Vaikeuksia liigassa 2019

LäskiDB

Suomen jenkkifutisliitolla on vaikeuksia saada ensi kesäksi liigaa kasaan kun useampikin joukkue on ilmeisesti vaikeuksissa. Kohta ollaan helmikuussa eikä joukkueita ole julkaistu. Aikaisempina vuosina Vaahteraliiga.fi sivusto on esitellyt liigajoukkueiden rostereita marraskuussa, mutta nyt sivulle ei julkaistu uutta uutista syyskuun loppuottelun jälkeen. Liittoa on kritisoitu kovaäänisesti jenkkifutiksen riippumattomalla gridiron.fi sivustolla keskustelupalstalla, mutta nyt tuokin sivusto on onnistuttu blokkaamaan kiinni. Onkohan liitto onnistunut samassa kuin takavuosina jolloin sulki oman keskustelupalstansa liittoon kohdistuvan arvostelun takia. Onneksi on SuperBowl mutta juuri siksi luulisi, että suomalaisetkin jenkkifutissivustot olisivat aktiivisia sesongin aikaan. Nyt ne ovat pimeinä ilman uutisia. Kummallista?

3

<50

Vastaukset

  • Gridiron on suljettu. Kaikkialle ne Roopen kynnet ylettyvätkin.

  • Salaliittoteoria sajl-gridiron on kaukaa haettu ja sivustohan toimii taas ja oli ilmoittanut että huoltavat sitä. Muuten kaikki kritiikki liiton umpisurkeaa tiedotusta ja hallitusta kohtaan on paikallaan. On paljon huhuja eri joukkueista liigassa ja divareissa jotka eivät täytä lisenssien kriteerejä. Hallitus on kusi sukassa ettei sama nepotisminen suhmurointi, jota Hämeenlinnan osalta nähtiin 2018, enää toistu. Onkohan liiton hallitukseen oikeasti vaikeaa saada päteviä ihmisiä kun siellä nykyisellään löytyy useampiakin romahtaneiden seurojen keulamiehiä valittuina ja sama paikallaan rämpivä puheenjohtaja saanut patsastella paikallaan vuodesta 2001 lähtien kertoen säännöllisin välein siitä, että ollaan taas menty eteenpäin vaikka seuratason toiminnat ovat monella suunnalla kriisissä liiton asettamien eri velvoitteiden takia.

  • Liitto on kiinnostunut nykyisin lippupallosta joka on täysin eri laji. On haave olympialaisista ja se pyhittää kaiken. Tahko Pihkalan salamapallo on lähempänä jenkkifutista kuin lippupallo. Liitolla on puheenjohtaja joka on ollut roolissaan 18 vuotta. Sata pistettä ja papukaijamerkki sille joka arvaa milloin lajin uudistuminen alkaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.