Aihe

Ihmeelliset merkit exältä!

anonyymi_19G

Laitetaan tähänkin vielä.

Erosin tuossa jokunen kuukausi sitten. Aluksi eron jälkeen sain viesteillä ns. "Mixed signals" viestejä joissa puhuttiin "Missä on mun Pekka, joka..." ja sitten minua sanottiin söpöksi jne. Näin hänet sitten tällä viikolla kasvotusten ensimmäistä kertaa eron jälkeen ja sitten hän flirttaili minulle aktiivisesti ja päätin edetä niin pitkälle, että suukottelimme. Hän esim. Oli minussa fyysisesti kiinni. Itsehän siis haluisin tämän takaisin yhteeni. Hän halusi itse suukkoja. Sitten kysyin uudelleen yrittämisestä ja hän lupasi miettiä, mutta ei lupaa mitään. Pari tuntia näkemisemme jälkeen hän laittoi viestin, että haluaa olla vain kaveri. Mitä ihmettä oikein tässä nyt tapahtuu? Itse siis (toistaiseksi) haluaisin hänet takaisin. Ero oli muutenkin hänen päätös.

9

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • huopaajia

   Naiset niin kuin näit on melkoisia huopaajia,edes takaisin tunteet vatvoo,heti kun on lähellä niin tilanne on eri ja sitten kun on yksikseen tai kauempana niin tilanne on hetkessä toinen,niin kuin kerroitkin kahdessa tunnissa.

  • kiusaaja

   Laske tuo kiusaaja kokonaan pois muistipankistasi.
   Kiusaajan tarkoituksena vain hypyttää sinua narun päässä. Miksi suostuisit siihen? Lopeta kommunikointi kiusaajan kanssa. Kyllä tunteesikin laaantuvat kun hyväksyt tosiasiat.

   Vain laske memään ja etsi itsellesi kunnon ystäviä! Heitäkin kun on olemassa!

  • Kokenuttuota

   Hänellä on uusi mies pyörityksessä ja pitää sinua löyhässä hirressä varalla, jos uusi säätö ei toimikaan.

  • eimuuten

   Juttele asiasta kaivattusi kanssa, niin sillä tavalla käytöksen syy selviää.

  • Anonyymi

   "Juttele asiasta kaivattusi kanssa, niin sillä tavalla käytöksen syy selviää."

   Erinomainen neuvo.
   Edellyttää toki sen asteista henkistä kypsyyttä, että itse osaa tunnistaa syvimmät syyt ja pystyy keskustelemaan niistä. Itse en vielä 20-vuotiaana niin osannut, vaan vasta myöhemmin ymmärsin eräiden päätösteni taustalla olevat syyt.

   • Anonyymi

    Jos panettaa otetaan sanoja vähän takaisin ja kun saanut, niin todetaan että tuli varmistus hommaan. miehen ja naisen elo on jatkuvaa pokeri pelilä. ilmeisesti mennään yhteen, muusta kuin rakkaudesta.


  • Anonyymi

   Hänellä on joku toinen... Valitettavasti, mutta haluaa pitää sinut varalla jos uuden kanssa ei onnistukaan...

  • Anonyymi

   Sori mutta toi ämmä haluaa sulta VAAN huomiota. Otit eron vissiin sen mielestä liian tyynesti etkä heittäytyny vonkuen sen jalkoihin. Sulla oli liikaa selkärankaa eikä nainen kokenu tossa tilanteessa ylemmyyden tunnetta.

   Sen takia se alkoi nyt huoraamaan että sai varmuuden sun tunteista, että oot siitä vielä kiinnostunut. Huomio ja huomiohuoraaminen on naisille pakollinen juttu että tuntisi ittensä nähdyksi. Sen jälkeen kun se oma viehätysvoima on vahvistettu, dumppaa huora jokasen jolle juuri hetki sitten lirkutteli.

  • Anonyymi

   Huvittavia vastauksia katkerilta miehiltä :)
   Mutta - mistäpä tuota ulkopuolinen tietää mitä naisen mielessä liikkuu.
   Ehkä on epävarma, ei osaa päättää haluaako oikeasti erota vai haluaako sittenkin jatkaa. Onhan se turhauttavaa, mutta eipä siinä oikein muuta voi tehdä kuin sanoa naiselle että pätös on tehtävä; joko juu taikka ei. Soutaminen ja huopaaminen loppuu nyt.
   Ja kun päätös on tehty, ei muuta kuin eteenpäin, huolimatta siitä mitä päätätte. Jos päätätte erota, erotkaa tosissaan ja jatkakaa elämää kumpikin tahollaan. Jos taas päätätte yrittää uudelleen, jättäkää mennyt taaksenne ja aloittakaa puhtaalta pöydältä. Mikään ei ole niin turhauttavaa ja voimia vievää kuin soutaminen edestakaisin päättämättömänä. Jos ero tulee, leikkaa kaikki siteet kokonaan ja täysin, hoida haavasi ja jatka elämää. Tee se selväksi toisellekin osapuolelle.

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   626
   30447
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   309
   22735
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14136
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11269
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8369