Rehellinen mielipiteeni

lapinkepu

Kunpa ei olisi muuta kuin Keskustapuolue. Saataisiin Suomesta maailman ykkönen! Muiden puolueiden hommat on ajanut Suomen konkurssiin.

36

<50

  Vastaukset

  • Kunpa ei olisi muuta kuin Vihreä puolue. Saataisiin Suomesta maailman ykkönen! Muiden puolueiden hommat on ajanut Suomen konkurssiin.

  • kepu on valehtelijoitten klubi.

   • Vihreät on homojen klubi .


  • Kenenkään palkansaajan, jolla on yhtään järkeä päässä, ei kannata äänestää Keskustaa. Politiikka on ollut oikeistolaisempaa kuin Kokoomuksella. Äänestä Kepua, jos tahdot yleistä neoliberaalia talouspolitiikkaa, eli rahaa rikkaiden kirstuun - työntekijän aseman heikennyksiä, sos. tukien poistoa/heikennystä, verotusta rikkaiden pussiin (pois pääoma/tuloverotuksesta ja kulutusveroihin) ei kerta kaikkiaan Suomi menee suohon tuolla politiikalla. Talouden nousu on koittanut yksin maailmantalouden nousun myötä.

   Eikä unohdeta Sipilän kutsun aikaansaamaa 30 000 "turvapaikanhakijan" vyöryä turvallisesta maasta, Ruotsista, jotka olivat vielä tulleet turvallisen Euroopan läpi. Sipilä on yksin aiheuttanut pelkästää tällä toimella, Halla-Ahon mukaan, miljardien, siis tuhansien miljoonien kustannukset Suomelle! Järkyttävää, koska Suomessa kaikki tulijat pääsevät saman sosiaaliturvan piiriin kuin ikänsä töitä ja verotuloja tehnyt suomalainen, kunhan saavat oleskeluluvan! Tottakai se on huomattu myös leikkausten muodossa, koska rahat joudutaan ottamaan suomalaisten palveluista.

   Tämä hihhulipuolue, lahkolaisine pääministereineen, on tuhonnut Suomea jo tarpeeksi. Pääsääntöisesti, kuka tahansa äärikristittyihin kuuluva on henkilö on erittäin epäilyttävä vrt. äärimuslimit. Keskusta on näiden turvasatama.

   ÄLÄ ÄÄNESTÄ KESKUSTAA, ääriuskonnollista- että oikeistolaista puoluetta.

   • Se on näin mummoihmisenkin mielestä ihan pistää itkettämään mitä Sipilä on tehnyt Suomelle. Säälittää oikein Suomen nuorten tyttöjen puolesta, mitä tapahtuu. Raiskaukset ovat lisääntyneet järkyttävästi, eikä ihme. Tässäkin tutkimuksessa kerrotaan sana sanasta: "b) Raiskausrikokset Korkein rikollisuustaso oli Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden. " Tästä hyvästä saadaan sitten vielä maksaa miljardeja.

    OIKEUSPOLIITTISEN TUTKIMUSLAITOKSEN TUTKIMUKSIA 265

    https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/152441/265_Lehti_ym_2014.pdf


  • Siis jos totta puhutaan niin eihän pienviljelijöillä, metsätyömiehillä ja taksikuskeilla ole muuta vaihtoehtoa kuin Keskustapuolue, joka puolustaa pienituloisia ja vähäväkisiä kansanosia. Taitavat Anne Berner ja Juha Sipilä tuntevat alkiolaisuuden opit ja ovat onnistuneesti puolustaneet kuin haukat vähäosaisia. Esimerkiksi valehdellaan työllisyydestä, aktiivimallista ja sotepalveluiden hyödyistä kollektiivisesti kansalaisille ja tulokset näkyvät.

  • Siis jos totta puhutaan niin eihän pienviljelijöillä, metsätyömiehillä ja taksikuskeilla ole muuta vaihtoehtoa kuin Vihreä puolue, joka puolustaa pienituloisia ja vähäväkisiä kansanosia. Taitavat Touko Aalto ja Pekka Haavisto tuntevat alkiolaisuuden opit ja ovat onnistuneesti puolustaneet kuin haukat vähäosaisia. Esimerkiksi valehdellaan työllisyydestä, aktiivimallista ja sotepalveluiden hyödyistä kollektiivisesti kansalaisille ja tulokset näkyvät.

   • Jos totta puhutaan, niin eihän metsätyömiehiä ole ollut enää aikoihin olemassakaan .


  • Paljon porua, vähän villoja.

   Keskustaa syytetään eriarvoistumisesta ja tuloerojen kasvamisesta monestikin. Aivan turhaa ja sanonpa miksi tuloerojen kasvu on hyvä asia. Se on rahan arvo, joka tekee siitä hyvän.

   Ajatellaanpa vaikka henkilöjoukkoa, 100 henkilöä jotka asuvat omissa yhdessä oloissaan ilman ulkomaailman vaikutusta. Jokaisella heillä on käytössään 10 timanttia. Koska kaikilla on yhtä monta timanttia niin timanttien omistajat ovat samanarvoisia. Niinpä timanteilla ei ole arvoa.

   Mutta otetaan uusi tilanne jossa tällä 100 hengen joukossa 10 henkilöä joilla on hallinnassaan 700 timanttia ja loput 90 henkilöä saavat 300 timanttia, niin se tekeekin reilut 3 timanttia per henkilö. Timantit muuttuvat harvinaisuuksiksi ja niistä tulee arvokkaita.

   Juuri tämä arvon muodostus on asian ydin. Itse asiasssa ns. eriarvoistuminen tasa-arvoistaa paremmin kuin se, että kaikilla olisi yhtä paljon timatteja. Silloinhan mikään ei olisi arvokasta.

   Minusta tämä on suunta johon pitää pyrkiä. Taloustiede selittää tämänkin parhaiten.

   • Paavo on ainoa aito alkiolainen, kepussa on vain kasino pelimiehiä.


   • Yön yli mietittyäni, niin se vielä jäi sanomatta on hyvä että on reiluja tuloeroja. Käytännössä jos kaikilla on yhtä paljon rahaa, niin se tarkoittaa ettei kenelläkään ole rahaa. Mutta sitten jos varallisuutta on keskittynyt 10 prosentille niin se synnyttää rahalle arvoa ja ostovoimaa.

    Tästä ostovoimasta meidän täytyy pitää hyvä huoli. Kun sitä on, niin taloudessa menee hyvin ja sehän on tärkeintä. Kansantalous kunniaansa myös politiikassa.


   • Ehdottomasti pitää puolustaa varallisuuden kerryttämistä josta syntyy ostovoimaa. Varallisuuden keskittymisen ansiosta ostovoima jakaantuu laajemmille massoille sen sijasta, että jos kaikilla olisi yhtä paljon tai vähän rahaa. Neuvostoliitossahan kokeiltiin jo tätä eikä se toiminut. Kuten kaikki tietävät niin kapilistinen systeemihän on paljon parempi.

    Esimerkiksi Suomessa on varallisuus keskittynyt pienemmälle porukalle 1990-luvulta lähtien ja paljon paremmin menee nykyään kuin silloin. Eihän silloin ollut edes kunnon nettiäkään ja televisiokanavia näkyi kolme. Siksi minä olen kepulainen. Kokoomuskin menisi jos olisin liikkuva äänestäjä.


  • Kyllä tämä lapinkepu tekee hyvää vaalityötä kepulle. Mitä enemmän hän väittää korppia valkoiseksi sitä enemmän hän karkoittaa väkeään. Miksi. Koska hänen väitteet eivät ole totta.

  • Aamun mietittyäni olen tullut seuraavaan lopputulokseen.
   Teenkin näissä vaaleissa poikkeuksen ja äänestän Keskustapuolueen tilalta SDP:tä.

   Puoluejohtaja Sipilä on kääntynyt aivan liikaa Kokoomuksen pettävälle tielle ja hylännyt täysin alkiolaisuuden. Suuri osa puolueeni jäsenistä aikoo tehdä saman protestiksi nykytilannetta vastaan.

   Ei yksi kerta demariksi tee.

  • No nythän sinä heräsit siittä painajaisesta, luojalle kiitos. Uskon et tuntuu hyvältä

   • Kauan meni ennen kuin silmäni aukenivat. Meillä Keskustassa ollaan vähän kuin uskonnollislahkossa yksi kaikkien puolesta ja kaikki Sipilän puolesta, hänhän on meidän Messias.
    Mutta nyt olen parantumisen polun alussa, hallelujaa.


   • Kehotan myös kaikkia äänestämään Väyrysen Seitsemäntähden liikettä,
    sen alkiolaistenarvojen tähden, ja vastalauseena Sipilän viimeaikaiselle
    toiminnalle.


  • Viimeaikaisten tapahtumien valossa näyttäjsj siltä että SOTEen kuuluva hoiva-
   palvelujen yksityistäminen johtaisi siihen että vanhusparat jo etuajassa pääsisivät
   "paratiisiin" ?! ( Alavuden Attendossa kuusi kuollutta, kuukauden sisällä ).
   Faktet puhuvat karua kieltään.

   • Asiahan pitää tutkia ja tuo näyttää menevän kyllä yli kaikkien tilastojen. Kuitenkin yksityistäminen on ainoa oikea tapa toimia.


  • Kunnan/ kaupungin päättäjillä on kaikki valta. Kun he sanovat että kiitos ei ulkoistamiselle niin silloin ei vanhuksia hoida yksityiset huijarit.
   Me hoidamme itse, ei esperit eikä attendot. Ja se toimii hyvin.

   • Juuri näin pitää menetellä, tarpeettomat välistävetäjät ja muut rahastajat
    tulee kitkeä pois.
    Rikoslaista löytyvät tarvittavat lakipykälät, niinkuin heittellepano, petos
    ja asiakirjanväärennös


  • Koskenkylässäkö tämä asia on päätetty?
   Songassakin on hyviä ehdokkaita ehkä vaaleissa?

   Tule sellaisena kuin olet; tietysti Keskusta puolueeseen.

  • Älkää nyt kommunisteja olko! Julkinen terveydenhuolto ja julkinen sektori tarkoittaa sosialismia. Tiedätte varsin hyvin mitä vaaleissa tehdä. Kansan etu saadaan parhaiten minimoimalla julkisen sektorin toiminnot ja yksityistämällä palvelut. Silloin syntyy aitoa kilpailua ja markkinatalous toimii parhaiten.

   Raha nimittäin on sellainen niukkuustekijä että sen arvonmuodostuminen riippuu sen yhteiskunnallisesti jakaantumisesta. Jos kaikilla on rahaa niin se menettää arvonsa. Ette kai sitä halua?

   • Pääasia on että voitot menevät jatkossakin veroparatiiseihin, mitässiitä
    jos hoidokeilla saattaa olla hengenlähtö lähellä, sehän on sivuseikka.
    Voitonmaksimointi ei tietenkään ole raadollista, vaikka ao. potilaat
    saattaisivat olla asiasta erimieltä.


  • Keskusta ja kokoomus mahdollisti talouteen perustuvan eutanasian omaisten puolesta.
   Pitkä rivi jo hengiltä saatuja, kiitämme kempeleen messiasta tästäkin asiasta.

  • Kepu olisi lopetettava, yhteiskunnalle vahingollisena-, ja täysintarpeettomana
   puolueena.

  • Jo vuonna 2015
   - Keskustan sisällä on liberaalien porukka, joka on häikäilemätön ja ammattitaitoinen vallan eliittijoukko. Heitä on 20-30 Helsingin kammareissa. He elävät vallasta. Vuonna 2015 tämä liberaalijoukkue sai rajattoman vallan pääministeri Juha Sipilän johdolla, Korhonen kirjoittaa.

   https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015102520550294

   • Ei pidä paikkaansa. Kepu on muuttunut!

    Etelän mediat kirjoittelevat mitä lystäävät, tuotakin juttua on vääristelty ihan selvästi. Älkää uskoko, vaaliuurnilla tavataan!


   • Vai nahkurin orsilla?


  • Kyllä lapinkepu on oikeassa että kepu on muuttunut. Siitä on tullut raakojen ja rahanahneitten kiskureitten ja veronkiertäjien puolustaja. Neljä vuotta todistaa että kepu on muutamien raharikkaiden puolue jossa kaikki lappilaisetkin kansanedustajat ovat kansan kurjistajia. Puhutaan yhtä ja tehdään toista. Valehtelijoilla on surkea loppu,ei heihin luota enää kukaan.
   En ikinä enää äänestä kepua, en.

  • SIPILÄ suoraan pääministeriksi, ei oo muita järkeviä. Pakkastalvi tulee Suomeen ja erityi-
   sesti Lappin, jos nuo valehtelijat ja tyhjän lupaajat saavat vallan.

   • Sehän on jo vallassa, tyhjän peen puhuja, pipilä.


   • Attendon pörssikurssi on juuri lähtenyt syöksykierteeseen, niin kuin
    kepulien kannatuskin !


  • Lapinkepun aika kuluu pääasiassa laskiessa voittoja ja tappioita hoivakoijarien
   osakekurssienvaihteluissa.
   Silti olisi hyvä pitää mielessä että siinä viimeisessä puupalttoossa ei ole taskuja !
   Irvin aikoinaan lauleli että, " joku toinen kumminkin ne ryyppää aikoinaan,
   juodaan kaikki pois ja juokoon toiset omiaan " !!

  • Hei lapinkepu. Sinulla on yksi ääni ja minullakin yksi ääni. Sinä äänestät kepua ja minä vasenta äärilaitaa. Tilanne on 1 - 1!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   322
   6754
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   658
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   86
   553
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   506