Kävely ja haluan ostaa teleskooppi sauvat

eivieläolesauvoja

Kävelylenkit aloitin joulukuun alusta,ekalla viikolla oli 3 lenkkiä vajaa tunnin mittasia,ja sen jälkee olen kävellyt 4 krt viikossa,viime viikolla tuli käytyä 5 lenkkiä, ja yleensä kävelen yli tunnin, 1,5t on ihan ok lenkki. Ja treenausta 2-3krt viikossa. En kyllä paljon hikoile edes,vähän selästä ja kainaloista,aina ennen tuli kova hiki treenatessa. Onkohan kunto noussut? Vajaa 4kg on lähteny painoa alas, paino on tullut hitaasti vuosien ajan kai se sitte myös hitaasti lähtee.

1

<50

  Vastaukset

  • Hyvä sinä mutta miksi turhaan ostaisit teleskooppisauvat. Halvat teleskoopit ovat rimpuloita, painavia ja helposti jumittuvia. Kunnolliset ovat sitten aika kalliita. Osta vaikka marketista ensin tavalliset niitä saa käyttökelpoisia jopa 20 eurolla. No on minullakin toiset sauvoista teleskoopit mutta käytän niitä yleensä vain erävaelluksilla. Kannattaa sitten välillä harrastaa muutakin liikuntaa ettei kyllästy. Itse talvisaikaan myös hiihdän ja kesällä pyöräilen.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2399
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2126
  3. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   834
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   44
   806