Lukyvau Lukyvau

No joo kuten hän itse sanoi ihan sama mikä noista valitaan , jokin jäi puuttumaan kaikista pitäis iskee paremmin ja heti Ehkä sitte se Superhessu homojuhliin. viimmeisin toistaa liikaa samaa Lukyvauta.
Ilmoita


Kuitenkin puutteistaan huolimatta tämä viimeinen yritys on se paras mielestäni,se pieni puute on laulaja,ääni ei miellyttävä.
Ilmoita
Ärsyttää aina kun kuulee jotain kopioitua kolmannessa oli Kim wilden you keep me hanging on piisitä osa..
1 VASTAUS:
Täällä näkyy olevan pisaoppineita. https://en.wikipedia.org/wiki/You_Keep_Me_Hangin'_On
+Lisää kommentti
Videon kohdalla on lähdetty hieman matkimaan Ilkka Alangon Kullanhuuhtoja-kipaletta
Ilmoita
Nääh. Tässä viimeisessä oli sentään jonkinlaista potkua ja energiaa. Nää kaksi ensimmäistä oli melko hengettömiä tuotteita.

Look awayn ongelmaksi koitui se, että siinä ei ole muuta kuin se chorus, eli look away. Droppi oli myös olematon, vaikka se on tärkeä.

Ja sitten lopussa oli selvästi hapuilua Euroviisujen vakiefektin eli transponoinnin perään (sävelmä hyppää toiseen sävellajiin), mutta mieli muuttui jossain kohtaa eikä tehnytkään sitä, joten jäi vähän hapuileva olo siitä lopusta.

Tää vois olla hyvä, jos sitä viilattais hiukka ennen Euroviisuihin lähettämistä. Siihen vois tehdä jonkin lisäosan look awayn lisäksi, ja sen mieslaulajan rinnalle tuoda naisen laulamaan sen.
Ilmoita
Olen varma Daruden voitosta. Hyvin tehty biisi, stemmat täsmää ja laulajanääni soi puhtaasti. Mielenkiinnolla odotan kilpailua. Edellisen viestijän pätemistä en sensijaan ymmärrä, mutta eihän minun pidäkään ymmärtää.
2 VASTAUSTA:
Saundillisesti aika vanhahtava biisi. Kuulostaa siltä kuin olisi ajalta ennen EDM:ää, eli siis viime vuosikymmenen puolelta. Darudella on mahdollisuus edetä finaaliin, ehkä, jos viilataan kappaletta.

Kappaleessa on kuitenkin draivia, mikä yleensä puuttuu laiskanletkeistä suomalaisista euroviisubiiseistä. Nehän ovat tyylilajista riippumatta sellaista rillumareitä. Siitä siis plussaa.
EDM = Electronic Dance Music eli elektroninen tanssimusiikki. Kuinkas EDM ei ollut ennen tätä vuosikymmentä kun käsitteenä se on ollut olemassa jo 60-luvulta lähtien?

Nimi muuttuu, asia ei.
+Lisää kommentti
Miksi aina teemana on jotain negatiivista ja sävelkulku mollivoittoinen, sanoitus naiivi.
Tämä tietysti valitaan videon perusteella, vaikka live-esitys on se mikä ratkaisee.
Kovin tutun oloinen on myös tämä kolmas ehdokas.
Ilmoita
Jaksoin kuunnella tätä yhtä puoliväliin. Muut jätän väliin oletettavasti yhtä hengettöminä nykyajan huokailuina ja säksätyksinä.
Ilmoita
Kuten arvata saattoikin tylsääkin tylsempi piis lopputulos juuri se mitä ansaitsikin Noi käytti kuukausia tähän Floppiin toivottavastti ei mene Veronmaksajien rahoja näihin floppeihin
Ilmoita
Daruden olisi pitänyt saada kappaleisiinsa esim Norjan viisun kaltaista potkua, se puuttui Suomelta kokonaan.
Toivottavasti Ruotsi voittaa. Se on oikeastaan ainut syy vilkaista viisuja ja lopputulosta.
1 VASTAUS:
Toivottavasti Viro voittaa💞
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lukyvau Lukyvau

No joo kuten hän itse sanoi ihan sama mikä noista valitaan , jokin jäi puuttumaan kaikista pitäis iskee paremmin ja heti Ehkä sitte se Superhessu homojuhliin. viimmeisin toistaa liikaa samaa Lukyvauta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta