Neste avaa asemansa

Hyväjuttuon

Aloittaa kylmäaseman siinä samassa paikkaa, vaikka rakennus on myyty, pumppuja ei voi kukaan poistaa koska ne on nesteen, laittavat uuden maksuautomaatin siihen.

23

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Manneliukas

      Olen tuossa juuri miettinykki että paljonkohan on polttoainetta niissä säiliöissä ko yhtäkkiä heitettiin myynti, ne on isoja säiliöitä maanalla.

      • Mirkko

        Siinä olis se halli vuokrattavana, mutta on kk hinta sitä luokkaa että pitäis yötpäivät tehä työtä, ei kestäs palkata työmiehiä, olishan se vähän vilkkaampi sitte ku siitä alkaa saada polttoainettaki.


    • ytläinen

      Saapi nähdä avaako. Pellolainen Seo yrittäjä osti kiinteistön 192 000€:lla. Varmaankin kannattava sijoitus? Sijoitus on kannattava jos Ylitorniolaiset siirtyvät Seon palveluiden käyttäjiksi........mutta Ylitorniolla ei ole enää perinteistä huoltoasemaa, jossa auto ja kuski saa täyden palvelun(huollot). Mikäli huolto toiminta avautuu kyseisessä kiinteistössä vuokratiloissa? Tuleeko vuokraajan bisneksestä kannattavaa?...epäilen, mikäli vuokra hinta pitää paikkansa!!! Paljon Onnea kuitenkin tällekkin sijoitukselle?

      • ramawit

        kunta avustaa, pellossa jo hanke ostaa YT itselle niihän se kävi voimalaitoksenkin suhteen. Ihanuus alakaa ko on pellon ent kunnan päällikkökin.


    • toivotut

      Tulis joku joku joka laittais toiminnan niinkö oliki hyvälä paikallaki.

      • soontosi

        Ahneuksissa osti sen rakennuksen että ei kukaan pääse yrittäjäksi, eli hänen kilpailijaksi.


      • HUHTANEN-TEIJO
        soontosi kirjoitti:

        Ahneuksissa osti sen rakennuksen että ei kukaan pääse yrittäjäksi, eli hänen kilpailijaksi.

        sulkiva etelliseltäki omistajalta eteläisen liittymän HANKALOITTAAKSEEN yrityksen toimintaa,HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ TOIMINTAA ylemmältä tasolta mutta eipä suljettu VAARALLISTA liittymää SEOLLA !!!!!!!!!!!!!!


    • Tälläkertaa

      On se hyvä , että löytyy vielä vakavaraisia yrittäjiä ylitorniollekin. Omilla kuntalaisilla ei tunnu olevan uskallusta, seo on erittäin siisti paikka. Seolla ystävällinen henkilökunta. Kaikenlaisia kirjoittelijoita täällä näkyy, jokaisella on oikeus yrittämiseen, siitä vaan arvostelijat eiku kokeilemaan yrittämisen ihanuutta. Onhan se kiva, että seollekin on vielä yksi kulkureitti, vaikka toinen poistettiin.

      • HUHTANEN-TEIJO

        HEH ONSE KUMMA ylläpito ottanut HUHTASEN hampaisiinsa kun ei kestä kommentoida mitään aiheeseen liittyvää,ei voi mitään jos on johdossa siis kuntatasolla ihmisiä joilla on vain ja ainoastaan aina OMALEHMÄ OJASSA.


    • saapinähä

      Ylitorniolta kyllä löytyy vakaavaraisia yrittäjiä, sitän en tiedä löytyykö tyhmiäkin?

      • pikkuvirhe

        Älkää vain vuokrakko sitä nesteen entistä hallia, pääsee seo ukko sillä tienaamaan 6000€ kk ja asiakkaat käy seolla tankilla ja kahvilla.


    • vihdoinkinjotain

      NESTE avattu nyt 1.4, on avauspäivä, hieno juttu.

      • Huohhuoh

        Aprilliä


      • kävintankkaamassa

        Oli se vain auki, oli auki ko työtön loppukuusta, kukahan sen on menny aukasseen.


    • Viiljeelijää

      Lihavelliä jaettiin katajanpatsaalla omat ämpärit mukaan,hyvää oli

      • nesteeläkävin

        Joo, eipä niitä meän rikkaita mamuja kiinnosta tuollaset ilmaisruuat, no onhan se selväku saavat 2000e.kk. per henkilö, ei tarvi lähteä minnekkään leipäjonoon, ilmaset asunnot ja kodinkoneet, sähköt ja vedet maksetta, ei tarvi maata ja piereskellä.


      • Anonyymi

        Älä höpötä,ne saa normaalin työttömyystuen (ovat kyllä osa jo töissäki ) ja mittään ylimäärästä ei makseta,että ota selvää asiasta,äläkä kaehi turhia !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä höpötä,ne saa normaalin työttömyystuen (ovat kyllä osa jo töissäki ) ja mittään ylimäärästä ei makseta,että ota selvää asiasta,äläkä kaehi turhia !

        Pöljä olet, se on yleistä tietoa, että mamu saa elämiseen 2000e. henkilö kk. sen lisäksi että hänen ei tarvitse maksaa asumisestaan mitään, he eivät voi saada työttömyyspäivärahaa, koska eivät ole työnhakijoiksi tulleet, montako Ylitornion pakolaista siis on nyt työssä, kun siitä kerroit.


    • Anonyymi

      Juu kuulin samaa, että ovat (osa töissä)? Samoja paikkoja haki myös Ylitorniolaiset kanta suomalaiset. Sanottiin että paikat on varattu mamuille? Ihmettelen oikeasti, että kotouttaminen tarkoittaa paikkkallisten syrjimistä? Mitenhöhän sitten aktiivimalli kantasuomalaisille? Karenssia ja muuta vitustusta

    • Anonyymi

      Ei kiinnostanu purkutyöt ylitornion työttömiä,onneks näille kelpaa!

      • Anonyymi

        Minua kyllä työt kiinnostaa, miksihän ylläpito haluaa poistaa aina minun viestini, olen koettanut tiedustella täältä että missä olisi sellaisia purkutöitä, saisi hieman lisärahaa jostain.


      • Anonyymi

        Kyllähän työt kelpaa, ihan sama mikä työ olisi tarjolla, se on niin vaikeaa pärjätä pelkällä työttömyyspäivärahalla.


    • Anonyymi

      Eiköhän se Neste avaa tankit Alkkulan pohjoispään alueelle sikäki kun viimeisiä huhuja on kuulunut. Se on eri asia miten pohjan perustat tehdään jottei tule vuotoja tms vaan onhan noita koneita kylä täynnä.
      Nesteen kortteja on paljon ihmisillä joten pelkästään imagon takia on syytä olla kylällä toinen asema jottei monopoli ala jylläämään.
      Turistit ym eivät älyä tankata Ruotsin puolelta jonne pääsisi Närkin sillan kautta. Ok:lta saa kaikkia oktaaneja eikä siellä lantrata viinaa esim bensiiniin samaa tahtia kuin meillä. Ja kuten tiedämme on Ok ollut tuolla todella pitkään ja kassa kilisee siellä joka valuutassa. Kurssista on hyötyä meille näin vihjeenä sanottuna.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe