Missä menee perverssin raja?

kgjfjjfjffj

Muutama postaus tullut ikäeroista palstalle ja aloin miettimään. Missä se raja menee ikäkysymyksessä?

Kyllä minusta 20-30 v ikäero menee perversion alle nuoremmalla osapuolella. 34v vuotias olen itse ja tietenki ne 20v tytöt on kauneimpia mutta en halveksu omaa ikäluokkaa vaikka harva heistä mitään seksuaalista kiinnostusta herättää.

Mel Gibsonilla 28v muija ja vaikkapa valtakunnan johdossakin lähes 3 kymmenystä nuorempi vaimo ja vielä lapsen hankkivat niin perverssi ei ole mielestäni väärä ilmaus. Lisätään vielä että perverssihän tarkottaa "epänormaalia,turmeltunutta" jne. yleisesti seksuaalisista haluista Miksi 30-40v nainen haluaa naida 70-80v pappaa? Kenties omaa isäänsä vanhempaa. Sairas maailma.

On myös miehiä jotka oman mummonsa haluavat mutta esim jenkeissä n 87% avioliitoista mies ja nainen ovat samanikäisiä tai mies vanhempi. Eli kyllä homma on keskittynyt siihen että naiset levittää haaransa vanhuksille.

Miettikää vaikka trumpia tai julkkiksia yleensä, akka ns päivitetään parinkymmenen vuoden välein nuorempaan. 152 senttinen seniili ecclestone paritteli itseään huomattavasti nuoremman 188cm mallin kanssa....

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wanhaämmä

      Sanakirjan mukaan:

      "perverssi
      hirvittävä, kauhea, kauhistuttava, ikävä, synkkä, hirveä, kammottava, karmea, makaaberi, mätä, sairaalloinen, sairas, kaamea, kamala, pervo, järkyttävä."

      Sun rajasi menee siis siinä, mistä pahoitat mielesi. Ihan sama mulle mitä aikuiset ihmiset tekevät keskenään hyvässä yhteisymmärryksessä, kun eivät vahingoita tosissaan toisiaan eivätkä ulkopuolisia.

    • AsianVierestä

      Ei kai mikään ole perverssiä.

      Tilastoista kyllä näkyy se miten nainen on usein miestä nuorempi, edelleen näin. Tilastot kertovat kyllä naisten suhteen yhtä karua totuutta. Naiset avioituvat useammin mitä miehet aina 34 vuotiaaksi saakka. Vaikka avioliitto ei onnistuisi naiset löytävät miehiä helpommin uuden suhteen. ikävuosi 34 on rajapyykki, tuon iän jälkeen miehet avioituvat useammin joten kai väitteessä miehet ja nuoremmat naiset on totuutta ainakin muutamia prosentteja.

    • YksinäisyysTappaa

      Aloittaja, sinkkumies voi taas itseänsä yrittää ylentää nextille levelille.
      Hän ei ole mikään perverssi, kun ei nuoret naiset kiinnosta.

    • pollisu

      Syö ripulipaskaas kun siitä tykkäät.

      Mä en ole mikään sairas perverssi, mä isken ämmää turpaan ja se kun kaatuu selälleen niin ripuloin sen suuhun. Oppiipahan olemaan.

      • novoivoii

        Sellaisia miehet on. JännäPASKOJA joilla tuntuu olevan jatkuva ripuli.


    • Naisasialooser11

      Mies joka haluaa nussia yli 40v naista on perverssi omaan ikäänsä katsomatta. Normaali mies haluaa omasta iästään huolimatta panna noin 20v naista. Ja ne 30-40v kurpat eivät nai ketään vaan heitä naidaan ja 70-80v mies on sen ikäiselle sopiva.

      • Isäsionperverssi

        Halutahan saa mitä vaan. Minäkin haluan lotossa täysosuman mutta en varmaan koskaan saa sitä.

        70-80v kurppamies saa varmaan 30-40 vuotiaan naisen jos rahaa ja statusta löytyy.


      • Nainooh

        Voi typerys. Vanhenet sinäkin aikanaan.
        Itse olen 55v nainen ja minulla on 35v rakastaja. Seksi on ihanaa. En ole rikas enkä kaunis. Tavallinen keski-ikäinen nainen. Ja voinen vielä lisätä, että olen se aktiivisempi puoli sängyssä. :)


      • aivan-
        Isäsionperverssi kirjoitti:

        Halutahan saa mitä vaan. Minäkin haluan lotossa täysosuman mutta en varmaan koskaan saa sitä.

        70-80v kurppamies saa varmaan 30-40 vuotiaan naisen jos rahaa ja statusta löytyy.

        Joo, jonkun perinnönodottajan voi tosiaan saadakin, jos sitä massia riittää....


      • Naisasialooser11
        Isäsionperverssi kirjoitti:

        Halutahan saa mitä vaan. Minäkin haluan lotossa täysosuman mutta en varmaan koskaan saa sitä.

        70-80v kurppamies saa varmaan 30-40 vuotiaan naisen jos rahaa ja statusta löytyy.

        Eikä ole olemassa mitään"mieskurppaa"


      • Isäsionperverssi
        Naisasialooser11 kirjoitti:

        Eikä ole olemassa mitään"mieskurppaa"

        Näen sellaisia joka päivä. Uroskurppa on ihan yleinen laji.


    • aiheenalottaja

      Aloitus ei ollut tuomitseva missään nimessä. Samalla tavalla kun osa on homoja tai kotiäitejä tai partiolaisia niin osa on perverssejä.

      Miksi sitä ei voi myöntää?

      Kaikki ei ole kotona jos 25v muija levittää haaransa 70v setämiehelle. Sehän ei ole väärin vaan pelkästään perverssiä.

      • wanhaämmä

        Mikä sun ongelma tuossa oikeasti on? Jos tuolle linjalle lähtee, pitää ottaa oksupussi mukaan Prismaan. Siellä kun katselee pariskuntia ja kuvittelee tarkasti niiden harrastavan seksiä keskenään, niin kaikkihan ne ovat perverssejä.

        Tai sitten perverssi onkin se kuvittelija, mielensäpahoittaja...


    • Fgcg

      Homoilu on perverssiä

      Teinityttöjen himoaminen on täysin ormaalia miehen iästä riippumatta

    • Kaisanoasaa

      Nainen on perverssi setä panija jos kelpuuttaa 20 v vanhempia miehiä ja niitähän on useita kuten eerika joka panee dännyä 50 vuotta vanhempaa miestä. Naiset on sairaan pervoja mielenvikaisia.

    • Ehkei Lahtea alemmas kannata mennä, en tiedä?

    • Tuomiokapitulentti

      ALOITUS EI OLLUT TUOMITSEVA UROSKURPPA RULES

    • saalistuss

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3c1f0581-9ee2-493f-afb6-2514041fe92d

      Soldiers of Odin julkaisi maahanmuuttajia uhkailevan videon, heiluvat nuijien ja ketjujen kanssa - ”Hälyttävää”

      maanantai 11.02.2019 klo 13:34

      Äärioikeistolainen Soldiers of Odin -joukko on julkaissut internetissä videon, jonka voi tulkita yllyttävän väkivaltaan ulkomaalaistaustaisia vastaan.

      Soldiers of Odin -ryhmän uhkaava video on joutunut poliisitoimenpiteiden kohteeksi.

      Poliisihallitus tuomitsee väkivallalla uhkailun kaikissa muodoissaan ja selvittää, onko joukkion jäseniä syytä epäillä rikoksista.

      Esiselvitystä johtava rikoskomisario kertoo, että Soldiers of Odin -porukoiden toiminta on ollut viime aikoina aktivoitumaan päin.

      Poliisi on julkaissut tiedotteen maahanmuuttovastaisen, äärioikeistolaisen Soldiers of Odin -ryhmän toiminnasta.

      Ulostulo liittyy joukkion julkaisemaan nettivideoon, jossa kehotetaan ryhtymään pedofiilien metsästykseen. Video lienee saanut sytykkeensä julkisuuteen tulleista seksuaalirikostapauksista erityisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella.

      Video alkaa tekstiplanssilla, joka ilmoittaa, että ”raiskaajien ja pedofiilien metsästys on alkanut”. Kuvaan kävelee viisi naamareihin ja huppuihin piiloutunutta henkilöä. Kahdella on käsissään puunuija tai muu astalo ja yhdellä jonkinlainen ketju.

      Miesääni sanoo videolla, että Soldiers of Odinit alkavat metsästää pedofiileja, koska he metsästävät suomalaisia lapsia. Videolla on englannin- ja arabiankielinen tekstitys. Joukkio väittää tehneensä valeprofiileja sosiaaliseen mediaan esiintyen alaikäisinä tyttöinä ja sanoo suunnittelevansa treffejä miesten kanssa.

      – Älä huoli, me emme soita poliisia, mies kertoo pesäpallomailan kanssa.
      Poliisi: ”Hälyttävää”

      Puheen ja tekstityksen perusteella video on suunnattu ulkomaalaistaustaisille. Lopussa puhuja lisää, että ”tämä koskee myös teitä kotimaisia sekopäitä”.

      Poliisi on aloittanut esiselvityksen julkaistusta videosta. Esiselvitys kartoittaa, onko henkilöitä syytä epäillä rikoksesta. Mahdollisia nimikkeitä jutussa ovat esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan tai yllyttäminen rikokseen.

      Esiselvityksestä vastaa Helsingin poliisissa rikoskomisario Pekka Hätönen. Poliisin mukaan väkivallalla uhkailuun on suhtauduttava vakavasti, ja mahdolliset poliisitoimet kohdistuvat sekä ”katupartiointiin” että netissä tapahtuvaan uhkaavaan toimintaan.

      – Selvitämme tilannetta. On hälyttävää, että pyritään tekoihin suunnitelmallisesti vastaamaan vakavilla rikoksilla, Hätönen sanoo.

      Soldiers of Odin nimittää itseään kansallismieliseksi liikkeeksi. Joukkoon kuuluvat henkilöt ovat viime vuosina herättäneet huomiota ”katupartioinnilla” ja kokoontumisilla. Viime itsenäisyyspäivänä joukko liikkui yhdessä uusnatsien kanssa näiden marssilla itsenäisyyspäivänä Helsingissä.
      Kävelyä ja koputtelua

      Hätösen arvion mukaan toiminta oli jonkin aikaa alkuvaiheita hiljaisempaa. Sittemmin joukkio on taas aktivoitunut.

      – Heillä on jonkin verran ollut tällaisia jalkautumisia. Ovat porukalla kävelleet erilaisissa ostoskeskuksissa. Ymmärtääkseni eivät ole siellä juuri mitään tehneet.

      – Poliisi saa aina paljon ilmoituksia, kun heidät havaitaan. Nyt olivat jonkin vallatun talon ovella käyneet kolkuttamassa. Motiivi jäi hämärän peittoon ainakin minulle, Hätönen arvioi.

      Oulun epäillyt seksuaalirikokset ovat saaneet kuluvana talvena suurta julkisuutta. Poliisin tiedottaminen johti suureen mediahuomioon ja sitä kautta voimakkaaseen poliitikkojen reaktioon. Hätönen pitää todennäköisenä, että julkisuus lisää maahanmuuttovastaisten liikehdintää.

      – Elonmerkkejä on ollut enemmän jo ennen Oulu-uutisointia. Tuore video sattuu kuitenkin osumaan siihen ajankohtaan. Uutisointi on varmasti omiaan ruokkimaan tällaista toimintaa, Hätönen sanoo.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe