Tatutointi-ideat, & (+) teidän tatuoinnit, tai tatuointi-ideat myös.

14v.tyttö

Ite oon viel ala-ikänen (14v pian, ja oon tyttö.), mut iiän kyl mihin aijon ottaa, ja miks. Siis mul olis sellanen idea, et laittaisin sen reiteen, sivulle niiku siis ei sisä-reiteen, vaa ulko-reiteen. Vai mite se pitäis sanoo?
Ja suunnitelmana olis jollai kaunokirjoituksella, et "Music". Ja syy siihen on, et mä kuuntelen aika paljon musiikkia, ja et sit ou haluu rentoutuu nii tavallaa se auttaa.
Ja sit olis viel joskus sellasen nuotti-avaimen sen "music" kirjoituksen perään. En oo siis tosiaankaa suunnitellu, et ne olis mitenkää kauhean isol kirjoitettuna, tai et ne peittäis koko sen reiden sivun, et ihan sillee pienel tai keskikokosella siis. Ja otattaisin ne 18-20-vuotiaan. Ja mitä noi suurin piirtein maksais yhteensä?

Mut sit kysymyksii.
1. Mitä rasvaa kantsii käyttää ku se on tuore, jne sen paranemis-aikana?
2. Minkä ikäsenä otit ekan tatskan?
3. Kuin mont sul on, ja mikä on sopiva määrä?
4. Mitä makso?
5. Kuink mont tuntii sitä tehtii?
6. Mis menit hankiii sen/ne?

(Kiitos etukäteen asiallisesti, ja fiksuille vastaajille!)

6

<50

  Vastaukset

  • Vastatkaa siis ny!

  • Älä hyvä pikkunainen ota tatuointeja ollenkaan! Ei kannata olla yhtä tyhmiä kuin muut. Apinat apinoivat mutta eivät nekään noin tyhmiä juttuja tee, kuin mitä tatuaoinnit ovat. Jos otat niin sitten kadut vielä joskus, kun ne eivät enää ole muodissa. Ihan varmasti. Kun tatuoimattomat yhtenä päivänä nousevat arvossaan, voit olla varma ihailun kohde.
   Ne eivät ole edes kauniita ja minua ainakin hävettää katsella niitä kantajansa puolesta. Niiden, jotka vielä luulevat niiden olevan joku ylpeyden aihe pitää näkyvissä. Oksettaa nähdä useammat rumat töhryt ( joita ei niin vaan ole helppo tai halpaa poistattaa) pitkin käsivarsia, tissejä tai alaraajoja.
   Kunhan aikaa kuluu, kauniita tatuoimattomia kesällä ruskettuneita käsivarsia vielä kunnioittaen ja himoiten ihaillaan.
   Valitettavasti paikaliislehdet , kuten LÄNSI-SAVO MIKKELISSÄ on alkanut kirjoitella niistä tuon tuostakin ikäänkuin positiivisena asiana. (Lopetin lehden tilauksen siitä syystä)

   • Se on mun oma asia.


   • Älä hyvä nuori tyttö mene pilamaan omaa ihoas! Vain ja ainoastaan, että kun kavereillakin on...Ne ovat tosi rumia, olivat missä tahansa päin kehoa. Sitten kun aikuistut, tulee hetkiä, että haluat ne jopa pois, se ei olekkaan pikkujuttu. Sen neuvon annan vielä, että älä ota ainakaan näkyvään paikkaan..vaikeuttaa ihan oikeasti sinun työllistymistä sitten joskus...


   • Ei mun kavereil oo, enkö ottais vaan sitä sen takii. Vaan et se kertoo mun elämästä, ja et oon varma siitä. Ja se on mun asia, ja päätän itte mitä mä teen ittelleni, eli en siis pilaa itteenj. Ja se ei vaikeuta työllistymistä, ja riippuu missä se on. Ja olen ottamassa reiteen aikuisena. Ja se et on sun tai jonkun mielest rumii, se on vaan teidän mielipide eikä kaikkien.


  • 1. Bepanthenia olen aina käyttänyt ja kun olen kysellyt, niin todettu vähintään yhtä hyväksi kuin vaihtoehtoiset ratkaisut.
   2. Aikuisena eli päälle kolmikymppisenä sen jälkeen otin kolmen vuoden aikana yhteensä yhdeksän
   3. Nyt kahdeksan-yhdeksän, vasemman jalan kuva näyttää yhdeltä, mutta tehty kahdessa osassa ja 10 kuukauden tauko välissä. Omalla kohdalla tykkään, että on paljon. En halunnut vain yhtä yksittäistä kuvaa. Tulevaisuudessa tarkoituksena ottaa ylemmäs rintaan kuvaa niin, että pilkistää kaulan puolelle t-paidassa ja peittyy pukupaidalla.
   4. Kolmisen tonnia maksaneet yhteensä
   5. Pisimpään tehty kuutisen tuntia kerralla
   6. Eri paikoissa Helsinki-Espoo-Barcelona-akselilla. Riippuu tyylistä, että missä kannattaa oottaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   7038
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   726
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   93
   609
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   596