Veikkaus ja sen pelivalikoima ja kertoimet.

Veikkausv...uun

Miks veikkauksella on koko ajan jotain E urheilu pitkävetoja siellä listalla eikä esimerkiksi naisten jalkpalloa tanska vs suomi mikä pelattiin eilen, mutta kuitenkin niillä oli naisten jalkapalloa skotlanti vs islanti jonka arvasin oikein +1 tasoituksella x. Ei oo e urheilua mitään vastaan. Mutta kuinka moni seuraa sitä että osais kertoa ennakkosuosikit. En minä. ja nyt niillä on yt:t kun porukka veikkaa ennemmin ulkomaalaisilla pelifirmoilla. Ja veikkaus jos lotossa ei ole yhtään täysosumaa kuuluu voittopottia nostaa. Ja jos ihmettelette miks kaikki pelaa mielummin ulkomaalaisilla pelifirmoilla niin niillä on paremmat kohteet paremmat kertoimet ja enemmän talletusvaihtoehtoja. E urheilu ja snooker ja darts on jotenki turhia pitkävetolistalla jos hyviä jalkapallokohteita jätetään pois. Vai mitä mieltä on muut?

2

<50

  Vastaukset

  • Niin ja mitä ootte mieltä siitä, että veikkauksen tilille ei voi siirtää rahaa 24.00-6.00 aikana. Pari kertaa meinannu jonkun nhl monarin laittaa yhen jälkeen, niin ei rahansiirtoa 24-6 sitte oon menny paffille veikkaamaan. Kun sinne rahansiirto onnistuu. Jos veikkaus ajattelee että ne ehkäisee peliriippuvuutta sillä että yöllä ei voi tallettaa niin väärässä ovat.

  • Mitä on e urheilu ja snooker?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Kuvat! Renny Harlin veneili Karoliina-rakkaansa kanssa: ohjaaja kiinnostui laiturilla istuneista kaunottarista – ”Oli flirtti päällä!”
  • Lapsitähti Macaulay Culkin kasvoi viimein aikuiseksi: tältä isäksi haluava mies näyttää nykyisin - kuvat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4869
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   3572
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   2288
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   82
   1570
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1230