Sipilän huolet uudellevuodelle

Sipilä_maahanmuuton_isä

Sipilä on huolissaan vihapuheista mikä on hänen mielestään rikos, niin varmaan onkin.
Hän painotti mitenkä kansakuntaa ei saa vihata koska nämä Oulun, ja Arabianrannan tapaukset ovat yksilöiden tekemiä. Sipilä tietenkin on osin oikeassakin, huoli on kova rasismin leviämisestä toivottihan hän ulkomaalaiset sydämmellisesti tervetulleiksi.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/juha-sipila-kommentoi-oulun-seksuaalirikoksia-uudenvuodentervehdyksessaan-vihapuheen-viljeleminen-on-rikos/7222216#gs.U89XZJA

Iltasanomat taas on huolissaan mitenkä ei puhuta rikoksen uhreista eikä heidän kärsimyksistään. Olisihan Sipilältä ollut fiksua muistaa näitä uhreja joiden elämä on pilattu ainiaaksi. Suurempi huoli Sipilällä oli ne mahdolliset vihaiset katseet joita valtaväestö kohdistaa pakolaisiin näiden tapausten johdosta.

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005950706.html

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raiskaukaia

      Suomeen tulee tulevaisuudessa lisää pakolaisia, ja työperäisiä maahanmuuttajia, siksi Sipilä yrittää tasoittaa tietä ja ehkäistä rasismia.

      Sipilä haluaa leimata raiskaukset yksittäistapauksiksi vaikka eihän asia ihan niinkään ole. Irakilaiset loistaa raiskaustilastoissa mikä pitäisi Sipilänkin myöntää.

    • Omatensin
      • Luepa GCM sopimus, siinä kielletään nimenomaan kohdistamasta minkäänlaisia vihamielisiä eleitä vieraita kohtaan. Jos niin teet, niin allekirjoitetun sopimuksen mukaan sinut saa eristää yhteiskunnan ulkopuolelle ja jättää ilman sosiaaliturvaa.
        Mikä sinänsä on tietysti tapa tasoittaa käsittämättömiksi nousevia sosiaalikustannuksia, eristetään maan alkuperäisväestö vain vastuuseen, mitään vastinetta ei tarvitse veroeuroilleen odottaa.
        Olet lainsuojaton muuten, mutta velvollisuudet silti pysyvät.


    • Hellyyttäosoitti

      Nainen heräsi Espoossa ilman pikkuhousuja siihen, että mies nuoli hänen sukupuoli­elimiään – Hovioikeus päätti, että kyseessä ei ole raiskaus
      Käräjäoikeuden raiskaustuomio lieveni hovissa seksuaaliseen tekoon pakottamiseksi.
      Espoon käräjäoikeuden tammikuussa antama tuomio eli yksi vuosi vankeutta aleni näin seitsemään kuukauteen vankeutta, jonka tuomittu voi suorittaa 210 tuntina yhdyskuntapalvelua.
      Hovioikeus päätyi näin tuomitsemaan miehen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Yhdyskuntapalvelun lisäksi hänen tulee maksaa uhrilleen korvauksia tuhat euroa.
      Hovioikeus ei kuitenkaan määritellyt tapahtunutta raiskaukseksi, koska kyseessä ei oikeuden mukaan ole sukupuoliyhteys. Oikeus ei katsonut myöskään, että näyttöä olisi ollut riittävästi siitä, että kyseessä olisi ollut raiskauksen yritys.
      Oliko posliini

      • sillistäpitävä

        Njamnjam.


    • Kuiskaajatrajalla
      • 12345654321

        Maltti on valttia.


      • 763549
        12345654321 kirjoitti:

        Maltti on valttia.

        Sipilä on kuitenkin rehellinen eikä peittele sitä mitenkä hän haluaa halvempaa työvoimaa Suomeen. Yritysten kannattavasuus paranisi paljon jos palkkakustannukset saataisiin vaikka puoleen.
        Työllisyyttä on nostettu jo paljon samoin periaattein se saataisiin lähelle 100% jos palkat olisivat tarpeeksi matalat.
        Suomalainenhan ei näillä palkoilla pysty elämään kun eläminen on kallista. Sossustahan saa lisää kun palkka ei riitä se meneekin sitten veronmaksajien kukkarosta. Näin siirretään yritysten palkkakuluja yhteiskunnalle.


    • voivoiSipilä

      Niinistö jopa otti kantaa turvapaikan hakijoiden tekemisiin, toisin kuin Sipilä.
      Sipilää vain huoletti vihapuheet raiskaajia kohtaan, kehua kai pitäisi.

    • Pölvästitäänessä

      No hei...sipilä🤪, ketä sen järkijätön puheet kiinnostaa. No jotakuta pöpilän tutkijaa ehkä.

    • Persjalka

      Niinistö pesi Sipilän 10 -0 uudenvuoden puheessaan. On meillä fiksu presidentti ja hänen rinnallaan pääministeri täysi nolla.

      • juurinäinh

        "Mutta muutoksen keskellä näkyy huolestuttavia merkkejä myös vaarallisista ääriliikkeistä. Keltaisten liivien suojaan piiloutuneet anarkistit ja avoimesti natsitunnuksin marssivat vievät ajatukset viime vuosisadan julmuuksiin ja raakuuksiin. Demokratiassa ei niille ole sijaa." sanoo Niinistö.


    • hyvästikupila

      Demarien vero-ohjelma pesee Sipilän kaltaiset vakuutuskuori-veroparasiitit:



      1. Aggressiivinen verosuunnittelu kuriin. Korkovähennysrajoitus toisi 140 miljoonaa euroa lisätuloja

      2. EU:hun yhteinen yritysveropohja: Lopettaisi nykymuotoisen verokilpailun EU:ssa

      3. Vakuutuskuoriin tiukempi verotus: Voidaan välttää verot kokonaan. Veropohjan vuoto satoja miljoonia.

      4. Lähdevero verovapaiden yhteisöjen osingoille. Viiden prosentin verolla 250–500 miljoonan euron tuotto.

      5. Yrittäjävähennys ja metsälahjavähennys pois. Haittaa taloudelle, hyöty vain pienelle piirille.

      • Herätys

        Mihin unohtui pörssiyhtiöiden osinkojen verotus?Ammattiyhdistysjäsenmaksujen verovapaus? ai niin ,nehän olis pois demareiden taskusta.Eläkeläisten taitettu indeksi?


    • Totuuttakehiin

      Suomi on demokraattinen maa?
      Täyttä soopaa tällainen puhe!
      Hallituksessa on ministereinä sellaisen puolueen edustajia,joita kukaan ei ole äänestänyt!
      Sitten vielä viestitellään( radiossakin),mistä asioista tulevissa vaalikeskusteluissa ei saisi puhua!
      Sananvapaus on viety,jos olet erimieltä asioista,syyllistyt "vihapuheeseen ja rasistiksi"!

    • Sanonkuitenkin

      Ennakkosensuuri ja sananvapauden rajoittaminen ovat rikoksia. Mitään ”vihapuhetta” ei lainsäädäntö tunne. Miten on mahdollista, että suomalainen media ei kysy Sipilältä tästä asiasta ja levittää tätä valhetta täysin kritiikittömästi?
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      Suomi on saanut huomattavan paljon langettavia tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta (EIT) sananvapauden loukkauksista. Vuoteen 2012 mennessä Suomi oli saanut 17 tuomiota sananvapausloukkauksista. Pohjoismaista Tanska on saanut yhden tuomion, Ruotsi 2, Norja 5 ja Islanti 3. Venäjä oli saanut 23.

    • Nouseeko-viha

      Sittenhän se selvisi. Raskone -juttua Vuorikosken kanssa työstänyt toimittaja Jarno Liski on kertonut aiemmin samanlaisen tarinan. Tuolloin ostajana oli Juha Sipilä ja lopputuloksena ne kuuluisat vakuutuskuoriin piilotetut miljoonat. Joko täällä ollaan taas leipomassa seuraavaa keskustalaista pääministeriä?
      Mika Lintilä (kesk) vastaa hallituksessa valtion yritysten omistajaohjauksesta.
      LEHTI: VALTIONYHTIÖ MYYTIIN HALVALLA KESKUSTATAUSTAISELLE LIIKEMIEHELLE – KAIKKI PAPERIT SALATTIIN
      TINO LINTUNEN4.1.2019 11.23

    • Tlaaja-Maksaa

      Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja Helsingin Kallion joukkotappelust
      Poliisi on jatkanut Helsingin Kalliossa eilen torstaina tapahtuneen joukkotappelun tutkintaa ja täsmentänyt sen rikosnimikkeitä.
      "Sipilän tilaamia matuja"

      Tämän hetken tiedon mukaan rikoksessa on ollut osallisena kolme miestä. Miehet ovat kaikki ulkomaan kansalaisia ja syntyneet vuosina 1984, 1975 ja 1989.

      Kaikki kolme miestä ovat kiinniotettuina poliisin hallussa.
      Heti karkoitettava Suomesta !

      • antaisitapella

        Miksi ihmeessä poliisi menee väliin, antaisi poikien tapella kesken jäänyt yhdyntä, ja tappelu on henkiselle terveydelle pahasta.


    • ehtikövielä
      • vaalittulee

        Jos tuo on nyt totta vaalien alla aika riskaapelia. Keskustapuolueen äänestäjät eivät välitä kähminnästä kun se on puolueessa ollut maan tapa.

        Onhan se härskiä jakaa valtion omaisuutta puoluekavereille. Tuollainen pitäisi kyllä selvittää.


    • Sampo.Nuorisosäätiö

      Kepu varastaa kansalta.

    • voi_sitä_Sipilää

      Unkarissa on Sipilä teilattu täysin, ihmetellään miten tälläinen raiskaajien hyysäjä voi olla pääministerinä.
      Eihän Sipilä tietenkään suosinut puheessaan raiskaajia kuitenkin oli huolissaan heihin kohdistuvista vihapuheista, kertoi olevan sen vakava rikos.
      Ei Sipilä liioin puhunut uhreista jotka todella ovat joutuneet iljettävän rikoksen kohteeksi joka on ehkä pilannut koko elämän.

      Eipä ihme jos Unkarissakin ärähdetään on siinä aihettakin. Nyt ulkoministeriö yrittää paikata

      Sipilän kolhuja ne vaalitkin kun on tulossa.

      https://www.aamulehti.fi/a/201388501

    • Pakkonauraa

      Aftenposten-lehden mukaan suuri osa Norjaan pakolaisina tulleista on matkustanut vierailuille alkuperäisiin kotimaihinsa. Norjan tilastokeskuksen toteuttamassa kyselytutkimuksessa selvitettiin, kuinka moni Norjassa vähintään kaksi vuotta asuneista 16-74-vuotiasta humanitaarisista maahanmuuttajista on vieraillut kotimaassaan. Kyselyyn vastanneista 48 prosentilla oli Norjan kansalaisuus.

      Somaliasta lähtöisin olevista oli kotimaassaan vieraillut 24 prosenttia, afgaaneista 40 prosenttia ja irakilaisista peräti 71 prosenttia. Reilusti yli puolet näistä vierailuista oli kestoltaan yli neljä viikkoa. Kolme neljästä kotimaassaan vierailleesta kertoi matkan tarkoituksen olleen loma.

      Sipilän huolet!

    • näintämä

      Hirviöiteon tehneille on annetava kunnon tuomioita siitä on kyse. Pääministerimme---käsittämätöntä pahuutta-- Uhrit kärsii ikänsä siispä kärsikööt hirviöteon tehneetkin ikänsä. On täysin käsittämätöntä, että hiv raiskari kärsii vain 1v 6 kk Tuomioita on kiristettävä ja paljon ei tämä hulluus muuten vähene

    • AlkaenMooseksesta

      Muukalainen on hieno sana. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista.

    • Älykääpiöt

      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.356690

      Lakritsipiipusta ei saa kaupassa bonuksia eikä sitä voi maksaa itsepalvelukassalla – lakritsitehtailija langetti ministerille ulkonaliikkumiskiellon
      Talous06:00Eija Mansikkamäki
      "Sosiaali- ja terveysministeriössä on tällä tavalla häiriintyneitä kukkahattusetiä ja -tätejä, jotka istuvat päiväkausia palavereissa, jotta saavat tupakkalakiin lakupiipun!" Timo Nisula noituu.
      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/image/policy:1.356689:1546777599/519556-jpg.jpg?f=default&$p$f=f25b748

    • Onko-pallohukassa

      Maahanmuuttovirasto varautuu perustamaan uusia vastaanottokeskuksia, vaikka edellisiä on lakkautettu – Tulijoiden määrä voi kasvaa nopeasti
      Maahanmuuttovirasto avasi 10 miljoonan euron hankinnan uusista vastaanottokeskuksista. Keskusten tarve on kuitenkin vähentynyt, alkuvuonna viisi niistä lopettaa toimintansa.

      https://photos.google.com/photo/AF1QipMehkRvdTW4Vdno221xBFz6xKTnurlEKVxxzmnx
      Toista se oli ennen!

    • Onsiinäkestämistä

      https://www.suomenuutiset.fi/tynkkysen-video-hakkasi-hirmuiset-katsojaluvut-tiskiin-konkretisoi-tylylla-tavalla-arvopohja-sipilan-hallitus-rahaa-syytaa/

      Ei suomalaisia huijattu, vaan huijattiin vain muutamaa ministeriä, kuten Soini, Mykkänen, Urpo, Sipilä jne, siis juuri noita, jotka syli avoinna ja kädet levällään tähän maahan on syöttiläitä rahtaamassa.

      Perussuomalaiset on ainoa järjellinen kansanpuolue, mutta miten tuon tosiasian saisia taottua paksukalloisten suomalaisten päähän?
      Tynkkysen video hakkasi hirmuiset katsojaluvut tiskiin – konkretisoi tylyllä tavalla, mihin arvopohja-Sipilän hallitus rahaa syytää

      • 2019.-


    • Suomalaisia-kyykytetään

      Päässä on vika jos ei ymmäretä mitä kusetusta jotku puolueet harrastaa.

    • lestajaorpo

      prkl alako vitut-amaat video.

    • Saakosanoa

      Ei ylitä valtamedian uutiskynnystä: Neljä turvapaikanhakijaa pahoinpiteli yli kymmenen ihmistä Ambergissa Saksassa

      Teot ovat jälleen herättäneet keskustelua rikoksiin syyllistyneitten turvapaikanhakijoiden karkottamisen tehostamisesta.

      Deutsche Welle uutisoi viime viikonloppuna Ambergissa tapahtuneista turvapaikanhakijoiden suorittamista pahoinpitelyistä.
      Kuvituskuva

      Sen seurauksena äärioikeistolainen National Democratic Party on ilmoittanut aloittaneensa partioinnin kaduilla. DW ei kuitenkaan osannut kertoa NDP:stä sijoittuuko se AfD:stä, joka on DW:n mukaan myös äärioikeistolainen puolue, oikealle vai vasemmalle puolelle.

      Poliisin tiedottaja Thomas Schmidt on ilmoittanut että kuka tahansa joka osallistuu turvapartioihin voi odottaa saavansa sakon tai syytteen toiminnasta. Poliisi ei hyväksy oikeuden ottamista omiin käsiin, hän sanoi.

      Poliisi ilmoitti kohtelevansa mahdollisesti kohtaamiaan partioita epävirallisina poliittisina kokouksina. NPD taas on vastannut että heillä on oikeus partioihin liikkumisen vapauden perusteella.

      Pahoinpitelyistä epäiltyinä on neljä (ilmeisesti oman ilmoituksensa mukaan) 17-19 vuotiasta turvapaikanhakijaa Afganistanista ja Iranista. Epäillyt alkoivat ahdistella ja hyökkäillä ohikulkijoiden kimppuun.

      Sanomattakin on selvää että nämä rakkauden uskontoa tunnustavat olivat tekojen aikana päihtyneitä. Kaksitoista uhria sai lieviä vammoja.
      Saksalaisten veronmaksajien elätettävinä olevista turvapaikanhakijoista kolme oli jo saamut kielteisen päätöksen.

      Teot ovat jälleen herättäneet keskustelua rikoksiin syyllistyneitten turvapaikanhakijoiden karkottamisen tehostamisesta.

      Lähde: D

    • järkijätöt.hourailijat

      Perussuomalaiset on ainoa täysin järjetön puolue.

    • Aviossa

      https://mvlehti.net/2019/01/07/se-on-alkanut-sotaoikeudenkaynnit-joiden-vertaista-ei-ole-viela-koskaan-ollut/

      Sauli Niinistö.

      Kaikkialla kuulijoita kiinnostaa erityisesti Sauli Niinistön rooli Suomen viemisessä Euroopan unioniin, euroalueeseen ja isäntämaasopimukseen Naton kanssa. Kysymyksiä synnyttävät myös Niinistön epämääräinen Nato-kanta ja hänen toimintansa Euroopan unionin yhteisen puolustuksen ajamisessa.

      Jokioisissa minulta kysyttiin, eikö perustuslain rikkomisesta joudu mitenkään vastuuseen. Minun oli vastattava, että oikeudelliseen vastuuseen saattaa noista asioista viedä vain isäntämaasopimuksen hyväksyminen. Muulta osin vastuu toteutuu vain poliittisena, vaalien kautta.

      X X X

      Suomen järjestelmässä perustuslain tulkinta on eduskunnan perustuslakivaliokunnan käsissä. Keskeisissä Suomen itsenäisyyteen liittyneissä ratkaisuissa sen tulkinnat ovat olleet enemmän poliittisia kuin oikeudellisia.

      Sauli Niinistön johtaman perustuslakivaliokunnan tulkinnoilla oli ratkaiseva vaikutus siihen, että Suomi liittyi Euroopan unioniin ja euroalueeseen.

      Euroalueeseen liityttäessä toimittiin suorastaan perustuslain vastaisesti.
      siinä syyllinen!
      Oliko Jenni "täysi-ikäinen.kun Sauli korkkasi?

    • Kansanhuolet
    • Uskookentahtoo

      Kun lukee näitä kepu,ministereiden kaupantekoja valtionyhtiöistä jossa suositaan hyväveliä kuten tämä Raskone joka myytiin alehintaan rikostutkinnassa olevalle henkilölle (hyväveljelle) ,voi kysyäkkin onko kepussa yhtään suoraselkäistä päättäjää? Kun vielä muistetaan Cempoliksen kaupan, Katera stelin urakan kiemuran ,ym kaupat mitä keskustalaiset ministerit ovat junnailleet,niin voidaan sanoa että kauppamiehiä/naisia ovat,mutta ovatko kansalaisten silmissä.

    • kepulointia

      Majalan, Gulumnin ja Torvisen temppu puree työttömiin. Kemijärvikin voi työllistää monta heidän menetelmin? Analyysi: Hallituksen aktiivimallissa muhii mojova tilastotemppu – tunti viikossa ponnauttaa työttömän työlliseksi
      Hallitus saattaa hyvinkin saavuttaa työllisyystavoitteensa – osin työttömyysturvan aktiivimallin ansiosta. Syynä on työllisyyden tilastointitapa, jossa yksi tunti työtä viikossa riittää henkilön tilastoimiseen työlliseksi.

    • Halla-aho-In

      Sipilä on muuttanut asumaan Jumalan selän taakse! Sanoi tänään vaalitentissä!
      Onko Kempeleessä asuva, Jumalan selän takusmaa?
      Siihenkö Suomi loppuu?
      Heikot on eväät pääministerillä!
      Turhaa on retostella sähköautolla, jota pitää jo välillä Helsinki-Kempele ladata puolituntia!
      Täyttä "retoriikkaa",Sipilä asuu Helsingissä ja Kempeleen talossa on myös;muita omistajia!
      Kempeleestä pohjoiseen,se Suomi vasta alkaa!
      Halla-aho sanoi viisaasti:Jumalan selän takana asuvista! Sipilällä otti "pattiin",eikä edes älynnyt,mitä se lopuksi tarkoittaa?!

    • Anonyymi

      kuinkas sipilän vihateot 2015?

      oma kansa uhalle?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe