Vaimo ja 1-2-3 miestä ?

Kysimys

Siis kerralla. Viisaat selittävät, että naisen biologia on rakennettu siten, että samanaikainen parittelu useamman uroksen kanssa on on ominaista... siis naista. Mutta mitenkäs selittää sen että vaimollani on ikää 50 vuotta ja putket poikki jo kohta kymmenen vuotta, eikä kuukautisia ainakaan 3-4 vuoteen ? Onkos meno noin niinkuin vanhasta muistista ? Viimeiset kiimat vai ?

5

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toiset nai vaikka hautaan asti. Hyvä niin. Parempi että sänky narisee kuin keinutuoli.

    • Naisen kannalta on sama kuka on lapsen biolooginen isä. Lapsen kannalta hyvä kun kaikki kolme miestä ajattelee voivansa olla sen isä. Saa huomiota ja ravintoa.

    • ViiskymppisenMies

      No vanhasta muistista se menee :) Mulla on ollut vaimon kanssa samanlainen suhde. Ja miehet senkun nuorenee. Ennen kelpasi kolmekymppinen, nyt 18v -22v on kovaa valuuttaa noissa jutuissa. Ennen kimpassa oli yleensä vain yksi ylimääräinen... nyt niitä on välillä 3-4 kappaletta, siis kerrallaan. Vaimo tuntee itsensä nuoreksi jälleen, kun kelpaa noille lukioikäisille. Ei kannata olla huolissaan, kyllä se 70-80v siitä rauhoittuu.

    • kuuskymppinenmies

      Näin se menee. Nainen voi naida useamman miehen kanssa helposti mutta mies tarvitsee aikaa latautua. Olisi normaalimpaa että naisella on monta aviomiestä kuin päinvastoin. Ja onhan ryhmää harrastettu vuosituhansia, ei siinä uutta.

      Menin naimisiin nuoremman vaimon kanssa kolmisenkymmentä vuotta sitten ja tyttökaverit järjestivät polttarit jossa naitiin urakalla. Sanoivat että piti naida kun oli vielä sinkku. Vaimokaan ei muistanut monenko miehen tai pojan kanssa oli pannut. Tämä selvisi minulle vasta kymmenkunta vuotta myöhemmin.

      No ei ne orgiat siihen loppuneet. Oli pakko tunnustaa kun ne menivät aamuun saakka. Ei malttanut lopettaa aikanaan. Jotkut ovat sen verran aktiivisia että mikään ei riitä. Myöhemmin vaimo pyysi parinvaihtobileisiin. Kun mentiin sisään kaikki moikkasivat. Vaimo oli tuttu. Yritin naida semmosta mukavan näköistä XL naista, mutta ei siitä tullut oikein hyvää panoa kun vaimo oli niin kysytty. Häntä pantiin edestä ja takaa ja se vähän häiritsi. Näki että olivat harjoitelleet paljon. Karmeaa katella kun nuorilla kavereilla oli niin isot kullitkin. Tuli alemmuuskompleksi. Mutta vaimo tykkäsi. Naivat ainakin neljä tuntia putkeen.

    • kuuskymppinenmies

      Luulen että jokainen nainen haaveilee joskus naivansa useamman miehen kanssa. Parinvaihtobileissä se selviää, ainakin jos on mennyt yhteen nymfomaanin kanssa ja niitä naisissa on. Luonnollista. Vietti on voimakas. Parinvaihtobileissä kun on lupa tavallaan naida kenen kanssa tahansa, niin naiset sielläkin valinnan tekevät ja valitsevat mielellään uroksen jolla on iso aisa. Koolla on väliä. Vaimollani oli varmaan tuttuja koska meni imaisemaan tietyn kaverin kullia ja meni polvilleen eteen perse pystyssä. Kaveri painoi sisään ja alkoi naida. Eivät muita nähneetkään. Mietin että parempi jos en tänne tule. Varmaan tuntuu hyvältä mutta näyttää pahalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe