Mikä merkitsee enemmän?

Pohdintaa

Tänä päivänä tuntuu, että kumppania etsitään aika paljon ulkonäön mukaan, kuin harrastusten, arvojen tai luonteen mukaan. Kumppani on kuin auto, jota esitellään ja leuhkitaan muille, mutta sitten, kun kyllästytään, niin annetaan sille kenkää ja seuraava otetaan tilalle. Mikään ei riitä tai ole jatkuvaa parisuhteessa..... AInakaan nykysuomalaisessa kulttuurissa.

6

<50

  Vastaukset

  • On se nykyajan elämä järjetöntä. Kuljetaan ketunhäntä kainalossa, missään ei ole osaa eikä arpaa, ei päätä eikä häntää. Pitää olla ajan ajanhermoilla. Ollaan oravanpyörässä, kunnes sattuma puuttuu peliin. Siteen tykätään jostakin uudesta vempeleestä kuin hullu puurosta ja eletään kuin viimeistä päivää. Tästä herää kysymys siitä, kun eletään matti kukkarossa sossun tuella, että kuka maksaa viulut? Alan olla kurkkua myöten täynnä tätä hömpötystä. Sitten joku somekin se on kaiken pahan alku ja juuri. Nykyään joku potkaisee tyhjää ja asia painetaan villaisella ja ihmetellään, miten heikko sortuu elonteillä. Ollaan muutenkin, kun kukko tunkiolla odotetaan monta tuntia jotain ilmaisia ämpäreitä.

  • Kumppanin etsimisestä, olen tullut siihen tulokseen että luonteeseen tulee kiinnittää paljon huomiota. Sitä on vaikeata aluksi hahmottaa kun toista ei vielä tunne. Usein alussa ollaan paljon positiivisempia ja vieraskoreampia kuin oikealta luonteeltaan ollaan. Lopulta jää se luonne jäljelle.... joka määrittää että toimiiko parisuhde vielä muutamankin vuoden päästä. Helposti me sokaistumme (ihastumme) erilaisiin mukavuus ja status asioihin esim. deittimme omaisuuteen, jolloin unohdamme aidosti tutkia vastapuolen luonnetta.

   Naiset ovat mielestäni paljon fiksumpia tuossa "yhteensopivuus kysymyksessä" kuin miehet eli malttavat tehdä tutustumisen pohjatyön paremmin kuin miehet.

   • Haist home. Naiset kun kuulee että omaisuutta on, ei millään muulla ole enää väliä.


   • Hometta tai ei, niin sitä omaisuutta pitää todellakin olla omistusasuntoa ja hienoa autoa enemmän, jos ulkonäkö ei riitä.


  • Ei mene noin aloittaja. Itse olisin varovainen puheissani muista.

  • Niin naiset toimii. Naisille ulkonäkö on tärkeintä ja sitten mies onkin joku rikollinen joka vie naisen rahat, määräilee ja pahoinpitelee. Naiset sitten itkee että miksi komea mies olikin surkea väkivaltainen mies.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4408
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   123
   3708
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1073