Minun ääni menee perussuomalaisille

Näjesse

Kempeleen raiskaustapauksen jälkeen v.2014 Sipilä järjesti kriisikokouksen.. Mikään ei sen jälkeen muuttunut. Oulun järkyttävien tapausten jälkeen ei olla muuta kuin jeesusteltu ja tuomittu. Kriisistä ei enää keskustan ja kokoomuksen sisällä ole ollut puhettakaan. Aivan kuten J.Halla-aho sanoi, on tullut Suomessa uusi normaali että naisia ja lapsia ahdistellaan ja raiskataan.
En olisi pari vuotta sitten uskonut että joku päivä vielä kannatan perussuomalaisia. Seuraavissa vaaleissa se tapahtuu.

23

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahovalkama

      Ääni meni jo aikaisemmin Persuille ja nyt vielä selvemmin.Kokoomus on ollut 7 vuotta avaipaikoilla hallituksessa ja tuloksena kaikista löysin turvapaikkapolitiikka.Halla-ahovaati 2017 turvapaikkapolitiikan kiristyksiä.Pesrut heitettiin hallituksesta Orvon ja Sipilä toimesta.Nyt5turvapaikkaa hakevat voivat jättää 10 hakemusta ja viivyttää oleskeluaan Suomessa ja jjos hakemus hylätää voi silti jäädä elämään vihervasemmiston myötävaikutuksella.

      • realisti.minä

        Kun Persut oli viimeksi hallituksessa, Suomeen tuli matuja 50 000. Onko Suomessa ja Oulussa liian vähän maahantulijoita kun täällä huudetaan taas persuja valtaan?


    • coupe235

      Eikö teidän persujen päähän uppoa, että pääministeri Sipilällä ei ole mitään tekemistä näiden raiskauksien kanssa, HÄVETKÄÄ, jos osaatte.

      • Näjesse

        Sipilän tässä hävetä pitää. Tarjosi jopa kotinsa näille lasten ahdistelijoille. Ja Sipilä pääministerinä kuten Mykkänen sisäministerinä ovat vastuussa suomalaisten turvallisuudesta. V. 2014 kriisikokouksen jälkeen mitään ei tehty lasten turvallisuuden eteen. Ainoa oikea teko heillä olisi tässä vaiheessa erota... Ja hävetä.


      • voiKauhistus

        Kannatta vierailla Oulun palstoilla sieltä selviää totuus miksi Sipilälle ollaan vihaisia.
        Sipilä houkutteli irakilaisia antoi heille talonsakin. Irakin tv:ssä oli mainostettu mitenkä Suomi on suvaitsevainen maa jonne kannattaa mennä.
        Nyt niitä Oulussa on ihan tarpeeksi, kymmenen on vangittuna lasten raiskauksista ja lisää taitaa olla tulossa. Yksi raiskatuista lapsista on tehnyt itsemurhan joten tilanne on vakava.
        Kannattaa tutustua Oulun palstoihin sieltä saa kuvaa missä mennään.
        Suomalaiset lapset eivät ole tottuneet etelämaalaisiin eivätkä osanneet varoa miten voi käydä. Oulussa päästettiin susilauma lammaslauman keskelle vartioimatta.


      • meillä-on_unelma

        Huono tuuri Sipilän hallituksella,kun nämä kehitysmaalaiset muslimit sattuivat juuri tämän hallituksen aikana maahan tunkeutuun.Ihan sama oliko sossut tai joku muu hallituksessa,maahan muslimit olis tulleet ihan samalla lailla,ei niitä ampumalla olis pysäytetty.

        Nelijonossa lappoi jätkää maahan,joista kukaan ei tiennyt mitä nämä herrat on .Se tiedettiin että elätettävä ne on koska pääsivät Suomeen rantautuun. Sem muistan,kuinka vihervasemmisto järjesti "MEILLÄ ON UNELMA"tervettuliais juhlia maahn tunkeutuneille muslimeille,että ei nyt heidänkään kannata käsiään pessä ihan kainaloita myöten tästä onnettomuudesta joka maata kohtasi.


    • ParempiSuomiPS

      Kyllä minullakin jäi kokoomus taakse. Iso harppaus. Itse en juu muuttunut mutta puolue muuttui. Tosin olen aina ollut enemmän köyhän kuin ökyrikkaan puolella, johtuu siitäkin kun lapsuudenkotini oli aineellisesti erittäin köyhä. En voi hyväksyä haittapakolaisten hyyssäystä. En voi hyväksyä Suomen lopunkin itsenäisyyden luovuttamista eu liittovaltiolle. Haluan Suomen saavan itsenäisyyden takaisin. En halua että Suomi edelleen joutuu tukemaan Euroopan kriisimaita. Keskusta johtoinen hallitus myönsi Kreikalle miljardin euron lainan 2010 taisi olla vuosi. Ei kuulemma koskaan saada mitään takaisin. Kuuden puolueen sateenkaarihallitus sopi Kreikka pelastusohjelman 2011. Tuohon hallitukseen vastoin vaalilupauksia meni vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit, vihreät tietenkin oli mukana tuossakin suomalaisia pieni ja keskituloisia sortaneessa hallituksessa kunnes gallup kannatus romahti jolloin lähdettiin pois, taisi lähteä samoin myös vasemmistoliitto.

    • velierkkivääräleuka

      Eikös net Persut ole olleet tässäkin hallituksessa. Persut ovat mm leikanneet rahaa köyhiltä, lapsilta ja opiskelijoilta. Myös nykyistä ulkomaalaispolitiikka ovat Persut olleet tekemässä. Vaalit lähestyy takit kääntyvät, sitä se moraaliton politiikka on.

      • näinSeMene

        Tästä tilanteesta nyt ei persuja parane syyttää. Kyllä hallituksessa mennään suurten johdolla, ja niiden mielipiteillä, Jos ei mielipide miellytä silloin ovi on auki oppositioon.

        Nykyisista hallituksen päätöksistä käytännössä vastuussa ovat Kokoomus, ja Kepu. Nämä ovat sitten lehmänkaupoillaan tehneet päätöksiä Soinin on pitänyt tulla perässä jos mieli pysyä ministerinä kaikki on käynyt.

        Persujen hajoamisen yhteydessä hallituskin olisi pitänyt panna uusiksi, Sipilä kuitenkin laski mitenkä Soinin joukoista saadaan nöyrä leimasin. Tähän perustuu mitenkä puolueella jolla on 1,5% kannatus on viisi ministeriä.


      • Eioo

        Non niitä Soinin sutkeja nämä hallituksessa istuvat smurffit. Eivät persuja.


    • NäinhänSeMenee

      Minä äänestän sosialidemokraatteja, sitä ainoaa puoluetta, joka on toteuttanut puolueohjelmansa viimeistä piirtoa myöten. Vapaassa maassa saa hullun lailla huutaa jos haluaa, ehkä siitäkin saa jonkinlaista nautintoa.

      • ruotsinsuomalainen_

        Minkä puolueohjelman ne sossut nyt niin tarkasti on toteuttaneet,äläpäs nyt viitsi ihan selvää sontaa yrittää syöttää.
        Hyvä esimerkki on tämä Ruotsi missä olen elänyt ja työtä tehnyt vuosikymmeniä.Juuri sosiaalidemokraatit tekivät hienosta kauniista maasta paskaläävän rajat auki politiikallaan.
        Ruotsi on menetetty maa islamilaisuudelle ja siitä kuuluu kiitos sosiaalidemokraateille.


      • 63548
        ruotsinsuomalainen_ kirjoitti:

        Minkä puolueohjelman ne sossut nyt niin tarkasti on toteuttaneet,äläpäs nyt viitsi ihan selvää sontaa yrittää syöttää.
        Hyvä esimerkki on tämä Ruotsi missä olen elänyt ja työtä tehnyt vuosikymmeniä.Juuri sosiaalidemokraatit tekivät hienosta kauniista maasta paskaläävän rajat auki politiikallaan.
        Ruotsi on menetetty maa islamilaisuudelle ja siitä kuuluu kiitos sosiaalidemokraateille.

        Sinäkin sait mennä Ruotsiin jossa oli työtä ja toimeentuloa. Demarit hallitsi ja elintaso oli korkealla. Eikös ollut hyvä kun rajat oli auki sinäkin pääsit sinne. Jos olisit jäänyt tänne Keskustapuolueen isännöimään Lappiin olisitko enään hengissäkään.


      • ruotsinsuomalainen_
        63548 kirjoitti:

        Sinäkin sait mennä Ruotsiin jossa oli työtä ja toimeentuloa. Demarit hallitsi ja elintaso oli korkealla. Eikös ollut hyvä kun rajat oli auki sinäkin pääsit sinne. Jos olisit jäänyt tänne Keskustapuolueen isännöimään Lappiin olisitko enään hengissäkään.

        Tule katsomaan paikanpäälle miltä täällä isommat kaupungit näyttävät,voin esitellä sinulle paljon paikkoja joihin meistä kumpainenkaan ei uskalla nokkaansa työntää niissä on uudet "oikeauskoiset" herrat.Jälkipolvet ruotsissa tulevat kärsimää'n ruotsalaisen sosiaalidemokratian täystuho politiikasta.


    • velierkkivääräleuka

      Persujen nuorisojärjestö vaatii Halla-ahon erottamista koska hän ei ole tarpeeksi radikaali. Mitähän persunuorten päässä liikkuu, kertokaa Persut.

    • TilanneOnHuono

      IL: ”Sipilä ei pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena - ”Suomessa tehdään viisi lapsiin kohdistuvaa seksuaalirikosta joka päivä”. Eihän siinä sitten mitään, normaalitilanne.

      • hallitus.tiedottaa

        Suomalaisten lasten täytyy vain sopeutua tilanteeseen.


    • ihansamakukavallassa

      Ei ne tuo Halla-ahonkaan jorinat sen kummempaa muutosta mihinkään. Se on asia niin, että Suomessa eletään oikeusvaltio periaatteiden mukaisesti, joten lakienkin säätely vie aina sen vaalikauden, siitä ei mihinkään pääse.
      Siksi toiseksi persut tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä pysymään oppositiossa, sieltä voikin Halla-aho ja kumppanit aina lupailla kaikkea hyvää kansalle, koska lupauksia ei tarvitse edes yrittää täyttää. Siihen se perustuu persujen jämäkkyys maahanmuutto asioissa. Se nähtiin kun olivat hallituksessa, silloin oli persujen suu ihan supussa kun maahantulijoita riitti joka rajalle.

      • JussinJohdollaHyväMaa

        Mutta 2015 kun massoittain tuli pakolaisia Suomeen, silloin puoluetta johti tyranni diktaattori Soini joka ei sallinut muiden mielipeitä. Jussi astui remmiin 2017 kesällä. Koko ajan noin 10000 - 20000 per kk tulee Ruotsista turvallisesta ja turvapaikanhakijoita Suomeen eikä suvakit tee mitään.


    • Kestämätöntä

      Lisää uutisia Helsingistä. Kiitos keskusta ja kokoomus. Vähätelkää ja siirtäkää syy suomalaisille.

    • kesKUSTA

      taas mennään

    • RahatSuomalaisille

      Kaikki muut paitsi perussuomalaiset haluaa lisää ulkomaan elättejä maahamme. Kaikki muut haluavat Suomen entistä tiiviimmin mmin eu liittovaltioon. Eli vaalien jälkeen Italian pelastaminen Suomen veronmaksajien.

      • nokkaan_teippi

        Lässyn lää- papukaija. Persut on tyhmiä-


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe