Tuulivoima

Jotainjärkeä

Höpö,höpö!
Järjen käyttö on sallittu!
Miten sähköautot amerikassa?!
Kyllä ovat rumia härveleitä (pitkät siivet heiluu horisontissa),aiheuttaa monille,migreeniä ja mikä "esteettinen haitta"?!

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surrrr

      Mehän lykitään menemään rollaattoreilla ja metaanimoottori turisee luukkuhousussa.

    • Minämaksansaatana

      http://tuulivahinko.fi/
      VTV: Tuulivoiman tuki käy kalliiksi – veronmaksajille jopa kolmen miljardin lasku

      Tuulivoiman tuki on kaatanut markkinahintojen alenemisen valtion ja veronmaksajien niskaan, katsoo Valtiontalouden tarkastusvirasto selvityksessään.

      https://yle.fi/uutiset/3-9552046

    • samaalässytystä

      Lässyn lässyn, aina tuota samaa vinkunaa. Totuus on kuitenkin se, että ilmastotalkoissa tuloksia tulee ainoastaan siirtymällä puhtaisiin energiantuotto tapoihin. Meillä sähköstä tuotetaan tuulivoimalla jotain 7% sähköstä, sitä ja aurinkoenergian tuottoa on nostettava seuraavien vuosikymmenten aikana, ja sillä selvä.

      • Finpower678

        Rovaniemi, Ylitornio ja Pello hylkäsivät nämä järjettömät tuulivoima hankkeet. Toivottavasti myös Kemijärvi.


    • lkhgfff
    • saap.nähä

      Kemijärvellä on kaikki muut mokat jo tehty. Vain nää tuulimyllyt puuttuu.

    • äkjgddds
    • jarruraitaeläkeläiset

      Aloittaja on eläkeläinen, josta rollaattorikin jo ajoi ohi.

    • Lukutaitoisille

      Henkilöautojen päästöistä on viime aikoina puhetta riittänyt. Ja hyvä niin, sillä ilmastotalkoisiin sopii osallistua ihan jokaisen iikan.

      Delawaren yliopiston tutkijaryhmä on kuitenkin julkistanut tutkimuksen, josta kannattaisi myös puhua päättäjien talousfoorumeissa ja huippukokouksissa. Tutkijoiden mukaan 15 maailman eniten saastuttavan rahtialuksen päästöt vastaavat 760 miljoonan henkilöauton päästöjä. Yksi suuri rahtilaiva vastaa siis päästöiltään yli 50 miljoonaa henkilöautoa.

      Tutkijoiden mukaan monien rahtilaivojen moottorit ovat usein nykyaikaisia, ja periaatteessa jopa vähäpäästöisiä. Saasteongelma kuitenkin syntyy, kun yli 100 000 hevosvoimaa tuottavat laivojen moottorit jyskyttävät noin 280 vuorokautta vuodessa ja 24 tuntia vuorokaudessa. Lisäksi laivojen käyttämän polttonesteen laatua ei yleensä valvo kukaan.

      Tutkijaryhmän raportti on julkaistu useissa tiedelehdissä.

    • Anonyymi

      Paljonko Tuulimylly-yhtiö maksaa yhdestä valtuuston jäsenen tuulivoimaa puoltavasta äänestä?!! Korruptio jyllää!!

      1000 eur/ ääni?

    • Anonyymi

      Helsingin Uutiset logo
      PUHEENAIHE

      16.4.2019 11.34

      Rahalla ei ratsastettu eduskuntaan: Halla-ahon vaalibudjetti oli 305 euroa, Tiilikainen putosi 80 000 euron satsauksella – köyhyystutkijallakin 48 000 euron potti

      Halla-ahosta tuli valtakunnan ääniharava taskurahalla – 30 527 äänen kappalehinnaksi tuli vain 0,01 euroa

      Kyllä kansa tietää,ketä äänestää!
      Anonyymi
      30.4.2019 7:06

      UUSI
      Jos minä häviän vaalit sen takia, että tarjosin heille kotiani, turvaani, tälle perheelle, niin mä olen valmis heti luopumaan vallasta ja politiikasta, jos tämä menee tähän.”

      Sipilän johtama keskusta on ollut kannatuksessa syöksykierteessä gallupeissa!

      Flirttailun tulos!

      • Anonyymi

        Totta ne nyt ottaa Halla-ahon persuineen hallitukseen jot saavat antaa näyttöjä kuis Suomen asioita oikein hoidetaan ? On se ihme jos kansaa ei kuunnella ? Toiseksi suurin puolue. Kyllä demareidenkin on nöyryttävä. Jos tiputtavat persut ulos niin 4 vuoden kuluttua Halla-aho pyhkii pöydiltä muut ja määrää tahin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta ne nyt ottaa Halla-ahon persuineen hallitukseen jot saavat antaa näyttöjä kuis Suomen asioita oikein hoidetaan ? On se ihme jos kansaa ei kuunnella ? Toiseksi suurin puolue. Kyllä demareidenkin on nöyryttävä. Jos tiputtavat persut ulos niin 4 vuoden kuluttua Halla-aho pyhkii pöydiltä muut ja määrää tahin.

        Että taas on persuilta ja yksinkertaistettu asiat.
        Oikeasti hallitukseen pääsyyn pitää löytyä yhteinen näkemys asioista. Rinne on hallitustunnustelijana antanut kaikille puolueille. Niistä vastauksista näkee kuka menee jatkoon, eli neuvottelemaan hallituksen ohjelmista, tekemään kompromisseja omista linjauksistaan.
        Perussuomalaisilla olisikin kova työ saada omat äänestäjät vakuuttuneiksi siitä, miksi kaikki linjaukset vesitettiin. Siihen Halla-aho tuskin on halukas, kun näki mitä siitä viimeksi seurasi. sanonta, vastuu on populistisille liikkeille myrkkyä, pitää tässäkin paikkansa.
        Halla-aho on toki nyt mukamas hyvinkin joustava ja olevinaan menossa hallitukseen, mikäli joku ottaisi, mutta ehdot tyssää kuitenkin, eli ei varmasti halua hallitukseen niillä ehdoilla millä yleensä sinne mennään.
        Kun on jätetty hallituksen ulkopuolelle, niin persujen tapaan uhriutuu heti. Alkaa se ainainen vinkuna, kuinka persuja sorsitaan ja sehän on tärkeä koko liikkeen kannatukselle. On oltava mukamas vaihtoehto muille ja muut aina hyljeksiin. Se on tämän jutun juoni Perussuomalaisilla.

        Kannatus toki voi siellä oppositiossa nousta, mutta pitää muistaa että Perussuomalaiset oli jo oppositiossa nostamassa kannatusta. Siinä onnistuivat, että väittivät olevansa ihan uusi puolue, vanha persut taas kurmuutti kansaa hallituksessa. Kasvullakin on rajansa, ei persut muilla kykene ikinä pöytää pyyhkimään, soisi heidän kuitenkin kerran pääsevän hallitukseen, niin näkisi putoaisiko kannatus alle 5% siellä.


      • Anonyymi

        https://www.is.fi/politiikka/art-2000006088763.html

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c0f5e3c9-24e5-4050-9edb-dc573638971d

        Täyttä tottahan tuo vastaus oli. Järkevämpi kuin muiden puolueiden vastaukset yhteensä. Järki ja politiikka vaan ei tässä hölmöläisten maassa vaan kohtaa. Valitettavasti.
        Onpa siis todella järkeviä ja hyviä ajatuksia. Miksi kaikki suomalaiset eivät äänestäneet PS:a, täytyy ihmetellä.


    • Anonyymi

      Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo otti viime viikolla kiinni 53-vuotiaan imaamin turvallisuussyistä. Säpo pelkää, että imaami Abo Raad suunnittelee terroritekoa, tai että hän on muuten uhka Ruotsin kansalliselle turvallisuudelle.
      Säpö pelkää ruotsalaisten turvallisuuden puolesta: Isisiä ylistänyt imaami ja hänen poikansa otettu kiinni – yritetään karkottaa lain erityispykälän perusteella!

      Ruotsin kansalainen tuomittiin elinkautiseen kansanmurhasta – syyllistyi satojen ihmisten murhaan!
      https://static.katsomo.fi/multimedia/vman/VMan-P331/VMan-P331372_1600x900.jpg
      Kuvassa ei yhtään ruotsalaista!!!
      Voi vittu,mitä paskaa syötet'ään kansalla!

    • Anonyymi

      Näiden satojen metrien korkeiden teollisuustuulimyllyjen impulssi-infraäänipaineaaltoilut ulottuvat 60 kilometrin säteelle. Jokaisesta mylllystä lähtevät eri paineaaltoilut eri taajuisilla impulsseilla. riippuu siitä, mihin suuntaan rupellit on asennettu: merelle tai mantereelle. Vaikutus on oksettava luonnolle ja ihmisille. Mitä kauemmin vaikutuksen alaisena on sitä nopeammin ns. ’vanhuuden’ oireet alkavat. Sydämen rytmihäiriöt, tinnitusta, korkea verenpaine, paineen tunne päässä, päänsärky, niska-hartiasäryt, nivelkivut, oksettava olo, levottomat yöt, ripuli jne. Heti, kun ajat 60 km:n päähän pahimmalta tuulivoima-alueelta, oireet helpottuvat. Tunnet ihanaa vapautuneisuutta. Kireys häviää. Ihanaa!

      • Anonyymi

        No just joo, kas kumma kun unohtui syövät ja diabetes sekä penikkatauti listasta.


      • Anonyymi

        Tuulivoima on yksi tulevaisuuden energialähteistä. Tuulimyllyjä on sijoitettu Suomeen satoja etenkin länsirannikolle. Suurinosa myllyistä on asutuksien läheisyydessä koska eteläsuomi on tiheästi asuttua.

        Tuulivoimalla ehdottomasti paras paikka on juuri Lapin harnaan asutut erämaat. Lapissa ei tunnu teollisuus menestyvän, eikä sinne tehtaitakaan haluta. Myllyt pyörivät yksikseen jauhaen verotuloja ihmisten nukkuessakin.

        Lapista väki vähenee se tilaa tulee siksi juuri näitä myllyjä tarvitaan joka niemeen ja notkoon.
        Pitäähän lappilaistenkin kantaa oma kortensa kekoon eikä vain odotella etelästä tulevia tukijaisia.


    • Anonyymi

      Tehkää myllyjä sinne,missä sitä sähköä tarvitaan!
      Tuulivoima on sykleissä,jos ei tuule,niin ei tuule!
      Miksi purjelaivat ei ole (rahtilaivat ym)muotia,kun on niin hyvää tuo tuulivoima!
      Kertokaa,missä on tuottava tuulivoimala?
      Energiastamme on kuusi prosenttia tuulivoimaa, ja tuulivoimaloita on 700. Niiden tuotannolle on myönnetty tukea kolme miljardia euroa.

    • Anonyymi

      Tuulisähkön tuotanto Olkiluodossa loppuu – Ylläpito suhteettoman kallista!

      VTV: Tuulivoiman tuki käy kalliiksi – veronmaksajille kolmen miljardin lasku!

      • Anonyymi

        Jos Persut ovat saaneet torpattua tuulivoiman Rovaniemeltä silloin varmimmin voimala toteutetaan Lapin muissa kunnissa.. Kemijärvellä onneksi Persuilla on tylsät kynnet joten tänne vaan.
        Kaupunki tarvitsee verotuloja ja maanomistajat euroja joutilaista hakatuista maista. Meillä on joutilasta tilaa vaikka minkälaisille myllyille jos muualla ihmiset pärjäävät niiden kanssa miksi ei meillä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näin Pohjanmaalla: ’On tämä sairasta aikaa, kun valtavia teollisuusvemputtimia lykätään joka niemeen ja notkelmaan paitsi Hesaan!

      Turha maaseudulle on yrittää saada paluumuuttajia, kun korvissa soi myllyt koko ajan. 30 km:n säteellä on jo 20 teollisuusmyllyä, niin melkoinen impulssi-infraäänisotku täällä!
      Lomilla pääsee Etelä-Suomeen ja silloin elimistö saa levähtää. Nuorena täällä kuollaan tätä menoa. Ei luonto, eikä ihminen kestä teollisuuden keskellä elämistä! Hah, muka maailma myllyillä pelastuu. Hah!’

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Iin kunta on Euroopan ekologisin ja siellä taotaan rahaa tuulivoimalla. Siellä on tyytyväiset asukkaat ja kunta kehittyy. Ei ole tyhjän marisijoita ja makoilijoita niin kuin Kemijärvellä.

    • Anonyymi

      P*skapuhetta!
      Ei kai siellä vain tuulimyllylobbari itkeskele..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe