Galaktisen liiton ilmoitus

GalaktinenLiitto

Tervehdys! Me saavumme nyt kertomaan teille vihdoinkin uutisia, jotka olemme halunneet kertoa teille jo pitkään! Vaurausvarojen jakelun aloittamisen energiat ovat nyt vihdoinkin käsillä. Tämän vaiheen saavuttaminen vaati melkoisesti jumalallista aikaa. Meidän maanpäälliset liittolaisemme ovat nyt luottavaisia siihen, että kaikkien vaurausvarojen jakelu voidaan nyt aloittaa. Tätä varten vaadittavat lukuisat järjestelmät ovat nyt toimintakunnossa ja uusi kansainvälinen pankkijärjestelmä on valmiina valvomaan, että varojen jakelu toteutuu. Tämän myötä vanhan järjestyksen syrjäyttämiseen vaadittava ensimmäinen vaihe on nyt valmiina toteutumaan. Seuraavat näiden varojen jakelusta riippuvat vaiheet ovat myös valmiina suorittamaan omat tehtävänsä. Teidän todellisuutenne tulee aloittamaan valtavan muutoksen. Näin ollen te kaikki tulette pian saamaan ansaitun yltäkylläisyytenne. Nämä varainsiirrot tulevat hyvin nopeassa tahdissa luomaan sellaiset olosuhteet, että uudenlainen hallintomalli voi toteutua. Sen myötä taas meidän olemassaolomme voidaan lopultakin virallisesti myöntää. Kaikki nämä tapahtumat johtavat teidät lopultakin polulle, joka johtaa paluuseen täyden tietoisuuden tilaan hyvin nopeassa tahdissa. Pimeyttä edustavan salaliiton lukuisat viivästystaktiikat on nyt voitettu ja me olemme iloisia siitä, että heidän katalat suunnitelmansa on nyt tehty tyhjiksi. Te lähestytte nyt aikaa, jolloin te viimeinkin vapaudutte vuosituhansia kestäneestä orjuudestanne!

Tämä uusi vapautenne antaa teille mahdollisuuden ymmärtää asioita uudella tavalla, minkä myötä maailmanne tulee nopeassa tahdissa muuttumaan hyvin erilaiseksi. Uusi rahoitusjärjestelmä valvoo ja johtaa maailmanlaajuisen valuuttauudistuksen toteutumista. Velka sellaisena käsitteenä kuin te sen nyt tunnette tulee katoamaan. Tämä muutos tulee vapauttamaan paljon luovaa energiaa ja lukuisia uusia keksintöjä lääketieteen, muun tieteen ja matkustamisen saralla tullaan ottamaan käyttöön. Näiden laitteiden avulla te voitte parantaa sairauksia, uudistaa tieteellisen tutkimuksenne ja matkustaa helposti ja nopeasti kaukaisimmastakin planeettanne kolkasta toiseen! Te tulette elämään yltäkylläisyydessä ja Ylösnousseet Mestarinne jakavat teille uutta tietoutta, jonka avulla te voitte päästä eroon niistä monista valheista ja vääristelyistä, jotka tällä hetkellä vaikuttavat suuresti maailmankuvanne muodostukseen. Te tulette saamaan paljon tietoa todellisesta alkuperästänne ja oppimaan, kuinka pimeyttä edustava salaliitto on manipuloinut maailmanne tapahtumia jo pitkän aikaa. Kaikki tämä tieto on teille suureksi hyödyksi ja avuksi. Kun te olette sisäistäneet nämä asiat, niin sen jälkeen me voimme laskeutua avoimesti teidän keskuuteenne ja me voimme yhdessä korjata kaiken sen vahingon, jota te olette toiminnallanne Maapallolle tuhansien vuosien aikana aiheuttaneet.

Te tulette yhdessä muuttamaan elinympäristönne. Joka puolella planeettanne pintaa on havaittavissa merkkejä Maapalloon kohdistuneesta huonosta kohtelusta. Uusien teknologioiden käyttöönoton myötä teidän täytyy muuttaa yhteiskuntienne toimintatapaa. Valmistava teollisuus ja maanviljelys tulevat asteittain menettämään merkitystään, kun tarvittavat hyödykkeet voidaan tuottaa edistyneemmin tavoin. Myös kaupunkienne toimintatapaa täytyy muuttaa. Varallisuuden uusjako tulee muuttamaan teidän käsitystänne itsestänne ja suhteestanne Maapalloon. Maapallon vesissä, maaperässä ja ilmakehässä olevat saasteet täytyy puhdistaa. Ravintonne ja elintapanne täytyy ajatella uudella tavalla. Uusi hallinto tulee tukemaan kaikkia näitä muutoksia. Tämän uudistuksen toteuttaminen edellyttää teiltä jokaiselta kommentteja ja ehdotuksia. Jokaisella teistä on sisäistä viisautta, joka täytyy tuoda esiin. Tällainen vuorovaikutus mahdollistaa keskinäisen pohdinnan, jonka myötä voi syntyä suunnitelma ja toimintamalli, jossa kaikki näkökohdat on otettu huomioon ja kaikki ongelmat pystytään ratkaisemaan. Sitten te jokainen voitte omilla teoillanne osoittaa sen, kuinka paljon te olette tämän prosessin myötä kehittyneet.

Kun me sitten vihdoin saavumme teidän keskuuteenne, me toivomme näkevämme maailmanlaajuisen yhteiskunnan, joka on hyvin paljon nykyistä yhteiskuntaanne kehittyneempi. Tällainen yhteiskunta on dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä. Kauan sitten teidän esivanhempanne elivät hyvin eloisassa yhteiskunnassa sellaisten energioiden vallitessa, jotka luovat ainutlaatuisen ja luovan galaktisen yhteiskunnan. Sitten tätä energiaa rajoittivat ensin atlantislaiset ja myöhemmin Anunnakit ja heidän nimittämät käskyläisensä. Nyt uudet energiat voivat lopultakin saattaa päätökseen sen kehityksen, jonka atlantislaiset tilapäisesti pysäyttivät. Te olette hyvin kyvykkäitä olentoja, jotka olette tällä hetkellä manipuloitujen yhteiskuntienne "vanhojen tottumusten" vankeja. Pian nämä "totuudet" tullaan muuttamaan ja te tulette huomaamaan, että monet tällä hetkellä mahdottomilta tuntuvat asiat ovatkin mahdollisia.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Folio-Hattu

      Jippii!!!

      • foliohatuille

        Folio-hatun käyttäminen on vaaratonta, jos siis päällystää hatun foliopaperilla. Siitä ei ole tietenkään mitään hyötyä, mutta ei haittaakaan. Siis harmitonta hupia.


      • JotainHyötyä

        Ainakaan tukka ei kastu jos joku kusee lautasesta.


    • pelleilyhomma

      Tämä on täyttä pelleilyä tämä ketjun avaus. Yrittää huijata herkkäuskoisia!
      Kemijärvellä on ollut Misi nimisessä kylässä ufohavaintotapaus joskus 40 vuotta sitten. Lisäksi oli kontaktihenkilönä eräs tunnettu paikallinen mies, joka kuoli vuonna 2016. Tämä kirjoitus ei liity mitenkään näihin asioihin. On täysi pelleily juttu ja sen voisi poistaa.

      • AnunNakit

        Miten niin pelleilyä? Totuushan on se, että et vain usko asiaan. Avaruusolennot ovat hyvin todellisia ja sitten on vielä kaikkea muutakin. Tämä ei ole uskon asia vaan täyttä todellisuutta.


      • poistakaaketju

        UFOT ovat mielikuvitusta. Keksittyä. Voisitte lopettaa tällaiset kirjoitukset. Joku heikkopäinen vielä uskoo ja lähtee bongaamaan ufoja ja pakkasessa paleltuu. On tosi rumaa leikkiä nyt.


      • MasterRace

        Vaikka kiellätkin asian niin se ei muuta totuutta.


    • SuperFolioHattu
      • Anonyymi

        Valon galaktinen liitto ja muut muka-ufon liitot ovat aivan humpuukia!

        Kemijärvelle ei ole mitään tekemistä niiden kanssa.

        Toivon, että jatkossa pelleilyviestit lopetetaan. Avaruustutkiminen on asia erikseen, kuten mm. eräs henkilö täällä kirjoitteli, mutta pilailut pois!


      • Anonyymi

        Illuminati ja reptiliaanit haluavat estää totuuden esilletulon. Totuus on tarua ihmeellisempi ja se tulee aina julki.

        Nm. Foliohattu


    • Anonyymi

      Onko kukaan päässyt satakerhoon?

      • Anonyymi

        Todelliset avaruusharrastajat nauravat tätä galaktista huuhaa liittoa, joka on täysin pelleily juttu.

        Humanoideja, jos niitä edes on, ei järjestäytymistä tehdä missään galaksiliitossa. Ne on toiset kerhot.


      • Anonyymi

        Niinhän kaikki luulevat kunnes kokevat lähikontaktin. Siinä ei auta maamme laulukaan kun rassaavat peräpäätä.


      • Anonyymi

        Kontaktihenkilö 888 kertoi, että he käyvät vain unikuvina ja heijastuksina Kemijärvellä, eli siis aivan tyhjää höpö-höpöä, että he muka olisivat ihmisille tekemässä fyysisiä kokeita. Koettakaa ymmärtää, että tämä galaksiliitto on täyttä pötypuhetta. Humanoidit eivät ole maapallolla minkään liiton nimissä ei varsinkaan galaksiliiton, joka on mielikuvitus-satua! Valoliitto on myös täyttä pötyä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todelliset avaruusharrastajat nauravat tätä galaktista huuhaa liittoa, joka on täysin pelleily juttu.

        Humanoideja, jos niitä edes on, ei järjestäytymistä tehdä missään galaksiliitossa. Ne on toiset kerhot.

        Kerhotoiminta on mukavaa, mutta oikeasti voi kaukoputkilla avaruutta tutkia eikä pelleillä.


    • Anonyymi

      Galaktinen liitto on valhetta. Älkää kuunnelko sen asialla olevia!

      Maan asukkaat, huomio! Galaktinen liitto on satua, älkää kuunnelko huijauksia. Harmaat ovat ystäviämme, mutta hekin ovat ehkä vain symbolitasolla.

      • Anonyymi

        Kieltään lipova liskomies vaietkoon.


    • Anonyymi

      Tulinpas lukeneeksi tuonkin älämölön. Eihän tuosta puuttunut kuin se kuuluisa netin syövereistä kaivettu kaunareiden tukkijätkäleuan naamataulu kuva ja lisäsopotukset, että kyllä mies täältä tulee heti netti-ihastuksen luo, nyt vaan on vielä vähän kiinni täällä afgaanilandiassa, majurina kun on rauhanturvajoukoissa toimiessa kiireitä.
      Niin, ja pitäisi myös vähän rahaa lähettää ensin tulemaan tännepäin, sanotaanko vaikkapa tuollaiset 2700 euroo, sillä saa tullista jo kenties mukaan sen tulossa olevan perintöpankkitilin sisällön mukaan, voi olla että pitää vielä 7000 lisääkin lähettää mutta varmasti täältä sitten kyllä mies tulee. Kannattaa vaikka velaksi pikavipeillä ottaa ne rahat ja lähettää tänne hiien kuusen hiekkatelttaan, laitanpas tuon gayman saarten tilinumeroni tuohon oheen mukaan mihin ne rahat voi lähettää, sitä pankkitileillä tullissa jumissa olevaa rahhoo on niin paljon että kyllä siitä sitten riittää takaisinmaksuun, kunhan nyt vaan ensin saa ne sieltä mukaan.
      Auervaaran hengessä mukana.

    • Anonyymi

      Voisko se Galaktinen liitto antaa rahoitusta biotehtaaseen?

      • Anonyymi

        Galaktinen liittouma ei kannata luonnon saastuttajia ja turmelijoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Galaktinen liittouma ei kannata luonnon saastuttajia ja turmelijoita.

        Bio-tehdas on ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen!
        Sitä paitsi jos se päästöputki ei olekaan Ailangan kohdalla, vaan laitetaan se "suljettu kierto" prosessikaavio? Siinä vesi suodattuu putkesta niin, että vain puhdas vesi tulee ulos ja muut prosessin päästötuotteet jäävät filtteriin, josta ne voidaan ottaa poltettavaksi tehtaan lämpö ja energialaitokseen. Se päästö, mitä ei voida polttaa, käsitellään entsyymikemikaaleilla ja otetaan taas prosessin alkupäähän, jossa se on mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bio-tehdas on ympäristöystävällinen ja luonnonmukainen!
        Sitä paitsi jos se päästöputki ei olekaan Ailangan kohdalla, vaan laitetaan se "suljettu kierto" prosessikaavio? Siinä vesi suodattuu putkesta niin, että vain puhdas vesi tulee ulos ja muut prosessin päästötuotteet jäävät filtteriin, josta ne voidaan ottaa poltettavaksi tehtaan lämpö ja energialaitokseen. Se päästö, mitä ei voida polttaa, käsitellään entsyymikemikaaleilla ja otetaan taas prosessin alkupäähän, jossa se on mukana.

        Bio sanan käyttö on aivopesua! Järveen ja ilmaan menee älyttömiä määriä saasteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bio sanan käyttö on aivopesua! Järveen ja ilmaan menee älyttömiä määriä saasteita.

        Mitä jos tehdään se suljettu kierto?


    • Anonyymi

      Huh, Anun nakit olleet taivaallisen hyviä jos kaikki on mennyt sen jälkeen päin persettä.

      • Anonyymi

        Mitä tämä muka on?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe