pettääkövaikoei

ykskomistus

Olen naimisissa oleva mies. Haluaisin kommentteja, että petänkö vaimoani, kun flirttailen esim. kaupan kassatyttöjen kanssa tai jos jossain törmään söpöön naiseen, niin on mukava harrastaa silmäpeliä ja jutella ko. naisen kanssa.

30

54

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huolipois

      Kutsuisin käytöstäsi aika normaaliksi, itsekin flirttaan sopivan paikan tullen varsinkin jos tavoittelen jotakin asiaa ja hyötyä jostakin.

    • simosimppeli

      No eihän tuo pettämistä ole. On ero harmittoman tai harmillisen flirtin välillä mutt ei kumpikaan ole pettämistä. Harmiton flirtti on vaan ajankulua ja viihdettä, täyttä tietoisuutta siitä että missään nimessä ei menis pidemmälle.

    • Hjfjlbmm

      Silmäpeli ja flirtti tarkoittavat eri ihmisille eri asioita, toiselle pettämistä ja toiselle herrasmiehen käytöstä/ harmitonta peliä.

    • Oppeliini1

      Flirttailu kassaihmisen kanssa on vähän , niinkun, typerää.
      Poloinen kassa joutuu kuulemaan kaikenlaisia idiootteja, hän on sidottu tuoliinsa eikä voi poistua paikaltaan. Joten kuulutko sinäkin noihin idioottien ryhmään fiksuine flirttauksinesi?

      “Söpöjen tyttöjen” kanssa tietenkin jutellaan silloin kun vaimosi otetaan mukaan keskusteluun. On sinulta täysin ala-arvoista jättää vaimosi keskustelun ulkopuolelle. Se ei ole herrasmiemäistä eikä kuulu hyviin tapoihin.

      puolisosi menee kaikkien muiden edelle. Aina. Olethan sinä hänet huolellisestija harkiten valinnut jakamaan elämäsi.
      Tietenkään kukaan ei kulje silmälaput silmillä huomioimatta muita ihmisiä. kohtelias ja arvostettavan ystävällinen tapa lähestyä muita, kuuluu asiaan. Se ei suinkaan tarkoita että koskaan, missään tapauksessa antaisit itsestäsi kuvan yksinkertaisena tollona joka ei tajua arvostaa aina ja jokapaikassa huolellisesti ja harkiten valitsemaansa puolisoaan.

    • hämmentävääkin

      Jos puhutaan työnteosta niin siihen ei pitäisi puuttua kuin virkavirheessä. Itse nuorena neitokaisena hämmennyin kaikenmaailman iskuyrityksistä kaupassa ja kassalla työskennellessäni. Toki jotain kivaa läppää ja kevyttä flirttiä oli kiva joidenkin kanssa heittää, mutta aika hyvä silmä täytyy olla sille mikä milloinkin soveliasta.

    • toinenukkomies

      Entä jos tämä söpö kassatyttö antaa merkkejä, että hänkin olisi kiinnostunut, niin silloinhan voisi alkaa viedä leikkiä pidemmälle, vai mitä?

      • dqw56ed4aw5

        Ei voi. Työaika on työaikaa. Silloin ei edistetä omaa rakkauselämää vaan tehdään töitä. Antakaa kassalle ja kaikille muillekin työrauha.


    • Pohdin

      Mitäpä jos vaimosi käyttäytyisi samoin, mitäpä ajattelisit.

      • heikkolaatuinenpettää

        Silloin tämä heikko itsetuntoinen pettäjämies järjestäisi aivan kauhean kohtauksen. Todellisuudessa pettäjämies on niin mustasukkainen vaimostaan, ettei yleensä vie häntä edes yleisille paikoille, vaan säilöö kotona, ettei vaan joku muu mies kiinnostu liikaa. Hassuinta on, että pettäjämiehillä on kauniit ja itseään nuoremmat vaimot, mutta he pettävät oman ikäisten tai vanhempien naisten kanssa, tarkkailkaapa vähän tilanteita, niin huomaatte saman.


    • Nainen27

      Epäsopivana ja sikamaisena käytöksenä pitäisin tuommoista. Jos pyrkisit tutustumaan kyseisiin naisiin yhtään sen enempää ja jatkaisit flirttiä niin sitä voisi pitää jo pettämistä. Itse en tykkäisi jos ukkomies koittaisi heittää flirttiä minulle, olit sitten miten komistus tahansa.

    • Enkyllätykkäisi

      Kyllä, jos et pysty tekemään samoin vaimon läsnäollessa.
      Silloin se on pettämistä. Se mitä toisen läsnäollessa ei pysty tekemään on mielestäni pettämistä.

    • vinkvinkvink

      Voisit miettiä mitä haet flirtillä, miksi siihen on tarvetta? Motiivisi puhtaus selviää vastaamalla hyväksytkö saman vaimoltasi? Entä jos joku ottaa flirttisi tosissaan, ja ihastuu pahemman kerran? Entä jos itse ihastut? Oletko tyytyväinen vaimoosi, kun haet väristyksiä muualta? Eihän tyytyväinen muualle katsele.

      Kassaneidot kannattaa jättää rauhaan, niiden on pakko olla ystävällisiä.

    • jaksamista

      Niin paljon hyviä vastauksia että ihan hämmästyin.
      On mukava huomata että on viisaita ihmisiä liikenteessä!

    • huomistakohti

      Mitä hittoo, seksi on pettämistä ja aika luonnollista sekin.

    • FlirttiSonni

      Flirtti on mukavaa iloa päivään....
      Itse ainakin hymyilen ja vinkkailen silmää työpaikallakin naisille ja ei sen tarvitse mihinkään johtaa.

      • flirtinkohdejoskussurkea

        Eihän se johdakaan, mutta kun on sellaisia naisia, jotka ymmärtävät sen flirtin ihan väärin. Kuvittelevat, että haluat heti sen puolisoksesi ja silloin alkaa se rasittava peli naisen puolelta. Miksi? Silloin alkaa tuolta naiselta perheen häirintä, tehdään ilmiantosoittoja tms pikkukiusaa.


    • JussiPekka

      Kyllä sitä kassaneidin kanssa kannattaa frittailla. Minäkin ihastuin yhteen söpöön kassaneitiin ja aina tuppaannuin hänen kassalleen jos hän vain oli töissä. Nyt vuosien aikana olemme tapailleet ja edelleen tapailemme useasti vapaa-aikoinamme ja viihdymme hyvin toistemme seurassa, vaikka me kumpikin ollaan tahoillamme varattuja.

      • ghgjgjhg

        Ihanaa salatuhmaa ja jännitystä sen hetken kun salassa pysyy...ja vain niiden kahden salailijan päänsisällössä tämäkin ihanuus.


    • näinsetoimii

      Flirtti pelastaa monesti tylsän päivän. Nyt puhun vieraasta naisesta miehenä, punatut huulet, pientä elehdintää, hymyä, pieni pilke silmässä ja kun vaimo tuli perusilme päälle, kummallakin.

    • Kärtty

      Työtään tekevä kassatyttö on työssään ja näin juuttuneena kassan taakse. Seksinnälkäinen, avioliittoonsa tympääntynyt setä käyttää tilaisuutta hyväksi ja kippaa tunteensa naiseen. Kassatyttö ei voi puolustautua ja sanoa asiakkaalle että painu helvettiin siitä kuolaamasta ja tuki pippelisi vaikka avaimenreikään!
      Hän ei voi sanoa näin kuitenkaan koska asiakkaalle täytyy hymyillä nätisti...
      Juuri tätä monet äijät käyttää hyväksi ja se on ehdottomasti väärin! Se on pelkkää hyväksikäyttöä.

      Mutta jos flirttaat vaikka baarissa jollekkin naiselle ja nainen flirttaa takaisin, niin siinä ei ole mitään väärää koska se on vapaaehtoista ja vastavuoroista.
      Toinen juttu kuitenkin on jos tunnet sydämessäsi tekeväsi väärin. Jos tunnet flirttaillessasi että petät, niin älä tee sitä. Sillä jos silti teet, rikot ennenkaikkea itseäsi kun toimit omantunnon ääntäsi vastaan.

    • kassakilisee

      Kolleegani sanoi, että hän tahalleen vedättää flirttiukkoja ja heittää niille aina takaisin pikkutuhmaaherjaa. Ukot tulevat päivittäin kauppaan, ostavat enemmän, tekevät veikkauspelejä sun muuta ja liikevaihto kasvaa :).

      • kassa30vee

        Mekin tehdään aina noin :), saadaan enemmän bonuksia :).
        Haittapuolena on, jos/kun näemme näitä flirttityyppejä vapaalla, niin pakko on silloinkin olla muka otettu niiden silmäniskuista ja puujalkavitseistä, vaikkei tippaakaan kiinnostaisi. Onneksi pääsee liukenemaan noista tilanteista aina kiireeseen vedoten pikaisesti pois.


    • AhistavaaTyyyppiä

      Eikö flirttaajan päässä ole muuta kuin toisten päiväjärjestyksen sekoittaminen? Sääliksi käy tuollaista aikuista, lapsellista miestä.
      Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten...tee jotain hyödyllistä, ei elämä ole pelkkää flirttiä.

    • kaarailija

      Minkä takia sinun pitää flirttailla, ei se ainakaan sivistynyttä käytöstä ole, ja jos sinulla on vielä lapsiakin, he saavat hävetä puolestasi. Kaikkia sinä kyselet ja kaikikkia sinä pidät tärkeinä, kuin flirttailla muita naisia, miksi otit vaimon kun hän ei riitä sinun silmäruaksesi. Ei se nyt pettämistä ole, mutta kukapa siitä pitäisi.

    • Jakajat

      Naiset on vosuja ja jakaa jopa nettien palstoilla tavaraansa. Katso esim. alastonsuomi ja livechatti, siellä maataan kotirouvat pillu paljaana ruokatuntiseuraa etsien kun oma ukko on töissä.

      Kyllä varmaan taudit leviää.

      Mutta ettekö muista anisethan vaihtaa jatkuvasti miestä,eroavat kuten entiset sota-aikojen vosut Helsingissä.

    • jutteluavaiflirttiä

      Ihmisten kanssa voi jutella ilman flirttailua ja silmäpeliäkin. Miksi haluat flirttailla, se on harhaanjohtamista, koska olet varattu ja ilmeisesti yksiavioinen?

      Ongelma on sekin kyllä että ihmiset voi luulla tavallista juttelua flirttailuksi.
      Parhaiten sen tietysti tietää ihminen itse flirttaileeko vai jutteleeko. Aloittaja kertoo flirttailevansa, mutta jotkut toiset saattavat vain harrastaa juttelua silloin tällöin ihmisten kanssa.

      Omasta mielestä työkavereiden kanssa juttelu on usein rentoa kun siinä ei ole yhtään flirttiä mukana, ei tarvitse ajatella mitään muuta kuin platonista juttuseuraa. Työkaverit on kuin vanhainkodin asukkaita (iästä riippumatta) joiden kanssa on mukava vaihtaa pari sanaa joskus tai heittää vitsiä, sellaista ettei tulisi mieleenkään mikään flirtti tai seksuaalinen kanssakäyminen, vaan päinvastoin ajatuskin flirtistä saa oksetusolon.

    • Helppoatämäon

      Mieti asia niin jos puolisosi tekisi noin pitäisitkö? Loukkaantuisitko, tuntisitko mustasukkaisuutta? Siinä vastauksen saat kysymykseen petätkö vaikko et.

    • häpeepässi

      Petät tietysti..koiraski häpee sua:)

    • eimuutatarvita

      Olet tehnyt jo yhden ison virheen, flirttaat tai et, olet mennyt naimisiin,

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe