Suomalaisten miesten hakkaaminen on ihan ok

koulukiusaaminenonpop

On ihan ok, että suomalaisia miehiä piestään, oli kyse sitten parisuhdeväkivallasta tai miesten keskinäisestä väkivallasta. Tässä muutamia syitä.

Suomalaisilla miehillä on pieni penis, ja monesti hakatuksi joutuvilla on erityisen pieni penis-etenkin perheväkivallan uhreilla. Lisäksi on oikein, että suomalaisia miehiä heidän vaimonsa pettävät ulkomaisten miesten kanssa samasta syystä, ja terveen itsetunnon puutteen takia, jota suomalaisilla miehillä ei yksinkertaisesti ole! Varsinkin entiset koulukiusatut nuoret miehet pitäisi härnätä niin ahtaalle, että päätyvät lopulta itsemurhaan: vain sillä päästään eroon tyhmistä arkajaloista, joista ei ole mihinkään muuhun kuin "sossupummeiluun".

Suomalaiset miehet ovat myös nössöjä. Heistä ei ole mihinkään sängyssä, puoliensa pitämisessä suurin osa epäonnistuu ja on täysiä lapamatoja kodin askareissa.

Eiköhän tehdä parhaamme, jotta suomalaiset tyhmät junttimiehet huuhtoutuvat jonnekin saatanan Thaimaahan, jotta heistä päästään eroon lopullisesti. Vai mitä sanotte naiset?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nonpumpum

      Ohhoh, olipahan harvinaiset typerää tekstiä. Nooh, meitä on moneksi. Taitaa olla onneksi vain säälittävän huono provo!

    • Kaikessa muussa olen eri mieltä kuin, että suomalaiset miehet ovat nössöjä. Sitä me kyllä olemme. Jos ennen suomalainen mies vastasi kymmentä ryssää, alkaa tilanne olla toisin päin.

      Pahinta on, että miehet luulevat naistan haluavan, että he ovat nössöjä, vaikka ainoa hetki, jolloin nainen jaluaa nähdä miehen kyyneleissä polvillaan on miehen kosiessa.

    • eila56

      Paska aloitus. Kaikin puolin. Vihapuhetta.

      Kopioin hyvän kirjoituksen toisesta aloituksesta:

      "Hyvässä suhteessa on täysi vapaus olla oma itsensä ilman pelkoa tai pakkoa. " Molemmilla on täysi vapaus olla oma itsensä, mutta samalla on huolehdittava sekä omasta että kumppanin hyvinvoinnista.

      Mitäpä jos alettaisiin palstalla alettaisiin edistämään sukupuolten yhdenvertaisuutta ja kirjoitettiin sukupuolineutraalisti? Emme enää kirjoituksissa kirjoittelisi "miehet sitä, naiset tätä" "mies ajattelee näin, naiset noin". Sellainen kun on paskanjauhamista eikä pidä paikkaansa. Silti se "edistää" eriarvoisuutta, epätasa-arvoa, lokerointia ym-. pahaa ja huonoa. "

      Lisään tuohon aluksi mainitsemani vihapuheen. Mm sukupuolielinten arvostelu ja haukkuminen on sellaista mitä suurimmassa määrin.

    • HyväTyyppi1

      Aloittaja on joku mielisairas ja narsistinen kusipää ämmä, joka on itse tyhmyydellään ym paskalla ryssinyt kaikki parisuhteensa ja ylipäätään koko elämänsä.
      Varmaan joka miehen ajanut itse pois ja uhriutunut itse, kun mies on erotessa sanonut asiat suoraan.
      Kuten esimerkiksi, ettei tuollaista naista huoli KUKAAN, mikä varmasti pitää paikkansa. Ties vaikka olisi laitettu joskus johonkin psykoanalyysiinkin tai vastaavaan miehen toimesta ja ihan hyvästä syystä. Ja mistä aloittajaämmä on vieläkin vitun katkera ja traumainen.
      Kaikkia helvetin mielivammaisia horoperseämmiä sitä tässä maailmassa onkin..Onneksi itse ei ainakaan tarvitse tuollaista katsella.

      • 34342

        Mistä tiedät että ap on nainen? Entä jos hän on mies ja vain provoaa?
        Ihan hyvä provo tuo on.
        Ja taitaa olla niin että itse vihaat naisia, - ainakin solvaat naisia täysillä.

        Ap:n provo siis toimii hyvin ainakin sinun kohdallasi! Ja sait tilaisuuden tuoda esiin vihaasi.

        Ehkä ap on mies ja myös vihaa naisia ja herjaa suomalaisia miehiä kun miehet eivät listi naisia enemmänkin hengiltä...?


      • HyväTyyppi1

        Heh heh, en tarkoittanut tuolla kirjoituksellani koko naisryhmää vaan kohdistin asiani sanomalla että "Aloittaja on JOKU mielisairas ja narsistinen kusipää ämmä, joka on itse tyhmyydellään ym paskalla ryssinyt kaikki parisuhteensa ja ylipäätään koko elämänsä". Ihan samanlaisia yksilöitä on myös miehissä.
        Luetun ymmärtäminenhän pitäisi olla perustaito nykyään, eikö? Se oletus koskee sinuakin ja jos et osaa ymmärtää, niin..No, miksi sitten edes kommentoi, vaikka tietysti siihen on jokaisella oikeus. Kommentoida sellaista, mitä ei oikein osaa ymmärtää.
        Ja voihan tuo aloittaja tietysti ollakin mies, ehkä joku vähemmistöseksuaali, koska sanoo ainakin suomalaisten miesten olevan surkeita sängyssä.
        Luulisi ainakin omaavan henkilökohtaista kokemusta, kun kerta kirjoittaa tuollaista.
        Mutta edelleenkin, on mitä todennäköisimmin kuvaukseni kaltainen nainen, joka mieluummin haukkuu miehiä kuin kantaa vastuunsa itse omasta elämästään ja paskakäytöksestään.
        Ja pilaa mahdollisesti muiden elämän siinä sivussa.


    • voiveeteitälapsia

      HyväTyyppi1 = AP

    • HyväTyyppi1

      En ole AP. Että voi vee nyt vaan..

    • eimuuta

      Mielen saastetta koko kirjoitus. Ei muuta.

    • Raja

      Aloitus vaikutti rehelliseltä ja vilpittömältä. Tottahan se on että jokaisen suomalaisen miehen pitää edes mielikuvaharjoitteluna opetella tappamaan venäläisiä. Siihen pari sormenleveyttä silmien yläpuolelle niin hyvä tulee. Putinin käskyläisten aivoista saa hangelle monta kaunista kuviota

      Sama varmasti pätee feministeihin. Samaa paskaa eri paketissa. Luotia vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe