Elo salarakkaan kanssa

kakkonen_2

Nyt ei kaivata moraalisaarnoja, pohditaan muualla mikä on oikein ja mikä väärin! Joten jos olet uskollinen siippa, niin älä kommentoi! Tähän keskusteluun sinulla ei ole annettavaa!

Mitä kaikkea teet salarakkaan kanssa? Jos talous ja lapset eivät olisi este, vaihtaisitko miehesi/vaimosi salarakkaaseen? Kauanko suhde on kestäny, kauanko luulet/toivot sen kestävän? Onko salarakas samankaltainen kuin siippasi, vai vastakohta? Mikä siipassa parasta, entä salarakkaassa? Montako kertaa tapaat salarakasta? Nussitteko joka kerta? Entä kuinka usein nussit siippaasi?

29

1322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jamotiivision

      Kärkytkö paikkaa kalifiksi kalifin paikalle vai teetkö tutkimusta tai lehtijuttua aiheesta?

    • blondi_

      ai mitä teemme salarakkaan kanssa! Nussimme rajusti ja ihanasti joka ikinen kerta kun tapaamme! tietenkin, sitä varten meillä on toisemme ja kotona emme nai!! ei huvita eikä kiinnosta enää! joten tälläistä meininkiä meillä!

      • ihanymmärrettävää

        Mikäs siinä, onhan olemassa ymmärtäväisiä ei mustasukkaisia puolisoita, jotka voivat hyväksyä tuolla tavalla elämisen. Toivottavasti sinulla on käynyt sellainen tuuri.


    • pettäjä_

      Esität liian monta kysymystä yhdellä kertaa. Yritän vastata galluppisi rasti ruutuun pyyntöihin.

      Salarakkaan kanssa, uin, nain, marjastan, veneilen, kelkkailen, paistan makkaraa nuotiolla ja sitten taas suukottelen ja nain niin perusteellisesti. Näin esimerkiksi, riittääkö? Tämä oli vasta alkua.
      Suhde on kestänyt kolme vuotta, en vaihtaisi vaimoani salarakkaaseen. Toivon, ettei käry käy ja suhteemme jatkuu kuolemaan asti.
      Salarakas on täydellinen vastakohta vaimolleni. Hän (salarakas)haluaa aina ja paljon, pitkään, nopeasti, kauan ja KOVAA.
      Tämä sexuaalinen valtava halukkuus on parasta, myös luonnosta pitäminen ja siellä liikkuminen yhdistää.

      Tapaamme silloin, ""kun luoja suo""1-3 viikon välein. On itsestään selvää, että ""nussimme""joka kerta ja monesti.
      Salarakkaani on ihana NAINEN.

      Vaimoni antaa ""armopillua"" noin kerran kuussa.

      • kunhan.kysyn

        Mitkä ovat salarakkaasi odotukset sinua kohtaan? Sopiiko hänelle se että suhteenne kertomallasi tavalla jatkuu kuolemaan asti? Minä näen asian niin että eräs päivä salarakkaasi luovuttaa vielä sinut vaimollesi. Entä jos oletkin rakastunut ja joudut tekemään valinnan?


      • pettäjä_
        kunhan.kysyn kirjoitti:

        Mitkä ovat salarakkaasi odotukset sinua kohtaan? Sopiiko hänelle se että suhteenne kertomallasi tavalla jatkuu kuolemaan asti? Minä näen asian niin että eräs päivä salarakkaasi luovuttaa vielä sinut vaimollesi. Entä jos oletkin rakastunut ja joudut tekemään valinnan?

        Toistaiseksi salarakkaani odottaa, että pidän häntä hyvänä ja rakastelen paljon, 3-5 kertaa vuorokaudessa tavatessamme ja sen toiveen pystyn vielä toteuttamaan.
        Hänellä on oma elämänsä toisaalla, jota emme voi, tai haluakaan särkeä.
        Olemme sen ikäisiä, että tiedämme elämän realiteetit, rakastuneenakin.

        Kun aloimme tämän suhteen tein hänelle selväksi, miten raskas se tulee olemaan jatkuessaan. Luulin, että suhde jää lyhyeksi, koska hän oli lähes 20 vuotta nuorempi.
        Nyt, kolme vuotta myöhemmin tilanne on edelleen yhtä kiihkeä.
        Olemme puhuneet lopettamisesta, mutta emme ole pystyneet siihen.
        Olen siis varautunut siihen, että salarakkaani ""luovuttaa"" minut. Vaimoni ei tiedä tästä, ehkä joskus aavistelee.
        En tule hylkäämään häntä, vaikka hän on hylännyt minut sexsuaalisesti. Salarakkaani täyttää tämän aukon ja siksikin kunnioitan ja pidän hänestä äärettömän paljon.

        Elämä on ihmeellistä! Gracias ala vida! Elämälle kiitos...!


    • LeidiM

      Salarakkaan kanssa käydään ruokaravintoloissa, teatterissa, elokuvissa, vietetään hotelli-iltoja ja -öitä. Välillä mökkeillään ja hommataan kaikkea mitä tavallisetkin parit mökillä. Joskus käydään risteilyllä, autoilemassa jne.

      Minä voisin kyllä vaihtaa mieheni salarakkaaseeni, mutta hän ei jätä perhettään, se asia on puhuttu selväksi heti alussa. Yhdessäoloa takana reilu vuosi ja toivomme, että kestää vielä pitkään, vaikka välillä raskastakin on. Tulevaisuutta ei kannata miettiä liikaa.

      Tapaamme 1-3 viikon välein, mutta emme ""nussi"" vaan rakastelemme. Kotona se homma on molemmilla nolla tällä hetkellä. Yhteinen seksimme on ihanaa ja tärkeä osa suhdettamme, mutta olemme myös ystäviä ja arkinenkin yhdessäolo on hauskaa. Hän on hyvin erilainen kuin siippani, paljon mukavampi ja fiksumpi.

    • Kukkaniitty_

      Itse tapaan salarakasta 1-2 krt/vko. Käymme syömässä ja rakastelemme. Pari kertaa ollaan käyty baarissa. Joka päivä ollaan yhteydessä. Syvällisiä emme keskustele, sillä en halua rakastua. Eli en vaihtaisi miestäni häneen, mutta olen kyllä valmis eroamaan, jos jään kiinni. Salarakasta en kuitenkaan ottaisi ykköseksi, sillä en luottaisi häneen pätkääkään (kornia!?).

      Salarakas on mieheni vastakohta henkisesti, fyysisesti ovat aika samanlaisia. Salarakas on rennonkepeästi elämään suhtautuva, kun taas mieheni on kaikessa 100% ehdoton joko-tai ihminen.

      Salarakkaani on välillä pyytänyt mukaansa reissuun, mutta en uskalla lähteä, ettei vaan tule liikaa tunnetta mukaan.

      Suhde on alkanut ystävyytenä pari vuotta sitten ja nyt 4 kk ollaan otettu mukaan seksi. Mieheni kanssa rakastellaan myös, mutta harvemmin, ehkä n. 3 krt/kk.

    • salarakastan

      Minä rakastelen salarakkaitteni kanssa, joita on peräti 2 kpl. Enkä tiedä vaihtaisinko mieheni salarakkaisiin. Ainakin voisin kokeilla, jos sellainen tilaisuus tulisi ainakin kokeilu mielessä ja tietysti salarakkaiden halukkuudesta.Nämä suhteeni ovat aika lyhytikäisiä vielä, enkä ole oikein päässyt vielä tutustumaan. (vaihdan salarakkaita aina mennen tullen)Salarakkaat ovat aivan erilaisia kuin mieheni. Omassa miehessäni on parasta että tunnen hänet millainen on. Salarakkaissa uutuuden viehätystä ja kiimaiset uroot. Tapaan salarakkaita niin usein kuin pystyn. Joskus kerran viikossa tai kerran/pari kuussa. Joka kerta nussin salarakkaitani. Siippaani nussin pari kertaa viikossa.

    • huomio.sivusta

      Viesteistä voi muuten päätellä että naiset jättäisivät miehensä salarakkaan takia, mutta miehet eivät jättäisi vaimoaan/perhettään panopuun takia. Miehille ne salarakkaat ovat näköjään pelkkää seksiä, ja ne panopuut luulevat että kyse olisi jostain suuremmasta.

    • samapatuo2

      Minä ainoastaan nussin sarakastani, mistään muusta ei olut kyse. Miksi nussin, koska puolisoni ei ole halunnut vuosiin seksiä, kyllästyin ja etsin salapanon. Olemme hyvin erilaisia, mikään ajatus parisuhteesta ei tulisi kuuloonkaan, seksi vain on antavaa ja kiihkeää ja molempia tyydyttävää joten miksi ei.

    • Ystäväolenkuitenkin

      Mitäpä luulet mitä hommataan. Tapaillaan kun se sille sopii. Ystäviä ollaan ja nautitaan. Se mitä puolisoni sanoisi jos tietäisi erohan se tulisi. Toki kerron mihin menen ja missä olen mutten tietenkään totuutta. Se mitä ei tiedä ei voi surrakkaan. Jos nyt kiinni jäisin kertoisin sen olleen pelkkä pano. En moralisoi ketään enkä tuomitse. Kelle se kuuluu ystävyys toiseen ja mitä touhuamme.

      • Mulkku-Seppo

        Kelle se kuuluu ystävyys? Tottahan puolisollanne on oikeus tietää mitä te touhuatte hänen selkänsä takana. Silloin hän voisi valita että jatkaako liittoa kanssanne vaiko ei. Nyt hän joutuu elämään valheessa vaikkakin tietämättään mutta silti. En usko että itsekään ilahtuisitte jos olisitte petetty. Luoja mitä itsekkyyttä.


      • Mulkku-Seppo
        Mulkku-Seppo kirjoitti:

        Kelle se kuuluu ystävyys? Tottahan puolisollanne on oikeus tietää mitä te touhuatte hänen selkänsä takana. Silloin hän voisi valita että jatkaako liittoa kanssanne vaiko ei. Nyt hän joutuu elämään valheessa vaikkakin tietämättään mutta silti. En usko että itsekään ilahtuisitte jos olisitte petetty. Luoja mitä itsekkyyttä.

        Toivottavasti jäätte kiinni ja puolisonne jättää teidät!


    • Pikkupökkis

      Itsellä oli joskus vuoden..kahde kausi jolloin oli rakkaita ja salarakkaita.

      Yleensä tehtiin ihan normaaleja asioita mitä tykättiin tehdä. Samoja asioita joita minä ja kaunokaiset tykkäsivät tehdä. Ei oikeastaan mitään rahallista panostusta mihinkään hotelliin tai lahjoihin ym.

      Panostus tilanteeseen tuli siitä että piti hengailla ympäriinsä poissa kotiympyröistä. Oli kuluttavaa elää "salaista elämää". En esitellyt kenellekkään ketään "kaverina".

      Salarakkauteen kuuluu seksi, muuten se ei olisi salarakas. Olin aktiivinen joka suuntaan.

      Hassua oli myös miten naiset kävivät kuumana silloiseen pelimieheen ;)

      Suhteet loppuivat siihen että kyllästyin koko sellaiseen elämään. En jäänyt kiinni vaan jätin kaikki. Jätin myös pahat henkiset arvet joillekkin.

      Kun säätää, niin ei välitä kenestäkään. Ei sitoudu keneenkään. Ei kukaan rakas tai salarakas ole toistaan parempi kuin ei ole oikeita tunteita keneenkään.

      Paras seksi ja koko elämä on turvallisessa parisuhteessa!

    • Minävaimona

      Olen alkanut miettiä vasta tuota salasuhteen mahdollisuutta toiseen mieheen. Meillä pikkulapsiaika on tainnut pilata suhteen ja myös se oman miehen passiivisuus meidän suhteen. Seksiä kotona olisi valtavasti, mutta se tietynlainen romantiikka puuttuu. Oma mies on sellainen suomalainen perusjuntti joka ei ymmärrä ettei naista pidetä vaan antamalla melaa mekkoon.

    • Kerrastaoppinut

      Puoliso vaihtui salarakkaaseen lapsista ja lainasta huolimatta. Oltu nyt kuutisen vuotta yhdessä ja ex on toisaalla onnellisessa suhteessa. Lopulta kaikki voitti vaikka eron aikaan oli vaikeaa. Välit myös kaikilla kunnossa.

      • Mulkku-Seppo

        Entäpä lapsenne? Eivät he varmaan ilahtuneet erostanne. Lasten surusta ei välitetä kunhan itse olette "onnellinen".. Eikä asia ole niin "että lapset ei voi hyvin jos vanhempien suhde onneton" jos heillä on turvallista kotona ettekä tappele ja juopottele niin lapsia ei kiinnosta teidän suhteenne tila. Pettäjien vakio selityksiä. Myöskin tuo että aina pitäisi olla vitun "onnellinen". Eikö se että on ehjä perhe ja terveet lapset ole juuri sitä onnellisuutta? Ette ehkä huomaa asiaa, mutta pilaatte onnellisuutenne haaveilemalla mahdottomia ja jahtaamalla sitä "onnellisuutta".. Teennäistä sellaista.


    • Pettäjämies

      Melkein kolme vuotta kestänyt. Laskettelemme, moottoripyöräilemme käymme keilaamassa yms. Olen toisella paikkakunnalla töissä sentähden tämä kaikki onnistuu. Naimme joka kerta kun näemme. Keskustelemme syvällisiä. Tämä toimii kohdallani hyvin. Salarakkaani olisi valmis vakavaan suhteeseen kanssani.
      Jos jäisin kiinni vaimolleni niin lopettaisin sivusuhteen heti. Toivon että vaimoni antaisi anteeksi.

      • onpasesitten

        "Keskustelemme syvällisiä"

        Vai että oikein syvällisiä keskustelette. Taitaa ne "syvälliset" keskustelut paljastua pintapuoliseksi toistensa kehumisiksi, kun tulee aika ottaa vastuuta teoistaan.


      • PETTÄJÄmies

        Kyllä keskustelemme hyvinkin syvällisiä salarakkaani kanssa.
        Tämä Nainen on minun sielunkumppani. Ajatusmaailma,lapsuus, korkea koulutus.
        Vaimoni kanssa meillä ei ole mitään sellaista mitä voisi nimittää sielujen kumppanuudeksi.
        Kuitenkin luotan vaimooni täysin. Hän on erittäin sitoutunut avioliittoomme ja todella hyvä äiti. Kaunis, täydellinen vaimo.
        Jos jäisin kiinni pettämisestä niin tekisin ihan mitä vain ettei vaimoni jättäisi minua. Häntä minä rakastan,en salarakasta.


      • onpasesitten
        PETTÄJÄmies kirjoitti:

        Kyllä keskustelemme hyvinkin syvällisiä salarakkaani kanssa.
        Tämä Nainen on minun sielunkumppani. Ajatusmaailma,lapsuus, korkea koulutus.
        Vaimoni kanssa meillä ei ole mitään sellaista mitä voisi nimittää sielujen kumppanuudeksi.
        Kuitenkin luotan vaimooni täysin. Hän on erittäin sitoutunut avioliittoomme ja todella hyvä äiti. Kaunis, täydellinen vaimo.
        Jos jäisin kiinni pettämisestä niin tekisin ihan mitä vain ettei vaimoni jättäisi minua. Häntä minä rakastan,en salarakasta.

        ?? Olisit jättänyt selitykset, ei mulle tarvi todistella mitään.


      • Itsekinpetetty

        Ei ymmärrä miehen ajatusmaailmaa!


      • Pelle.oot
        PETTÄJÄmies kirjoitti:

        Kyllä keskustelemme hyvinkin syvällisiä salarakkaani kanssa.
        Tämä Nainen on minun sielunkumppani. Ajatusmaailma,lapsuus, korkea koulutus.
        Vaimoni kanssa meillä ei ole mitään sellaista mitä voisi nimittää sielujen kumppanuudeksi.
        Kuitenkin luotan vaimooni täysin. Hän on erittäin sitoutunut avioliittoomme ja todella hyvä äiti. Kaunis, täydellinen vaimo.
        Jos jäisin kiinni pettämisestä niin tekisin ihan mitä vain ettei vaimoni jättäisi minua. Häntä minä rakastan,en salarakasta.

        Et sinä edes tiedä mitä rakkaus on. Himo sinua vie. Olet riippuvainen vaimostasi ja leikit raukkamaisia leikkejäsi vaimosi elämän panoksella. Viisasta jos vaimosi jättää tuollaisen pellen.


    • jytkfkf

      Mitä kaikkea teet salarakkaan kanssa?
      Iltatapaamisia, yhteisiä autoajeluja
      Jos talous ja lapset eivät olisi este, vaihtaisitko miehesi/vaimosi salarakkaaseen?
      En vaihtaisi, salarakas oli vain ajanvietettä. En rakastanut häntä.
      Kauanko suhde on kestäny, kauanko luulet/toivot sen kestävän?
      Suhteemme kesti noin vuoden. KUnnes viisastuin.
      Onko salarakas samankaltainen kuin siippasi, vai vastakohta?
      Oikeastaan vastakohta
      Mikä siipassa parasta, entä salarakkaassa?
      Puolisoni on fiksu, ystävällinen ja hyvä sängyssä. Salarakas oli kiihottava kun oli salarakas, ja olihan hän myös hyvännäköinen
      Montako kertaa tapaat salarakasta? Nussitteko joka kerta?
      Kerran viikossa, kyllä
      Entä kuinka usein nussit siippaasi?
      Useammin ja paremmin

    • Mulkku-Seppo

      Totta vitussa te kaikki pettäjä-siat kaipaatte moraalisaarnoja ja Mulkku-Sepon ehtymättömiä ja pettämättömiä faktoja ja viisauksia vaikka se varmasti kipeää tekeekin.

      • Anonyymi

        Hetken aikaa oli kaikkea mahdollista. Kyllästyin.


      • Anonyymi

        Sinkkutyökaverillani on salarakkaana pitkään aviossa ollut uskova nainen?? Mies on aivan sekaisin naisesta. Suhdetta kestänyt pari vuotta. Nainen ei eroa, mikä tuossa on niin kaikkivoipa? Voiko olla manipulointia, mene ja tiedä.


    • Anonyymi

      Itselläni kanssa orastava suhde n. 20v vanhempaan salarakkaaseen.. Molemmat ollaan naimisissa. Moraalitonta tää on mutta itse olen sen ajatellut niin päin että kerran täällä vain eletään. En aio erota puolisostani enkä tiedä jättääkö salarakas omaansa. Ollaan nii kuin "osa-aika rakastavaiset". Eli ei paineita tulevaisuuden suhteen tällä hetkellä. Mennään päivä kerrallaan. Jännittävää tämä on ja ihanaa joka kerta. Ei olla vielä kauaa oltu mutta tunnettu ollaan jo melkein pari vuotta eli ei ihan random tyyppejä toisillemme olla. Toivoisin että salasuhteemme pysyisi ensinnäkin salassa ja että kestäisi kanssa pitkään. Hänessä on vetovoimaa ja hän huomio minua aivan eri tavalla kuin oma puolisoni. Olen ihastunut mutta en rakastunut. En usko että päätyisimme oikeasti yhteen jos ero tulisi molemmilla. En olisi myös ikinä uskonut että päädyn pettämään. Tämä ns. Oven raossa oleminen on näköjään onneksi muillakin kun ei osata erota rehdisti ennen uutta mahdollista suhdetta. Tässä omalla kohdalla on puntarissa talous ja loppujen lopuksi realistisuus tulevaisuuden suhteen. Joten siksi on ihanaa purkautua johonkin niin hullun ihanaan ja heittää hetkeksi aivot narikkaan..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe