eroa sipilä

huolestunut-torniolaenen

tästä minä varoitin.sipilä myy suomen ulkolaisille yrityksille ja antaa valloittaa maan karvaranteilla.
https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/kommentti-hallituksen-arvopolitiikasta-maksetaan-nyt-oulussa-kovaa-hintaa-3390208/

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eroajojuha

      Kuinka kauan näiden nuorten vanhemmat hyväksyvät tällaista. Pitää nostaa kova meteli, jotta päättäjät edes tajuaisivat tehdä oikeita ratkaisuja, ja poistaa kaikki tekijäehdokkaat maasta. Heidänhän pitäi olla puolustamassa omia kotimaitaan n iissä vallitsevalta terrorismilta. Näin Suomessakin joudutaan tekemään, jos tulee sellainen tilanne (ja tällä menolla taitaa tulla)
      Näillä pelleillä on jäänyt historian opiskelu unholaan, eivät tiedä Suomen sotalasten oikeasta silloisesta tilanteesta vaan vertaavat sitä nykyisiin pakoloisiin jotka tekevät rikoksia ja seksuaaliset rikokset ymmärtävät 13.01.2019 rikoksiksi, mitä niiden päissä liikkuu? Tuskin mitään kovin fiksua.
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=727550430961136&set=a.100618423654343&type=3&theater

      • liisaniem1

        Olen todella järkyttynyt kun itsellä samanikäinen tyttö ja onhan ne aina huudelleet tyttöjen perään mutta että vielä raikaavat täytyy todella alkaa pelätä näitä ihmis hirviöitä.!


    • rehellinenteko

      Kännykät ne rikoksia on tehneet. Rikoksentekovälineet valtiolle.

    • rehellinenkeskustalainen

      Myös maa­han­muut­ta­jien te­ke­mis­tä sek­su­aa­li­ri­kok­sis­ta te­ke­mis­tä sek­su­aa­li­ri­kok­sis­ta on ky­et­tä­vä pu­hu­maan avoi­mes­ti ja re­hel­li­ses­ti, pai­not­taa kes­kus­tan va­ra­pu­heen­joh­ta­ja, kan­sa­ne­dus­ta­ja Kat­ri Kul­mu­ni– Ou­lun ti­lan­ne on niin va­ka­va, kar­mi­va ja ka­ma­la, et­ten ole ai­van var­ma edes, mi­ten ase­tel­la sa­nat, Kul­mu­ni kir­joit­taa Fa­ce­boo­kis­sa .
      KUL­MU­NIN mu­kaan sek­su­aa­li­ri­kok­set ovat jär­kyt­tä­viä, jo­kai­nen sel­lai­nen.
      – On kui­ten­kin muis­tet­ta­va, et­tä yli­voi­mai­nen val­ta­o­sa maas­sam­me ole­vis­ta ul­ko­maa­lai­sis­ta elää kun­nol­li­ses­ti la­kiem­me mu­kaan.
      Kul­mu­nin mu­kaan ran­gais­tus­ten ko­ven­ta­mi­nen on yk­si kei­no tais­te­lus­sa sek­su­aa­li­ri­kok­sia vas­taan. Se on lain­sää­tä­jäl­tä sel­keä vies­ti näi­den te­ko­jen eh­dot­to­mas­ta moi­tit­ta­vuu­des­ta.
      – Kes­kus­ta­hal­li­tus on an­ta­nut hal­li­tuk­sen esi­tyk­sen, jol­la lap­sen sek­su­aa­li­sen hy­väk­si­käy­tön enim­mäis­ran­gais­tus ko­ro­te­taan 4 vuo­des­ta 6 vuo­teen van­keut­ta ja li­säk­si sää­de­tään eril­li­nen ran­gais­tus­sään­nös ni­mel­tään tör­keä lap­sen­rais­kaus, as­teik­ko­na 4–12 vuot­ta van­keut­ta. Ran­gais­tu­sas­teik­ko on siis sama kuin ta­pos­sa.
      TAR­KAS­TE­LUUN pi­täi­si Kul­mu­nin mie­les­tä ot­taa kui­ten­kin mah­dol­li­suus koko sek­su­aa­li­ri­kok­sia kos­ke­van ri­kos­lain lu­vun uu­si­mi­seen.
      – Tie­tä­myk­sem­me sek­su­aa­li­ri­kok­sis­ta ja nii­den vai­ku­tuk­ses­ta uh­rin koko lop­pu­e­lä­mään on li­sään­ty­nyt vii­me vuo­si­na, kun asi­ois­ta on us­kal­let­tu pu­hua yh­teis­kun­nas­sa avoi­mem­min.
      Kul­mu­nin mu­kaan Suo­men sek­su­aa­li­ri­kos­ten ran­gais­tuk­set ovat huo­mat­ta­vas­ti lie­vem­mät kuin muis­sa Poh­jois­mais­sa. Ti­las­to­jen mu­kaan Suo­mes­sa puo­let rais­kaus­tuo­mi­ois­ta oli eh­dol­li­sia.
      – Ruot­sis­sa rais­kauk­sen ran­gais­tus­mi­ni­mi on Suo­mea kor­ke­am­pi. Ruot­sis­sa rais­kauk­seen syyl­lis­ty­neis­tä lä­hes 90 pro­sent­tia tuo­mi­taan­kin eh­dot­to­maan van­keus­ran­gais­tuk­seen.
      SUO­MES­SA oli­si Kul­mu­nin mie­les­tä tär­keä seu­ra­ta mui­den Poh­jois­mai­den mal­lia - ku­ten use­at tut­ki­jat ovat tois­tu­vas­ti esit­tä­neet - ja ki­ris­tää sek­su­aa­li­ri­kos­ten mi­ni­mi­ran­gais­tuk­sia.
      – Suo­mes­ta voi­daan kar­kot­taa oles­ke­lu­lu­val­la oles­ke­le­va ul­ko­maa­lai­nen, joka on to­det­tu syyl­li­sek­si ri­kok­seen, jos­ta enim­mäis­ran­gais­tus on vä­hin­tään yk­si vuo­si. On pa­nos­tet­ta­va en­tis­tä voi­mak­kaam­min val­ti­oi­den vä­li­si­sis­sä neu­vot­te­luis­sa myös sii­hen, et­tä kaik­ki maat ot­ta­vat Suo­mes­ta pa­lau­tet­ta­via hen­ki­löi­tä vas­taan.
      Li­säk­si Suo­mes­sa on Kul­mu­nin mu­kaan teh­tä­vä sel­väk­si, niin tur­va­pai­kan­ha­ki­joil­le kuin maa­han­muut­ta­jil­le, mil­lais­ten ar­vo­jen ja la­kien mu­kaan yh­teis­kun­tam­me toi­mii.
      – Nais­ten ja mies­ten vä­li­nen tasa-ar­vo ja hen­ki­lö­koh­tai­nen kos­ke­mat­to­muus ovat meil­le pe­ru­sar­vo­ja. Nii­hin on yk­si­se­lit­tei­ses­ti si­tou­dut­ta­va, jot­ta voi tun­tea it­sen­sä ter­ve­tul­leek­si yh­teis­kun­taam­me.
      KUL­MU­NIN mie­les­tä nuo­ria ja hei­dän van­hem­pi­aan pi­tää myös va­lis­taa niin sa­no­tus­ta groo­ming -il­mi­ös­tä, jos­sa ne­tis­sä liik­ku­vat ai­kui­set saa­lis­ta­jat luo­vat luot­ta­muk­sel­li­sen suh­teen alai­käi­seen lap­seen ja joh­dat­te­le­vat hei­dät sek­su­aa­li­siin te­koi­hin, joi­ta käyt­tä­vät ki­ris­tä­mi­sen vä­li­nee­nä.

      • Ääänestäjä

        Neljä vuotta esitelty vain (,)(.) ja mitään ei ole saatu aikaiseksi. Ei jatkoon missään nimessä.


      • eiäänestä

        Ei pääse enää kun ei tuomitse kielteisen päätöksen saaneita ja vaadi heti palautettavaksi kun näyttöä heidän rikoksista on varmaan kaikille Suomalaisille tullut selväksi, hyi hyi !


      • VatulaHimmeliGulmunni

        kulmunni on sipilävatuloijan persseennuoleskelija, omia etuja eteenpäin viejä. Muistakaa äänestää muita kuin kokkareita ja kepulaisia, muuten jatkuu sipilävatulan ja gulmunnin himmeleiden rakentaminen!!!!


    • niinhänsetaitaaolla

      Tämä on niin itsestäänselvää, samaa tapahtuu kaikissa sulkeutuneissa ääriuskonnollisissa liikkeissä ja organisaatioissa, oli kyseessä Vatikaani tai mikä muu... Aina kun on paljon sulkeutuneisuutta ja salailua, voi syyksi arvata seksuaalisen hyväksikäytön liikkeen sisällä.
      Vanhoillislestadiolaisessa herätysliikkeessä on ollut tapauksia, joissa seksuaalinen hyväksikäyttäjä on jatkanut toimintaansa vuosia tai jopa vuosikymmeniä ennen kuin teot ovat paljastuneet. Tekoihin ovat syyllistyneet myös liikkeen johdossa olleet henkilöt.

      • lisääuutisiatulee

        Joka päivä paljastuu lisää. Uusia tapauksia tullee jatkuvasti ja tekotavoista paljastuu lisää. Näille kaikille tekijöille vähintään neljän vuoden tuomio, joista kärsitään se kolmasosa (vai oliko se niin) ja sitten välitön kuskaus lentokentälle ja karkotus täytäntöön. Meillä ei ole enää varaa leikkiä ja hyssytellä, oma turvallisuutemme on turvattava ja se on kaikkein tärkein asia. Jokainen sitä vaarantava ei-suomen-kansalainen on karkotettava heti. Ne jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden tänne muualta tulleina, perutaan kansalaisuus ja karkotetaan sinne mistä on tullutkin. Kantasuomalaisille kovat tuomiot seksuaalirikoksista, eikä se tuomio varmasti vapautumiseen pääty. Pedofiilit kyllä muistetaan.


    • kempelegohom

      Sipilähän myönsi epäonnistuneensa tarjoamalla talonsa kielteisen päätöksen saaneille pakolaisille halusi estää karkoituksia eli toimi hallituksen vastaisesti!

    • Ihmisentuska

      Huhtikuun vaalien jälkeen eroan koska kansa päätti jo nyt. Jussi jatkaa vallanpitoa jonku kanssa sitten.

    • Deff

      Tos oli et rikoksentekoväline valtiolle, olen samaa mieltä eli kastraatio!

    • orposipilä

      Minkä takia otetaan näitä tulijoita ja maksatetaan kurjistamalla kantaväestöä
      Näihin ei saa vastausta, kun syyt tiedetään
      Kaikesta vaietaan poliittisella korrektiudella
      Näin on, ja Sipilä myönsi viime vuonna, että yhtään tulijaa ei olisi tarvinnut päästää Ruotsin puolelta maahan. Saadaanko Orpolta vastaus, että miksi sitten päästettiin?

    • paavalin

      Ilman Oulun tapahtumia toimittajat ja muut maahanmuuttoa suosivat puolueet olisivat tehneet kaikkensa ettei maahanmuutosta olisi syntynyt vaakikeskustelua. Ja luulen että näitä samoja tapahtumia tulee vielä lisää julkisuuteen ympäri Suomea pitkin kevättä.
      Maahantulijoiden kokonaiskustannukset ovat noin 8 miljardia euroa vuodessa. Tämä kokonaissumma on vain piilotettu valtion budjettiin pieninä palasina sinne ja tänne, jottei äänestäjät raivostuisi.

      • OikeinVastuunkantajat

        "puolueet olisivat tehneet kaikkensa ettei maahanmuutosta olisi syntynyt vaakikeskustelua. "

        Tämä oli selvästi nähtävissä, eikä yksin puolueet vaan myös julkinen sana, kuin yhteisestä sopimuksesta.

        "näitä samoja tapahtumia tulee vielä lisää julkisuuteen ympäri Suomea"

        Vaikka yhtään uutta "tapausta" ei enää tulisi, niin kunhan entisetkin tulevat julki, niin juttua riittää .


        Kattotaas nyt, tuleeko vaalikeskustelua tyyliin ei_me_mutta_noi_toiset. Mutta tosihan on, ettei yksikään puolue pistänyt hanttiin mamujen maahanvyöryyn .


    • Jänkhhä

      Likakaivojen tyhjennystä Torniossa,edulliset hinnat.

    • Rauhansanalainen-

      Nyt tarkkana, voitte syylistyä rikokseen!

      "Sipilä uudenvuodentervehdyksessään: Vihapuheen viljeleminen on rikos"

      Sipilän arvostelu on vihapuhetta.

    • kepuvihreät

      Ihmetellä täytyu missä vihervasemmisto ja ennenkaikkea kepu/kepun vasensiipi luuraa.Olisko jo aika laittaa nämä miljarfit SUOMALAISTEN vanhusten hoitoon ja verotusta muuttamalla siten että 1000€olis verovapaata joten sillälailla kansan hyvinvointi nousis

      • Lappi.Itsenäiseksi

        Mitäpä se vasemmisto painotteinen Lappi pienellä väestömäärällään mitään voi näille tolloille Uudenmaalaisille jotka kynsiä syöden ja nilkkaansa poikki sahaten äänestää oikeistoa.


      • tanantomppelit

        "....SUOMALAISTEN vanhusten hoitoon ja verotusta muuttamalla siten että 1000€olis verovapaata.."

        kävis sitten nämä työttömät lastenlapset verottamassa ja uhkailemassa, kun käyvät kaljarahoja kinuamassa.
        niin olis hyvä vedota tuohon verottomuuteen ja siihen kuinka heidän etuuksissaan ei löydy tuommoista verottomuutta.


      • tol.lo
        Lappi.Itsenäiseksi kirjoitti:

        Mitäpä se vasemmisto painotteinen Lappi pienellä väestömäärällään mitään voi näille tolloille Uudenmaalaisille jotka kynsiä syöden ja nilkkaansa poikki sahaten äänestää oikeistoa.

        Puhumattakaan uusmaalaisista, jotka hallitsee oikeinkirjoituksenkin.


      • horstwesser

        Uusmaa pärjää kun siellä ei kepu sotke asioita.


    • pohtimista

      Mitä enemmän näitä asioita pohtii sitä enemmän pelottaa. Ihan hirvittää tämä kehitys mitä kohti Suomeakin yritetään ajaa. Mietin miten meidän äänestäjät saataisiin "hereille" ja huomaamaan miten tärkeää on vaikuttaa siihen että tämä Sipilän ja Orpon hallituksen nykyinen linja saataisiin tiensä päähän

      • vasusuvakit

        Joo ja ensivaalikaudella kyyti vain kylmenee kun valtaan tulevat alennusmyynti kauppiaat jotka lahjoittivat SÄHKÖVERKON


    • jounikotaas

      Köh köh jää toiseksi Orpo on pääministeri ja aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, Halla-aho vm.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe