Aihealueet

Listaukset

  Pomarfin jalkineiden heikko laatu

  Paasonen

  Heikot liimaukset Made in Hong Kong -tyyliin ja hinnat kuin parhailla laatujalkineilla.
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15548923/pomarfin-sekundaa!#comment-96538138

  18

  <50

   Vastaukset

   • Suomessa on PAKKO verotuksen takia tehdä halvalla ja myydä kalliilla. Eihän siitä pitkän päälle tietenkään mitään tule. Käry käy jokaiselle jossain vaiheessa.

   • Kesä vai talvikengät?

   • Pomarfin-kengät tuntuvat jaloissa muoviräpylöiltä. Klonksuvat ja heiluvat miten sattuu. Laatukenkien joustavuus ja napakkuus puuttuu.
    Huono kenkä!

   • Klonkksuvuus ja heiluvuus johtuu siitä, että Pomarfin kengät ovat leveälestisiä ja sinulla lienee liian kapea jalka tällaiseen kenkään?

    Kotimainen kenkä on ainoa mahdollinen valinta silloin, kun jalka on tyypillinen suomalainen leveä räpylä kuten minulla. Osta sinä siis ulkomaisia edullisempia kenkiä ja vaadi kenkämyyjältä osaamista, ettei hän myy sinulle vääränkokoisia kenkiä, kun itse et osaa ostaa sopivalestistä kenkää itsellesi. :D

    Se vika näissä suomalaisissa kengissä on, että vaikka ne on hyviä jalassa, ne ovat ihan saatanan rumia. Hävettää kulkea suomalaisissa rumissa kengissä mutta minkäs teet, kun ne ovat ainoat jotka istuu jalkaan.

    • Ulkolaisissa on usein myös liukkaat pohjat, heidän talvikengät ei kyllä ole suomalaiseen talveen kelvollisia.
     Viimeksi ostin Icebugit ja eipä niissäkään enää ollut joustoa nastoissa, aika liukkaat sitten kovilla pinnoilla.


   • Pomarfin-kengät ovat muovipohjaiset ja liukkaat. Ne ovat lähinnä hengenvaaralliset jos joutuu lumiselle liukkaalle alustalle. Tuo Pomarfinin leveälestisyys on kyllä puppua. Se missä Pomarfin eroaa paremmista kävelykengistä on se, että kenkä klonksuu. Vastaavan lestin omaava Ajavat on kumipohjainen ja napakka kävellessä. Samoin Walkersin kumipohjaiset kävelykengät ovat napakat kävellessä. Kun huomioi vielä sen että Pomarfin ei kestä kosteutta lainkaan, on valinnan tekeminen tältä osin helppoa. Pomarfin on syytä jättää hyllyyn. Samalla rahalla löytyy myös kunnon kenkiä.

    • Pomarfin kengissäni on kitkapohjat, joten eivät todellakaan ole liukkaat. Kitkapohja ei tietenkään ole nastojen veroinen, mutta toisiksi paras vaihtoehto liukkailla.

     Täytyy sovittaa ajavia, jos niitä jostain kaupasta löytää. Toivottavasti ne eivät ole yhtä rumia ja kalliita kuin Pomarfinit.


    • Ainakin Prisman viimeiset Pomarfinit ovat juuri liukuripohjaisia 120 euroa maksavia littuja. Virkakäyttöön tuli hankittua yksi pari ja kolmen viikon päästä irtosi pohjat jostain syystä. Todennäköisesti nämä ovat jotain kiinalaista halpakamaa, joilla yritetään parannella kassan tilannetta. Ei hyvä.


    • Fazers kirjoitti:

     Ainakin Prisman viimeiset Pomarfinit ovat juuri liukuripohjaisia 120 euroa maksavia littuja. Virkakäyttöön tuli hankittua yksi pari ja kolmen viikon päästä irtosi pohjat jostain syystä. Todennäköisesti nämä ovat jotain kiinalaista halpakamaa, joilla yritetään parannella kassan tilannetta. Ei hyvä.

     Kyllä ne useamman vuoden ovat kestäneet, aina. Pohjien materiaalit ovat vaihdelleet vuosien mittaan ja sitten ne pehmeämmät taas tuppaa halkeamaan ja murentumaan muutaman vuoden päästä. Pohjat eivät ole irronneet kuin yksistä Addun lenkkareista takavuosina, nuo Pomarit alkaa muutaman talven jälkeen irtoamaan varvasosasta pohjasta hiljalleen.
     Muovisuudesta päätellen jotkut käyttää kesäkenkiä talvikeleillä, onko vika silloin kengässä vai käyttäjässä jos se kenkä ei pidä eikä kestä jatkuvaa kosteutta?

     Prismasta ostin kuluneella viikolla Sievin talvikengät tulevia talvia varten, maksoin alle 35 e kun olivat olleet 109 e. Pomaria olisi myös ollut vastaavalla alella, mutta ei ollut enää sopivaa kokoa.


    • Maksoin omista Pomarfineistäni 139 euroa eli oli kyllä mielestäni kalliit, vaikka ei yhtä kalliit kuin Icebugit. Myyjä vielä kovasti tyrkytti kosteussuihketta, jolloin kysyin, että eikö ne voisi tehtaalta laittaa kengät käyttövalmiina myyntiin?


    • HelvetinHyväKenkä kirjoitti:

     Maksoin omista Pomarfineistäni 139 euroa eli oli kyllä mielestäni kalliit, vaikka ei yhtä kalliit kuin Icebugit. Myyjä vielä kovasti tyrkytti kosteussuihketta, jolloin kysyin, että eikö ne voisi tehtaalta laittaa kengät käyttövalmiina myyntiin?

     Icebugeista maksoin tammikuussa 99e Prismassa.
     Minusta kosteudenesto suihkeita tarvitsee ne mattapintaisen kengät, pomarit on yleensä kiiltävät joten lankkia tai muuta kiillotetta.


    • Talviale kirjoitti:

     Icebugeista maksoin tammikuussa 99e Prismassa.
     Minusta kosteudenesto suihkeita tarvitsee ne mattapintaisen kengät, pomarit on yleensä kiiltävät joten lankkia tai muuta kiillotetta.

     No mun Pomarfinit oli mokkanahkaa eli mattapintaiset. Lankilla menis kyllä ihan pilalle. :D Ihmeellisesti yleistät eli et vissiin mallistoa kovin hyvin tunne?

     ToimariCH kirjoittelee ihan puppua, jollei tiedä pomarfinien leveälestisyydestä tai sitten hän ei ole koskaan edes sovittanut kapealestistä kenkää.


   • Miesten puolikengät ja pohja irtosi viikon käytöllä. Ei taida selittelyt auttaa..

    • Siis kesäkengät talvikäytössä.
     Mutta jos kokonaan irtosi, niin liimauksessa vikaa.
     Lieneekö nämä ympäristöaiat levinneet kenkien liimoihin, eli ei liuottimia enää ja tilalla jotain vesiohenteista. Näistähän on tullut jo monella muulla alalla kestävyysongelma aiemmin.


    • Kastelit kirjoitti:

     Siis kesäkengät talvikäytössä.
     Mutta jos kokonaan irtosi, niin liimauksessa vikaa.
     Lieneekö nämä ympäristöaiat levinneet kenkien liimoihin, eli ei liuottimia enää ja tilalla jotain vesiohenteista. Näistähän on tullut jo monella muulla alalla kestävyysongelma aiemmin.

     Kyllä puolikengät ovat liikemieskäytössä ympärivuotinen varustus. Laatukengät kestävät kosteita ilmoja ja talvikelejäkin ongelmitta. En nyt muista minkä valmistajan kenkiä tulee käyettyä, mutta kyllä ne menevät nuhruisiksi ja sen vuoksi vaihtoon.


   • Huonot liimaukset eivät kestä myöskään jalkojen hikoilun myötä syntyvää kosteutta.

   • Pomarfinin kengistä irtosivat pohjat vain muutamassa viikossa. Luulen, että nämä on teetetty jossain halpamaassa.

   • Pomarfinin jalkineita ei saa kastella. Tuliterät nappaskengät kastuivat viimeviikon sateella hiukan ja pohjan liimaukset olivat heti auki. Näitä ei selvästikään ole tarkoitettu käyttökengiksi.

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    8023
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2920
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1523
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1003