Pitääkö kaikki hyväksyä ?

olenkauhistunut

– Lepää rauhassa pikkuenkeli. Suru on suuri kaikilla ja liian aikaisin lähdit. Aivan liian aikaisin. Itse peräänkuuluttaisin nyt sitten julkista tiedotusta asiasta sekä vastuuta niiltä henkilöiltä jotka ovat näitä kriminaaleja suojelleet, valtamedia ja viranomaiset mukaanlukien.
Kenen on syy turvapaikan saaneet pakolaistaustaiset riskaa tyttöjämme?

https://pt-media.org/2019/01/09/yksi-oulun-seksuaalirikoksen-uhreista-menehtyi-oman-kaden-kautta/?fbclid=IwAR06JoZueJAGDroIZ5d-8N24Iobhkg9_zXdnkv_gaO4aplvTiYKyJFPFOm4

69

690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anttijuhani

      Mielenkiintoinen tapaus, joka tulisi aivan ehdottomasti selvittää juttu, 14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta jo lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla."

    • pfkwpkr

      Yksittäistapaus ei saa yleistää. Mukava että saadaan työvoimaa ja moniosaamista Suomeen.

      • työvoimaa

        Ovat näköjään niin hyvin perehtyneet lapsiin niin näistähän kunta saisi hyviä perhepäivähoitajia?


      • TosihanSeOn
        työvoimaa kirjoitti:

        Ovat näköjään niin hyvin perehtyneet lapsiin niin näistähän kunta saisi hyviä perhepäivähoitajia?

        Lastentarhoissa ja alaluokillahan näitä on usein käytetty, jotta suomalaiset nuoret ja lapset tottuisivat eri kulttuureista tulleisiin ihmisiin.


      • Qiewyau
        TosihanSeOn kirjoitti:

        Lastentarhoissa ja alaluokillahan näitä on usein käytetty, jotta suomalaiset nuoret ja lapset tottuisivat eri kulttuureista tulleisiin ihmisiin.

        Tarhoissa niillä on hyvä harjoitella pienillä lapsilla. Osaavat soveltaa sitten tosi paikan tullen. Tämä on sitä kotouttamista.


    • joonatan2

      Ja kuinkakohan paljon tällaisia tapauksiakin on jäänyt pimentoon, kun ei näistä poliisi ilmoita, kuten ei tässä Oulunkaan tapauksessa, kunnes VASTA KUN se tuli sosiaalisessa mediassa esiin kansalaisten toimesta. Mitä vittua!??!!? Eikä tätä nuoren tytön kuolemaakaan olisi tullut kenekään tietoisuuteen (ei tapahtunut nytkään todennäköisesti ole lähes kenekään tietoisuudessa. Toki Kunnioitan ehdottomasti tytön yksityisyyttä asian suhteen, mutta ei näitä voi pimittääkään) ilman että asiaa oltaisiin tutkittu jälleen kerran tavallisten Suomalaisten toimesta.

      Onko Suomalaiset tosiaan niin helvetin sinisilmäisiä, että kaikki kiistetään viimeiseen asti, ja niellään kaikki valtamedian popotus, kunnes paska osuu omalle kohdalle? En edes halua ajatella, kuinka paljon vastaavia tapauksia on mahdollisesti jäänyt pimentoon. Laittakaa nyt hyvät ihmiset kaikki ne saatanan käräjäoikeuden jutut jatkuvaan tilaukseen, niin saadaan kaikki tapaukset selville.

    • petter1

      Pelkään, että lasten raiskaukset ovat monen sadan, jopa tuhannen prosentin kasvussa.
      Velan lisäksi ainoa asia minkä tämä hallitus on saanut kasvuun.
      Hallitus on haluton, saamaton ja pelokas kyseisen asian edessä. Mutta ei anneta pelolle valtaa.

    • Persjalka

      Muutos saadaan aikaan äänestämällä seuraavassa eduskuntavaalissa. Pois vanhat mädättäjä puolueet. Kepu pahin.

    • Maailmanmiehet

      "Yksi Oulun raiskauksen uhreista päätti päivänsä oman käden kautta "

      Eihän näitä hyväksyä tarvi, mutta asiasta ei saa puhua, koska raiskaaja oli mamu.
      Itselleni ei aukea mihin etiikaan tai moraaliin tällainen käytös tai pidättyvyys perustuu .
      Nykymenossa heikoilla ovat ainakin nämä puolustuskyvyttömät, lakin suoja ei heihin yllä.

      • Qskdkosj

        Ihhanaa


    • näinsiinäkävi

      Aalto pohjoisessa tuli rajan yli Ruotsista, turvallisesta maasta, jonka kansalaiset halusivat päästä eroon siellä olevista. Ja me otimme vastaan avosylin - nyt nähtävin seurauksin. Mitähän länsinaapuri sanoisi, jos heittäisimme nämä samat busseilla takaisin! Kun ei näille ole soveltunut (pannaan julistettu) lause "maassa maan tavalla tai sitten maasta pois".
      Ruotsiin palautettava kaikki kielteisen päätöksen saaneet!

      • kukanevotteli

        Siirron Ruotsista Suomeen
        Edellisen vaalikauden aikana.


    • vaimitä

      Ollaan nyt nähty kepuli poliittikan seuraukset(kutsut tuli sipilältä) . Mutta onko oikeata politiikka ääänestää äärioikeistolaisia persuja? Mielstäni ei, jokainen valitkoon omantuntonsa mukaan!!

      • Kutsu tuli Sipilältä, mutta vihreät, sdp ja vasemmisto haluaa lisää. Kokoomuskaan ei sano suoraan ei, joten vaihtoehto on helposti löydettävissä.


    • olitaiei

      Tiettämättöminkän kepulin kannattaa lukea tuo Maijan tarina (google) niin ymmärtää kene apajille matut on tulleet. Onko heillä sitten siunaus?

    • KIITOSJUHASIPILÄ

      KIITOS HAPARANDA KUN TARJOSITTE VILTIT JA CROSSANTIT RAJALLA.KYLLÄ LÄMMITTÄÄ!!!!

    • einojuhani

      No tarvitseko Suomi tämänkaltaisia maahamuuttajia joiden intressi on ainoastaan rikollinen? tai mitä turvaa tarivtse tyyppi joka sen saadessan heti alkaa toimia kotimaansa arvojen ja lakien mukaan. Kaikenlisäksi useimista ei edes tiedettä keitä he ovat, saattavat olla isis hirviöitä tai muuta vastavia koska näiden lähtömaissa sitä porukkaa rittää pilvinpimein

    • ollipekka3

      Olemme antaneet maastamme ja kansastamme täysin väärän kuvan tänne tulijoille jos joillekkin on päässyt muodostumaan sellainen kuva että täällä saa perseillä miten vaan. Sipilä teki annan kotini lausunnollaan suuren vahingon maallemme. Jos kyseisellä herralla olisi todellista vastuunkantokykyä ja moraalia hän järjestäisi lehdistötilaisuuden missä hän pahoittelisi epäonnistumisiaan pääministerinä ja eroaisi.

    • eimithäänhättää

      "Yksi Oulun raiskauksen uhreista päätti päivänsä oman käden kautta aiemmin syksyllä. Asia on ollut Monokulttuurin työryhmän tiedossa jo pitkään, mutta asiaa ei ole julkaistu ennenkuin sille ollaan saatu vahvistus. Poliisihan kiisti, että tällaista on tapahtunut."
      Rajat kiinni ja kaikki vokit kiinni! Ei haittamaahanmuutolle!
      Rajavalvonta palautettava, turvapaikkahakemusten vastaanotto lopetettava ja Ruotsista tulleet turvapaikanhakijat on käännytettävä takaisin!

    • erotkaa

      Joko nyt olisi aika Sipilän ja Mykkäsen erota ja olla asettumatta ehdolle eduskuntavaaleissa. Ja kantaa näin vastuunsa tapahtuneesta. Nämä teot ovat tapahtuneet heidän aikakaudellaan, Mykkänen sisäministerinä vastaa Suomen sisäisestä turvallisuudesta ja Sipilä pääministerinä koko hallituksen toiminnasta. Molemmat ovat epäonnistuneet tehtävässään. Sipilä jo vuonna 2015 salliessaan Suomen olematta noudattamatta Dublin -sopimusta, päästäen yli 35000 turvapaikanhakijaa Suomeen, luvaten heille jopa oman Kempeleen asuntonsa. Se toimi melkoisena houkuttimena monelle tulla Suomeen.
      Sitä viljaa me nyt niitämme, mitä tämä hallitus silloin kylvi.

      Siksi: Erotkaa, älkääkä asettuko enää ehdolle.

    • nuoretpartamiehet

      On se mielenkiintoista ett ihan lehtoris mies on sitä mieltä ett raiskaajat saa jäädä mädättämään ja loisimaan yhteiskuntaan, no tiedämpä ainakin mihin kouluun ei munn lapset ainakaan mene opiskelemaan ja toivon mukaan muutkin kattoo tarkemmin opettajien "isän maallisen vakaumuksen" ja nuorien hyvin voinnin perusteet

    • Tarpee

      Täällä on naisia,täällä on lapsia ! Olisit käynyt specsaversilla!

    • teppoteräs

      Oulun joukkoraiskauksen uhri, joka teki itsemurhan ja ei ole ensinmäinen eikä viimmeinen Pedofiilien uhri ja koko hallituksella on lasten veressä kädet!

      • uhrikempeleestä

        Niinpä se on uhri samasta paikasta kuin ministeri Kempeleestä


    • oikeusainavoittaa

      Oletan, ettei julkisuuteen anneta kaikkia asiaan liittyviä fakatietoja. Mielestäni olisi selvitettävä kaikki asiaan liittyvä eli onko kotouttamisessa epäonnistuttu, miksi lapset lähtevät tuntemattomien matkaan ja vieläpä yhä uudestaan, miten vanhemmat eivät ole perillä lastensa touhuista/ uusista "kavereista" jne. Joka tapauksessa Suomessa on tuomiot raiskauksista ja yleensä seksuaalirikoksista olleet liian lieviä.

      • Ääänestäjä

        Kotouttaminen tarkoittaa jatkossa kotouttamista kotimaihinsa välittömästi.


    • oonamaria

      MIEHET JAHTASIVAT 15-VUOTIASTA NELLIÄ KOTIIN ASTI: KOULULAISTYTTÖ PAKENI HENKENSÄ EDESTÄ - HURJA TOSITARINA OULUN SEKSIRIKOSVYYHDISTÄ!
      Oulua ja koko Suomea ravistelee ennennäkemätön seksirikosvyyhti, jossa useita ulkomaalaistaustaisia miehiä epäillään alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista rikoksista.
      Tapahtumat ovat saaneet niin oululaisnuoret kuin vanhemmat varpailleen, ja moni haluaa puhua kokemuksistaan.
      Nellin lähdettyä bussipysäkille miehet yllättäen seurasivatkin häntä bussiin. Toinen miehistä istuutui Nellin takana olevalle penkille.
      Tässä vaiheessa Nelliä pelotti niin, että hän painoi pysäytysnappia, ja bussin pysähdyttyä hän siirtyi istumaan lähemmäs kuljettajaa.
      Matkan päätteeksi Nelli nousi jäädäkseen bussista pysäkillä, josta on matkaa hänen kotiinsa noin 200 metriä. Taas miehet seurasivat Nellin liikkeitä. Hekin päättivät jäädä pois samalla pysäkillä.

    • onsekummajuttu

      Oulua ja koko Suomea ravistelee ennennäkemätön seksirikosvyyhti, jossa useita ulkomaalaistaustaisia miehiä epäillään alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista rikoksista.
      Tapahtumat ovat saaneet niin oululaisnuoret kuin vanhemmat varpailleen, ja moni haluaa puhua kokemuksistaan.
      15-vuotiaan Nellin (nimi muutettu), jolla on tuore, omakohtainen uhkaava kokemus kerrottavanaan. Haastattelu on tehty Nellin perheen luvalla.
      Nellin lähdettyä bussipysäkille miehet yllättäen seurasivatkin häntä bussiin. Toinen miehistä istuutui Nellin takana olevalle penkille.
      Tässä vaiheessa Nelliä pelotti niin, että hän painoi pysäytysnappia, ja bussin pysähdyttyä hän siirtyi istumaan lähemmäs kuljettajaa.
      Matkan päätteeksi Nelli nousi jäädäkseen bussista pysäkillä, josta on matkaa hänen kotiinsa noin 200 metriä. Taas miehet seurasivat Nellin liikkeitä. Hekin päättivät jäädä pois samalla pysäkillä.

    • kaki34

      Pitää vain hyväksyä ettei rikoksentekovälineitä oteta pois nettisaalistajilta.

    • avoiminmielinkäymme

      On vain hyvä että asioista puhutaan avoimesti ja ratkaisuja ongelmiin etsitään.
      Nämä nyt ilmi tulleet järkyttävät järjestelmälliset joukkoraiskaukset ovat uusi juttu tässä maassa ja ne tulee saada välittömästi loppumaan.
      Ihmiset joille on turva annettu kiittävät aiheuttamalla elämän kestävää tuskaa, pitää saada pois täältä ja myös he jotka ovat saaneet liudan kielteisiä päätöksiä pitää voida palauttaa.
      Maailmassa on leireillä pakolaisia joita auttaa, ja nämä onneaan kokeilevat vievät sen auttamisen mahdollisuuden.

    • AsiaaTunteva

      "Mitähän länsinaapuri sanoisi, jos heittäisimme nämä samat busseilla takaisin! "

      Silloin, kun mamuja tuli massoittain Ruotsista Suomeen, homma oli ruotsalaisten viranomaisten järjestämä. Tanskan ja Saksan kautta tulleet mamut pakattiin Etelä-Ruotsissa linja-autoihin ja matka kohden pohjoista alkoi. Mamut kertoivat, että bussit eivät tehneet edes wc-stoppeja, ensimmäinen pysähdys oli Haaparannan tullilla.
      Tullilla oli vastassa odottamassa - mistä aina tiesivätkin, koska mamubusseja tuli - joukko poliiseja, jotka muodostivat ketjun, elävän muurin. Autosta tulevalla mamulla ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin kulkea viitoittuun suuntaa Suomen puolelle, Suensaaten koululle, jonne maamme viranomaiset heidät epämääräisessä muodostelmassa pitkin ajoratoja marssittivat .

      "Mitähän länsinaapuri sanoisi" - tuskin tuo mitään sanoo tai sanoisi - nauraa vieläkin meidän suomalaisten tyhmyyttä. Kippasivat koko paskan murheiksemme. Erityisesti vastaavat viranomaisemme tekivät suuren ja kalliin erehdyksen sallimalla ruotsalaisten menettelyn.
      Olisi aika selvittää, mitä esim. poliisimme tuolloin teki.

      • Maailmanmiehet

        "Olisi aika selvittää, mitä esim. poliisimme tuolloin teki."

        eiköhän nuo olleet Prisman kahviossa munkkikaffeilla - niin kuin aina.


    • kyyneleetvirtaa

      Kysyn vielä mitä nuoret miehet , joita oli yli 3500
      tekevät Suomessa ? Kenen luvalla he ovat täällä ?
      Onko Juha Sipilä palkannut ne ?
      Kansa ei ole lupaa antanut ! ! !
      Laittomat Sopimukset eivät päde !
      Pienen uhrin omaiset itkee kyyneleitä virtaa.......

    • turpiinvaan

      Vangeille pitäs antaa vapaus tehdä seksuaali rikollisille ihan mitä vaan. Vartijat ummistakoot silmänsä. Kunnon lynkkaus mut pitkä ja julma. Kannatan!
      Ei tuo ny mikään ihme ole jos turpaansa saavat siellä. Monet vangitkin ovat isämiehiä siinä missä vapaalla liikkuvat lajitoverinsakkin. Kunnia niille jotka noita ihmiskunnan mätäpaiseita kouluttaa.

      • ihmishirviöitä

        Aivan totta on tuo mielipide silmä silmästä ja silleen pitää kohdella ihmispakolaishirviöitä !


    • lupaprosessi

      Entä jos kuitenkin tehtäisiin niin, että lupaprosessin ajan maahanmuuttajat olisivat vastaanottokeskuksissa ilman oikeutta poistua sieltä. Samalla lupaprosessi tehtäisiin mahdollisimman nopeaksi eli ihan oma organisaatio hoitamaan vain ja ainoastaan näitä asioita. Voisi tulla lopulta paljon halvemmaksi ja inhimillisemmäksi kaikille.

      • Satunnainen_seikkailija

        Kyllähän tuota suunniteltiin aikoinaan, mutta se idea haudattiin melko pian. Syynä siihen taisi olla "epäinhimillisyys". Mikä epäinhimillisyys? Viimeksi tänään uutisoitiin yhdestä uudesta ulkomaalaistaustaisesta pidätetystä pedofiilistä. Liian monta raiskausta, ja seksuaalista hyväksikäyttöä piti tapahtua, ennen kuin virkakoneisto, ja hallitus heräsi.


    • torniokemihaaparanta
    • rehellinenteko

      Ei pidä hyväksyä. Kiinniottoja etupainoitetusti sama missä niitä elättää vaikka vankilassa poiskaaan ei saada 3 vuoden ajalla.
      Ääniä persuille vaan tulee.

    • pääsykoepakolaisille

      Olipa Sipilälle älynväläys, kun löysät on jo housuissa. Maahanmuuttajille ja pakolaisille pääsykoe!
      Sipilälle on ollut 4 vuotta aikaa puuttua hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja estää 40 000 ihmisen tunkeutumisen lintukotoomme ja samalla estää lasten joukkoraiskaukset. Mitään ei tehnyt vaan vaati realisteja vaikenemaan.
      Nyt, kun vaalit lähestyvät on satujen aika.

    • Ympärimaata

      Todennäköisesti monet tyttölapset saatettu raskaaksi ja abortoitu

    • eijariitta

      Joo, olen ihmetellyt kun siellä sotaa käyvissä maissa on paljon kuulemma yksinäisiä naisia tai naisia lapsineen pulassa, hengenvaarassa ja ties missä niin miksei heitä tuoda tänne ja annetaan niiden miesten sotia rauhassa, sitten voivat naiset palata kotiinsa kun hommat on selvät tai jäädä halutessaan tänne vaikka suomalaiselle miehelle vaimoksi, varmasti olisi parempi kohtelu kuin olla muslimimiehen kanssa naimisissa.
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/233eada2-9e3e-4f18-9ffb-df37e67e80d1?fbclid=IwAR1EF1miP6-LXYQ2uU-V9ya2V4O9ws0CxFzXvmqkS7ahiZRVUCY_dXb3-kg

    • tähhäh

      Hoivakotiin vain kaikki.

    • leinonen

      Kuka tämän lapsiperheen henkeä olisi uhannut? Suomalaiset? Montako turvapaikanhakijaa suomalaiset ovat tähän mennessä tappaneet? Vai olisiko uhka tullut niiden islamistien taholta joiden annettiin kävellä rajan yli ilman minkäänlaisia rajoituksia?

    • MattiJ

      Niin taas tuli viikonloppuna tietoa uusista.
      Vyyhden laajin on kokonaisuus, jossa kahdeksan miehen epäillään käyttäneen hyväkseen alle 15-vuotiasta tyttöä useiden kuukausien ajan yksityisasunnossa Oulussa. Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä raiskaus ja pahoinpitely.

    • Jukanmielipide

      Ei nämä eläimelliset toiminnat lopu millään neuvottelulla, kotouttamisella tai valistuksella.
      Tämän kun asioista päättävät joskus ymmärtävät, niin silloin ehkä, siis ehkä palautukset alkavat.
      Viranomaisilta puuttuu yksinkertaisesti rohkeus tehdä oikeat palautuspäätökset. Mitkään kansainväliset sopumukset eivät tue raiskauksia, tai niiden uhkaa.

      • w4oro4

        yksittäistapauksia ei kannata tehä kärpäsestä härkästä.


    • hihhihhii

      Ei pelolle valtaa P.Risikko

    • hihhihhii

      Korvat joilla kuulla Kok slogan. P. Risikko ja isot

    • TodellaSairasta

      Kovin on pitkä pinna Suomalaisilla vanhemmilla, kun näin hyvin kestää moista maahantulijoiden kaltoin kohtelua lapsiaan kohtaan.
      Sipilää ja kokoomuskumppaneitaan tämä asia ei kiinnosta.
      Komensivathan ne poliisinkin vaikenemaan noiden "turvapaikanhakijoiden" rikoksista, pitkän aikaa.

    • rehellinenteko

      Hyväsytäänkö Isistaistelija perheet tänne jos ovat suomenkansalaisia.

    • teininäiti

      Jotta Oulun törkeydet ei jäisi unholaan:
      ”Oulun seksuaalirikosvyyhti paisuu yhä, tutkinnassa jo 29 alaikäisiin kohdistunutta juttua”
      mtvuutiset.fi/artikkeli/oulun-seksuaalirikosvyyhti-paisuu-yha-tutkinnassa-jo-29-alaikaisiin-kohdistunutta-juttua-laajimman-raiskausjutun-lapsiuhria-kaytettiin-hyvaksi-paljon-luultua-enemmän.
      Ja ajatelkaa, nämä raiskatut ja pahoinpidellyt lapset joutuvat läpikäymään nämä hirveydet yhä uudestaan ja uudestaan … koska kuulemma kuulustelujakin joudutaan järjestämään jo useita samoille lapsille…

    • jospanytonnistuu

      Hallitus esittää Ouluun ulkomaalaisten säilöönottoyksikköä alaikäisiin kohdistuneiden seksirikosten vuoksi: ”Rahoitus on varattu kyllä”
      Budjettipäällikön mukaan hallitus on antanut lisätalousarvion vanhusten ja vammaisten hoidossa paljastuneiden puutteiden sekä Oulussa tapahtuneiden epäiltyjen seksuaalirikosten vuoksi.

    • nimetjulki

      Tämä ja kaikki raiskaus oikeuskäsittelyt tulee pitää julkisesti että ihmiset voivat tulla sinne kuuntelemaan, syytetyn nimet kuvineen tulee julkaista mediassa, asiakirjat myös pitää olla julkisia joissa uhrin nimeä ei julkaista. Tämä nykyinen käytäntö on vastoin kansalaisten oikeustajua että syytettyä suojellaan. Oikeustieteen professori Terttu Utriainen on myös sitä mieltä että syytettyä ei pidä suojella vaan nimet julki.Syytetyn mielestä kuvaaminen ja kuvien julkaiseminen tiedotusvälineissä leimaa hänet perusteetta ja aiheuttaa vakavaa pitkäaikaista haittaa." Entäs se 14v tyttö. Miettikö mies tekoaan ennen tai aikana, että mites tytön yksityisyys, turvallisuus tai pitkäaikainen haitta. Ei miettinyt.

    • näinruattisa

      "Uusi ilmiö ovat maahanmuuttajataustaisten huumeliigat. Lapin käräjäoikeuden listoilla ilmiö on näkynyt jonkin aikaa. Tekijöitä on iso joukko, nimet viittaavat Lähi-itään ja rikosnimikkeenä usein törkeä huumausainerikos. Myös kotimaisia tekijöitä on joukossa.
      – Kyllä minä vahvistan, että tämäkin on nähtävillä. Haaparannan puolella on kyllä myös huumausainerikollisia, jotka ovat ihan paikallisia. Niitäkin on kyllä, Silvenius sanoo."
      Nythän se sitten tuokin selvisi miten turviksilla on varaa lappaa setelirahaa, Rajalla kauppakeskuksen ja Haaparannassa ICA,n talletusautomaatteihin! Olenkin taivastellut ja jeesustellut jotta kenkkääkö Suomen ja Ruotsin sossu noin julmettuja seteliraha nippuja, maahamme tunketuneille sliippareille ! ja Tornion nuoriso miettikää kaksikin kertaa ennen kuin sekaannutte huumeiden käyttöön, se ei ole vaaratonta touhua se ! Tuossahan on komia joki, menkää vaikkapa kalalle sinne, ja vetäkää lohia venheeseen, se on terveellistä ja jännää touhua !
      Ja Tornion päättäjille kannatteko vastuun kaupunkiimme värväämienne aljujenne tekemisistä?

    • Eisaaraiskata

      Uussuomalaisille ei parikymppiset kelpaa. Pitää olla alle 15v ja väkisellä

    • JarmoOk

      Jos joku noista tekee palattuaan jotain pahaa, niin kuka ottaa vastuun? On tiedetty jo 2 vuotta sitten, että näitä palaajia tulee olemaan. On ollut hyvin aikaa muuttaa lakeja estämään paluu, mutta hallitus ei ole tehnyt mitään. Sipilällä on jo valmiiksi kädet veressä Turun puukotuksesta. Ei ilmeisesti haittaa, jos tahraantuu lisää.

    • pitääkökaikensallia

      Tähän on taas pakolaisten takia tultu viikonlopun saldoa tämä-
      Helsingin perhepuukotuksessa kunniamurhan piirteitä - epäilty uhkasi surmata eksänsä toisen miehen takia. Poliisi on julkaissut kuvan Hayder Abduljabbar Al-Hmedavista ja pyytää miehestä välittömiä vihjeitä suoraan hätänumeroon 112 tai muita taustatietoja tämän jutun lopussa mainittuihin kanaviin.
      Mies puukotti ex-puolisoaan ja tämän ystävää sekä pahoinpiteli törkeästi kolmea lasta. Lapset olivat ex-pariskunnan yhteisestä liitosta. Poliisi ei ole vielä ottanut kantaa, oliko myös lapsiin kohdistuneessa väkivallassa kyse puukotuksista.
      Iltalehden tietojen mukaan väkivallan uhka oli olemassa etukäteen. Epäilty oli esittänyt naiselle aikaisemmin tappouhkauksen, ja nainen oli tehnyt siitä rikosilmoituksen poliisille. Esitutkintaa ei joko toimitettu loppuun, tai rikosprosessi ei edennyt siihen pisteeseen, että uhka olisi poistunut.

    • PerusSeiolesuvakki

      Suvakit ottaisivat näitä lisää maahamme.

    • viissiitähä

      Häätyyhän net Isistaiteiloijat läppineen meän kustannuksella lennättää tänne kansanopistolle täyshöitoon.
      Pakko hyväksyä vaikkei taho.

      • Anonyymi

        Torniossakin maahanmuuttajat on yhteiskunnan tuella eläviä ja suur perheitä ei meillä riitä päiväkotipaikat eikä koulut kun kaikki rahat menee elintaso pakolaisiin ?
        Suomen väkiluku kasvoi alkuvuodesta lähes 13 000 hengellä. Syynä on maahanmuutto, sillä Suomeen on alkuvuodesta muuttanut 15 584 henkilöä enemmän kuin maasta on muuttanut pois. Maahanmuuttojen määrä oli lisääntynyt ja maastamuuttojen määrä vähentynyt viime vuodesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Torniossakin maahanmuuttajat on yhteiskunnan tuella eläviä ja suur perheitä ei meillä riitä päiväkotipaikat eikä koulut kun kaikki rahat menee elintaso pakolaisiin ?
        Suomen väkiluku kasvoi alkuvuodesta lähes 13 000 hengellä. Syynä on maahanmuutto, sillä Suomeen on alkuvuodesta muuttanut 15 584 henkilöä enemmän kuin maasta on muuttanut pois. Maahanmuuttojen määrä oli lisääntynyt ja maastamuuttojen määrä vähentynyt viime vuodesta.

        Kenenkään ulkomaalaisen ei pitäisi saada minkäänlaista sosiaalitukea... Sen takiahan tänne vaelletaan maailman ääristä
        Joku ketunhäntä vihreällä Ohisalolla tässä on kainalossa.
        Työmiehiltä pois(sairaslomat, vuosilomat tms) ja humanitääriseen maahanmuuttoon taas riittää sossurahat loputtomasti??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenenkään ulkomaalaisen ei pitäisi saada minkäänlaista sosiaalitukea... Sen takiahan tänne vaelletaan maailman ääristä
        Joku ketunhäntä vihreällä Ohisalolla tässä on kainalossa.
        Työmiehiltä pois(sairaslomat, vuosilomat tms) ja humanitääriseen maahanmuuttoon taas riittää sossurahat loputtomasti??

        Ei kenenkään ei ulkolaisen eikä suomalaisen persunkaan kuulu saada sossurahaa tai almuja. Kaikki vetelykset joutaa yhtä tasaåuolisesti töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenenkään ulkomaalaisen ei pitäisi saada minkäänlaista sosiaalitukea... Sen takiahan tänne vaelletaan maailman ääristä
        Joku ketunhäntä vihreällä Ohisalolla tässä on kainalossa.
        Työmiehiltä pois(sairaslomat, vuosilomat tms) ja humanitääriseen maahanmuuttoon taas riittää sossurahat loputtomasti??

        miksi Islam on vihan ja väkivallan uskonto, joka saa muslimit tappamaan ”vääräuskoisia” kaikessa ilkeydessään ja pahuudessaan. Tämä Islamin ruotiminen on tärkeää varsinkin nyt kun länsimaissa vallitsee poliitikkojen keskuudessa syvä sokeus sen suhteen, miten muslimipakolaiset voivat muuttaa vallitsevaa juutalaiskristillistä kulttuuria, jolle Amerikka ja Eurooppa ovat alunperin perustetut.


    • Anonyymi

      EN KEKSI MITÄÄN ALHAISEMPAA :
      "Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 29-vuotiaan Abdulhakim Irfanin törkeästä raiskauksesta 4 vuoden ja 9 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.
      Mies työskenteli tapahtuma-aikaan, eli tämän vuoden toukokuussa helsinkiläisessä vammaispalvelujen asumisyksikössä yöhoitajana. Uhriksi joutui yksikön asukas.
      Teot tapahtuivat kahtena yönä. Mies meni asukkaan asuntoon lukuisia kertoja, ja oli tämän kanssa monesti sukupuoliyhteydessä.
      Uhri ei pystynyt sairautensa takia juuri liikkumaan eikä tuottamaan ymmärrettävää puhetta. Nainen oli hereillä ja käsitti teot, mutta ei voinut puolustautua eikä hälyttää apua".
      Epäilenpä,että tuskin olisi "Bagdadista tuotu anoppikaan" estänyt tämän "yöhoitajan " äärimmäisen vastenmielisiä rikoksia.

      • Anonyymi

        Ei voi kun ihmetellä, etteikö noille "hoitajille" selvennetä, mitä tarkoittaa fyysinen ja henkinen koskemattomuus ja että vammaisilla on erityinen koskemattomuussuoja. Lisää näitä moniosaajia, vai mitä Hutisalo ja kumppanit.


    • Anonyymi

      24-vuotiasta miestä syytetään Oulun käräjäoikeudessa taposta. Kuolemaan johtanut puukotus tapahtui keskellä kaupunkia Mannerheiminpuistossa 3. heinäkuuta.
      24-vuotias ja entuudestaan tuntematon afgaanimies tapasivat yhteisen tuttavan kautta puistossa yöaikaan.
      Heidän välilleen syntyi syyttäjän mukaan yhteenotto ja riitatilanne.
      Sen seurauksena 24-vuotias löi uhriaan teräaseella useita kertoja ylävartaloon ja päähän aiheuttaen yhdeksän pisto- ja viiltohaavaa. Verta vuotava uhri kuoli paikan päälle.
      Haastehakemuksesta käy ilmi, että rikoksesta epäilty kävi tämän jälkeen asunnollaan, mutta huomasi poliisien etsivän häntä. Sen jälkeen hän kirjautui pariksi päiväksi väärillä tiedoilla hotelliin.
      Hänet otettiin kiinni muutaman päivän kuluttua tapahtuneesta.
      Syyttäjä vaatii vähintään yhdeksän vuoden mittaista vankeusrangaistusta. Vastaaja on ollut vangittuna 7. heinäkuuta alkaen.
      Vastaajalla on aiempaa rikostaustaa. Hän kiistää syytteen ja vaatii sen hylkäämistä. Puolustuksen mukaan mies ei voinut toimia toisin, vaan toiminta oli ensisijaisesti hätävarjelua tai toissijaisesti hätävarjelun liioittelua.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe