Ihratiinu vaimo

Einarinari-

Vaimo on alkanut turvota ihan silmissä. Ei liiku työpäivän jälkeen mihinkäön, perse homeessa vaan sohvalla katsoo vähäjärkistä tv-paskaa. Väsyttää kuulemma niin ei jaksa lenkille tai muuta. Lapsianin varmaan hävettää syöttöporsaan kanssa näyttäytyä.

17

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      noin nopeaan lihomiseen täytyy olla terveydellinen syy. Kannattaisi tarkistuttaa kilpirauhasten toiminta tai mikä muu voisi mahdollisesti kohottaa painoa.

      ellei terveyteen liittyvää syytä loydy, sitten auttaa lisäliikunta ja kalorioiden vähentäminen ( makeat pois, kolmen perunan sijasta yksi jne)

      Sinun, aviomiehen, henkinen tuki on aivan A ja O. älä vahingossakaan koskaan mainitse lihavuudsta! kohtele häntä nuorena, hoikkana ja nättinä; sellaisena johon sinä rakastuit. Mainitse tullen menen hänen kauniista silmistään ja luottavaisesta mielestä. Sitä hän tarvitsee kuulla.

      Hän aivan varmasti on tietoinen ylipainostaan ja väsymyksestään. Viimeinen asia jota hän tarvitsee on sinun karmean ala-arvoista kielenkäyttoä ja halpaa halveksuntaa.

    • toinenmies1

      Sama homma meillä, avoska on lihonnut reilun laisesti. Kun ei kiinnosta muu töiden jälkeen kuin telkku, puhelin tai face niin ihmekös tuo että perse leviää ja läskiä kertyy. Aina sanotaan että miehes vika kun nainen lihoo, kyllä se lähtee sieltä korvien välistä jokaisella. Tietty kun lisää mässyn joka viikolloppu sohvalle niin valmista tulee.

    • 123454321

      Minua ainankin hävettäisi olla syöttöporsaan kanssa..

    • jotaintietoa

      Ainenvaihdunta on muuttunut täysin.

      Syynä on ruokailu mitä laittaa suuhun,toinen on kilpirauhanen,joka on vakava asia,kolmas on ehkäisy pillerit,näitä ei pitäisi syödä yhdenkään naisen,lihominen alkaa varmasti jossain vaiheessa jos noita syö,eivät ole muutenkaan terveellisiä.

      Kun tulee tietty ikä ja kiloja on vaikka miehilläkin niin nivelistä tulee tuolloin ongelmat,kiloja on liikaa joita ei saa pois ja liikunta alkaa olla mahdotonta suorittaa nivelkipujen vuoksi.

      Jos kyseessä on ehkäisy pillerit niin ne olisi lopetettava välittömästi,ne lihottaa.

      • Höpöhöpöö

        Ei ehkäisypillereissä mitään kaloreita ole.....pitää syödä vähempi mitä kuluttaa ,sillon laihtuu.


      • Kakkossmiess

        Pitäisi vain maailman köyhissaä maissa jakaa ehkäisypillereita. Olisi ylikansoitus ja aliravitsemus ratkaistu yhdellä iskulla.


      • 7570
        Kakkossmiess kirjoitti:

        Pitäisi vain maailman köyhissaä maissa jakaa ehkäisypillereita. Olisi ylikansoitus ja aliravitsemus ratkaistu yhdellä iskulla.

        Uskotko todella niiden suurimmassa tarpeessa olevien ottavan pillerinsä ja vieläpä säännöllisesti? Älä unta näe!
        Ainoa keino on massiivinen pakkostelisiatio. Kemiallisesti toteutettuna se olisi jonkin mahdollistakin.


      • Tanssivaratsastaja

        Höpö ,höpö. Söin aikoinaan pillereitä painoin.54-55 kg, pituus 171
        Pois sipsit, pitsat ja liikkeille mars.
        En katselisi puolison läskistymistä
        Sanoisin, tulos tai ulos


      • vatsaanuppoaa
        Tanssivaratsastaja kirjoitti:

        Höpö ,höpö. Söin aikoinaan pillereitä painoin.54-55 kg, pituus 171
        Pois sipsit, pitsat ja liikkeille mars.
        En katselisi puolison läskistymistä
        Sanoisin, tulos tai ulos

        Pitää paikansa, muijani käytti aikoinaan pillereitä eikä lihonut yhtään, oli 58kg/165, ihan muut asiat johti myöhemmin painon nousuun...sipsit, alkoholi, roskaruoka, sohva jne.


      • Miltämaistui
        vatsaanuppoaa kirjoitti:

        Pitää paikansa, muijani käytti aikoinaan pillereitä eikä lihonut yhtään, oli 58kg/165, ihan muut asiat johti myöhemmin painon nousuun...sipsit, alkoholi, roskaruoka, sohva jne.

        Sukkela muija, kun soffanki söi 😄😄


    • apnnainenonselibaatissa

      E-pillerit ovat syvältä, sopivat hyvin harvoille naisille, siitä huolimatta kymmenet tuhannet naiset ovat valmiit kärsimään ihan turhan takia.
      Minä en ole syö hormoneja 30 vuotta, mutta enkä myöskään halua saada lapsia.
      Jos mies ei halua isäksi, mies käy vasektomiassa, siihen saakka minä ehkäisen yksinkertaisella tavalla, en anna. Apn nainen on lihottaa itsensä vähemmän haluttavaksi. Konstit on monet.

    • sullatosineiookanttia

      Mulle e-pillerit eivät sopineet. Syön terveellisesti pääasiassa kasviksia ja kalaa, olen absolutisti, en Söin 1,5 vuotta epillereitä, painoa tuli lisää yli 10kg, turvottivat, lääkäri suositteli nesteen poistolääkkeitä, sanoin että ootko hullu, eikö mitään muuta ehkäsykeinoo oo, pillereitä vaihdettiin useampaan otteeseen, sitten tuli keuhkoveritulppa ja sen päälle keukokuume, sairaalassa oli liki 2 kk niiden pillereiden takii ja toipuminen kesti about 4 kk ennenku olin fyysisesti entisessä kunnossa.
      Sitten kokeiltiin jotain kuparikierukkaviritystä, oli jatkuvaa verenvuotoa, tuli hirvee kutina ja ihottuma, sisäinen paha tulehdus, kierukka pois, ihottuma katosi reilussa viikossa, tulehdukseen jouduin vetään puoli vuotta antibiootteja. Lääkärit totes, että ei kannata enää leikkii terveydellä, joko mieheltä narut poikki tai sitten kumin käyttö. Minä olin sillon 24 vee, ei puhettakaan että olis steriloitu mua.
      Aikuinen mies kitisi jatkuvasti kun joutui käyttään kumia. 2 vuotta kestin miehen natinaa, onks taas pakko, miks sulla ei koskaan oo varmoja päiviä ja plääplää. Yks kerta napsahti mun päässä ja tokaisin sille, että ei oo kuule pakko, pomppasin punkasta ylös, kaivoin kaapista miehen lätkäkassin, mätin sen kalsarit ja paidat sinne paskasten lätkäkamojen joukkoon ja sanoin, että toss on ovi, mee ulos, hae loput kamas joskus sillon kun en oo kotona ja jätä avain keittiön pöydälle, kiitos. Kyllähän se jotain yritti, mutta työnsin sen käytävään, heitin kengät ja muut kamat perään ja pistin oven takalukkoon. Jonnekin se siitä meni. Enkä oo ikävöiny yhtään.

      Nykyset tekniset apuvälineet ovat tuhat kertaa parempii kuin jatkuvasti ruikuttava ukko.

      Jos sua sun akkas kilot noin saa****sti ottaa pattiin, niin onhan sulla sama vaihtoehto kun mulla. Pistä eukkos pihalle, tai lähe ite vetään siitä. Nyt oot samanlainen tyhjänpäiväinen ruikuttaja kun mitä mun eksä oli.

    • Mietittäväksi

      Ei se lihominen ehkäisypillereistä ihme ole, vaan se että miehet odottaa NAISEN huolehtivan aina ehkäisyn mutta sitten alkaa valitus jos pillerit lihottaa ja tekee muitakin oireita. Haloo!!!
      Suostuisiko miehet syömään heidän omaa hormonitoimintaa muuttavaa pillerikierrettä jatkuvasti raskauden ehkäisynä? Heidän siemenistään se lapsi saa alkunsa! Miksi raskaus on aina naisen estettävä?
      Pillereillä ON osuutensa naisen lihomiseen juuri sen hormoonallisen vaikutuksen kautta. Hormonipillerit aiheuttaa naisille myös haittaa kun hormonitoimintaa muutetaan keinotekoisesti.
      Miehille ehkäisypillerit! Ehkäisy kuuluu myös miehille. Juuri miehet ovat usein hanakampia seksipuuhiin, ei heillä ole vaaraa tulla raskaaksi! Kaikki tämä kuluttaa enemmän naista ja hänen henkisiä ja fyysisiä voimavaroja. Lihoo miehetkin vaikka eivät pillereitä käytäkään.
      Tässäkin miesten naisia alistava malli käytännössä. Miehetkö keksi naisille ehkäisypillerit, miksi ei itselleen? Hakekaa sterilisaatiota jos lapset on tehty!

    • Kärtty

      Mitäs pillereitä suomimiehet sitten käyttää kun suomimiesten liikalihavuus on 74 % ?
      Suominaisten luku on 64%.

      Vaikka aloitus olisikin trolli, niin kyllähän tuollaisia miehiä on paljon jotka solvaa vaimoa kuka mistäkin syystä.
      Tietenkin takana on jokin muu syy kuin se lihavuus. Ehkä mies on syvästi pettynyt avioliittoon, tuntee jääneensä jumiin huonoon liittoon muttei eroakaan voi ottaa kun lapset ovat vielä alaikäisiä, ja raha-asiatkin askarruttaa...
      Entä asuminen? Minne mies menisi, muuttaisi johonkin yksiöön ja tapaisi lapsia silloin tällöin kun on tapaamisvuoro...?
      Entä seksi sitten!
      Vaimo on ehkä kyllästynyt seksiin sen saman äijän kanssa jo ajat sitten ja laittanut jalat ristiin eikä enää vaivaudu keksimään edes tekosyitä kieltäytymiseen - "pää on kipeä, olen kauhean väsynyt, ei huvita..."
      Seksittömyydestä kimpaantunut mies purkaa vihansa " vaimon läskeihin", kuinkas muuten!

      Kun mies haluaa solvata vaimoa ja naisia ylipäätään, niin perinteinen herjaaamisen tapa on nimitellä naista huoraksi.
      Mutta koska nykyään on vaara että huorittelu saattaa viedä jopa käräjäsaliin, miehet ovat siirtyneet tähän läskiksi nimittelyyn. Sillä kautta aikain nainen on määritelty joko " seksuaalisen puhtauden", koskemattomuuden kautta, tai sitten ulkoisen viehättävyyden, kauneuden, kautta.
      Koska huorittelu on jossain määrin siirtynyt kielletylle alueelle, ainut vaihtoehto on solvata ja herjata naisen ulkonäköä: Olet läski, ihratiinu, valas, rasvapallo jne.
      Tällä vihjataan ettei pili enää nouse miehellä pystyyn vaimon rumuuden takia. Näin mies osoittaa että nainen rumaksi muututtuaan on tullut täysin arvottomaksi, kolmannen luokan ihmiseksi, turhaksi ja mitättömäksi.

      Kuitenkin kaiken takana on miehen oma tyytymättömyys omaan elämään. Mies tuntee jääneensä jumiin, elämä kuluu pois, tulee tunne ettei mitään ole enää tehtävissä, eikä ole mitään keinoja korjata tilannetta, mies on täysin avuton, apua apua!
      Ja KAIKKI on läskin vaimon syytä!!!

      • misogyniaa

        Kyllä se miestä syö varsinkin kun heppi ei enää värähdä miesraskausmahan alta.


    • hoikkana

      Se nyt vaan on näin: parisuhde pysäyttää naisen, suhteen loppu miehen. Ota ja valitse. 
      Jos multa kysytään, pysykää ihmiset sinkkuina älkääkä koskaan pariutuko. Ei särje niin niitä silmiä sitten.
      https://yle.fi/uutiset/3-10672072

      • autss

        Juu, ei oo parisuhde ja naimisiin meno järkevää, toista pitää sitten lihavankin sietää ja katsoa ja joutuu vielä seksiinkin jos huonosti käy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe