Näin menestyt työelämässä

kookospähkinä

Mainitaan nyt alussa, että mitä olen menoa itse työpaikoilla seurannut, niin aika moni työpaikka jaetaan sukulaisille, kavereille tai muuten vain hyvissä väleissä päättävien tahojen kanssa oleville. Edellä mainitut kohdat valitettavasti ohittavat monessa tapauksessa työkokemuksen, koulutuksen ja pätevyyden.

Miten pärjäät työpaikalla ja menestyt.

a) Sosiaaliset taidot. Työelämähän ei poikkea koulumaailmasta millään muulla tavalla kuin siten, että siellä asioidaan lasten kanssa, jotka ovat aikuisten vartaloissa. Sosiaalisella kanssakäymisellä varmistat suosiosi laumassa ja menestyt myös työelämässä. Jos vaikka YT-neuvottelut sattuvat kohdalle, niin valitettavan usein pihalle joutuu se tunnollinen työntekijä, joka tekee työnsä eikä jauha paskaa kahvikuppi kädessä.

b) Aktiivisuus. Sillä ei ole mitään väliä puhutko asian vierestä, tai tiedätkö edes mistä puhut, kunhan puhut . Olet kärkkäästi esittämässä mielipiteitäsi kaikista asioista, kuuluivat ne sinulle tai eivät. Mielipiteillä ei ole juurikaan väliä, olivat ne sitten oikeita tai vääriä, tärkeintä on antaa vaikutelma osallistuvasta ja aktiivisesta tyypistä. Muista osallistua kaikkiin kissanristijäisiin, mitä enemmän olet esille, sitä paremmin sinut muistetaan.

c) Oikeiden tyyppien kaveri. Et astu päättävien tahojen varpaille. Monilla työpaikoillahan on niitä tyyppejä, jotka raportoivat kaiken eteenpäin päättäville tahoille, vaikka ovat itse työntekijöitä. Irtopisteitä kerätään uskomattomalla tavalla. On tärkeää olla päätymättä mustalle listalle, älä möläytä mitään hölmöä missään tilanteessa, se kannellaan eteenpäin.

d) Pohjaton itseluottamus. Sillä ei ole mitään väliä vaikka itseluottamukselle ei ole mitään pohjaa, kunhan jaksat kehua itseäsi maasta taivaisiin ja vähätellä muita. Voit myös kertoa rikkoneesi kaikkien lajien suomenennätykset ja seurustelevasi salaa jonkun huippumallin kanssa.

e) Voit ostaa pomolle lahjoja tai vaikka tarjota hänelle kyydin kotiin. Tämäkin on tullut on vastaan monessa työpaikassa. Mitä pahempia lipaisuja kehtaat tehdä, sitä enemmän hedelmää ne kantavat.

f) Sinussa ei ole koskaan mitään vikaa, etkä tee mitään väärin. Kaikki muiden tekemää, jos jokin menee pieleen.

Koko hommanhan voisi tiivistää yhteen lauseeseen - mitä enemmän kehtaa, sitä paremmin pärjää.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin_

      A) Mitä suurempi sosiaalinen kaveripiiri, sitä enemmän joukossasi on rikollisia, tiedusteluagentteja, hännystelijöitä, vain oman edun tavoittelijoita, vain sinusta jollain tavalla hyötyjiä.

      B) Kenenkään autokyytiin ei pidä lähteä. Ikinä. Varsinkaan naisten. Etenkin naisten vaarana on tulla raiskatuksi, huumatuksi jne. Ryöstäjät, raiskaajat, ihmiskauppiaat ym. vaanivat.

    • jooopajoo

      Aika osuva listaus.

      Minusta kylläkään ei kannata kehuskella seukkaavansa huippumallin kanssa tai omaavansa useita mestaruuksia, koska ihan noin ylenpalttinen liioittelu ja p:n puhuminen ei osoita hyviä sosiaalisia taitoja. Itseluottamusta omaaavan ihmisen ei tarvitse kehuskella, mutta jos jollain asialla haluaa kehua, niin sitten valtavalla työmäärällä.

      YT:ssä lähtee yleensä ensin hankalat tyypit, ja seuraavaksi ne, joilla ei ole mitään töitä tai jotka ei ole osanneet pitää tekemisiään esillä. Sama asia, mielikuva ratkaisee. Joskus harvoin YT:ssä lakkautetaan jokin kokonainen yksikkö, ja sieltä lähtee kaikki, pomotkin, paitsi ne, jotka ovat isojen päälliköiden sukulaisia tai kalakavereita, Heille löytyy yleensä aina töitä jostain toisesta yksiköstä, koska luottamus.

      • kookospähkinä

        Se valtavalla työmäärällä ja osaamiselle/tekemiselle kehuskelu on ihan peruskauraa, joten en viitsinyt sitä listata.


    • vallinnat

      Ompahan synkeän lokainen kuvaus elämästä ja muista ihmisistä siinä ympärillä. Perinteisessä äänilevyssä on A ja B puolet. Kannattaisiko joskus uskaltaa kääntää ja laittaa se levyn A-puoli soimaan. Omilla valinnoilla on valtavan suuri merkitys. Huonoilla geeneilläkin saa paljon aikaiseksi. Ilman niitä nuoleskeluoppejakin. https://www.youtube.com/watch?v=l7N2wssse14

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe