Aikuisen vantaalais- miehen nolo käytös

Jjkkkk

Aloin n. kuukausi sitten kirjoittelemaan erään kiinnostavan miehen kanssa. Kirjoiteltiin useita kertoja päivässä ja mies jopa mietti, jos meistä tulisi vaikka jotain enemmänkin ajan kanssa. Jostain syystä minulla oli koko ajan tunne, että en ollut ihan varma voinko ottaa miestä vakavasti.. Mies kertoi joka viestissä kuinka olen hänen ajatuksissaan ja kirjoitti hyvin hempeitä. Tätä seikkaa hieman ihmettelin, mutta ajattelin, että miehen tyyli on vaan tuollainen. No tänään menin katsomaan onko mies laittanut viestiä, niin hän olikin yllättäen poistanut profiilinsa. Siis mitä ihmettä, eikö kaverilla ollut otsaa ilmoittaa, että hän lopettaa kirjoittelun tai että hänen tilanteensa on muuttunut. Tosi noloa käytöstä aikuiselta mieheltä. Voisihan sitä täälläkin olla kuitenkin ihminen ihmiselle.. Ainoa lohtu tässä on se, että olin koko ajan tunnustelevalla kannalla, en missään vaiheessa ajatellut tästä isompaa....

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IkuinenKadotus

      Miehenä olen kokenut samankaltaisia tapauksia. Vaikkei nainen ole minua viesteissään hehkuttanut, niin päättää vain kadota yllättäen ja profiili on edelleen auki. Kertoo vain siitä että puolin ja toisin (miehet ja naiset) ei vain kehdata sanoa että "sori nyt vaan mutta ei kuitenkaan taida nyt kiinnostaa" kun pelätään jotain raivo tai haukkumis viestiä takaisinpäin. Ikävä sanoa että se on nykyaikaan eli vastaamattomuus tarkoittaa "et ole tarpeeksi kiinnostava" sanallisen (kauniin) asiallisen viestin sijaan.... siihen pitää opetella tottumaan.

      Välillä tuntuu että monet kirjoittelevat vain aikansa kuluksi vaikka eivät ole oikeasti minusta aidosti kiinnostuneita. Se yleensä paljastuu siinä vaiheessa kun pitäisi siirtyä puhelimen ääreen tai tapaamiseen, niin päätetään vain kadota.

      Itselläni ei ole tapana huhuilla kadonneiden perään vaikka näkisin että profiili on edelleen aktiivinen. Jos joskus harvoin nainen tulee takaisin ottaen yhteyttä jonkun ajan kuluttua, niin vaikeata sitä on enään innostua rikotun luottamuksen jälkeen.

    • Jnmmmmm

      Ihan samaa ajattelen, että jos mies palaa palstalla jossain vaiheessa, niin ei jaksa enää innostua. Luulen, että tän kaverin kohdalla kävi niin, että piti yhteyksiä usean kanssa ja löysi etsimänsä ja poisti profiilinsa. Olisihan voinut ilmoittaa, että hänen tilanteensa muuttui.. Toissapäivänä viimeksi totesi viesteissään kuinka uskoo, että meistä voisi tulla jotain ja muutenkin hehkutti joka viestissä kuinka kiinnostava olen., ihme satusetä....

    • 36vmies

      Aikalailla normaalia meininkiä, mulle kävi aikoinaan noin ainakin 15 naisen kanssa. Naiset lopettivat / hävisivät yleensä muutaman viestin jälkeen mitään sanomatta. Itse käyttäydyin aina kohteliaasti. Enää en jaksa netistä etsiä naista.

      • JäitäHattuun

        Muutama viesti on vasta tunnustelua onko kiinnostusta, eikä velvoita vielä mihinkään. Siitähän sen tietää, ettei ole kiinnostunut, jos viestit loppuvat.

        Jotkut luulee, että profiilin lukeminen on kiinnostuksen osoittamista. Siinähän vasta etsitään, kenelle voisi laittaa viestiä.


    • AnnaAjanKulua

      Aloittajalle vinkiksi että anna ajan kulua. Niin monesti ihmiset (ihastuksissaan tai pelaamis mielessä) puhuvat kaikkea kaunista. Vain pitkällä aikavälillä näet onko puheilla katetta. Käytännön teot paljastavat sillä ne vaativat enemmän työtä ja aitoa välittämistä. Sen takia en itse uskalla innostua kunnolla naisesta ensimmäisen kuukauden aikana, sillä hyvin usein "nopeat" ihmiset tippuvat yhteydenpidosta pois ensimmäisen kuukauden aikana.... vaikka puhuvat kaikkea muuta.

    • Yksinpysyt

      Ei sinun kannata kenekään kanssa alkaa mihinkään.

    • lklklk

      Kai se mies aisti sun epäluuloisuuden mutta joku toinen ei ollut epäluuloinen.

    • nainenmiehenämiesnaisena

      Asialla saattanut hyvinkin olla vain nainen miehenä naiselle ja vastaavissa tapauksissa on myös mies miehelle kirjoitellut naisena. Mikä on hyvä syy kadota.

    • Bnnnm

      Tässä tapauksessa kirjoittelua oli jatkunut kuukauden, kun mies katosi eli ei siis ollut kyse siitä, että pari viestiä ja katoaminen. Se nyt on ihan normaalia treffipalstoilla, että muutaman viestin jälkeen kadotaan, kun huomataan, ettei oltukaan samalla aaltopituudella. Ihan sama, jos mies olisi aistinut epäröintini. En ole valmis kirjoittamaan ennen tapaamista mitään ylistyssanoja toisesta, kuten tämä mies teki. Osoitin kyllä kiinnostukseni ja kerroin pitäväni miehestä. Itse uskon, että miehellä oli useampi viritelmä tai oli jopa varattu,, koska viikonloppuisin ei viestitellyt. Ehkä menikin pupu pöksyyn, kun alkoi olla tosi kyseessä. Viimeisessä viestissä kysyin mitä mies ajattelee välimatkastamme. Ja tätä ennen mies mies kirjoitti kuinka olen koko ajan hänen ajatuksissaan. Kieltämättä tällainen hullaantuminen miehen osalta tuntui hyvältä, mutta välillä kuitenkin mietin, miten kukaan voi hullaantua ennenkuin on edes tavattu....

      • ei.jatkoon

        Kuukauden? Onhan se nyt liian pitkä aika ilman tapaamista.


      • Parempi_sulle

        Kuulostaa hyvin paljon eräältä tuntemaltani ihmiseltä, tekee juuri tuota ympäriinsä, varattu on plus muuta, parempi vaan sun itsesi kannalta ettei tutustuminen jatkunut


      • No kyllä kai se alkaa puuduttamaan jos on jo kuukausi kirjoiteltu ilman tapaamista.


    • sammahar

      mies varmaan oli varattu ja ei voinut sitä sinulle tunnustaa. Tällainen tapa ei ole mitenkään erikoista miehiltä meille naisille.

    • Nettideittailija

      Mut on ghostattu parin kuukauden tapailunkin jälkeen, että en yllättyisi yhtään tuollaisesta "katoamisesta". Juttelu on juttelua.

      • Nettideittailija

        Ja olen siis mies.


      • AjattelenNäin

        Ghostaus on kyllä sydämetöntä touhua, ja sitä harrastavat sekä naiset että miehet. Itse sanon ennemmin suoraan kiitos, mutta ei kiitos ja toivon samaa itselleni. Mutta olen ymmärtänyt, että on niitäkin, jotka mieluummin suovat, että epäkiinnostunut vain lopettaa yhteydenpidon. Minua se kyllä loukkaa ja tuntuu pahalta.
        Ja olen nainen.


      • Nettideittailija

        Kyllä se loukkasi ihan saatanasti ja kesä meni aika lailla pilalle siinä. Mutta samallahan se tuli selväksi, että vastapuoli ei todellakaan välittänyt pätkääkään mun tunteista.


    • Sinkkumies-

      Oon tutustunut yhteen ulkomaalaiseen naiseen. Nainen tosi aloitteellinen, emme seurustele kun nainen asuu kuitenkin ulkomailla mutta on meillä seksiä ollut. Nainen on tosi ystävällinen pussailee ja halaa ihan toista kuin tylyt suomi naiset. Niiden kulttuuriin kai kuuluu olla ihana ja rakastava nainenja olenkin ihan hämilläni kun ei tarvii edes vonkata seksiä niin sitä tulee tuosta vaan.
      Suomi naisille tarvii laittaa tuhat viestiä että pääsee edes treffeille.

    • Kohteliaskiitos

      Minulla putkiaivolla deittiprofiili oli aikanaan pelkästään sitä varten, että löytäisin sen minulle oikean yhden ihmisen. Ei siis vuosikausien pelikenttä, jossa pyöritetään montaa suhdetta peräkkäin/samanaikaisesti. Kun sopiva löytyi, laitoin kohteliaat kiitokset mielenkiinnosta niille muutamalle muulle, joiden kanssa oli viestiejä vaihdettu . Kivojen ensitreffien jälkeen oli muutenkin itsestään selvää, että nettiprofiili poistuu. Ehkä joku pettyi, mutta ainakaan ei jäänyt epätietoisuutta.

    • luulossako

      Tossakin oli kyse siitä,et katoamistempun tehnyt mies ymmärsi ettei naista kiinnosta, aloittaja itsekin myönsi ettei ajatellut tästä isompaa. Sitten kun olet tarpeeksi kiinnostunut jostain,niin se kyllä välittyy sille toiselle osapuolelle...sillä loppui kiinnostus kun ei saanut takaisin mitä itse antoi,löysi ehkä kaltaisensa :)

      joitain vaan näkyy häiritsevän se ettei jutut lopahda siihen et pääsee olemaan itse se jättävä osapuoli ja siitä tässäkin on kyse :D

      Ehkäpä tänne avautuminen on noloa.

      Mulle on tehty katoamistemppuja ja tehnyt itsekin niitä joskus. En mä jää niitä märehtimään vuosiksi ja haukkumaan netissä.

    • saamitätilaa

      "Ainoa lohtu tässä on se, että olin koko ajan tunnustelevalla kannalla, en missään vaiheessa ajatellut tästä isompaa...."

      Sitten ihmettelee kun mies häipyi. Äly hoi älä jätä.
      Oletko samanlainen kuin moni nainen deittipalstoilla, vastataan parilla sanalla vaikka mitä kysyisi.
      Päällimmäisenä tuollaisesta jää mieleen että liian tyhmä nainen, ei mitään järkeä tuhlata enempää viestejä tuollaiselle eikä ansaitse edes selitystä siihen miksi viestittely loppui.

    • Jnkknmmm

      Tunnustelu on järjen käyttöä juteltaessa netissä ventovieraiden ihmisten kanssa.. Vai pitäisikö olla ihan hulluna ventovieraaseen ihmiseen, jota ei ole edes tavannut.. Vastassahan voi olla ties mikä huijari... Sellaisenkin olen törmännyt, että ihastuin ja mies olikin rikollinen... Eli äly hoi....

      Mitä noihin viesteihin tulee, niin pitkä viestejä kirjoiteltiin ja osoitin lyllä kiinnostukseni.. Jotain outoa tässäkin kadonneesta miehessä on mistä tein aloituksen.. Hän kävi parin päivän päästä kirjoittamassa selityksen pitkästä välimatkasta ja kuitenkin kyseli kuulumisiani ja ylisti ihanuuttani ja katosi taas.... Ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa, hyvä, että tunnustelin....... Blokattavaksi päätyy tämä pelle......

      • wppd

        Tietenkin ihastuit rikolliseen mutta kirjoitteliko samoin kuin tämä mies?


    • Hjllmmm

      Niin ja siis tuolla katoamisella tarkoitan sitä, että mies kävi kirjoittamassa jotain, kyselemässä kuulumisiani mihin en ehtinyt vastata ja poisti/piilotti taas profiilinsa... Eli ei ole normaalia toimintaa...

      Ja mitä noihin rikollisiin tulee, niin nehän ne vasta osaavatkin vedättää ja kirjoittaa ylistyssanoja ja saada koukkuun... Ihan hölmöä ja sinisilmäistä olisi ihastua ennen ensimmäistäkään tapaamista yhtään kwhenkään netissä...

      • hitaat.jää.rannalle

        Nettideitit ei sitten ole sua varten. Vähän enemmän voi tehdä kuin olla tunnustelevalla kannalla kuukauden ajan, itse en edes viitsisi käyttää kuukautta aikaa yhteen naiseen ilman tapaamista.
        Tietenkin pelissä on muitakin naisia samanaikaisesti kuten naisilla on miehiä. Nopeat syövät hitaat.


    • Jknnmmmm

      Mun tunnusteleminen oli täysin kiinnostuksen osoittamista mistä kerroin. Ehdotin jopa ensin tapaamista.... En vaan lähtenyt yhtä rönsyilevästi tälle hali-pusulinjalle mitä mies harrasti. Ja tosiaan nyt tämä mies leikkii katoamisleikkiä poistamalla välillä profiilinsa ja palauttavansa sen taas ja ehti jopa viestiinkin lähettää ekan katoamisen jälkeen.. Eli olen tosi onnellinen, kun tunnustelin,;koska vaistomi kehotti niin tämän miehen kohdalla.... Enkä lähetä kellekään mitään hali-puseja ennen ekaa tapaamista.. Mies ylisti minua vuolaasti, se on jo aika epäilyttävää.. Ja nuo katoamistemput osoittaa sen, ettei taida kaverilla ole kaikki muumit laaksossa, joten eiköhän tämä aihe ole loppuunkäsitelty......

      • Nettideittailija

        Mies on varmaan varattu tai tapailee jotakuta, mutta haluaa käydä silloin tällöin katsastamassa tarjontaa. Ja sitten poistaa tai todennäköisesti piilottaa tilin, jotta ei jäisi kiinni.


    • Hohhhoijjjaaaa

      Kaikki miehet koko suomessa on tollasia, ei pelkästään vantaalla.
      Ei miestä kannata mistään treffi-sivustolta katsella, siellä olevat luulevat itsestään "vähän" liikoja kun luulevat aina vaan saavansa paremman.. Ei ne jaksa kiinnostua yhdestä kovin kauaa.. No, lopulta ovatkin sitten yksin..

    • Huuh

      Vantaalaisen miehen kanssa olen minäkin kirjoittanut. Otti yhteyttä minuun, vaikka asun muualla kuin hän. Juttuseuraa vain vailla, ei muuta hakusessa. Kirjoitetaan pitkiä kirjeitä päivittäin. On varattu. Ihmettelen mitä hakee oikeasti. On näköjään deittisivustolla jatkuvasti sisäänkirjautuneena. Uteliaisuuksissani asian tarkistin, kun väitti ettei muuta juttuseuraa muka löydy. Eipä siinä mitää, mutta luulen että on pelimies silti... olisi kuulemma valmis pettämään vaimoaan vaikka häntä rakastaakin yli kaiken.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe