Vieraanvaraisuutta hieman !

viljamivihanen

Eipä ole enää kuulunut rotuaarilla unelmoijien mölinää ! Hiljaa on myösTornion taidemuseo .
Ymmärtävä hävetä pikki komeroissaan tekojaan ;)
Jälleen uusi seksuaalirikos Oulun seudulla , eli kyllä tilastollisesti myös Torniossa on tapahtunut poliisihan kertoi että 1000 seksuaali rikosta joista ei kerrota julkisuuteen?
Parikymppinen mies vangittu: teot tapahtuivat syyskuussa Raahessa

Totta, nyt jo sentään uutisoidaan että ulkomaalainen. Aiemmin vain jos oli suomalainen

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raahenpoika

      Haloo:
      Uutisointi tuhannesta tapauksesta, joista vain noin kymmenen on julkistettu, lienee vain jäävuoren huippu. Kuinka monta tapausta täytyy tapahtua, ennenkuin orpo, tsippilä ja muu kööri ottaa vastuun teoistaan, eli rajoittamattomasta, maahantunkeutujien tulvasta. Ainakin suvakit saa itkee itsemurhan tehneen tytön puolesta jos suvakeilla omatuntoa edes on ?

    • kaisamuori

      Tämä vihervasemmistolainen feministinen suvaisevaisto ovat sovinisteja myös. Kun tällä "akkalaumalla" on valta ja rahaa (mukaanlukien sovinistimiehet joukossaan) he antavat tilaa naista eläimenä ja esineenä pitäville miehille.
      Kun lasten raiskauksiin kehottaa Muhammed koraanissa, niin kokevat
      tekevänsä oikein.

    • erkkik

      Vastuullinen maahanmuuttopolitiikka on kiteytettynä tämä: Rajat kiinni, ja loputkin takaisin omiin maihinsa...Sitä saatiin mitä ansaitsimme. 90 % suomalaisista niitä tänne halusi.
      Nyt saitte mitä halusitte. Eläkää seurausten kanssa.
      Vaihtoehtona oli olla päästämättä niitä maahan. Tätä kannatti vain 10% suomalaisista, eli käytännössä Perussuomalaiset. Eipä juuri muualta kuultu - rajat kiinni!
      Miettikää seuraavissa vaaleissa. Otetaanko 100 000 lisää? Tulijaa kyllä on.

    • tyttöjenpuolestako

      90%ei meillä jos syväjoki halunnu matuja.mut tänne vaan.niin tutkaillaan.

    • rikunrivit

      Oulu oli vain jäävuoren huippu, joka sai vaienneet puhumaan.
      On valitettavaa, mutta totta että jokainen ulkomaalaistaustaisen tekemä rikos tässä maassa olisi voitu ennaltaehkäistä rajatarkastuksin ja eväämällä dublin-asetuksen perusteella maahan pääsy.
      Nyt maksamme kovaa hintaa päättäjiemme (hallituksen) kyvyttämyydestä toimia kansakunnan eduksi.

      • Näin.On

        "Nyt maksamme kovaa hintaa päättäjiemme (hallituksen) kyvyttämyydestä toimia kansakunnan eduksi."

        1


    • kukkahatut

      Kukkahatut ei suostu silmiään avaamaan!!
      Totuushan on se että tässä on taustalla valkoisen lihaa syövän heteromiehen naisviha ja seksuaalinen häirintä. Jotenkin. Oletteko muuten huomanneet, että vihervassarit on mennyt täydelliseen hiljaisuuteen näiden tapausten takia?

    • kepunidelogiaonsairas

      Se että Sipilä kertoi lahjoittavansa talonsa ja siten houkutteli kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita lisää Suomeen (ennen Sipilän talolupausta oli vuonna 2015 tullut 7000 turvapaikanhakijaa kun koko vuonna tuli 32,000 turvapaikanhakijaa eli 25,000 tuli Sipilän talolupauksen jälkeen joka levisi Al Jazeeralle ja Irakin televisioonkin) EI ollut edes Sipilän suurin virhe.
      Sipilän taloa ei voinut turvallisuussyistä antaa turvapaikanhakijoille mutta Suomalaisten turvallisuudella ei ollut Sipilälle väliä kun 32,000 turvapaikanhakijaa päästi Suomeen pitämällä rajat auki.
      Sipilän talolupauksen jälkeen tuli 25,000 turvapaikanhakijaa kun ennen sitä oli tullut 7,000 eli suurin osa tuli Sipilän houkuttelemana.

    • imaamisipilä

      Vastustamme Suomen islamisoitumista! Sharia laki ei kuulu länsimaihin!
      "Pääministeri Juha Sipilä esitti hallituksen kokouksessa että imaameista olisi tehty opettajia.
      Kun Sipilä kutsui hallituksen koolle tiistaiksi ryhmien pakottamana, odotettiin, että tilaisuuteen tukka pystyssä tulleella Sipilällä olisi myös omia ehdotuksia tilanteen ratkaisemiseksi. Kuten olikin: Sipilän esitys oli, että imaamit alkaisivat opettaa omaa väkeään maan tavoille.
      Kokouksessa esitys kuitattiin vaivautuneella hiljaisuudella, sillä koraanikoulut tästä maasta enää puuttuvatkin..."

      • perkärpäset

        Sama pönteri jaappaa päivästä toiseen samaa höpinää näyttää olevan ihan oma persupönterin oma palsta


      • kepukärpäset

        Oikeassahan tuo on. Suvakeille taitaa löytyä oma maailmanhalaaja palsta sateenkaaren alta.


      • Raja-15

        Sadat suomalaisnaiset ovat menneet Irakilaisten maahanmuuttajien kanssa naimisiin. Että silleen.


    • satumaaonkotornio

      Olipa Sipilälle älynväläys, kun löysät on jo housuissa. Maahanmuuttajille ja pakolaisille pääsykoe!
      Sipilälle on ollut 4 vuotta aikaa puuttua hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja estää 40 000 ihmisen tunkeutumisen lintukotoomme ja samalla estää lasten joukkoraiskaukset. Mitään ei tehnyt vaan vaati realisteja vaikenemaan.
      Nyt, kun vaalit lähestyvät on satujen aika.

    • suomenmaa

      ”Suomesta löytyy tuhansia kodittomia ja avun tarpeessa olevia suomalaisia. Mutta mitä tekee pääministeri Sipilä? Hän majoittaa kotiinsa ulkomailta maahamme pyrkiviä siirtolaisia. Uutinen tästä on levinnyt vilkkaasti ympäri maailman. Kyllä minä sen ymmärrän, että tämä on pääministerille vain julkisuuskikka ja irtopisteiden keruuta, mutta ymmärtääköhän Sipilä, minkälaisen kuvan hän toiminnallaan viestittää Suomesta ulkomaille: "Tervetuloa vain kaikki kynnelle kykenevät Suomeen. Jopa miljonäärit avaavat teille täällä kotiovensa."”
      Valitettavasti viimeaikaisten tapahtumien perusteella on turha väittää että "islam ei tahdo kenellekään pahaa" muutakuin vääräuskoisille ja eritoten naisille ja lapsille.

      • sejaappari

        Mistä peräkamarista heräsit nyt vasta sehän on tapahtunut jo monta vuotta sitten vai onko sytytys vain myöhäisellä . Taidat olla se sama jankuttaja joka on jaapannut tätä samaa vuosia


    • tammikuu2019taastoistuu

      Oulun seksuaalirikosvyyhti näyttää paisuvan entisestään. MTV Uutisten tietojen mukaan Oulun poliisille 2019 on viime viikkojen aikana ilmoitettu 4-5 uudesta seksuaalirikosepäilystä, joihin kaikkiin liittyy jälleen alaikäinen uhri.
      – Meille on tullut ilmoitus puolesta kymmenestä uudesta tapauksesta ja niitä nyt selvitetään, rikosylikomisario Markus Kiiskinen vahvistaa MTV:lle.
      Poliisi päättää esiselvitysten jälkeen ensi viikolla, onko tapauksissa syytä epäillä rikosta ja aloittaa virallinen esitutkinta.
      Ilmoitusten mukaan kaikki uhrit ovat alaikäisiä tyttöjä. Poliisi kuulee heitä esiselvittelyvaiheessa. Tekijät ovat olleet poliisille tehtyjen ilmoitusten mukaan ulkomaalaistaustaisia .

    • Reinireipas

      Ovat nämä ns. suvakit - he eivät naiviuudessaan ja sinisilmäisyydessään näe maahanmuuton aiheuttamia tulevia yhteiskunnan rauhaa uhkaavia todella pahoja uhkia.
      Ruotsin tauti tulee olemaan myös Suomen ongelma tulevaisuudessa, jos nyt ei todella tartuta ko. ongelmaan oikeilla otteilla. Perusteeton maassa oleskelu, liian löysä sosiaalitukien jakaminen näille "pakolaisille" - oleskelulupa vain oikeille pakolaisille. Tiukempi valvonta kaikkinensa koko maahanmuuttoasiaan .

    • ammuinoravananteeksi

      Oli aika jännä ja uusi elokuva sellainen: The Still = pontikankeitto jutut, jotain toisia metsästäjämiehiä kävivät: ei se mitään meitä haittaa, meilläkin on omat jutut....

      Aika jännäkin elokuva, mutta se ei ikinä kohdistunuun alkoholiin vain muihin asioihin sitten.

    • Eipäsmuutanyt

      Suomalaisraiskaajissa on mukana suomen kansalaisuuden saaneita ulkomaalaistaustaisia. Ja punavihreät kiittivät Sipilää kun Sipilä lupasi Kempeleen talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön.

    • Juhakoo

      Jos Sipilällä oli tarkoitus antaa osa talosta käyttöön tietylle perheelle, niin miksi hän asiasta rummutti julkisuudessa niin paljon? Turha on nyt kritiikistä harmistua kun ei mies antanutkaan taloa kenenkään käyttöön. Olisi ehkä kannattanut auttaa ilman omien henkselien paukuttelua. Sipilä sai toiminnallaan aikaan myös runsaasti vahinkoa. Olen itse mukana turvapaikkatoiminnassa ja olen kuullut useamman tulijan suusta, kuinka kotimaassa on näytetty Juhan naamaa ja kerrottu että on olemassa maa nimeltä Finland, jossa pääministerikin on valmis antamaan talonsa käyttöön sinne muuttaville. Ei ole ihme jos tulijoitakin on odottanut pienoinen pettymys.

    • oulussatapahtunna
      • Elli19

        Asunut Ouluus olen vuosia ja kyllä se ihmetytti ulkomaalaisten nuorten miesten määrä he kun oli aina näkyvillä kauppakeskuksissa ja kesällä torilla. Nyt siihenkin tuli tieto että mitä tekevät Oulussa eipä enää uskalla ulos näin nuori nainen.


    • Sekssilommailua

      Ukko pattayalle, akka gambiaan ja lapset ouluun.

    • muistelmat

      No nyt on turvallista rajalla kun tuhansia sotilaita harjoituksissa .
      Muistelkaapa vuoden 2015 tapahtumia Tornion raja-asemalla, jolloin rohkea Pohjolan väki seisoi siellä pitämässä Rajat kiinni-mielenosoituksia. Kuinka röyhkeästi näitä maanpuolustajia nimiteltiin ja haukuttiin, Suomen "puolustusvoimien" itse kantaessa vihollisen kasseja rajalta näiden (vihollisen) vastaanottokeskuksiin.

    • vihreävalta

      Huomatkaan, Vihreiden edustajan ainoa ongelma on että poliisi lopulta tiedotti asioista kuten ne ovat. Todellisuus siis häiritsee vihreitä koska se on ristiriidassa idelogian kanssa. Tuota saa äänestämällä vihreitä.
      Vihreä edustaja: "" poliisi näyttäytyy rasistisena ja puolueellisena, koska katsoi asiakseen nostaa nämä asiat julkisuuteen juuri vaalikeväänä."" Voiko tällainen kommentointi olla edes totta! Laitetaanko poliisikunta pakkolomalle aina vaalivuosina ettei rikokset tule ilmi ja jatketaan vaalien jälkeen töitä?

    • PaavaliPetos

      Mikään maa ei ole kyennyt kotouttamaan muslimeja. Kerran muslimi, niin aina muslimi. Eiväthän muslimit tule rauhanomaisesti toimeen edes keskenään. Shiioilla ja sunneilla on kymmeniä eri radikaaleja ääriliikkeitä.
      Esimerkiksi Lähi-idässä ei ole esimerkkiä uskonnollisesta valtiosta, jossa shiiat ja sunnit eläisivät rauhassa keskenään. Historia on osoittanut, että päästessään valtaan ei kumpikaan ryhmä hyväksy toisen oikeuksia.
      Tosiasioihin perustuva johtopäätös on se, että kaikki muslimit on ajettava ulos Euroopasta vaikka väkivalloin.

    • EinoJuhani0

      Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 19-vuotiaan Farhan Suleiman Farhanin muun muassa törkeästä raiskauksesta ja kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdottomaan vankeusrangaistukseen.
      Rangaistuksen pituus on kolme vuotta ja kymmenen kuukautta.
      Rikokset kohdistuivat kolmeen 14-15-vuotiaaseen tyttöön, ja ne sattuivat viime vuonna .
      Tätäkään ei varmasti karkoiteta maasta vaan jää jonkun suvakkilehmän maskotiksi

    • EilaMann

      Yksi terrorijärjestö Isisiin liittyneistä on omistanut yrityksen oululaisen imaamin kanssa, käy ilmi poliisin tutkinnasta .
      Tämä kyseinen imaami on kauan ja avoimesti lietsonut Oulussa jyrkän islamilaista agendaa. Samainen imaami on myös puolustellut moskeijassa tapahtuneen, lapseen kohdistuneen seksuaalirikoksen tekijää. Mielestäni tällä moskeijalla ei ole enää lainkaan mahdollisuuksia jatkaa toimintaansa. Ovet säppiin ja imaami ulos.
      Isis-taistelijoiksi lähteneillä on ollut Suomessa yritystoimintaa pizzerioista kuljetusyrityksiin.

    • Anonyymi

      Oulussa taas oikeutta jaettiin eilen .
      Heidän kotimaassaan vastaavanlaisesta tulisi usein kuolemantuomio.
      Näin ollen ei heille muutama vuosi suljetussa täysihoitolassa ole mikään kova rangaistus alkuunkaan.
      Rangaistus aina kertoo siitä, miten vakavana rikosta pidetään. Suomessa voi myös päästä vastavaanlaisesta rikoksesta ehdollisella tuomiolla, eli kuin koira veräjästä. Pahimmillaan voi siis tulla muutama vuosi vankeutta. Helppo päätellä kuinka valkavana rikoksena päättäjät ja säätäjät näitä rikoksia pitävät.

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat viheliäisiä joka paikassa.

      • Anonyymi

        "muutama vuosi suljetussa täysihoitolassa"

        aamupuuroon sais ainakin laittaa reilusti jarrua - pitkävaikutteista.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Näin Saksassa! "Viisi *fg*nistalaista p*k*laista ovat tänään oikeudessa Augsburgissa syytettyinä 15-vuotiaan saksalaisen koulutytön kolminkertaisesta raiskauksesta eri aikoina eri kokoonpanoissa."
      Rajat kiinni ja kaikki vokit kiinni! Ei haittamaahanmuutolle!
      Rajavalvonta palautettava, turvapaikkahakemusten vastaanotto lopetettava ja Ruotsista tulleet turvapaikanhakijat on käännytettävä takaisin
      Kemiallinen kastraatio vähintään
      14

    • Anonyymi

      Jehovan todistajat järjestävät kolmipäiväisen aluekonventin Rovaniemen Lappi
      Tapahtumassa esitetään seksi videoita ja kaksiosainen ei-kaupallinen elokuva Kuningas Josian elämästä. Perjantain ohjelmassa käsitellään muun muassa sitä, miksi rakkaus ei koskaan häviä.
      Tapahtuma on yksi viidestä Suomessa järjestettävässä aluekonventista, jotka järjestetään kaikki eri kaupungeissa. Konventtien teema on ’Rakkaus ei koskaan häviä’. Pride elokuvia esillä. yllättävä muutos et jehovat lesbojen ja homojen egustajia !

    • Anonyymi

      "Syyriassa ja Irakissa sotaa käyvä terroristijärjestö Isis on julkaissut yhden järkyttävimmistä - ellei järkyttävimmän - videonsa. Kolmen minuutin mittaisella pätkällä näytetään, miten terroristit laittavat pikkulapset tappamaan vankeja."

    • Anonyymi

      "Syyriassa ja Irakissa sotaa käyvä terroristijärjestö Isis on julkaissut yhden järkyttävimmistä - ellei järkyttävimmän - videonsa. Kolmen minuutin mittaisella pätkällä näytetään, miten terroristit laittavat pikkulapset tappamaan vankeja."

    • Anonyymi

      Kansallismielisten liittouma järjestää 18.8 Turussa muistotilaisuuden sen päivän muistoksi, ”jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin”.
      Marokkolainen islamisti ja turvapaikanhakija Abderrahman Bouanane murhasi 18.8.2017 Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti kahdeksaa. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.
      – Kaksi vuotta on kulunut, ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme yhden vuoden. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 14 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina, tiedotteessa kerrotaan.
      ”Me emme unohda”
      Kansallismielisten liittouma kutsuu suomalaiset kokoontumaan Turkuun sunnuntaina 18.8.2019 klo 12.00 kunnioittamaan Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa.
      Hiljaisen kulkueen jälkeen kukat jätetään Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitäjä julkaistaan myöhemmin. Myös lähtöpaikka ja kulkueen reitti julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
      Kukkien laskuun ja kulkueeseen osallistujillta edellytetään hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä sekä siistiä pukeutumista. Tilaisuus on poliittisesti sitoutumaton ja päihteetön.

    • Anonyymi

      Mitä Ruotsissa tapahtuu? Perjantaina palkittu ruotsalaiskirjailija totesi "Ruotsin olevan sodassa" ja naapurimaan poliisijohtaja kehottaa samaan aikaan ruotsalaisia "tottumaan ammuskeluun".

      PT-Median toimittamista tapahtumaraporteista on laadittu vaikuttava uutiskooste: ”Kuukauden ”helmet” Ruotsista”, jonka on julkaissut Facebookissa Mario Argenta.

      6.6. Malmö: Arabien valtaamalla Pyhän Johanneksen kirkon viereisen parkkihallin edustalla ammutaan usealla luodilla hengiltä arabirikollinen. Ei kiinniottoja.

      7.6. Linköping: Aamulla räjähtää kerrostalossa, 25 asukasta sairaalaan. Ei kiinniottoja. Tutkitaan rikoksena.

      10.6. Malmö: Keskusta eristetty, poliisi ampuu pommilla uhannutta ja etsii pommia. Ei tietoa pommin olemassaolosta.

      10.6. Malmö: Bellevuegårdenin sosiaalitoimiston luona tulitaistelu. Kuollut uhri ulkomaalainen rikollinen ja kiinniotetut myös ulkomaalaisia.

      10.6. Tukholma, Fagersjö: Puskasta löydetään ammuttu mies henkitoreissaan. Ei kiinniottoja.

      10.6. Uppsala, Gottsunda: Kahden jengin aseellinen yhteenotto keskellä päivää sivullisia kuhisevalla kadulla. Ei tietoa loukkaantuneista. Ei kiinniottoja.

      10.6. Norrtälje: Puukotus, uhrin henki säästyy nipinnapin. Yksi pidätetty murhan yrityksestä.

      11.6. Malmö: Kaksi yöllistä räjähdystä, yksi Rosengårdissa, kerrostalon eteisaulassa ja toinen keskustassa, kohteena pizzeria, jota on pommitettu aiemminkin. Myös pakoauto löytyy poltettuna. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      11.6. Poliisi tiedottaa, että tilanne Malmössä paha, mutta ”ei syytä pelkoon”.

      12.6. Malmö, Rosengård: Kerrostalon eteinen räjäytetään tuusannuuskaksi. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja. Huomioitavaa, että koko talo on ulkomaalaisten asuttama, tekijät palestiinalaisia, vaikkei poliisi sitä ”tiedäkään”.

      13.6. Malmö: Poliisilaitosten turvatasoa lisätään, 24/7 vartiointi. Syytä ei kerrota, kunhan nyt varaudutaan.

      16.6. Tukholma, Östberga: Noin 20 auton tuhopoltto. Ei ainut tapaus alueella kesäkuussa. Ei kiinniottoja.

      17.6. Tukholma, Huddinge: Pommi ravintolan edessä vie julkisivun mennessään. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      17.6. Mellakkaa johtanutta arabialaista arabialaiseksi kutsunutta poliisia kiitetään tekemästään hengenvaarallisesta työstä rasismisyytteillä, sakoilla ja väliaikaisella virastapidättämisellä.

      23.6. Linköping, Skäggetorp: Pistooli-iloittelua, kaksi loukkaantunutta, kaksi kiinniotettua. Tutkitaan murhan yrityksinä.

      23.6. Kramforss: Aseellinen yhteenotto asuinhuoneistossa, yksi loukkaantunut, kuusi kiinniotettua.

      23.6. Göteborg, Angered: Virkavalta hälyytetään tutkimaan naisen pahoinpitelyä. Ruotsalainen mies puukottaa poliisia, toinen poliisi ampuu ruotsalaismiestä. Kukaan ei kuole. Miestä epäillään murhan yrityksestä.

      23.6. Tukholma, Tensta: Perheväkivalta yksityisasunnossa johtaa naisen kuolemaan. Yksi kiinniotto. Tutkitaan murhana.

      24.6. Västerås: Kaupungin keskustassa iltakahdeksan aikaan, vilkkaalla kadulla mieheen tyhjennetään käsiaseellinen. Uhri haavoittuu vakavasti. Useista silminnäkijöistä huolimatta ei kiinniottoja.

      24.6. Ängenholm: Puolilta öin pommi lennättää katutasoparvekkeen taivaan tuuliin. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      24.6. Göteborg: Parkissa ollut auto räjäytetään ilmaan. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      24.6. Skoone, Perstorp: Kymmeniltä lampailta viilletty kurkut auki. Sen lisäksi tiineinä olleilta lampailta viilletty vatsat auki ja revitty karitsat ulos. Epäselvyyttä tekijöistä, mutta ulkomaalaiset uhkailleet kauhistuneita paikallisia tapauksen johdosta.

      25.6. Kööpenhamina: Katutaistelussa kaksi Ruotsissa (Rinkeby/Järva/Tensta-akselilla) asuvaa afrikkalaista gansteria ammutaan hengiltä. Tapahtumapaikalla myös seulaksi ammuttu auto. Rinkebyn islamilaisen keskuksen imaami toimittaa suruviestin omaisille samalla kun Rinkebyssä juhlitaan näitä teloitustyyppisiä murhia viinalla, huumeilla ja ilotulitteilla valvottamalla paikallisia koko yö. Murhat ovat osa isompaa gangsterien murha- ja kostokierrettä. Yksi kiinniotto.

      26.6. Örebro: Yökerhoon viritetty pommi aiheuttaa massiiviset vauriot ja aiheuttaa myös tulipalon. Räjähdyshetkellä kiinteistössä väkeä, mutta henkilövahingoilta ilmeisesti vältytään, sillä kukaan ei hakeudu sairaalaan eikä raatoja löydy. Ei kiinniottoja. Viranomaiset luokittelevat tapauksen ”erikoiseksi”. Tapa, jolla myös mm. terrori-iskut luokitellaan.

      26.6. Uppsala, Stenhagen: Aseellisen katuyhteenoton luoteja harhautuu ikkunoitten läpi myös täysin ulkopuolisten asuntoihin. Kukaan ei loukkaannu. Vain hylsyt ja luodinreiät kertovat tapahtuneesta. Ei kiinniottoja.

      26.6. Uppsala, Kvarngärdet: Alueen asukkaitten lukuisia ilmoituksia ammuskelusta. Ei konkreettisia löytöjä eli ei vahvistusta tapahtuneelle.

      26.6. Autojen tuhopolttoja niin Malmön Oxiessa, Sorgenfrivägenillä ja Båstadissa. Ei kiinniottoja. Tutkitaan tuhotöinä.

      27.6. Tukholma, Vällingby: Koraanikoulun johtoa tuomitaan törkeistä talousrikoksista. Taloudellinen hyöty yli miljoona euroa.

      30.6. Sollentuna: Rauhatonta, poliisia työllistäny

    • Anonyymi

      Tää on tosi skandaali.Mutta pikkujuttu verrattuna siihen mitä muittenpuolueiden edustajat touhuaa Isiksenriveissä taistelleiden hyväksi.Isis käytti maalina eläviäihmisiä naiset ja lapset mukaanlukien eli toteutti etnistäpuhdistusta kuin natsit aikoinaan.Näiden suomeentuloa tosin Jussi vastustaa,hyvä näin.En kuulu persuihin enkä muihin puolueisiin siksi olen vapaa ja kerron kaikista taspuolisesti hyvät ja huonot puolet.🤔

    • Anonyymi

      Yleensäkin koko kehityssapu on huuhaata, se pönkittää joidenkin hyvinvaltiossa elävien omatuntoa. Sinne syydetty raha ja mummojen kutomat sukat menee dikraattien syliin. Me ollaan edelleen niin tyhmiä, että sinne kerätään rahaa, näille tyypeille jokka ei viiti mithään tehä. Me oltas talvisota vuorenvarmasti hävitty, jos meän pojat olis tuommosia raukkoja ollu. Kiitos veteraaneille siitä. Mutta aiheeseen, eikö me todellakaan tajuta, että rahan syytäminen näille ns. kehitysmaille on turhaa. Viismiljoonain kansa, joka on taistellu itsenäisyyden ryssiltä, ei voi näitä laiskoja auttaa.

      • Anonyymi

        tuskimpa paikallisten kaljankittaaja möhömaha sossuelättie mersunraato kuskien avulla olisi pysäytetty iippojen hyökkäystä. Ne oli siihen aikaan miehiä eikä turvonneita kaljanryystäjoä.


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe