työkkärin haastattelu?

lliuu

kun työkkärin niiden sivujensa mukaan haastattelee kaikki työttömät 3 kuukauden työttömyyden jälkeen niin pitääkö sinne mennä paikan päälle kuulusteltavaksi vai hoidetaanko se puhelimessa?

28

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikäydä

      Puhelimitse ainakin itselläni on nuo asiat hoidettu.

    • vastaus

      Minulle on myös aina soitettu.

    • OiliOlematon

      Eipä ole 15 kuukauteen soitettu.

      • Ihmettelentuota

        Miten tuo on mahdollista??
        Minua ainakin pommittavat säännöllisin välein, ja puhelut pitkiä. En ole kuitenkaan äärettömän pitkään ollut työttömänä.


      • nomoney-nofani
        Ihmettelentuota kirjoitti:

        Miten tuo on mahdollista??
        Minua ainakin pommittavat säännöllisin välein, ja puhelut pitkiä. En ole kuitenkaan äärettömän pitkään ollut työttömänä.

        Kaikilla ei ole puhelinta. Varsinkaan työttömillä ei ole varaa maksaa puhelinliittymää, vaikka itse puhelimen saisi kirpputorilta ilmaiseksi.


      • anonyymi_L12
        Ihmettelentuota kirjoitti:

        Miten tuo on mahdollista??
        Minua ainakin pommittavat säännöllisin välein, ja puhelut pitkiä. En ole kuitenkaan äärettömän pitkään ollut työttömänä.

        Ei ne enää soittele pidempään työttömänä olleille kun ovat jo menetettyjä tapauksia. Ei ole mullekaan soitettu ainakaan 5 vuoteen ja sekin soitto koski, että pitäisi työturvallusuuskortti ja tulityökortti uusia ja kun kysyin kuka maksaa 200e kurssit niin ei ole senn jälkeen soiteltu. Ennen tuota kyllä sai juosta vaikka missä TYP:ssä ym. niin usein, että meinas hermo mennä mutta onneksi lopoui.


    • EiMitäänMyönteistä

      Ei ole koskaan haastateltu, tms.
      Ainoa TVT toimi kohdallani on ollut karenssii, ja siirto typ toimiin, ja typ aktivointi suunitelma.
      Joka vaan tehtiin, eikä mikään muuttunut.....
      Ja nyt aktiivi simputuksella 4,6%. Alennus työttömyysturvan.

    • lliuu

      hyvä sitte jos hoidetaan puhelimessa. koska mulle tulee maaliskuun alussa 3 kuukautta työttömyyttä täyteen ja juuri maaliskuun alussa olisi tarkoitus lähteä täältä etelä-suomesta pohjois-suomeen vanhempieni luokse kyläilemään 2-3 viikoksi ja sieltä ei sitten niin vain lähdetä 800 kilometrin päähän työkkärin kuulusteluun. vituttaishan se

      • TemAktiiviSimputus

        Jos huono tuuri, niin velvoittavat käymään.....


    • noojopason

      Itse olen osa-aikatöissä mutta silti työtön työnhakija jotta saan soviteltua rahaa. Yhtään yhteydenottoo ei oo tullu työkkäriltä kesäkuun 2017 jälkeen eikä työtarjouksia ei mitään. Virkailiaj totesiskin että en ole varmaan saanut enään työtarjouksia. Jos vaan mahis saada edes jotain osa-aikatyötä niin sillä eliminoi noi soitot ym.

      Toki sinne soitin että mulla tuli työssäoloehto täyteen niin alan saamaan liitolta päivärahaa että sinne työvoimapoliittinen lausunto.
      Kyllä se virkailija kysy et oonko ajatellu opiskelua työn ohessa niin snaoin tiukasti että en koska en vaihda alaa enkä työpaikkaa ja totesin että joskus tämä muuttuuu kokoaikaiseksi ja virkailija totesi vain että ilmoittele kun muuttuu. Kyllä niille voi sanoa tiukasti eikä tule mitään kun asiasta sanoo.

      Sitten sieltä mun tiedoista poistetiin yksi ala niistä tiedoista missä lukee minkä alan töitä hakisin jos hakisin koska mulla on sen alan luvat menny umpeen enkä uusi niitä lupia koskaan koska jään tälle alalle.

      • Entykkää

        Työtarjouksia sieltä tullu ikinä. Pelkkiä kurssituputuksia tai jotain kelan kuntoutushöpinöitä. Mikä työvoimatoimisto tuo tuommonen on??!


      • anonyymi_L12

        Ei ne tietenkään soittele jos on jo edes joku 1h työ viikossa. Liian monella ei ole edes sitä ja ovat etusijalla. Kunnille tärkeintä on välttää pitkäaikaistyöttömistä sakkomaksut valtiolle.


    • Mailitse

      3 kk välein ja mailitse.

    • anonyymi_L12

      Ei ole kyllä edelleenkään mitään soittoa tai kutsua haastatteluun tullut. Eikös tästä ole jo useampi vuosi kun tuo tuli. Arvasin kyllä jo alussa, että ei koske kuin uusia työttömiä.

    • xxxz

      61 vuotias työttömyyskassan lisäpäivillä, henk.kohtaisessa haastattelussa kaksi kertaa puolenvuoden sisällä. Lupasivat, ettei enää tarvi tulla. eläkkeelle pääsen 62 vuotiaana syksyllä.

    • näinpäon

      Viimeksi kun olin työtttömänä ja piti olla 3kk välein haastattelut niin eipä kuulunut mitään. Nyt oli ensimmäinen haastattelu 3kk päästä työkkäriin ilmoittautumisesta ja saa nähdä tuleeko toinen 3kk päästä.

    • beethooven

      Mullekin sanottiin jo vuosia sitten ettei sitten enää ikinä tartte tulla sinne yökkäriin. Menin kuitenkin ja näytin kriisinhallintaveteraanin kortin kun kerran heidän heimolaisensa olivat sellaisen jokunen vuosi sitten lähettäneet minulle .Palveluksistani Lähi-Idässä paitsi tämän Suomen niin myös ihan koko maailman rauhan puolesta. Hyväksyn sen toki vähäisenä huomion osoituksena oikealle suomalaiselle iki kaupunki-sissille ilman muuta.

    • soittaataisittenei

      Olen ollut 2v työttömänä ja tasan kaksi kertaa ovat olleet yhteydessä. Ekalla kerralla tuli soitto, tokalla pelkkä tekstari ja kehoitus päivittää oma työnhakusuunnitelma netissä. Molemmat n. puolen vuoden sisällä työttömäksi jäämisestä. Päivitin suunnitelman, joka hyväksyttiin sellaisenaan. Sen jäkeen ei ole kuulunut mitään.

      Työkkäri keskittyy niihin, jotka ovat olleet vasta vähän aikaa työttöminä, koska he ovat helpommin työllistyviä ja työkkärin henkilökunta saa jonkun bonuksen jokaisesta palkkatyöhöän sijoittuneesta. Pidempään työttömänä olleet eivät heitä kiinnosta.

    • ei.paikan.päällä

      Puhelimitse/maililla/tekstarilla.
      .

    • ei_puhelinta

      Olen ilmoittanut sinne että ei ole puhelinta, niin eivät häiriköi. Eipä ole kutsua tullut paikan päällekään moneen vuoteen.

    • TyotonVuodesta2011

      Jaa minulle sanoivat, että ei pysty uusintaa laittamaan 3 kk pitempään, systeemi ei anna laittaa.
      Minulla on orjatyökielto palkattomille töille ja kyykkykursseille ja se tulee aina kuittauksena takaisin mailiini, että mistä oikeesti ollaan sovittu. Paikan päällä olin viimeksi varmaan 4v sitten.

      • ei_uusintapäivää

        Ei minulla edes ole mitään uusintapäivää, ei ole koskaan ollut. Tai no, oli joskus 1990-luvulla, kun olin ensimmäisen kerran työttömänä. Oma asioinnissa lukee ainoastaan, että "Työnhakusi on voimassa", ei mitään muuta päivämääriä kuin takaraja, jolloin suunnitelmassa sovitut tehtävät pitää viimeistään kuitata tehdyiksi. Mutta tuo ei ole sama asia kuin työnhaun uusimispäivä.

        Ehkä eri TE-toimistojen käytännöissä on eroja?


    • KiusaSeOnKiusa

      Eli tuo on valhe tuo että systeemi muka ei anna laittaa enempää kuin 3kk. Kyllä he voivat sitä itse laittaa eteenpäin automaattisesti ilman häiriköintejä, painaa vaan nappia.

    • Jaksatuollaista

      Itse olen entisessä työssäni saanut terveyteni siihen pisteeseen, että on työn takana enää löytää työtä, mitä pystyn tekemään.
      Minuun ollaan kyllä tarkasti yhteydessä 3kk välein. Työkkäri soittaa ja puhelut piinaa liki puoli tuntia.
      Se hämmästyttää, että vaikka lääkärilausunto on mennyt sinne, niin minulle ehdotetaan sellaisia kursseja tai kuntoutusjuttuja mitä en pysty tekemään. On ahdistavaa, kun pitää yrittää selviytyä siitä puhelusta kuivin nahoin. Eräs miesvirkailija ehdotti jopa lähihoitajan koulutusta, mikä vaatii hyvää työkuntoa. Mitä minä yli 50v enää alan, kun en ole aiemminkaan ollut hoitajatyyppiä, eikä ole minkäänlaista päätä tuollaseen. Joku kohtuus voisi heilläkin olla, eikä tyrkättäisi hakuammunnalla sinne sun tänne.

      • Temypbordelli

        Niiden pitää se 8 tunnin työpäivä tehdä,,, helpompi kun puhuu pitkään ja vähemmän turskiia asiakkaina....


    • JeesusVoittanutOn

      Se on sielunpeliä se. Vaino on vainoa ja siitä saa jotkut palkkansa. Kaiken takana häärii lucifeeri,
      mut Jeesus pelastaa, jos vain kadutaan syntei, halutaan seurata ja tehdä parannus. Rukouksella se hoituu. Siunausta sulle.

      • HarhaUnelmaa

        Nälkä tulee rukoilijalle, ja vilu.


    • Näinkö_

      Olen tossa miettinyt että jos eivät ole yhteydessä sen 3kk välein, niin allekirjoittavatko virkailijat laittomasti eli uusivat ja allekirjoittavat sähköisesti työnhaun työnhakijan puolesta mitään kysymättä, koska siellä oma palvelussahan on tehtäviä mitä on pakko valita, otta saa taas sen uusittua ja se sisältää aina jotain pakkokyykytyksiä. Mä valitsen aina työharkat, mutta siin on lisämaininta, että vain seurakuntatyö omassa seurakunnassa jos mahdollista joskus orjatyökielto päälle muihin paikkoihin. Puhelinta en omista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe