Tilapäisjohtaja valittu

pienisuurijohtaja

Nyt on kunnanjohtaja kunnassa. Jos on edes"johtaja" ?

Äänin 4-3 voitti Esko. Toiseksi tuli Olli-Pekka. Molemmat tunnetaan maanlaajuisesti potkuista ja johtajasopimuksen rahakorvauksen hyödyntämisestä. Ensinmainittu otti myötäjäiset Askolasta ja heti kohta Puolangalta, yhteensä n. 125.000 euroa. Lisäksi Askolan kunta maksoi eMBA koulutuksen, jonka vähensi maksamistaan myötäjäisistä. Muutoin summa olisi lähes 200.000 euroa kahdessa vuodessa + palkka Puolangalta 6120 euroa/kk noin kahden vuoden ajan. Jälkimmäinen sai potkut luottokorttisotkuista Kemijärveltä, kuten hyvin tiedetään. Tervon kunnastakin lähtö taisi olla pikainen ja epäselvä. Sen jälkeen olekaan ollut hänelle kysyntää kunnanjohtajana.

Ennen Savukoskelle valintaa Esko oli hakenut tuloksetta huhtikuusta 2018 lukien ainakin Suomussalmelle, Pyhärantaan, Kinnulaan, Taivalkoskelle, Rautavaaraan, Kittilään, Pelkosenniemelle ja nyt toistamiseen Pelkosenniemelle kunnanjohtajaksi. Lisäksi ainakin Iisalmen hallintojohtajaksi. Kymmenes kerta tärppäsi Savukoskella.

Esko on nyt maannut metsämökissään Puolangalla 24.4.2018 lukien jolloin sai lähteä Puolangan kunnanjohtajan toimesta. Tiistaina.

Olkaahan tarkkana, ettei harmita sitten jälkikäteen. Nimittäin johtajasopimuksen kanssa, missä määritellään potkuista suoritettava rahakorvaus. Älkää yllättykö jos tehtäviä jää rästiin taikka vastaukset on mallia...kaikki ollaan tehty oikein ... (vaikka näin laillisuusvalvojan päätösten mukaan olekaan).

Todetaan vielä, että julkisten tietojen mukaan Esko haki 2015 Mikkelin kaupunginjohtajaksi. Arvaatteko miten kävi?

61

905

  Vastaukset

  • Savukoskikin saanut oman sivuston... tuli tarpeeseen, kuten huomataan.

   Minne Mulari on häippässyt kun piti palkata epätoivosijainen peräti vuodeksi kunnanjohtajan tuolin täytteeksi?

  • Kuuleha sie, mis sis sie tarvitset oikei hyvvää johtajaa, täs siul ois sellane. Mut sie et sitä ällyy tahtoo.

  • Väliaikainen hupailujohtajamme on aiemmin itsensä ylläpitämässä twitterissä (Puolangan potkujen jälkeen) pitänyt kuvansa alla iskulausetta ”Etsii uutta”, jonka nyt poistanut. Tilalle lisätty titteli, joka auttaa ymmärtämään hupiukkoa riivaavaa kompleksia …Executive Chief in the municipality of Savukoski (post of deputy). Hupiukko on jo nimennyt itsensä Savukosken pääjohtajaksi, vaikka astuu väliaikaiseen tehtävään aikaisintaan 1.2.2019.

   Huomautetaan, että Puolangalla virassa ollessaan hän käytti titteliä municipal manager. Käyntikorttien kustannuksista vastasi tietysti köyhä ja pienoinen kunta. Luotettavien tietojen mukaan siellä milloinkaan hupiukkoa ennen, taikka hänen jälkeensä ole ollut municipal manageria, eikä liioin tarvittukaan. Eikä julkisista lähteistä saatavien tietojen mukaan Puolanka tarvinnut hupiukon ylöspitoa, kuin noin kahden vuoden ajan, vaikka virka oli toistaiseksi voimassa.

   Nyt me saatiin enemmän, kuin pelkkä Sauherra.

   • Esko was lazy and fearful. Esko boasted in English. Was just a clown therefore fired.


  • "– Puolangalla eräs kuntalainen otti elämäntehtäväkseen solvata kunnan viranhaltijoita minä mukaan lukien. Nyt kun olen hakenut uusia paikkoja, niin minua solvataan kyseisten kuntien Suomi24-sivuilla tavalla, joka ei liity millään tavalla viranhoitoon tai työhöni."

   Näin ER sepitteli kuntalehdelle. Kyllä tässäkin ketjussa käy ilmi, että juuri ER:n viranhoidon -ja työn laiminlyönneistä on kysymys. Marttyyrin asemaan itsensä työntäminen tuottaa vain nauravia kansalaisia ympärille.

   • Ensiksi Eskon tekemää rikosilmoitusta ole edes alettu tutkia. Sitä asiaa Esko ei ole oikaissut Kuntalehdelle. Sepittelee samaa odotettavasti Savukoskella.

    Sen sijaan Esko sai varoitukset virkatehtävien laiminlyönnistä ja virka-aseman väärinkäyttämisestä Puolangan kunnanhallitukselta, jonka jälkeen asia johti hänen erottamiseen. Kh:n pj. lukuisia kertoja suullisesti ilmoitti Eskolle, että kunnassa noudatetaan lakia ja hyvää hallintotapaa.

    Esko sai lyhyessä ajassa Puolangalla lukuisia huomautuksia laillisuusvalvojalta, joka selvittää miksi hän sai potkut Puolangalta.
    ***
    Esimerkki 1.
    16.6.2017 Aluehallintoviraston antanut huomautuksen Esko Rautiaiselle virkavelvollisuuden laiminlyönnistä (PSAVI/110/06.00.00/2016) Julkinen.
    Rautiainen sepitteli virastolle, jonka seurauksena virasto teki väärän johtopäätöksen päätöksessään PSAVI/3691/06.00.00/2016.
    Päätöksen saatuaan kuntalainen teki ilmoituksen aluehallintovirastolle, että päätös on virheellinen, koska Rautiainen antanut selvityksen joka perätön ja paikkansa pitämätön.
    Avi otti asian uudelleen käsittelyyn. Tässä käsittelyssä Rautiainen tunnusti virastolle valehtelunsa. Rautiainen 21.4.2017 antamassaan vastauksessa virastolle (julkinen) kertoo muun muassa, että ”Myönnän erehtyneeni” sekä ”Pahoittelen inhimillistä erehdystäni”
    Valehtelusta kiinni jäätyään, ilmoittaa erehtyneen?
    Rautiaiselle huomautus virkavelvollisuuden laiminlyönnistä.

    Alla muutama esimerkki, jotka olleet julkisessa tietoverkossa jakelussa vapaasti jo lähes kaksi vuotta.
    ***
    Esimerkki 2.
    Kunnanjohtaja Esko Rautiainen on jälleen saanut huomautuksen Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta hyvän hallinnon rikkomisesta sekä julkisuuslain 14§:n rikkomisesta.
    Päätös (18.8.2017) PSAVI/ 2094/06.00.00/2017 on julkinen.
    Päätöksen kohdassa ”Ratkaisu” lukee seuraavaa: ”Aluehallintovirasto ilmaisee käsityksenään, että tietopyyntöihin tulee vastata julkisuuslain 14§:n mukaisesti.
    Aluehallintovirasto saattaa asian ratkaisun Puolangan kunnan ja Esko Rautiaisen tietoon ja huomioonotettavaksi.”

    Ratkaisun (PSAVI/ 2094/06.00.00/2017) perustelut- kohdassa lukee seuraavaa:
    Julkisuuslain 14§:n 3 momentin mukaan, jos virkamies tai muu 2 momentissa tarkoitettu henkilö kieltäytyy antamasta pyydettyä tietoa, hänen on:
    1) ilmoitettava tiedon pyytäjälle kieltäytymisen syy;
    2) annettava tieto siitä, että asia voidaan saattaa viranomaisen ratkaistavaksi;
    3) tiedusteltava asian kirjallisesti vireille saattaneelta tiedon pyytäjältä, haluaako hän asian siirrettäväksi viranomaisen ratkaistavaksi;
    sekä
    4) annettava tieto käsittelyn johdosta perittävistä maksuista.

    Aluehallintovirasto asiassa saadun selvityksen perusteella katsoo, ettei Rautiaisen vastaus xx:e 30.6.2017 ole täyttänyt kaikilta osin edellä mainittuja lain edellyttämiä vaatimuksia.
    ***
    Esimerkki 3.
    Kyllä AVI antanut huomautuksia kunnalle. Enemmän kuin yhdellekään muulle kunnalle Kainuussa.
    Viimeisin AVI:n huomautus annettu kunnanjohtaja Esko Rautiaiselle 4.1.2017 (PSAVI/3691/06.00.00/2016) julkinen.


  • Olis kai sieltä lyytin pupista joku joutannu tuuraamaan kunnanjohtajaa joksiki aikaa.

   • Kumpi?


   • Molemmilla pitkä kokemus ja ovat pätevöityneet jo vuosia.


  • Onko Mulari kutsuttava Posiolta takaisin? Voi tulla kalliiksi tämä väliaika.

  • Joko hujoppi saapui kylään? Kohta alkaa tienaaminen. Omaan pussiin.

  • Pitää pojalle antaa mahdollisuus. Voipi olla hyväkin johtaja.
   Kertovat sellaista miehen tuntevat.

  • Esko Rautiainen
   ‏ @eskorautiainen
   3. helmik.

   TV-uutisissa varoitettiin lumisateesta ja huonosta ajokelistä Etelä-Suomessa. Ilmatieteen laitoksen Savukosken säähavaintoaseman mukaan ulkona on -36,7 C:n pakkanen ja kirkas, tyyni sää. Lappi ei tarvinnut pakkasvaroitusta?

   Tämä tilapäinen kunnan pääjohtaja kirjottaa itsestäänselvyyksiä. Kuvittelee olevansa näppärä.

   • Tietokilpailukysymys.OSA 1 Kuinka suuret ovat rautiaisen munat?
    OSA 2 Kuinka suuret ovat rautiaisen munat pakkasella?
    Sivistymättömille kerrottakoon että rautiainen on pieni lintu.


  • Ihan ok tuntunen kunnanjohtaja. Pätevän tuntuinen mies. Kuuntelee alaisiaan!

  • Onneksiolkoon Savukoski!!
   Olkaapas varovaisia, ettei käy kepulisti!

  • Mikä Savukoskea vaivaa? Ei mikään kunta voi olla noin epätoivon partaalla.

   • Saussa kaikki hyvin ja rauha maassa.


  • Varsin itseensä ihastunut tämä tappi. Verenpaineetkin tasaantui, kun epätoivoinen hakuruljanssi tuotti vajaan vuoden työsuhteen.

   Esko Rautiainen
   ‏ @eskorautiainen
   19. helmik.

   Mittasin äsken verenpaineen: 96/61, pulssi 60. Mukavat lukemat. #bloodpressure 96/61, #pulse 60. I like it!

  • Miten olisi Pojoisimman Lapin Leader -hanke jossa pikku-ukko voisi jatkaa 1.1.2020- alkaen Korvatunturin tonttuna?

  • Liekö pääjohtaja hakenut Thaimaasta uuden huvittelukamppeen. Edellinen juoksi parempikuntoisten miesten hoitoon.

   • Missäs semmosia on.


   • rapakunt kirjoitti:

    Missäs semmosia on.

    Kun kävin Pattayalla, niin siellä niitä on kymmeniätuhansia. Valita saa vaikka kolme vuorokaudessa. Hinta sama. Malluaskin hinnalla vuorokausi. Kaikki lähdössä turistin (falang) mukaan. Tuotu länsimiesten pelipaikoille koillis-thaimaasta. Pikakurssi valuutoista ja englannin kielestä ja eikun tienaamaan.
    Jos kuulostaa epäuskottavalta, laita youtubeen hakusana "Pattaya by night".


   • falangenjoying kirjoitti:

    Kun kävin Pattayalla, niin siellä niitä on kymmeniätuhansia. Valita saa vaikka kolme vuorokaudessa. Hinta sama. Malluaskin hinnalla vuorokausi. Kaikki lähdössä turistin (falang) mukaan. Tuotu länsimiesten pelipaikoille koillis-thaimaasta. Pikakurssi valuutoista ja englannin kielestä ja eikun tienaamaan.
    Jos kuulostaa epäuskottavalta, laita youtubeen hakusana "Pattaya by night".

    jaa.mutta missä niitä parempikuntosia on.


   • Jotkut reppanat on hakeneet muijan Virosta, ei varmaan parempilaatuista kuin Pattayallakaan, johonkin turvauduttava kun ei saa Suomalaista alistettua!


   • falangenjoying kirjoitti:

    Kun kävin Pattayalla, niin siellä niitä on kymmeniätuhansia. Valita saa vaikka kolme vuorokaudessa. Hinta sama. Malluaskin hinnalla vuorokausi. Kaikki lähdössä turistin (falang) mukaan. Tuotu länsimiesten pelipaikoille koillis-thaimaasta. Pikakurssi valuutoista ja englannin kielestä ja eikun tienaamaan.
    Jos kuulostaa epäuskottavalta, laita youtubeen hakusana "Pattaya by night".

    Talolla oli Urai. Ei enää...


   • Siksikö pätkä julkisesti itsekehuu itseään painonpudotuksella, kun koillisthaimaan viidakon tähtönen juoksi tekijämiesten hoitoon pätkän luolta?


  • Lukekaahan tämän pätkän witteri. Itsekehuja, kun kukaan ei pidä häntä minään. "Töillään" kehuu. Vain yksi työ, eikä siinäkään hän ostajana.
   Käypäläinen, jota kukaan ei jää kaipaamaan.

  • Puolangan kunnantalon väki tiesi tästä henkilöstä kertoa, että päivän lehdet keräsi ja pakeni huoneeseen.

   Lisäksi Kainuun maakunnan päälehdessä kunnanhallituksen puheenjohtaja kirjoitti, että on jo kauan hoitanut kunnanjohtajan tehtäviä, vaikka teidän väliaikainen "työmies" oli virassa (ennen potkuja).

   Siksi itsekuhut naurattaa...
   ///
   @eskorautiainen
   26. helmik.

   Tämän päivän ilonaiheita:
   - yhden kiinteistökaupan toteutuminen
   - oma-aloitteiset ja aikaansaavat työkaverit
   - matkalla lounaalle kuntalaiselta saamani tunnustus: "ollut puhetta, että saatiin kuntaan pirteä kunnanjohtaja"
   - hyvä hiihtokeli ja täydellinen sää

   • Niin Puolangan kunnatalon väki kertoi, että tämä tamppi kiersi työhuoneita tekemässä herrasmiessopimuksia, ettei sitten kerrota ulospäin, miten hän munasi ja sai potkut.
    Kerrotaan sen verran, että kunnantalon väki kuvailee tampin aikaa kaaosmaiseksi.


  • Jäitä hattuun . teot puhuvat.eivä"luotettavat t tahot 2Niin sanotut .

  • Itte valihetta ja sitte haukutta. Mieshän se on joka valitaan vaikka kuinka tolikka. Akat ne nykyään hoitaa paremmin nämä asiat.

  • Joko pikku-olio on hakenut tontun paikkaa Korvatunturilta? Väliaikainen kuntalaisten rahastuspaikka loppumassa. Miten se "johtajasopimuksen" laita, vaikka olio ole milloinkaan ollut mikään johtaja.

   • Pysyä oman kuntasi palstalla. Täällä on rauha maassa ja mukavia ihmisiä ja myös netissä osataan käyttäytyä hyvin.


  • Lähti talous luisuun, kun pikku-ukkeli saapui kuntaan.

  • Miten pikku-lekkana keikistellyt paikallislehdessä? Onko kehunut omilla "töillään".
   Elätteleekö pikku-lekkana toivetta, että Mulari ei palaakaan vuoden alussa?
   Laittakaahan paikka julkiseen hakuun.

  • EI tullut hujopista Oripään kunnanjohtajaa. Ei edes varasijalle. (Lähde: Kuntalehti)
   ***
   Oripään kunnanhallitus esittää valtuustolle Timo Tolppasen valintaa kunnanjohtajaksi.

   Tolppanen toimii konsulttina sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijatehtävien sekä kiinteistöalan konsultaatioiden parissa. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa perusturvakuntayhtymä Akselin johtajana, liiketoimintajohtaja Esperi Care Oy:ssa ja Euran terveysjohtajana.

   Kunnanhallitus esittää lisäksi Kustavin sosiaalijohtajan Tatu Ujulan valintaa Tolppasen kieltäytymisen varalle. Valtuusto valitsee kunnanjohtajan 16. joulukuuta. Virkaa tavoitteli 10 hakijaa, joista 6 haastateltiin.

  • No sitten ei tullut Mikkelin kaupunginjohtajaa eikä Oripään kunnanjohtajaa.

  • Koettakaa pitää hänet siellä. (pitkään)

  • Hakupaperit nyt vetämässä Keiteleen kuntaa. Käykö samalla tavalla, kuin edellisissä?

   • Käy. Ei tule valituksi.
    Twitterissä status muuttuu samaksi, kuin potkujen jälkeen Puolangalla. "Etsii uutta". Se on vastinen työttömälle työnhakijalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Käy. Ei tule valituksi.
    Twitterissä status muuttuu samaksi, kuin potkujen jälkeen Puolangalla. "Etsii uutta". Se on vastinen työttömälle työnhakijalle.

    Onko se Esko-poika vielä siellä joulupukin maassa vai onko jo lähtenyt pois. Kun näyttää Keiteleen kh:sen hakijaluettelossa olevan Puolanka paikkakuntana. Pätevänä näyttävät pitävän kun haastatteluun kutsuvat. Vai haluavatko vaan nähdä millainen sankari pätmän sieltä tuulispäänä tulee esittelemään visioitaan.
    Kertokaa vielä toki millainen rahatukku lähti erorahaa jos on jo sieltä lasketellut etelämmäksi. Sitä vaan ihmettelen mikä näistä kunnanjohtajista tekee niin ihmemiehiä että palkitaan lähtiessä ylimääräisellä rahatukulla. Sairaanhoitajat ym ihmishenkien pelastajat, vanhustenhoitajat, omaishoitajat olisivat paremminkin oikeutettuja hemmottelulomiin ja joululahjarahaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko se Esko-poika vielä siellä joulupukin maassa vai onko jo lähtenyt pois. Kun näyttää Keiteleen kh:sen hakijaluettelossa olevan Puolanka paikkakuntana. Pätevänä näyttävät pitävän kun haastatteluun kutsuvat. Vai haluavatko vaan nähdä millainen sankari pätmän sieltä tuulispäänä tulee esittelemään visioitaan.
    Kertokaa vielä toki millainen rahatukku lähti erorahaa jos on jo sieltä lasketellut etelämmäksi. Sitä vaan ihmettelen mikä näistä kunnanjohtajista tekee niin ihmemiehiä että palkitaan lähtiessä ylimääräisellä rahatukulla. Sairaanhoitajat ym ihmishenkien pelastajat, vanhustenhoitajat, omaishoitajat olisivat paremminkin oikeutettuja hemmottelulomiin ja joululahjarahaan.

    Tämä on vähintään pätmän tämä Esko.

    Työsuhde päättynyt Savukosken kuntaan, mutta vielä kusettaa kanssaihmisiä omalla keksimällään tittelillä "HTM, eMBA. chief executive in the municipality of Savukoski (post of deputy)", vaikka oikea titteli on työtön työnhakija Puolangan kunnasta.


   • Kyllä kävi. Aivan samalla tavalla (lähde. Kuntalehti)


  • Ei tullut Eskosta Kemiin seutupäällikköä. Noheva nainen valittiin tehtävään.

   Nyt Esko hakenut Reisjärvelle. Kuntalehdessä lisää. Teen saman ennusteen kuin kaikilla edellisillä kierroksilla... työttömyys jatkuu ja hakuruljanssi kanssa.

  • Ketjun yksin rakentanut ihminen. Ei ole terve...

  • Esko hakenut Kittilään. Hallintojohtajaksi.
   Tuttu tapaus Kittilän päättäjille. Ei jatkoon.

   • Ei valittu. Ei edes varasijalle. Työttömyys jatkuu. Hän kehui Ylelle, että työtarjouksia on tullut? Tavanomaista eskoilua. Mahtijutuilla vailla todellisuutta.


  • Mikäli kaikki menee niin kuin pitääkin, Rautiainen muuttaa nykyisestä asuinkunnastaan Askolasta yli 600 kilometrin päähän Puolangalle.
   - Lähtökohtaisesti kunnanjohtajan tulisi asua siinä kunnassa, mihin hänet on valittu. Olen aina toiminut näin, ja niin aion toimia nytkin.

  • Syntyperäisenä Saulasena Onnittelen Eskoa ! että hän selvisi hengissä Saukoskelta.
   Siellä on oikeita / vääriä , uusia / ikivanhoja , mustia / valkoisia , positiivisia ja negatiivisia , uskovia ja ateisteja ... ihmisiä jotka kynsin hampain yrittävät .... todistella itsensä olevan oikeutettuja omistamaan maankäytön . Ihan kuin Saamelaiset .

  • Tiedoksi Saulaisille!

   Ei tullut ex-Eskosta Reisjärven johtajaa. Työttömyys pitkittyy. Niin pientä kuntaa löydy maastamme, jossa tarvetta leipovalle tyhjänpuhujalle, joka esiintyy lisäksi virheellisesti miehenä.

  • Pikku-ukkeli hakenut 2000 asukkaan Vesannon kunnajohtajaksi. Ei valita...työttömyys jatkuu.

   • Esko on kokenut hakija ja monessa paikassa kyntensä näyttänyt. Pitää mihelle kelpo paikka löytää. Vai onko vikapuoluveen miehiä?


   • Kävi taas samalla tavalla, kuten ennakoitu. Ei edes varasijalle.
    Kuuntelepa Eskoa kuinka on hyvä puheissaan. Todellisuus päinvastainen.

    Loparit Askolasta.
    Loparit Puolangalta ja loppu onkin sitten historiaa.

    Eskosta tulee pitkäaikaistyötön. Ei Municipal manager vaan Long- term unemployed.


  • Hujoppi-Esko hakee nyt Kiteen kaupunginjohtajaksi. Erikoista, sillä läksiäisiksi sepitteli vuodenvaihteessa Yle lapille, että haluaa lappiin ja kunnanjohtajaksi. Lisäksi sepitteli, että muutama työtarjous jo tullut. Tyypillistä Eskoa. Puhetta, mutta ei totuutta ja tekoja.

   Eskorievulle nauraa jo aidanseipäätkin. Esko jää pitäaikaistyöttömän statukselle.
   Uhittelihan Eskopoloinen rikosilmoituksella, kun hänestä oli kirjoitettu totta. Ei alettu tutkimaan. Esko osoitti siinäkin, että napoleonkompleksissa uhoaminen osuu tulevaisuudessa omaan nilkkaan.

   Samaiseen virkaan Kiteelle hakee eräs Saulainen Mulari.

   • Iltalehdessä on juttua tuomitusta kauhuisästä, taitaa olla sama tyyppi kyseessä
    joka tällä palstalla "kehuu Eskoa" katsokaa vaikka Suomi24 Kainuu/Puolanka?


  • Piiiiiiitkään hakulistaan taas uusi kunta. Nyt Urjala. Etelä -Pirkanmaalla.
   Ylen haastattelussa vuodenvaihteessa ammattihakija-ukko sepitteli omiaan, että muutama työtarjous tullut...ja haluaa jatkaa lapissa. Kukaan ei halua työttömän ukon jatkavan lapissa, eikä missään muussakaan maakunnassa.
   Ei tule valituksi Kiteelle eikä Urjalaan.

   • Tässä Urjalan haastatteluun valitut. Tässä listassa ei näy itsekehuistaan tunnetun tyhjänpuhujan nimeä.

    Urjalan kunnanhallitus on valikoinut 33 hakijan joukosta 8 haastateltavaa kunnanjohtajan virkaa varten.

    Perjantaina 5.6. ja maanantaina 8.6. järjestettäviin haastatteluihin menevät Pälkäneen hallintojohtaja Anitta Hietaniemi, Siuntion hallintojohtaja Niko Kannisto, Lempäälän hallintopäällikkö Riina Kivistö, Kangasalan seurakunnan talousjohtaja Annu Kuusisto, Urjalan hallinto- ja talousjohtaja Terhi Källi, Kaskisten kaupunginjohtaja Minna Nikander, Oripään sosiaalijohtaja Kati Rekola ja Akaan hallintopäällikkö Salla Saari-Männistö.

    Urjalan kunnanjohtaja Hannu Maijala jää eläkkeelle kuluvan vuoden lopussa. Hän on johtanut Urjalaa vuodesta 1995.


  • Pätkä ollut työtön työnhakija jo yli 6kk. Ammattisuoja pois. Saa vaikka poroaidalle seipääksi. Tammikuussa pitkäaikaistyöttömän status ja sitten palkkatukea Eskosta.

   Sellainen pätkä-ukko.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   721
   16102
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   133
   2415
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   97
   2233
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   1910
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1410