Aihe

DOPING KÄRYA TAAS!!

SADAFDFDÅPK

NYT SE SITTEN TAPAHTUITAAS! MILLOIS AADAAN TYHMYYDET LOPPUMAAN ??!! EITEE LAJILLE HYVÄÄ KUN ON KAHDEN VOUDEN VÄLIEN KÄRYJÄ JENKKI FUDIKSESSA . NYT SITTEN SATUI SILLE MESTARI JOUKKOEELLE NIIN VARMASI ON ISOT OTSIKOT LEHDISÄ MAANANTAINA TAAS JUST KON ON SAATU POSITIIVISTA NÄKVYYTTÄ LAJILLE !

7

<50

  Vastaukset

  • elä huua, korviin sattuu

   • Kun mestarijoukkue Roostersin allstars-pelaaja on epäiltynä dopingista on kyse skandaalista. Huhun mukaan doupattu pelaaja pelasi testauksen jälkeen Vaahteramaljassa. Onko finaalin hävinnyt Kuopio Steelers moraalinen mestari?

    Perseestä on että käryjä on edelleen vaikka jefu on yksi eniten testatuista lajeista ja kiinni jääminen 110% varmaa. Viimevuosien kaikki käryt on olleet jenkkien tuomia. Roosters saa tästä kyllä mustan varjon menestyksen päälle ja varmaan junnujen vanhemmat pohtii vakavia asioita. Olihan tää doping-mies Roostersin juniorivalmentaja ja nettisivujen mukaan paras mahdollinen esikuva lapsille.


  • Miten säännöt jefussa. Tuomittaankonpeli hävittäisi jos pelaaja käryää douppauksesta? Menettääkö ROOSTERS mitalinsa.

  • Menettää sääntöjen mukaan. Tuskin kuitenkaan koska roosters kyseessä! 2003 taisi trojans menettää ja tuomittiin toiseksi?

   • Roosters on nyt kriisijoukkue. Jo kolme pelinrakentajaa on hylännyt joukkueen viime kauden jälkeen. Siis kolme! päävalmentaja lähti, puheenjohtaja lopetti niinkun moni viime kaudella masunsa täyteen saanut jefuhuorakin. Kruununa kaikelle allstars pelaajan doping skandaali. Aiemmin lähti yksi ikäluokallinen junnuja rahajuttujen takia. Ei näytä hyvältä tämä touhu.


  • Millon ROOSTERS dopingkärystä saadaan lisää tietoa

  • Tärkein jäi vastaajilta kysymättä: Onko IKI tehnyt paluun?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757