudessa, josta yrität löytää perusteita omille mielipiteillesi keksimällä suhdelukuja.

        AInoastaan absoluuttiset faktat ovat asioita jotka merkitsevät.

        Koska ei ole tilannetta lähelläkään että maahanmuuttajia olisi enemmän kuin kantaväestöä, asiaa on turha miettiä.

        Sitä paitsi Suomi voisi olla jopa parempi paikka, tai huonompi paikka tai lopulta mikään ei muuttuisi. Koska asiaa emme tiedä, niin kaikki asiaan liittyvä spekulaatio on mielikuvitusta. Sen tiedän, että vietän aikaa mieluusti enemmän mainitsemieni maahanmuuttajatuttavien kanssa kuin esimerkiksi Soldiers of Odin -porukan kanssa. He eivät oikein osaa mitään, eivätkä tiedä mistään. Heidän kanssa on mahdotonta viettää aikaa kun sivistys- ja tulotaso on verrattain alhainen. Älykkyydestä tai sen puutteesta se ei johdu, mutta älyllisestä laiskuudesta kylläkin joka on vain seurasta siitä etteivät ole viitsineet käyttää heille tarjottuja mahdollisuuksia hyväksensä. Tämä porukka se vasta kallista on.

        Luku- ja kirjoitustaidottomassa parrakkaassa sotalapsessa ikä ehkä 20-50 vuotta siinäkö Suomen tulevaisuus? Kannattaisi "herätä" ennenkuin se on myöhäistä!


      • Skeidaa!!! Luku-ja kirjoittamistaidottomassa sotapartalapsessa Suomen tulevaisuus?


      • ruikkalainen
        ciccero kirjoitti:

        Luku- ja kirjoitustaidottomassa parrakkaassa sotalapsessa ikä ehkä 20-50 vuotta siinäkö Suomen tulevaisuus? Kannattaisi "herätä" ennenkuin se on myöhäistä!

        Nyt sinä et oikein ymmärrä mitä maahanmuutto on, jos näet asian ainoastaan tuollaisena. Kun sinulla näyttää menevän käsitteet jo sekaisin perusasioissa, joka ilmenee siten ettet halua pysyä aiheessa, niin miten voit kuvitella hallitsevasi niinkin vaativaa substanssia kuin maahanmuuttopolitiikka?

        Sinä olet saanut maksuttoman koulutuksen, terveydenhuollon, sosiaalisturvan, kulttuuripalvelut ja paljon muuta suomalaiselta yhteiskunnalta, niin minun täytyy ihmetellä mihin rahat ovat menneet jos on noin pahoja puutteita kirjallisessa viestinnässä sekä luetun ymmärtämisessä.

        Ei tarvitse olla kummoinenkaan maahanmuuttaja, joka ylittää sinun taitotasosi. Todennäköisesti hän tulee edullisemmaksi kuin sinun ylläpitäminen - nimittäin sehän näyttää yhteiskunnan kannalta melkoisen huonolta sijoitukselta jos ei maksuttomasta koulutuksesta huolimatta osaa argumentoida kirjallisesti.


      • ruikkalainen kirjoitti:

        Nyt sinä et oikein ymmärrä mitä maahanmuutto on, jos näet asian ainoastaan tuollaisena. Kun sinulla näyttää menevän käsitteet jo sekaisin perusasioissa, joka ilmenee siten ettet halua pysyä aiheessa, niin miten voit kuvitella hallitsevasi niinkin vaativaa substanssia kuin maahanmuuttopolitiikka?

        Sinä olet saanut maksuttoman koulutuksen, terveydenhuollon, sosiaalisturvan, kulttuuripalvelut ja paljon muuta suomalaiselta yhteiskunnalta, niin minun täytyy ihmetellä mihin rahat ovat menneet jos on noin pahoja puutteita kirjallisessa viestinnässä sekä luetun ymmärtämisessä.

        Ei tarvitse olla kummoinenkaan maahanmuuttaja, joka ylittää sinun taitotasosi. Todennäköisesti hän tulee edullisemmaksi kuin sinun ylläpitäminen - nimittäin sehän näyttää yhteiskunnan kannalta melkoisen huonolta sijoitukselta jos ei maksuttomasta koulutuksesta huolimatta osaa argumentoida kirjallisesti.

        Minä yritän ymmärtää sinunlaisia aivopestyjä.Suomi tarvitsee työperäisiä maahanmuuttajia, ei loisia eli parasiittejä. Todennäköisesti minä,sekä sukuni on maksanut enemmän veroja kuin sinä ikinä tulet pystymään elinkaaresi aikana.


      • ruikkalainen kirjoitti:

        Nyt sinä et oikein ymmärrä mitä maahanmuutto on, jos näet asian ainoastaan tuollaisena. Kun sinulla näyttää menevän käsitteet jo sekaisin perusasioissa, joka ilmenee siten ettet halua pysyä aiheessa, niin miten voit kuvitella hallitsevasi niinkin vaativaa substanssia kuin maahanmuuttopolitiikka?

        Sinä olet saanut maksuttoman koulutuksen, terveydenhuollon, sosiaalisturvan, kulttuuripalvelut ja paljon muuta suomalaiselta yhteiskunnalta, niin minun täytyy ihmetellä mihin rahat ovat menneet jos on noin pahoja puutteita kirjallisessa viestinnässä sekä luetun ymmärtämisessä.

        Ei tarvitse olla kummoinenkaan maahanmuuttaja, joka ylittää sinun taitotasosi. Todennäköisesti hän tulee edullisemmaksi kuin sinun ylläpitäminen - nimittäin sehän näyttää yhteiskunnan kannalta melkoisen huonolta sijoitukselta jos ei maksuttomasta koulutuksesta huolimatta osaa argumentoida kirjallisesti.

        Sitä paitsi sivistyssanoilla "kikkailu", ei ole todellakaan älykkyyden osoitus.WTF LOL sinulle suvakkiraukka.


      • ruikkalainen
        ciccero kirjoitti:

        Minä yritän ymmärtää sinunlaisia aivopestyjä.Suomi tarvitsee työperäisiä maahanmuuttajia, ei loisia eli parasiittejä. Todennäköisesti minä,sekä sukuni on maksanut enemmän veroja kuin sinä ikinä tulet pystymään elinkaaresi aikana.

        Se on niin helppo uhota netissä nimettömänä, kun tietää ettei joudu tilille. Ne uhoavat eniten, joilla on vähiten. Mistähän sekin johtuu?

        Kukaan ei ole käyttänyt sivistyssanoja tässä tekstissä, mutta ilmeisesti sinulle näyttää olevan kirjakielen käyttäminen sivistyssanastoa.

        Minusta ongelma ei ole maahanmuuttajissa, koska ne edustavat kuitenkin vähemmistöä. Ongelma on suomalaisissa, joille maksetaan koulutukset ja kaikki mahdolliset, mutta työnteko tai yrittäminen ei satu kiinnostamaan. Jos tätä ei näe, niin on sokea tyhmyyden lisäksi.

        Voisitko sinä sanoa, miksi yhteiskunnan pitää maksaa suomalaisille loisijoille, vaikka maahanmuuttaja tulisi todennäköisesti halvemmaksi aktivoida tuottavaksi kansalaiseksi?


      • ruikkalainen kirjoitti:

        Se on niin helppo uhota netissä nimettömänä, kun tietää ettei joudu tilille. Ne uhoavat eniten, joilla on vähiten. Mistähän sekin johtuu?

        Kukaan ei ole käyttänyt sivistyssanoja tässä tekstissä, mutta ilmeisesti sinulle näyttää olevan kirjakielen käyttäminen sivistyssanastoa.

        Minusta ongelma ei ole maahanmuuttajissa, koska ne edustavat kuitenkin vähemmistöä. Ongelma on suomalaisissa, joille maksetaan koulutukset ja kaikki mahdolliset, mutta työnteko tai yrittäminen ei satu kiinnostamaan. Jos tätä ei näe, niin on sokea tyhmyyden lisäksi.

        Voisitko sinä sanoa, miksi yhteiskunnan pitää maksaa suomalaisille loisijoille, vaikka maahanmuuttaja tulisi todennäköisesti halvemmaksi aktivoida tuottavaksi kansalaiseksi?

        Mikä ihmeen uho? Minä en ainakaan ole sellaiseen alentunut.En ole tiettävästi, enkä tietoisesti uhannut ketään esim. tappamisella, raiskaamisella... ym.Katsotaan nyt ensin kevään vaalit, kuka uhkaa ja mitä uhkaa.Vihreässäkuplassa elävät ehkä maasta muuttamisella, jos tulos ei mielllytä.


      • ruikkalainen

        Vastahan sinä uhosit että rahaa on vaikka kuinka ja paljon. Minua huvittaa tämä ilmiö, että ilmeisesti anonyymit nettikeskustelut vetävät puoleensa varakkaita ihmisiä. Tämän huomaa silloin kun tulee viittauksia alempaan sosiaaliluokkaan niin heti kaikilla on tarve nimettömänä kehua rahoillaan kuten myös tässäkin se on nähty.

        Olen samaa mieltä, katsotaan ensi kevään vaalit. Perussuomalaiset puhuttelevat muutamaa prosenttia kansanosasta. En nimittäin usko että kansa haluaa lähettää kovin paljon perussuomalaisia asumaan saunoihin enää Arkadianmäelle :)


      • nikkeli
        ruikkalainen kirjoitti:

        Se on niin helppo uhota netissä nimettömänä, kun tietää ettei joudu tilille. Ne uhoavat eniten, joilla on vähiten. Mistähän sekin johtuu?

        Kukaan ei ole käyttänyt sivistyssanoja tässä tekstissä, mutta ilmeisesti sinulle näyttää olevan kirjakielen käyttäminen sivistyssanastoa.

        Minusta ongelma ei ole maahanmuuttajissa, koska ne edustavat kuitenkin vähemmistöä. Ongelma on suomalaisissa, joille maksetaan koulutukset ja kaikki mahdolliset, mutta työnteko tai yrittäminen ei satu kiinnostamaan. Jos tätä ei näe, niin on sokea tyhmyyden lisäksi.

        Voisitko sinä sanoa, miksi yhteiskunnan pitää maksaa suomalaisille loisijoille, vaikka maahanmuuttaja tulisi todennäköisesti halvemmaksi aktivoida tuottavaksi kansalaiseksi?

        Kuinkahan paljon ruikkalainen on valmis päästämään matuja suomeen sosiaalitoimiston asiaikkaiksi,kun nyt jo kulutetaan kestävät luonnonvarat reilussa puolessa vuodessa?Haluaako kirjoittaja,että suomestakin loppuu metsät ja malmivarat muutamassa vuodessa?Käyppäs ulkoilmassa,että mielesi kirkastuu.


    • KunniaMurha

      En kuulu enkä tunne äärijärjestöjen hemmoja. Mutta luulen että ei taida musliminaisen olla kovin helppo mennä naimisiin kristityn miehen kanssa. Siitä pitää suvun maine huolen. Mutta suhdelukuna: muslimimies nai kristittyä naista (vaikka tarvittaessa väkisin) kuin musliminainen nai kristittyä miestä, kumpikohan on yleisempää?

    • Anonyme

      Ensin luovutaan sianlihasta ja alkoholista, seuraavaksi vieraannutaan ystävistä ja hupsistakeikkaa omasta uskonnosta. Näin se menee....ikävä kyllä

      • Uskonto ei mitenkään velvoita vieraantumaan ystäväpiiristä, paitsi jossain määrin, jos ne ystävät istuvat päivät pitkät baarissa, niin sinne muslimin ei pidä mennä - omantunnonkysymys tietysti, eikä esim. yhteisön asia.
        Muslimikäännynnäisenä voin todeta, ettei ole tuomittavaa viettää aikaa yhä vanhojen kavereiden kanssa sekä myös hankkia uusia kavereita muunuskoisista.


      • Iinees

        Kohtaatko kaikki kaverisi taivaassa kuoleman jälkeen ? Muslimikäännynnäisenä


    • saky

      Laura Huhtasaari
      3 tuntia ·
      Maahanmuuttajien rikollisuuteen vaikutetaan maahanmuuttopolitiikalla. Maahanmuuton pelisäännöt eivät toimi. Pääministerin ei tule syyttää kansalaisia, koska epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka herättää tunteita. Kansalaiset tulevat suuttuessaan luonnollisesti vihaisiksi. Vihaiset kansalaiset on otettava vakavasti. Kansalaisten pelkoon ei pidä suhtautua syyllistämällä heitä. Johtajien on otettava vastuu.

      Vihaiset kansalaiset ovat uhka päättäjille, siksi vihaisuudesta halutaan tehdä rikos?

      On päivänselvää, että maahanmuuton pelisäännöt eivät muutu, jos valta ei vaihdu. Siksi perussuomalaiset. Maahanmuuton pelisäännöt uusiksi. Suomi takaisin. ❤️🇫🇮 Hyvää uutta vuotta rakkaat suomalaiset.

    • Teoriaa

      Muslimi naisen avioituminen Kristityn miehen kanssa on käytännössä
      täysin mahdotonta .
      Asiasta puhutaan vain teoreettisella tasolla , jotta suomalais naisen
      avoituminen irakilaisen kanssa ei näyttäisi niin pahalta ja hävettävältä.

    • Myskiharka

      Olen kristitty ja ollut aviossa musliminaisen kanssa.

      • 12-z

        Oliko teillä sellainen lesbo-suhde ?


    • Myskiharka

      Avioitumiseni ei ollu yhtään ongelma vaimolleni ,hänen suvulle.Eikä mua oltu käännyttämässä muslimiksi.

      • härkä-

        Lähes uskottavan tuntuinen tarina !


    • Lkhfsa

      Kantasuomalainen on suomalainen ja asuu Suomessa. Suvakeilla ei äly riitä kaikessa kiihkossaan ymmärtää sitä. Jos kantasuomalainen tekee Suomessa sitä tai tätä, tai jättää tekemättä niin so what? Hän on suomalainen ja omassa maassaan. Suomessa on lait ja oikeudet sitä varten.

      Melkeinpä lukutaidoton partavauva EI ole ratkaisu esimerkiksi lasten syntyvyyteen, pikemminkin päin vastoin, raatoja on jo näitten jäljiltä hyvinkin paljon löydetty.

      Sitä vastoin maahanmuuttajiksi voitaisiin ottaa Thaimaasta, Vietnamista tai muualta sieltä päin olevia, erityisesti naisia ja lapsia. He ovat ahkeria, toisin kuin Afrikasta tulevia rukousnauhan hiplaajia.

      Suvakki on niin tyhmä olio että sitä ei voi ymmärtää.

    • Myskiharka

      Afrikkalaiset rukousnauhan hiplaajat..Muutamat kaverit ovat Afrikasta,muslimeita mutta kunnon ...kereitä,eivät arabeja joita inhoan ja vihaan.Afrikka on n. 3krt isompi kuin eurooppa,sinne mahtuu kaikenlaista muslimia,heidän tavoissa on samasta uskonnosta huolimatta isoja eroja miten he elävät ja ajattelevat.Tuntemani mustat muslimit kyllä kunnioittavat uutta kotimaataan,tapojamme eivätkä pelkää työntekoa.

      • ooooq0

        Jos Afrikkaan "mahtuu kaikenlaista muslimia " , niin eikö näitä Suomenkin muslimeita
        voisi toimittaa sinne Afrikkaan ? (varsinkin irakilaiset)


    • Myskiharka

      Irak ei ole Afrikassa.

      • Ymmärryshoiälyäläjätä

        Eihän sitä kysytty vaan sitä etteikö niitä voisi sinne Afrikkaan toimittaa?


      • Anonyymi
        Ymmärryshoiälyäläjätä kirjoitti:

        Eihän sitä kysytty vaan sitä etteikö niitä voisi sinne Afrikkaan toimittaa?

        Nyt uusi nykyhallitus sdp:n johdolla auttaa pientä kaunista Afrikkaa, koska se on pulassa. Kiina imeny maasta (maanosasta) miltei kaiken rahaksi muutettavan.


    • Anonyymi

      UutisetKotimaan uutiset
      Turvapaikanhakija kääntyi kristityksi ja toimi aktiivisesti seurakunnassa – syytetään nyt naisen "äärimmäisen raa’asta” murhasta
      Tänään klo 6:10 (muokattu klo 6:10)
      Syyte luetaan tänään Satakunnan käräjäoikeudessa. Iltalehti seuraa oikeudenkäyntiä paikan päällä hetki hetkeltä.

    • Anonyymi

      No sepäs onkin luotettava tieto: "eräs imaami" jossa otsikko "muslimin lapset".
      Siihen kannattaakin nettikeskustelua rakentaa ja provosoitua asiasta.

      Olen kovasti ihmetellyt, kuinka kovasti on alettu välittämään yhtäkkiä väkivallanteoista ja uhreista, kun niihin saadaan ulkomaalaiskytkös.

      Tästä pääsemmekin mielenkiintoiseen asiaan, että miksiköhän väkivallanteot eivät ole "yhtä arvokkaita" kun niitä tekee kantasuomalainen. Uhri ja hänen kärsimykset muuttuvat merkityksettömäksi väkivallan ollessa suomalaisen tekemänä.

      Jos olisin uhri, olisin todella loukkaantunut tästä asiasta.

      Jos olisin henkilö, joka on provoilee ulkomaalaisten väkivallan teoista, häpeäisin tyhmyyttäni.

      Jos olisin henkilö, joka uskoo nettiprovoilua, yrittäisin oppia ettei kannata uskoa ihan kaikkea mitä netissä kirjoitellaan.

      Mikään tuskin muuttuu.

      • Anonyymi

        Raportoitko yhtä innokkaasti näistä asioista jos tekijänä on ns. alkuperäisasukas?

        Jos kyllä, niin toimintasi on uskottavaa.
        Jos et, niin olet.. no melkoisen tyhmä ja loukkaat väkivallan uhreja toiminnallasi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      islam voittaa

      2015

    • Anonyymi

      Taas näitä Suomi24 juttuja.

      Ainakaan minun tuntemat muslimit eivät välitä asiasta. Tosiasiassa sopivat keskenään miten tekevät, osasta tulee ateisteja, osasta vähän molempia, jne.

      Vähän sama asia, kun lestadiolaisen kanssa menee naimisiin niin ei katsota televisiota.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      404
      12985
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2562
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2544
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      141
      2170
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2057
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2018
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1957
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1515
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1450
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      60
      1449
    Aihe