rinki ekopiste.

pelarkonia

Pellossa laitethiin rinki ekopiste S-marketin/ kylmäaseman viereen se on ku kaatopaikka soitettu monet kerrat asiasta mutta mithään ei tapahu se on pellon häpeä pilkku keskellä kyllää voi hyvät hyssykät älkää ihmiset jättäkö roskia maahan jos astioihin ei sovi ja koti roskat omaan astiaan ja huone kalut mustimaan kaatopaikalle hyvä idea mutta huono toteutus .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkallapaskaiseen

      Mikä se rinki oikein on? Joku kierrätyskusetus. Hyvää mainosta ässälle ja pellolle ainakin.

    • Pylli-täti

      Rinki on jätteiden kierrätysyhtiö jonka ainoa tarkoitus on tuottaa yritykselle muhkea rahallinen tuotto. Jokainen, siis IHAN JOKAINEN, asuinhuoneisto maksaa pakollista ekomaksua ja tämä Rinki kehuu omilla sivuillaan, että kierrätys on jäätävän helppoa. On se helppoa, kun ihmiset ajaa kierrätyskelpoista jätettä kymmenien kilometrien päästä Ringin ekopisteisiin, siinä bensiiniä palaa ja aikaa kuluu. Jäte on muhkea bisnes tälle Ringille.

      Kaupungissa ekomaksu on 32, 29 € jokaiselta asuinkiinteistöltä ja haja-asutusalueella lähemmäs 60 € vaikka kiinteistöltä ei tulisi roskan roskaa. Meidän perikunnalta peritään tuo isompi summa asumattomasta talosta missä juuri kukaan ei käy. Kerran vuodessa käväisen tunnin pari katsomassa onko talo vielä paikallaan ja useista valituksista huolimatta maksua ei saa pois, ei millään. Taidan minäkin alkaa keräämään jätteeni isoihin säkkeihin ja tuon ne sinne, kun pitäähän minun saada maksamalleni rahalle vastinetta.

      Kierrätys sinällään ihan ok, saadaan jäte uusiokäyttöön. Ainoa seikka mikä närästää on aiheeton pakkomaksu. Täällä missä asun, sen käsitän, mutta että asumattomista tönöistä ja niitä on paljon autioituvissa kylissä.

      • Hilloakullekin

        Finderin taloustietojen mukaan kerännyt viime 4 vuoden aikana aika tasan miljoona euroa riihikuivaa voittoa meiltä kaikilta. Varmaan saavat kivat bonarit omaan rinkiinsä lakisääteisestä toiminnasta. Että sellaista yleishyödyllistä kierrätystä.


    • Lajiteltujäte

      Aivan asiallinen piste. Se toimii ja on kaikkien käytettävissä.

      • Insernööri

        Kyllä sen pitääkin toimia. Jos ei noilla perityillä maksuilla toimi niin johan on. Kierrätys ok, esim. metalli voidaan uusiokäyttää aina uudelleen ja kansalaisia närästää vain ne pakkomaksut joille ei aina kunnollista perustetta. Viittaan nuo asumattomat, autiot maaseutujen talot.


    • Sakkehantiätää

      Kauhavalle kans laitethin tollaanen, ja voi ristus et mä sanon ku on törkyynen paikka. Kans häpeäpilkku s-marketin pihalla. Aattelin tenavan kans lähtiä viämään tyhjiä pesuaine pulloja ja lasipurkkeja. Ei voinu ku kääntää auto ympäri ja sanoa tenavalle että; "joku toinen kerta sitte, koska toi on niin täynnä että ei tonne voi mitää laittaa." Hoitaasivat ny helevetti eres asiansa kuntoho!!

    • Kuukletin

      DFF ei ole mikään hyväntekeväisyysfirma. Konttiin jätetyt vaatteet lajitellaan ja myydään edelleen. Jos joku on siinä luulossa että ne menee kriisialueille avustuksena niin se on väärä luulo.
      Sinällään kontti on hyvä ettei pitokelpoiset vaatteet mene sekajätteisiin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikö tämä RINKI -maksatus nyt ole ihan turhaa. Kuskata nyt jätteitä isolla rahalla ulkomaille, kun Suomi kaatuu ? Moniko lisäksi sairastuu niiden keräyspisteillä, jonne tuodaan karanteenijengin jätteitä .

    • Anonyymi

      Kamerasta näkee kuka roskittaa. Ainako menet niin kamera menee päälle, punainen valo räpsähtää, illalla huomaa kun alkaa pimeneen valoräpsäyksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      4156
    2. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      79
      2337
    3. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1811
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      173
      1697
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    6. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1291
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    10. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1093
    Aihe