Mies on peluri netissä

Avokki76

Mieheni ei halua faceprofiilistaan näkyvän, että on varattu ja en näy millään tavalla hänen profiilissaan (kuvissa, päivityksissä).
Juttelee itseään n. 15 v nuorempien naisten kanssa mesessä (salaa minulta) ja tykkäilee naisten kuvista ja päivityksistä. On myös muutama wa ystävä, joiden kanssa viestittelee jopa kymmeniä kertoja päivässä. Sydämiä ja kehuja kauniista ulkonäöstä piisaa.
On jäänyt touhuistaan kiinni, mutta ei suostu puhumaan asiasta, vaan syyttää minua valehtelusta. Siis vaikka TIETÄÄ että tiedän.
Asumme yhdessä, mues haluaa lapsen. Olen todella rakastunut mieheen, mutta en haluaisi jatkaa. Olen vain kotiorja, joka passaa miestä.
Sanokaa voiko mies tuosta muuttua, vai onko minun vaan parempi häipyä?

28

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotainjonähnytmummo

      Ei muutu. Haluaa lapsen, koska haluaa sitoa sinut itseensä, että saisi kodin ja siihen liittyvät pyykki-, ruoka- ym palvelut. Ei laske yhdessä asumista kuitenkaan virallisesti liitoksi eikä koe olevansa sinuun sidoksissa. Jos syyttää sinua valehtelusta, vaikka tietää , että tiedät, täytyy olla jollain tapaa henkisesti sairas.

      Tuontyyppiset miehet äityvät usein lopulta mustasukkaisiksi, ainakin sen jälkeen, kun ovat itse fyysisesti pettäneet . Alkavat kuvitella, että teet samaa.

      Lähde pois tai älä hyvä ihminen ainakaan lasta tuommoisen kanssa ala vääntämään. Ei kummoista kristallipalloa tarvitse ennustaakseen, että muutaman vuoden päästä tulee riitaisa ero ja kiistat huoltajuudesta, tapaamisista ja elatusmaksuista sekä lähestymiskiellot ja jatkuva stressi ja pelko

    • MietiTodTarkkaa

      Ei muutu. Arvosta itseäsi, älä anna kenenkään kohdella itseäsi että aina on jostain paha mieli. Miksi mies saa tehdä mikä suhteessa on ilmeisemmin kielletty?
      Itselläni oli joskus vastaava, äijä nuoli kaikkia naisia ja kun sanoin siittä että mua häiritsee asia, niin suuttui ja pisti poikki. Mistä olen ollut jälkeenpäin hyvilläni. Naurettava trolli koko äijä.
      Tasa-arvo, rehellisyts ja avoimuus on se mihin pitää tähdätä. Mies pettää jo nyt sinun luottamuksen, valehtelee ja alistaa sinua omaan tahtoonsa.
      Ei missään nimessä muksua, tai jos haluat yksinhuoltajaksi. Vauvan kanssa kun arki koittaa on miehen helppo paiskata ovi kiinni, lähteä sutturoille nautiskelemaan ja sä jäät paskavaippojen kanssa yksin.

    • Pikku2pikku2

      Yleensä en suosittele eroa yms. mutta harkitse mihin lähdet mukaan. Mies on peluri.

      Jos 40 lähestyy ja uuden miehen hankkiminen lapsen isäksi on vaikeaa, niin tee lapsi tämän kaa?

      • Kaikkeasitä

        Tee lapsi? Siinäpä mietittävää, jos mies etsii jo muuta seuraa, haloo. Olisko muutama muukin, jo odottamassa pulla uunissa.


    • Huolestunut53

      Miehesi (voiko häntä edes sanoa sinun mieheksesi?) ei tule muuttumaan. Ikuinen peluri, valitettavasti. Anna hänen jatkaa leikkejään ja lähde. Hän ei ansaitse sinua. Älä missään tapauksessa tee hänen kanssaan lasta. Saat paremman elämän ja olet onnellisempi kun teet päätöksen että nyt tämä loppuu. Kehtaa sanoa sinua valehtelijaksi kun jää kiinni touhuistaan, minusta hän pitää silloin sinua tyhmänä. Passuuttaa sinulla itseään, hän ei valitettavasti arvosta sinua. Tekee kipeää kirjoittaa mutta hän ei rakasta sinua. Vaikka ei toisen elämää saa arvostella ja neuvoa mutta jos tuo kaikki on totta mitä kirjoitat niin LÄHDE. Olen nainen 53v. joka on ollut yksinhuoltaja, olen nähnyt paljon ennen sitä ja sen jälkeen. Voimia sinulle!!!

    • penura

      mikset anna miehesi tehdä mitä tykkää eikai se ole sinulta mistään pois? jos hän on tyytyväinen suhteessa tehdessään noita juttuja niin mikäs siinä. sillähän sinä sen suhteen tuhoat jos kiellät miestäsi tekemästi mitä lystää

    • Nainenmiekin

      Lähde, kun vielä voit. Mä en katsois päivääkään. Tosi ala-arvoista ja loukkaavaa käytöstä!

    • Jos suhde ei ole vielä edes kovin vanha ja kiinnostus kaikkia naisia kohtaan jatkuu edelleen. Metsästus jatkuu. Olen ollut nettikumppanina, toisena naisena vuosia. Olen tutkinut, miksi mies hakee yhteyttä ja miksi suhde ei riitä. Seikkailun halu, piristyksen haku, ei tyydyttävä seksielämä. Osalla jää siihen, mutta leopardi ei pääse pilkuistaan. Nosta kissa pöydälle ja syvällinen keskustelu, mitkä on kummankin raja-arvot mitkä hyväksyy. Ja miltä tuollainen tuntuu ja loukkaa itseä. Jos arvot liian erilaiset ja onko sama toiminta myös sinulle hyväksyttävää? Vaikea paikka jos on rakastunut. Ulkopuolista neuvotteluapuakin varmaan tarjolla.

    • Komeamies888

      Heitä hittoon tollanen ukko kyllä sä vielä löydät sellaisen joka osaa arvostaa ja kunnioittaa sua...

    • Mies4

      JÄTÄ SE!!!!

    • ÄläAnnaSatuttaa

      Ex-naisystäväni oli ihan samanlainen.
      Oli kyllä aika plajonkin salassa hänen profiilissaan, mutta juuri mm. myös tuo suhdestatus oli piilossa.
      Ei nyt sentään esiintynyt sinkkuna siellä muttei myöskään tuonut ilmi olevansa parisuhteessa.
      Ei kuulemma halunnut että hänen asiansa olisivat ventovieraiden pällisteltävänä.
      Jakoi kyllä mm. kuvissa sellaista mitä en itse laittaisi missään nimessä esille juurikin tuosta syystä.
      Paras oli se, kun mulle selvisi, että esitteli minun kissaani netissä silloisen työpaikkansa kissana.
      Sanoi kyllä niihin aikoihin laittaneensa kuvia siitä fb-profiiliinsa kun sekin kuva oli laitettu, mistä kärysi juuri tuosta valehtelusta. Oli erehtynyt laittamaan sen julkiseksi.
      Oli aika säälittävää ja pisti vituttamaankin, kun ensinnäkin ko katit ovat erinäköiset, omani on mustavalkoinen ja se työkissa taas oli raidallinen.
      Kuva oli otettu vielä juhannuksena, jolloin exä oli luonani ja kuvasta näki että se oli juurikin minun kotoani otettu. Pari kaverianikin sanoivat heti saman, kun mainitsin heille asiasta ja he kävivät piruuttaan katsomassa exän profiilin.
      Ja exällä oli vielä siinä sama nyppynukkainen paita päällä, mitä piti aina mun luona ollessaan. Kissani painaa vielä aina päätään toisen päätä vasten ja he ovatkin siinä kuvassa juuri siinä niin.
      Se siinä oikeastaan säälitti eniten exän selittelyt, mitä hän tarjosi syyksi kun otin asian puheeksi ja sitten vielä intti, ettei niitä profiilikuvia pysty poistamaan joten se siitä.
      Oli muutenkin ihme mussuttaja ja aina käänsi selvätkin asiat mun syyksi.
      Sai erään kerran joltain tyypiltä mun nähden kännykkäänsä pussailuviestejä, niin käänsi ensin sen niin, että hän lähettelee tytärtään myöden pusuviestejä kaikille.
      Sitten kun kysyin että miten vastaanotettu viesti voi olla lähetetty, niin itkua kehiin.
      Myöhemmin kävi penkomassa mun puhelimen(oli kyllä muutenkin sairaan mustasukkainen, omien touhujensa vuoksi kai oletti mun kans tekevän samaa) ja kun ei sieltä tietenkään löytynyt mitään, niin raivosi sitten siitä että olin tallentanut hänen numeronsa jotenkin väärin.
      Myöhemmin sitten pisti vielä selitystä paremmaksi, että hnen naispuolinen kaverinsa oli lähettänyt hänelle terveisiä, joiden jatkeeksi oli laittanut juurikin tuon pussailutoiveenkin.
      Ihan omasta kokemukseta voin sanoa rehellisesti, ettei välttämättä kannata sitoa itseään tuon tasoiseen ihmiseen.
      Varsinkaan niin tiukasti, että lapsen hankkisi.
      ELi olisin kyllä enempi tuon häipymisen kannalla, vaikka se voi tehdäkin kipeätä jonkin aikaa.

    • Äiteenä

      Älä jää hänen luo äläkä tee hänelle lasta. Ei tule muuttumaan. Löydät vielä kunnollisen miehen eämääsi ja saat perheen. Tsemppiä sulle, että jaksat erota.

    • auervaaraon

      Miksi sä katot tollasta touhua. Jos mies ei pysty olee vain yhden naisen kanssa on parasta pysyä sinkkuna niin ei petkuta tai loukkaa ketään.Pitää sinua vain ilmaisena piikana muttei arvosta sinua pätkääkään.Toi ei paremmaksi muutu vaan pahemmaksi.

    • Tos

      En mä ainakaan jäisi. Oon ite kokenut tuon ja siitä toipuminen kesti pitkään

    • elämänSuolla

      Haluatko sinä lapsen?

    • nähnytriittävästi

      Juu eeei se EI muutu paremmaksi. Vaikka olisit sille itse täydellisyys. Vähentää korkeintaan ja saat mustasukkaisen leiman. Sinusta tulee sellainen. Et luota ja siihen ei ole syytä. Ei se ketään arvosta. Olet sille äiti ja se rajaton teini. Yhteinen lapsi ei muuta mitään paremmaksi. Teinisi osaisi vain pitää hauskaa lapsen kanssa ja kehua kaikille olevansa hyvä isä. Sitä se odottaa. Ja lapsen kuvia kyllä julkaisee mikä tulee häiritsemään sinua myös kun sinä jäät yhä ulkopuolelle. Olet vain nainen joka teki sille lapsen. Jättää sinut tekemään yksin työt ja sen ikävämmän puolen kasvatusvastuusta. Ja turha odottaa tukea kun sinä sitä tarvitset. Ei hän arvosta sinua äitinäkään. Sitten se viestittely vasta ottaakin pattiin.
      Olisitko valinnut tuollaisen mieheksi? Huono itsetunto, epäempaattinen, itsekäs, välinpitämätön, ajattelematon, huono keskustelemaan, sitoutuminen puolittaista, huomionhakuinen.. Houkuttelevia piirteitä deittiprofiilissa?
      Jonain päivänä olet valmis lähtemään. Toivottavasti se on pian ja et ehdi tehdä lasta jonain lyhyenä hyvänä hetkenä kun saat huomiota ja tsemppaa miehenä. Ei hän voi silti muuttua luonteeltaan ja ominaisuuksiltaan toiseksi. Varaudu että yrittää saada sinut jatkamaan. Hyvähän hänellä on sinun kanssa. Siksi on kanssasi eikä ole vaihtanut ja tuskin on vaihtamassakaan. Ajattele itseäsi. On paljon parempia miehiä.

      • itseeeeepähänkysyit

        No ei tuossa suhteesta voi edes puhuakkaan.tuo äijä on pikkulapsen asteelle jäänyt nilkki.
        toisaalta,jos hyväksyt,että ukko käy vieraissa,niin sitten asia on toinen,mut kirjoituksestasi päätellen et hyväksy. tuo somettelu vieraitten naisten kanssa ON PETTÄMISTÄ.ainakin mies pettää itseään,kuvittelemalla tietysti,että noi muut naiset on häneen ihastuneet.voi voi.tuskin.ja miten paljonu kko äiä käy pornosivuilla päivittäin junkkaamassa.?joista ei jää sivuille jälkeäkään.voi voi,olet tuolle seksiviidakkoon eksyneelle pikkupojalle äidin korvike.


    • Nähnyt

      Varmaan jo tällä otoksella on selvää mitä mieltä suurin osa on. Suhteenne ei ole terveellä pohjalla eikä valitettavasti miehesi tule muuttumaan. Ainahan ihmeitäkin tapahtuu mutta sen varaan ei kannata elämäänsä rakentaa. Itse asiassa ihmiset ylipäätäänkään eivät juuri muutu siitä mitä ne ovat.

      Jo se että toista tarvii epäillä pilaa suhdetta. Omia menojakin pitäisi olla eikä niistä pitäisi pahaa oloa potea, kummankaan. Toisten kännyköitä ei tarvi stalkata ja jos tarvii niin kaikki ei oo ok.

      Ihmiset ovat valmiita tekemään suuriakin uhrauksia ja sietävät huonoa kohtelua. Terveessä suhteessa on molemminpuolista kunnioitusta.

      Kokemuksesta voin sanoa että ero on merkittävästi helpompaa kun ei ole lapsia.

    • Eronnu

      Peluri on ja himoittee muita naisia. Pitää sua varalla perus tarpeet tyydyttään.. Helpompi on nyt lähtee kun lapsen teon jälkeen. Arki muuttuu niin oleellisesti eikä ukon huomioimiseen ole aikaa.

    • Miehelläsi on huono itsetunto ja pönkittää, sitä nuorten naisten avulla. Valitettavasti olet vain hätävara ja orja tuolle idiootille, eikä mitään rakkautta ole kirjoittamasi perusteella.. Lapsi tuohon suhteeseen olisi vaan katastrofi, äläkä vaan odota, että, se muuttaisi tilannetta paremmaksi. Löydät kyllä ihmisen, joka arvostaa sinua enemmän ja rakastaa aidosti.. JÄTÄ, SE IDIOOTTI, koska olet ansainnut parempaa!!

    • Taurusnainen

      Mies on 70, mutta edelleen tavoiteltu poikamies - ainakin omasta mielestään. Kyllä se muuttuu, mutta vain pahemmaksi. Sillä mitä sinä olet, ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Minä olen hyvin toimeentuleva, menestyvä, suosittukin, jopa rikas, mutta ei mitään väliä. Henkilönä olen kuin spitaalitautuinen, minun suuntaani ei voi edes henkäistä netissä. Minäkin poistin profiilistani kaikki kuvat ja viittaukst häneen. Nyt olen vapailla markkinoilla. On ehdolla useita,jotka ovat kuten minä, ja minun seurani kelpaa.

    • Huolestunut53

      Vastasin sinulle aiemmin. Olen sinusta huolestunut vaikka ihan vieras olet. Olisi kiva kuulla mitä olet päättänyt?

    • Etovaa

      Katsokaapa niitä levähtäneitä muijia eronneita,monen lapsen yh, jotka ovat joka oksalle tehneet pentuja.

      Esim. alastonsuomi on akkoja alapää paljaana, kotirouvia, jotkaodottvat ruokatunnillaan panoa kottinsa.

      Nainen on nykyään pahempi kuin mies jakamaan torttujaan. Ja taudit leviää! Lapset kärsii. HYi, etovaa

      • Pöljäköoot

        Miten tämä kirjoituksesi tähän juttuun liittyi? Kysymys oli miehen käytöksestä, eikä yh-äideistä.


      • NäinOnNäreet

        Totta.
        Ja puhut asiaa siitä, ettei naisten käytös ole yhtään sen parempaa kuin miestenkään.
        Erilaista mutta yhtä ala-arvoista. Ja vastenmielistä sukupuolesta riippumatta, lortto on lortto niin miehenä kuin naisenakin.
        Kertoo ihmisestä aika paljon, jos on useampi lapsi yhtä monen naisen tai miehen kanssa tehtynä.
        Siinä on vielä yleensä useampi avioliittokin takana.
        Eli rautalangasta vääntäen tyhmille, tuon tasoiset ihmiset eivät vain osaa sitoutua aidosti suhteeseen kuten sellaiseen tarvitsisi. Eikä kukaan normaali itseään terveellä tavalla itseään kunnioittava ihminen sekaannu moisiin otuksiin.


    • Avokki76

      Kiitos vastauksista. Lapsenhankinta tosiaan on nyt poissa kuvioista. Eli muihin asioihin ei ole kiire tehdä päätöksiä. Tiedän, että lapsenhoito jäisi kuitenkin 100% minulle, enkä itse edes halua enää lasta tässä iässä. (Minulla on jo aikuinen tytär).
      Katsotaan nyt miten tuosta miehestä pääsee eroon. Sen elämä on niin helppoa kun passaan jatkyvasti, ettei varmasti ole itse lähdössä ennenkuin löytää uuden passaajan tilalle. Äitinsä hänet on piloille passannut.
      Katsotaan mitä tästä seuraa.

    • Milla-Petteri

      Itsekin olen varattu, naimisissa, hetero ja lasteni isä.
      Silti kun roikun mesessä ja whatsupissa ja finderissä, ilmoitan iäkseni 15v ja sukupuoleni on tietysti nainen...

    • Huolestunut53

      Kiva kun vastasit!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      197
      4901
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      3037
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      140
      2363
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2344
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1982
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1556
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1482
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1393
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe