Löin naistani, miten korjaan asian fiksusti?

Ääliööööp

Minulla vain meni hermot, ja tässä vähän pohjustusta tilanteeseen. Olin yli 40 asteen kuumeessa, ja joka paikkaa särki, sekä olo oli ihan kuin joltain muulta planeetalta. Naiseni alkoi sitten vaatia tivaten minulta yhden asian suorittamista. Yritin suorittaa asiaa parhaani mukaan, mutta olin siinä todella hidas. Sanoin useasti naiselle, että en nyt pysty parempaan, kun olen niin kovaa kipeänä. Nainen vain aukoi minulle päätään, v*ttuili ja oli todella ilkeä. Hänen ilkeilynsä vuoksi aloin sitten siinä heikossa tilassa itkeä, ja sanoin naiselle monta kertaa, että lopeta se päänaukominen, olen niin kovasti kipeä, että en nyt pysty parempaan, yritä ymmärtää se. Hän ei kuitenkaan sitä lopettanut, vaan jatkoi v*ttuilua. Pyysin vielä useita kertoja häntä lopettamaan ilkeilyn, ja pyysin häntä auttamaan minua, mutta ei auttanut, vaan auttamisen sijaan v*ttuili ja ilkeili ja syytteli minua. Sitten tuli vain se tietty raja vastaan, että en enää jaksanut sitä, vaan löin naista nyrkillä poskelle. Sitten kyllä hiljeni. Tiedän tehneeni väärin ja kadun sitä, ja olen todella pahoillani siitä ja pyysin häneltä heti anteeksi. Miten saan sovittua asian fiksusti? Tiedän, että olen teostani vastuussa, ja otan sen kyllä siitä.
Nainen on sellainen, että hänen kanssaan ei asioita pysty oikein keskustelemaan. Suuttuu vain aina kaikesta, jos ei mene niinkuin hän haluaa ja alkaa todella ilkeäksi. Ei kuuntele mitään, mitä yritän selittää ja puhua hänelle. Hän ei näe itsessään mitään vikaa, eikä myönnä yleensä missään tehneensä väärin, vaan kaikki on aina yleensä minun vikaani. Ei auta, vaikka miten hienotunteisesti hänelle yrittää asioita puhua. Mököttää vain, ei vastaa mihinkään mitään, mitä kysyn, tai jos vastaa, niin v*ttuilee kaikkeen mitä sanon. Tiedän kyllä, että minun vikani on se, että löin häntä, mutta en vain enää siinä kestänyt sitä ilkeilyä, sillä hienosti pyytämällä hän ei sitä lopettanut.

21

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos_kerran

      "Nainen on sellainen, että hänen kanssaan ei asioita pysty oikein keskustelemaan. "

      ... niin miksi olet hänen kanssaan? Rahan takiakko ??

      • Aloittajaääliö

        En, minä maksan meillä suurimman osan kuluista, asumisen, suurimman osan ruuista ja myös hänen menojaan. Hän ostaa joskus ruokaa, mutta yleensä minä ostan nekin. Olen hänen kanssaan siksi, että rakastan häntä.


      • eiongelmiavaimonkanssa

        Mun akka ei vittuile mulle on ystävällinen ja kiva mua kohtaan, mutta se tietääkin, että minut on diagnosoitu kolmen asteen psykopaatiksi. ykkönen on suljetulla osastolla. Kakkonen on avolaitoksessa ja kolmonen pidetään lääkinnällä ja säännöllisellä psykiatriaallisella kontrollilla vapaana.


    • LepoTuolista

      Heitä happoa naamallesi ja nojaa kuumaan kiukaaseen. Sillä osoitat katumuksen.

      • anonyymi_Uud

        just noin. Työnnä yllämainittujen lisäksi kuuma rassi peffaasi, revi kaikki varpaankyntesi, työnnä tikkuja sormien kynsien alle ja lopuksi leikkaa munasi ja viimeiseksi pääsi irti. Kyllä se sitten antaa anteeksi.


    • Käske sen kääntää toinenkin poski ettei jää muotopuoleksi.

    • möaslmföasgäa

      Sinusta nainen vittuilee ja on ilkeä. Ette pysty puhumaan asioita. Mietin, että pystyykö tuollaisesta pääsemään yli? Siis mietin, että pääsetkö sinä? Entä nainen? Tuntuu todella vaikealta ajatukselta ja ei ole mitään omakohtaista kokemusta. Mä ymmärrän kyllä, että nainen "mököttää". Mä olisin pelkästään jo niin ihmeissäni ja shokissa tuollaisesta, että en kyllä pystyisi alkuun keskustelemaan (vaikka kuinka toinen haluaisi).

      Muista nyt sitäkin harkita, että mitä teet jatkossa jos osuu kuume ja muija tai joku muu on vittumainen. Ja ylipäätänsä harkita millaisiin parisuhteisiin lähtee. Jos teillä on noin mahdotonta vuorovaikutus, niin kannattaako olla yhdessä? Etenkin kun teillä on nyt on tuo lyömisen taakkakin taustalla, josta voi olla vaikea päästä yli ja luottaa ettei niin enää ikinä tapahdu.

    • helppoa

      Simppeli ratkaisu; muutatte erillenne.

    • King_Mane_True_ALPHA

      Teit ihan oikein! Pimp hand, ns. sutenöörin ojennus kämmenellä niskuroivan ämmän käkättimeen.

      Ongelmasi on se, että sinulla ns. vittumainen nainen. Sulla on tasan kaksi vaihtoehtoa:

      1. Otat tilanteen maskuliinisesti haltuun, AINA joka tilanteessa. Ole mies, aseta rajasi - ja jos niitä rikotaan rankaise heti. Älä siedä huonoa käytöstä naiseltasi.

      2. Heivaa luonnevikainen ämmäsi pihalle.

      Valinta on sinun.

    • Hei sinä siellä, luepa pari artikkelia henkisestä väkivallasta koska olet paljon syvemmällä kuin itse luultavasti olet huomannut. Suosittelen että kuuntelet koska saatat vahingoittaa itseäsi ja elämääsi todella pitkäksi aikaa eteenpäin!

      https://www.mielenterveysseura.fi/fi/mielenterveys/vaikeat-elämäntilanteet/väkivalta/henkinen-väkivalta-satuttaa-sisältäpäin

      https://askelterveyteen.com/5-psyykkisen-vahingoittamisen-hienovaraista-muotoa/

      Suosittelen tätä siksi että tilanne on ihan sama kuin jos sinua hakattaisiin ja pahoinpideltäisiin ja voit sairastua ja menettää elämänilosi, motivaatiosi ja kognitiiviset kykysi (muisti, tehtävienhallinta jne.) pitkäksi aikaa jos et pelasta itseäsi tuosta tilanteesta. Jos et uskalla lähteä suhteesta koeta hankkia apua jostain vähintään keskusteluavun muodossa

      https://www.mtkl.fi/mista-apua/

      • LässynLässynLässyn

        Olipas HOMO kommentti..


    • Jos kertomasi on totta eikä tarínaan liity muuta "pahaa" sinun taholtasi ?, niin ainoa johtopäätös on, että tuo nainen ei rakasta sinua hiukkaakaan. Miksi ihmeessä olet tuollaisen hirviön kanssa ?Jos nainen ei rakasta eikä kunnioita miestään, niin äkkiä eroon siitä.

      • kijhuygtfrdcvfgnh

        "Miksi ihmeessä olet tuollaisen hirviön kanssa ?"

        Sillä hirviöllä on pillu. Jos sen hirviön heivaa, voi olla, ettei kyseistä värkkiä enää saakkaan. Tämä ongelma on niillä miehillä, jotka ovat ulkonäöllisesti sellaisia, joiden ei koskaan voisi kuvitellakaan saavan naista, mutta jotka ovat jonkun ihme oikun kautta vakiopanon itselleen saanut. Tällainen mies on niin epätoivoinen, että heivaaminen ei ole vaihtoehto. Tuossa tilanteessa kun tulee puntaroitua sitä kumpi vaihtoehto on pahempi; olla maksumies ja iskutyyny joka saa pillua, vaiko olla olematta kenenkään talutusnuorassa, mutta olla mahdollisesti koko loppuelämä ilman pillua?


    • sellasta2020202

      Nainen teki väärin. Sinä teit oikein.

      Asia vain on näin. Sitä saa mitä tilaa. Teoilla on seuraukset. Nainen ei kuitenkaan sitä tule oppimaan.

      • Pelkokerroin

        Nainen teki väärin, jospa se on niin et mies teki väärin. Väkivalta suhteessa on aina väärin. Se mitä lapsena koit ei ole sen naisen vika. Ei fyysinen eikä henkinen väkivalta.


      • King_Mane_True_ALPHA

        Lässynlässyn.. toki, noin yleisesti, väkivalta on väärin. Tossahan nainen kohdistaa erittäin vakavaa henkistä väkivaltaa tapauksen mieheen.

        AP, Lähde kävelemään tosta suhteesta! Ilkeä ja vittumainen nainen vetää sinut kuin ankkuri pohjaan. FAKTA.


    • snapppp

      Miksi korjata jotain, jonka hän ansaitsi. Ymmärrän kyllä, että omatunto alkaa kolkuttaa, kun on normaalia kokea väkivalta vääräksi tavaksi kommunikoida, mutta älä anna katumuksen muuttua itsellesi tappioksi tai hänelle hyväksikäytettäväksi asiaksi. Anteeksi voi pyytää, mutta ei ns. polvillaan. Hänelle tuosta jää varmasti jonkin asteinen trauma ja turvallisuudentunne kärsii, mutta hänen on ymmärrettävä, että vaikka väkivalta on väärin, hänellä oli itsellään osuutta asiaan. Ei se ole niin mustavalkoista, että kun väkivalta on väärin, niin toinen voi tehdä mitä tahansa ja sitten kun nasahtaa, niin vain sillä on merkitystä, ei sillä, mikä triggeröi tilanteen. Olin itse parisuhteessa naisen kanssa, joka osasi henkisen väkivallan ja osasi käyttää sukupuoltaan hyväksi. Voi herran jumala sitä laskelmoitua ärsyttämistä, piilovittuilua, avointa vittuilua... joskus kun aloin vittuilemaan takaisin, niin alkoi uhkailut toisilla miehillä, avioerolla, joskus jopa sylkäisi päin naamaa. Vuosia sitä jaksoin sietää ja aina annoin anteeksi. Kerran sitten minulla leikkasi kiinni ja annoin avokkaan poskipäähän ja latasin vuosien vitutuksen verbaalisesti perään. Vaikka väkivalta on aina vaarin, joskus pienellä kontaktilla on tilauksensa. Ja ei, en tarkoita sitä, että on oikein hakata naisen naama turvoksiin. Tarkoitan pientä kontaktia. Vaikka fyysiseksi tavaksi sanoa, että "turpa kiinni jo perkele!" Henkinen väkivalta ja fyysinen väkivalta ovat molemmat aivan yhtä tuomittavia tekoja, eikä sillä ole mitään merkitystä, kumpi sukupuoli harjoittaa kumpaa. Ja entistä pahempaa on, jos ei ymmärrä omia tekojaan ja mahdollisia seurauksia.

      Eli miten korjaat asian fiksusti. Antamalla tilanteen näyttää hänelle signaalina, että ymmärtää ylittäneensä rajan niin pitkälle, että sun harkintakykysi petti ja katsoisi hieman tarkemmin tulevaisuudessa, miten käyttäytyä. Syy miksi olen tätä mieltä on se, että nainen ja mies ovat tasa-arvoisia, ei millään tavalla etuoikeutettuja toisiinsa nähden. Pillun omistaminen ei anna lupaa tehdä sellaista, mikä aiheuttaa munat omistavalle jotain sellaista, jonka seurauksena pillun omistava alkaa vaatia oikeuksia, jotka hän uskoo itselleen kuuluvan, eli esim. koskemattomuus. Tasa-arvossa sellaista ei tunneta. Siitä huolimatta, että väkivalta on väärin.

    • ToistoOpintojenÄiti

      Toistoa vaan niin oppii olemaan valittamatta.

    • ohlson

      Puhutte jotenkin asian läpi ja jos siinä alkaa taas päätänsä aukomaan haet avioaroa koska sulla on viel elämää jäljellä

    • Sanoisin, että pyydä anteeksi ja eroa sitten.

      Eihän tuollaista naista jaksa kukaan. Hänhän on henkisesti väkivaltainen sinua kohtaan oikein rajusti. Se voi olla jopa pahempaa kuin fyysinen väkivalta.

    • hmmmhmmmhmmm

      Menet eteensä ja polvistut ja pyydät anteeksi ja lupaat olla nöyrä palvelijansa, sekä orjansa ja täyttää hänen kaikki toiveensa tästedes ilman mitään omaa tahtoasi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe